12 Август, 2024 17:00 9 738 4

Toва е новият евтин Samsung S24

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy s24-
  • s24 fe

Изтекли рекламни материали показват смартфона преди премиерата му

Нови изтичания на информация разкриха ключови спецификации и елементи от дизайна на предстоящия Samsung Galaxy S24 FE. Устройството ще разполага с 6,7-инчов Full HD+ дисплей с висока честота на опресняване и впечатляваща максимална яркост. Под капака S24 FE ще се захранва от чипсет Exynos 2400e и ще бъде оборудван с най-новите функции на Samsung за изкуствен интелект.

Що се отнася до оптиката, устройството ще разполага с четворна камера, включваща 50MP основен сензор, 12MP ултраширок обектив и 8MP телефото обектив с 3x оптично увеличение. Отпред 10МР селфи камера ще се грижи за видеоразговори и селфита.

Захранван от батерия с капацитет 4565 mAh, S24 FE се очаква да осигури изключителен живот на батерията, като Samsung обещава до 78 часа възпроизвеждане на музика и 29 часа възпроизвеждане на видео с едно зареждане. Устройството ще може да се похвали и с елегантна алуминиева рамка, водоустойчивост и широка гама от цветови варианти.

Макар че тези изтичания на информация дават представа какво да очакваме от S24 FE, важно е да се отбележи, че официалните подробности от Samsung все още предстоят. Очаква се устройството да бъде позиционирано като по-достъпна алтернатива на флагманската серия S24, предлагайки завладяваща комбинация от производителност и функции.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шаа

    20 1 Отговор
    Отдавна подобни изтичания не са по невнимание, а напълно целенасочени. И е твърде плосък журналистически похват за привличане на читатели да се етикетира рекламна статия като някаква велика тайна, която се споделя почти на ухо...
  • 2 Гост

    4 10 Отговор
    И? Далече от ябълката....

    Коментиран от #3

  • 3 Е...ее гости!

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ябълката за нищо не става!

    Коментиран от #4

  • 4 Методи

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Е...ее гости!":

    Ти нали ползваш Тайга , Ябълка само на снимка си виждал ама и ти да кажеш. Що трябва да си продадеш кокошарника кола ,да си го купиш ,ама няма и да стигнат
    Кой ви даде интернет на такива неграмотни