Last news in Fakti

24 Февруари, 2014 12:50 2 429 3

Идва второ издание на руския YotaPhone

  • yotaphone-
  • yota devices

Първото поколение на смартфона с два дисплея YotaPhone успя да се наложи на пазара. Причина за това бе не толкова високата цена, колкото многобройните дребни недомислия, който от руския производител определят като непредвидими.

От Yota Devices обаче не смятат да се предават и обявиха, че вече разработват второ поколение на смартфона си, в което всички недостатъци ще бъдат преодолени. Руснаците дори показаха прототип на устройството, по който може да се съди за преимуществата му.



Едно от най-важните нововъведения ще бъде чувствителният на допир екран с електронно мастило. Дисплеят ще бъде много по-качествен и ще позволява управление на по-голяма част от функциите на телефона с нисък разход на батерията.



Другата значима новост ще бъде основният AMOLED-екран с разделителна способност 1920х1080 пиксела, чийто диагонал ще бъде увеличен на 5 инча. Производителността на смартфона също ще се подобри благодарение на процесора Snapdragon 800 с тактова честота 2.3 гигахерца, а дебелината на корпуса ще намалее на 8.9 мм. Цената на YotaPhone 2 ще остане същата, както на първото поколение - $675.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодор

    0 0 Отговор
    якооо :)
  • 2 Никой

    0 0 Отговор
    Хм, това второто си е чист Galaxy Nexus...
  • 3 Монго

    0 0 Отговор
    Това второто е обърнато първото...