Last news in Fakti

21 Февруари, 2014 16:19 1 690 0

Транспортна техника азиатско производство на Sofia Logexpo

  • sofia logexpo-
  • изложение-
  • иец
Транспортна техника азиатско производство  на Sofia Logexpo - 1

От 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център, София, ще се проведе B2B изложбата за логистика, дистрибуция, складова техника и оборудване Sofia LogExpo.

Модели на газокар 2,5 тона, електрически стакер и електрическа транспалетна количка са сред експонатите, чиито изключителни възможности ще демонстрира на изложението фирма Хели България АД - единственият за страната ни оторизиран представител на най-големия азиатски производител на кари Anhui HELI Group.

Специалистите ще оценят висококачествените и надеждни японски двигатели от последно поколение, както и плюсовете на трансмисионната система на газокарите, производство на HELI FORKLIFT TRUCKS. Моделите се отличават със серия удобства – дигитален дисплей за отчитане характеристиките на машината при работа, здрав и надежден двигателен и управляем мост, шумо- и топлоизолиран двигателен отсек, удобно разположени лостове за управление и др. Съпровождат ги перфектни условия за гаранция и обслужване на територията на страната.

Това са само някои от експонатите, които ще бъдат представени на Sofia LogExpo.

Организаторите на изложбата, в партньорство със сп. Enterprise, подготвят за 19 март 2014 г. семинар на тема „Софтуерни решения за транспорт, логистика и спедиция“. Ще се провеждат и фирмени презентации.

Sofia LogExpo ще се проведе паралелно с международните специализирани изложби Българска строителна седмица и СЕКЮРИТИ ЕКСПО в Интер Експо Център – София.

Повече информация за B2B изложбата Sofia LogExpo можете да откриете на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Google + и LinkedIn. Присъединете се към Sofia LogExpo във Facebook.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА