Last news in Fakti

6 Юни, 2024 16:37 3 474 2

HTC представя нов смартфон следващата седмица

  • htc-
  • смартфон-
  • u23-
  • u24

Компанията се завръща на пазара

HTC представя нов смартфон следващата седмица - 1

HTC публикува тийзър изображение във Facebook, показващо страничната част на нов телефон, който ще бъде пуснат на пазара на 12 юни. Слухове предполагат, че смартфона ще носи името U24 Pro и ще разполага с дисплей с резолюция 1080x2436. Под обвивката ще се крие Snapdragon 7 Gen 3 и ще работи с Android 14

За момента няма официална информация, но слуховете предполагат, че смартфонът ще разполага и с 12GB RAM памет, което е осезаемо за класа в който ще бъде позиционирано устройството. Разбира се, ще трябва да изчакаме още седмица, за да видим дали тези данни ще бъдат потвърдени.

Припомняме, че измина една година от пускането на пазара на HTC U23 Pro. За разлика от предишните U смартфони, обаче няма гаранция, че U24 Pro ще бъде пуснат на световния пазар.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    3 14 Отговор
    Тия още ли се напъват да правят телефони?
    Едно време им бяха бокккккклуци, едва ли сега ще са по-различни...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.