Last news in Fakti

11 Март, 2024 15:12 1 544 5

DS продава кутия за пикник с цена от… 5 хиляди евро

  • ds-
  • кутия за пикник-
  • пикник-
  • stellantis

Според компанията храната вътре може да стигне за 4 човека

DS продава кутия за пикник с цена от… 5 хиляди евро - 1

DS Automobiles, представи линия от изискани аксесоари, целящи да увеличат привлекателността на премиум марката. Един от отличителните артикули в тази колекция е лимитираната серия Picnic Hamper,. Изработена в сътрудничество с La Malle Bernard, най-старият оцелял производител на кошници за пикник във Франция, луксозната кутия за хранене е шедьовър на изкуството. Ръчно изработена от DS Design Studio Paris, тя може да се похвали с екстериор, украсен с перлено сива кожа, като заимства дизайнерски идеи от вдъхновените от модата специални издания на моделите DS. Вниманието към детайла се простира до релефни дръжки, никелирани закопчалки и висококачествена текстилна подплата с видимо поставен подпис на DS.

Предназначена да обслужва хранене на четирима души, кошницата съдържа четири кутии Bento, комплекти прибори за хранене, чаши за вино и памучни салфетки от Guy Degrenne. В специални съдове се поставят сол, пипер, олио и оцет, както и изотермична бутилка за поддържане на температурата на напитките. Голям стъклен буркан за десерти и специализирани прибори допълват кулинарното преживяване.

Кошницата се допълва от хромиран нож Laguiole на Claude Dozorme, дъска за рязане от орех L'Atelier du Vin. Всяка кошница може да бъде персонализирана, за да съответства на конкретен модел DS, и дори може да съдържа данните на собственика.

Компанията я предлага като подходящ подарък за Деня на бащата, особено в католическите страни, където празникът съвпада с Деня на Свети Йосиф на 19 март. Въпреки това е отбелязано, че това е предложение в "много ограничена серия", изискващо щателна изработка, което го превръща в ексклузивна индулгенция.

DS Automobiles определя цена на Picnic Hamper от 5000 евро, въпреки че на официалния уебсайт се споменава малко по-достъпен вариант, започващ от 4000 евро преди допълнителните екстри.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    8 1 Отговор
    Хахахаха евала ! Абе никне у европата полуграмотна буржоа и това си е !
  • 2 Въпрос

    5 1 Отговор
    Щом кутия за пикник е 5 бона.колко.ли струва кутия за дрисник
  • 3 мани беги

    6 1 Отговор
    като не могат да продават колите си, ще продават кутии
  • 4 Браво

    1 0 Отговор
    Явала. Могат, правят. Други имат пари, купиват. Аз на пикник не хода, а като ходя ползвам торбички от лидъл.
  • 5 1122

    0 1 Отговор
    Като свърши храната сама ли се зарежда после....за толкова пари за една чанта...? Мойта чанта събира храна за една седмица за осем души,заедно с хляба и осем каси бира,ракията си я слагаме отделно,да не се счупи някоя бутилка.