Last news in Fakti

1 Юни, 2023 19:25 1 469 1

LG показа „умно“ куфарче с голям екран и мощни говорители

  • lg-
  • куфар-
  • куфарче-
  • екран

StandbyME Go разполага с 27-инчов сензорен дисплей

LG показа „умно“ куфарче с голям екран и мощни говорители - 1

LG анонсира нов продукт в родната си Корея, който ни представя смарт устройство от ново поколение. StandByME Go е „умно“ куфарче, което разполага с 27-инчов сензорен дисплей с 1080p резолюция. Заедно с него, куфарчето разполага и с говорители с 20W мощност и батерия, която може да издържи плейбек до 3 часа.

Всичко това е побрано в малък куфар с екран, който може да се използва, както хоризонтално, така и вертикално, като се завърта на 90 градуса. Дисплеят позволява съдържание от webOS платформата на компанията, както и споделяне на екран от Android и iOS устройства.

LG твърди, че куфарът е преминал 11 теста за издръжливост на Министерството на отбраната на САЩ, което гарантира неговата устойчивост на ниско налягане, висока температура, ниска температура, прах, вибрации, солен спрей, удари и падане.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван от Троян

    3 1 Отговор
    Следващия път от пипи к..чо и кокорчо ще използват такова куфарче че да носят в пос..та .