Last news in Fakti

20 Май, 2023 11:30 1 938 3

Mansory създаде голф количка за баш милионери

  • mansory-
  • тунинг-
  • голф

Цената на базов модел е около 80 хиляди евро

Mansory създаде голф количка за баш милионери - 1

Един от любимите спортове на по-заможните хора е голфа и често там могат да бъдат видени милионери и дори милиардери, които прекарват свободното си време на големия зелен килим в присъствието на свои колеги и приятели с идентично финансово положение. По подобие на автомобилите, там също може да има съперничество, както на игрището, така и в екипировката, където стиковете за голф обикновено правят най-голямо впечатление.

Сега от Mansory разчупват малко този стереотип в типично свой стил с дебюта на най-новия си модел носещ името Garia Supersport. Той ни представя „най-доброто от трите свята: класически голф, чист лукс и водещи световни технологии“, Голф количката е дело на компанията Garia, а на по-късен етап е преминала и през ателието на тунинг студиото, където е получила няколко промени в типичния за компанията екстравагантен стил.

Голф количката се отличава с цвета си, като клиентът може да избира между различни текстури, включително и такава на карбон, каквато виждаме на снимките. Добавен е дифузьор в предната част, както и нови 14-цолови джанти с по-тънки гуми и нови светлини. Голф количката разполага с 10.7 конски сили и може да измине около 90 километра с едно зареждане и да достигне максимална скорост от близо 60км/ч. Цената на подобна машина е около 80 хиляди евро, преди добавянето на каквито и да е опции.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айнщайн

    9 3 Отговор
    Наистина е бил много прав като е лазал че вселената и човешката простия са безкрайни, като е уточнил,че за първото (вселената) не е на 100% сигурен...
  • 2 Изумения

    4 0 Отговор
    160 хиляди лева за голф количка,която няма дори радио....
  • 3 СЗО

    1 0 Отговор
    И тази цена е без климатик....