Last news in Fakti

21 Септември, 2013 09:47 4 165 0

nThree - триколесен електробайк

  • nthree-
  • байк-
  • електрически-
  • триколка

 

Това е един интересен проект, който представлява електрическа едноместна триколка, предназначена основно за градско движение. Според създателите на тази концепция, именно подобни електрически трайкове ще са бъдещите градски превозни средства.
Името на прототипа е nThree, а футуристичните му форми съвсем не са случайни. Подобна форма на каросерията позволява максимално да се намали общата маса на превозното средство, като наред с това се оптимизира неговата аеродинамика.
nThree е едноместен трайк и според създателите му ще може да се движи автономно на разстояние над 100 километра. Едноместната концепция е избрана, освен за снижаване на общата маса и заради проучвания, доказващи, че много от хората се предвижват в града основно сами.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА