Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 13:02 1 560 2

Adidas и Bugatti показаха общия си проект

  • adidas-
  • bugatti-
  • обукви-
  • бутонки-
  • футбол

Футболните бутонки ще бъдат направени в 99 копия

Adidas и Bugatti показаха общия си проект - 1

Преди няколко дни ви показахме краткия тийзър, който от Bugatti и Adidas споделиха по повод съвместен проект, а днес ви представяме и пълния проект, който носи името Adidas X Crazyfast Bugatti. Зад това наименование стоят бутонки направени от модната компания с дизайн вдъхновен от френските хиперколи.

Adidas X Crazyfast Bugatti са "проектирани за скорост и лекота", а в дизайна им има редица препратки към Bugatti. Най-забележими са синият нюанс на Bugatti в комбинация с черно, тъмната мрежа на емблемата на Adidas и емблемата на Еторе Бугати на задната четвърт. Отдолу може да се забележи шарка от въглеродни влакна, подобна на тези, които се срещат в хиперавтомобилите на Bugatti.

Кутията на обувките също е уникална за този модел, с дизайн, вдъхновен от плетките на въглеродни влакна. Поради изключително ограничената наличност от 99 чифта, Adidas и Bugatti ще ги предложат на търг. Очаква се цените да надхвърлят 300 евро.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    4 0 Отговор
    Адидас отдавна правят само изложбени експонати, но не и удобни обувки за носене👎
  • 2 СЗО

    1 0 Отговор
    Дрън дрън че пляс. Човек обувки ли си купува или кутия....