Last news in Fakti

22 Май, 2023 15:30 6 108 5

Huawei представи смартфон с огромна издръжливост

  • huawei-
  • huawei nova-
  • nova y91

Nova Y91 разполага със 7000мАч батерия

Huawei представи смартфон с огромна издръжливост - 1

Huawei добави още един смартфон към портфолиото си от устройства Nova като представи модела y91. Устройството се отличава с няколко основни параметъра, един от които е батерията с капацитет от 7000мАч. Тя може да устои на до 29 часа гледане на видео, а също така да се зареди бързо с помощта на 22.5W зареждане с помощта на кабел.

Дисплеят е 6.95-инчов с FullHD+ резолюция от честота на опресняване до 90Hz. Процесорът, който захранва смартфона е Qualcomm Snapdragon 680, заедно с 8GB RAM памет и до 256GB място за съхранение. Резолюцията на дисплея е 2736х1080 пиксела. Върху екрана откриваме и 8MP камера.

На гърба са разположени три сензора в кръгъл панел със златен ринг около него. Основната камера е с резолюция от 50MP, a заедно с нея разполагате и с 2MP сензор, който подпомага измерването на разстоянията за по-добри снимки в различните режими. Налична е и LED светкавица. Все още не е ясна цената на устройството, като се очаква тя да бъде обявена в идните седмици.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слабичко

    6 11 Отговор
    бюджетник
  • 2 Супер

    13 0 Отговор
    Ще направя подарък на майка ми ако го пуснат в БГ. Добро телефонче с голяма батерия тъкмо за нея
  • 3 Байо

    20 3 Отговор
    Дека са ония къде кажуват що нема нищо китайско да е квалитетно

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 един там

    7 2 Отговор
    Основен проблем на сегашните смартфони е, че батериите им издържат 1-2 дена. Особено най-добрите и можни устройства ядат батериите много по-бързо от по-слабите, като параметри. Човек трябва да знае какво иска: батерия или висока производителност. Телефоните среден клас, като този ми се струва са най-оптималното. Имаш добра производителност, добър екран с висока резолюция и в същото време батерията държи повече. Надявам се това китайче да бъде на разумна цена и ще си го взема.