27 Август, 2024 19:56 5 615 4

Флагманът на Xiaomi ще дебютира по-рано от очакваното

  • xiaomi-
  • ultra-
  • ultra 15

Слуховете сочат началото на 2025-та

Флагманът на Xiaomi ще дебютира по-рано от очакваното - 1

Амбициозните планове на Xiaomi за 2025 г. включват по-ранно от обичайното пускане на пазара на флагманския ѝ смартфон Xiaomi 15 Ultra. Според Digital Chat Station този стратегически ход има за цел да завладее по-голям пазарен дял и да се конкурира директно с Galaxy S25 Ultra на Samsung, който също се очаква да бъде пуснат през януари.

В исторически план моделите Ultra на Xiaomi обикновено се пускат на пазара в Китай няколко месеца преди глобалния им дебют. Последните тенденции обаче показват, че този модел може да се промени през 2025 г. Xiaomi 12S Ultra беше пуснат на пазара през юли, последван от 13 Ultra през април и 14 Ultra през февруари. Това постепенно ускоряване показва, че януарското пускане на пазара на 15 Ultra не е напълно невероятно.

По-ранното пускане на Xiaomi 15 Ultra съответства на по-широката стратегия на Xiaomi да разшири пазарното си присъствие и да се конкурира с производителите на смартфони от най-висок клас. Чрез по-ранното пускане на флагманското си устройство Xiaomi цели да предизвика повече шум и да привлече потенциални купувачи, които може би обмислят други възможности. Освен това по-ранното пускане на пазара може да даде на Xiaomi предимство по отношение на маркетинга и продажбите, което потенциално ще ѝ позволи да завладее по-голям дял от пазара, преди конкурентите да могат да разгърнат напълно своите кампании.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    1 1 Отговор
    Аз си взех Редми Ноут 13 про 5г със Снапдрагон и200 мегапикселова камера , може сотуерно да го докарват, но по-ме кефи от клонинга Поко Икс 6 5г.
  • 2 Дидо

    3 0 Отговор
    Една камара флагмански телефони и скрити функции за следене и подслушване за които да даваме луди 💰
  • 3 Ползвам

    0 0 Отговор
    Xiaomi от доста време. Имат си трески за дялане, но като цяло съм доволен.
  • 4 Чаво

    0 0 Отговор
    Вчера купих ксиоми 14 ,12/512 за 1249 лв.