Last news in Fakti

20 Октомври, 2023 17:34 1 767 3

DS вкарва ChatGPT в колите си

  • ds-
  • chatgpt-
  • асистент

20 хиляди клиента в Европа ще имат достъп до него

DS вкарва ChatGPT в колите си - 1

DS Automobiles вярва, че собствениците на DS 3, DS 4, DS 7 и DS 9 ще започнат да разговарят със своите автомобили и поради това обяви, че ще внедри ChatGPT в информационно-развлекателната система.

През последната година ChatGPT направи революция в представите за изкуствения интелект и сега вече ще работи със системата DS IRIS. Това означава, че системата за гласово разпознаване на френската фирма вече е много по-умна и е компетентен гласов асистент, който може да отговаря и на най-сложните въпроси.

За да използват новата система, собствениците на DS трябва просто да кажат "OK IRIS" или да натиснат специален бутон на волана. След това шофьорите и пътниците ще могат да разговарят с асистента, задвижван от изкуствен интелект.

„Нашата мисия в DS е да предоставим на клиентите си уникално изживяване на борда на автомобила", коментира ръководителят на DS Automobiles Оливие Франсоа. "Като пионери в интегрирането на ChatGPT в света на автомобилите, ние правим достъпен генеративния изкуствен интелект, който е плавен, интуитивен и поглъщащ, превръщайки всяко пътуване в уникално. Това е високотехнологична революция с неограничен потенциал, която е част от една от най-големите обществени трансформации на 21-ви век."

Първоначално системата ще бъде разпространена сред първите 20 000 регистрирани потребители и ще се предлага безплатно за период от шест месеца, ако бъде поръчана между 19 октомври 2023 г. и 29 февруари 2024 г. за моделите DS 3, DS 4, DS 7 и DS 9. Асистентът IRIS на DS, задвижван от ChatGPT, е достъпен във Франция, Германия, Обединеното кралство, Испания и Италия и работи с местните езици на тези страни.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    1 0 Отговор
    Абсолютни идиоти. Аз се чудя как да огранича бръщолевенето на жената, те щели да си приказват..........
  • 2 Ченгестан

    0 2 Отговор
    Мое, ли а ги гуобяваме, оти си поузуват теуефоно? Иуи требе да гуобяваме теуефоно, оти нема книжка?
  • 3 КАТ

    0 0 Отговор
    Още една предпоставка за разсейване на шофьора и евентуални катастрофи. Надяваме се самите шофьори да го елиминират - в случай че жената попита къде е бил съпруга в събора "на риба"?