Last news in Fakti

1 Юли, 2024 19:23 1 733 0

Samsung ще доставя нови дисплеи за основните си конкуренти

  • samsung-
  • galaxy-
  • дисплей-
  • iphone-
  • google-
  • pixel-
  • apple

Очаква се да ги видим в iPhone и Pixel

Samsung ще доставя нови дисплеи за основните си конкуренти - 1

Samsung засилва играта си на пазара на дисплеи с пускането на новия OLED панел M14. Този панел може да се похвали с подобрена яркост и дълготрайност в сравнение със своите предшественици.

Технологичните гиганти Apple и Google не губят време, за да се сдобият с тази авангардна технология. Очаква се Apple да оборудва iPhone 16 Pro и Pro Max, според слуховете съответно с диагонал 6,3 и 6,9 инча, с дисплея M14. Стандартните iPhone 16 и 16 Plus, съответно 6,1 и 6,7 инча, обаче вероятно ще останат с панелите M12, използвани в поколението iPhone 15.

От друга страна, Google залага изцяло на панела M14. Говори се, че цялата им линия Pixel 9, включително Pixel 9, Pixel 9 Pro и по-големият Pixel 9 Pro XL, ще бъде оборудвана с този нов дисплей.

Този ход на Samsung е сигнал за потенциална промяна в пейзажа на дисплеите на смартфоните. След като Apple и Google, два т най-големите играчи на пазара, възприемат панела M14, той може да се превърне в новия стандарт за флагманските телефони занапред.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА