Last news in Fakti

12 Март, 2024 18:30 3 269 18

Собственик на Cybertruck сподели разочарованието си от един от най-чаканите аксесоари

  • tesla-
  • cybertruck-
  • палатка

Палатката изглежда не е същата като на рекламата

Собственик на Cybertruck сподели разочарованието си от един от най-чаканите аксесоари - 1

Отличителният дизайн на Tesla Cybertruck привлече много внимание и одобрение, но също така представлява предизвикателство при проектирането на аксесоари, съобразени с уникалната му форма. Обещанието на Tesla да предлага аксесоари като палатката Basecamp решава този проблем, но първите отзиви от получателите показват смесени чувства.

Първоначалните впечатления от палатката Basecamp не оправдаха очакванията, като някои собственици изразиха разочарование от нейния външен вид и функционалност. Въпреки че в рекламните материали на Tesla може да е представена идеализирана версия, действителният продукт според съобщенията не е толкова изпипан, с провиснали страни и намачкан плат.

Въпреки естетическите си недостатъци, палатката изпълнява предназначението си, макар и с някои уговорки. Първоначално монтажът изисква помощ от техник от сервизен център, а процесът на поставяне и сваляне на палатката се описва като прост, но не непременно лесен.

Едно забележително предизвикателство по време на монтажа включва премахването на "аероплана" на Cybertruck, което изисква достигане на сляпо за болтовете и носи риск от изпускането им на недостъпни места, което потенциално може да наложи пътуване до Сервизния център.

След като бъде издигната, палатката Basecamp се усеща като здрава и добре изработена, но се съобщава, че някои обещани функции, като например режимът Tent Mode за изравняване на пикапа, липсват, което води до дискомфорт при неравен терен.

Разглобяването отразява опита от поставянето, като се появяват разочарования при опитите за опаковане на палатката обратно в капака. Освен това проблеми като скъсани найлонови ремъци след ограничена употреба допълнително влошават цялостното потребителско преживяване.

Въпреки тези недостатъци, собственикът остава нерешителен относно препоръчването на палатката Basecamp, като подчертава както нейните силни страни, така и областите за подобрение. В крайна сметка, въпреки че палатката служи на предназначението си, нейните недостатъци могат да засенчат ползите за някои потребители, което оставя препоръката ѝ несигурна.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    19 4 Отговор
    Добрютру...... на тази ТеслА , нищо не и е като на рекламите !!!

    Коментиран от #3, #11

  • 2 дизайн на волво

    8 3 Отговор
    от 70те години
  • 3 Меню

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    Тази работа е като онази със снимките на сандвичите и манджите в менютата на ресторантите и това, което дествително ти сервират. Но, който вярва на картинки и клипове в Ютюб няма право да мрънка.
  • 4 омъскаряване

    14 1 Отговор
    Важно е палатката да издържа на куршуми и огнехвъргачка 😂

    Коментиран от #17

  • 5 Китайска палатка

    5 2 Отговор
    Какво очакваш? Да не мислиш, че са пратили в китай Сайбъртрък да мерят как ще му стои палатката?
  • 6 Някой

    9 2 Отговор
    На това нещо дори мигач не може да видиш на снимката. Отпред има май някаква лента. Отпред имаха разни различни решения, едните навътре и пак не се вижда. За какво са му тези Стелт форми? Кой знае колко не аеродинамичен и от там дори неекологичен. Това че е на ток, не значи, че той не се произвежда на въглища, а акумулаторите му не са от отрови и пак за производството, плюс по-късият живот, което замърсява. В ЕС май не бе допускан, че не отговарял на никакви критерии, но не знам дали бъркам.

    Коментиран от #12, #13, #14

  • 7 Гост

    15 0 Отговор
    Тъкмо ще има къде да си подремне, докато чака на зарядната тесларя.Няма да се харчи за хотел.
  • 8 Гост

    12 0 Отговор
    На Мъск трябва да му признаят, че успя да обере парите на милиони глам0ци с една единствена идея.
  • 9 Гост

    9 0 Отговор
    Добре, че направиха Сайбъртрака, че да предпочитаме Фиат Мултипла пред някоя друга кола.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Роско

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    От кои реклами?!?
    Тесла няма реклами.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Някой":

    Не се бъркаш, това ако удари пешеходец ще го разглоби, пък и отвътре не съм гледал краштест как се справят дъмитата
  • 15 Си купиш

    2 0 Отговор
    Кола за стохилядни долара за да спиш в багажника и под палатка баааа има каравани с душ и кенеф и истинско легло за тези пари
  • 16 чичо сам

    1 0 Отговор
    Тая кола е направена с брадва не й трябва красота , сякаш по трудово обучение децата са го направили . Един добър тенекеджия спокойно може да го направи и то от поцинкована ламарина .
  • 17 джо престъпникът

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "омъскаряване":

    За сведение палатката не може да я пробие и АК-47 за РПГ нищо не са казали , бронирана била затова е толкова скъпа , с една дума легенда защото е Американски при тях всичко е така.
  • 18 Пример

    1 0 Отговор
    Тесла е изключително добър пример за това, че има милиони хора с пари, които не знаят стойността им и нямат идея за какво стойностно да ги харчат. Ценностите в живота се определят от Тик-Ток и подобни платформи. Добре дошли в 21 век.