Last news in Fakti

25 Май, 2023 17:25 3 142 2

Canon показа бюджетен безогледален фотоапарат

  • canon-
  • eos-
  • eos r-
  • eos r100-
  • фотография-
  • фотоапарат

EOS R100 започва от 450 евро

Canon показа бюджетен безогледален фотоапарат - 1

Canon добави още един безогледален фотоапарат към своята EOS R серия в лицето на новия EOS R100. Тялото дебютира, като най-бюджетното предложение от тази серия със стартова цена от 480 долара или около 450 евро само за тялото. Компактната камера не се различава много от другите безогледални фотоапарати на марката.

EOS R100 използва 24.2-мегапикселов кроп CMOS сензор, подобен на този при EOS M50 Mark II. Той работи съвместно с DIGIC 8 процесор с Dual Pixel AF технологията на Canon със 143 AF зони и опция за разпознаване на лица. Камерата може да прави до 6.5 кадъра в секунда и да снима 1080P видео при 30 кадъра в секунда и 4K до 24 кадъра в секунда.

Камерата поддържа и няколко режима за снимане, които да улеснят тези навлизащи в света на фотографията. Наличен е и новият режим Hybrid Auto, който заснема 2 до 4-секундно видео преди всяка снимка. Налични са Wi-Fi и Bluetooth вързка за свърване със смартон.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Браво
  • 2 Знайко

    1 1 Отговор
    Много добро,компактно и сравнително евтино устройство, за работещи хора-журналисти,влогъри,туристи. Хибридния режим ми се струва много интересен-позволява да запишеш заглавие и да покажеш околността .Супер за водене на ежедневни дневници, репортажи , а най-вероятно може и да се пусне на авто-режим за да прави видео+снимка на определен интервал. Супер!