Last news in Fakti

21 Юли, 2023 18:45 2 687 2

WhatsApp вече е наличен за смарт часовници

  • whatsapp-
  • часовник-
  • смарт часовник-
  • wear os

Първа стабилна версия за Wear OS 

WhatsApp вече е наличен за смарт часовници - 1

WhatsApp представи първата стабилна версия за смарт часовници с операционна система Wear OS,след като преди няколко месеца разработчиците представиха първата бета версия, последвана от още няколко нестабилни софтуера.

За да инсталирате WhatsApp на смарт часовника, трябва да имате устройство с Wear OS 3. Приложението от своя страна ви позволява да започвате нови разговори, да отговаряте на съобщения с текст, да изпращате гласови съобщения, да използвате емотикони и да приемате обаждания от смарт аксесоара.

Приложението поддържа също така и бързи отговори. В зависимост то часовника, който използвате и това дали той има собствена LTE свързаност, можете да използвате функциите на приложението, без да се изисква телефон наблизо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    0 1 Отговор
    Супер! Кога ще пуснат часовници с дизайн на гривните от "Седморката на Блейк"?
  • 2 Нищо не разбрах

    1 0 Отговор
    А ще го има ли за айфоня?