Last news in Fakti

22 Март, 2023 19:08 2 782 5

Lamborghini изтри всичко в Instagram, какво се случва?

  • instagram-
  • lamborghini-
  • aventador-
  • huracan-
  • miura

Изведнъж изчезнаха всички публикации в профила на марката

Lamborghini изтри всичко в Instagram, какво се случва? - 1

Lamborghini подготвя нова рекламна кампания или пък просто изпитва сериозни технически проблеми? Този въпрос е задаван от хиляди потребители на Instagram, след като всички публикации в профила на италианците изчезнаха за миг. Малко по-късно се появи и публикация с първият суперкар на компанията – Miura.

След около седем часа се появи и друга публикация. На нея се вижда Lamborghini Huracan STO на заснежена писта. Преди няколко минути се появи и трета публикация с Lamborghini Huracan Evo. Общото между трите публикации е, че те показват ефект на размазване или лоша връзка, който ни подсказва, че това е по-скоро рекламен трик.

Силно вероятно е през следващите часове да видим нещо ново от италианската компания, много вероятно свързано с премиерата на нов автомобил. Припомняме, че след точно седмица ще видим и дебюта на модела с кодовото име LB744 и няма да е изненада, ако тази промяна е свързана именно с него.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ферари

    3 5 Отговор
    Ламборджини е ментето! Преоблечени голфове и Кю7-мици.
  • 2 коловоз

    6 0 Отговор
    Някой ще разтълкува ли какво значи това: "изпитва сериозни технически характеристики"?

    Коментиран от #3

  • 3 ГРАФ КОЗЛОДУЙ

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "коловоз":

    Авторът Ползва ЧатГТИ за Преводач.

    Коментиран от #5

  • 4 ВМпрздс

    1 0 Отговор
    Въх, пък аз простият си спах нощес добре докато се случват такива епохални "трагедии", разбийш ли!
  • 5 Знайко

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАФ КОЗЛОДУЙ":

    .....ако това е новия изкуствен интелект, не се справя по-добре от 7 годишно дете! Успех на тия , които мислят да си вадят парите с ТОВА БЪГАВО НЕЩО! В крайна сметка ,след 6 месеца чат-бот-а ще почне да ТИ отговаря с реплики които е копирал от МЕН! Ще си говорим със себе си и ще се възхищаваме , колко добре ни разбира Бот-а!