16 Септември, 2024 17:33 1 860 6

Започва официалното разпространение на iOS 18

  • apple-
  • ios-
  • iphone-
  • ios 18

Ето кои устройства ще получат операционната система

Започва официалното разпространение на iOS 18 - 1

Apple официално пусна iOS 18, която предоставя множество нови функции и подобрения на стотици милиони отговарящи на условията iPhone-и.

Въпреки че дългоочакваната функция Apple Intelligence ще бъде въведена поетапно през следващите няколко месеца, iOS 18 все още предлага редица вълнуващи подобрения.

iOS 18 въвежда значителни актуализации на основните приложения, предоставяйки на потребителите по-усъвършенствано и ефективно изживяване. Предстоящата iOS 18.1 ще въведе Apple Intelligence - мощна функция за изкуствен интелект, която ще подобри различни аспекти от функционалността на iPhone.

Следните модели iPhone са съвместими с iOS 18:

iPhone 16

iPhone 16 Plus

iPhone 16 Pro

iPhone 16 Pro Max

iPhone 15

iPhone 15 Plus

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro Max

iPhone 14

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

iPhone 13

iPhone 13 mini

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 12

iPhone 12 mini

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 11

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone SE (второ поколение или по-ново)


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 елон м.

    6 6 Отговор
    И е такъв боклук, че акцията падна днес с 6 долара

    Коментиран от #2

  • 2 Джон

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "елон м.":

    Друго си е бъгнята Андроид, която се нуждае от два пъти повече рам, за да работи два пъти по-бавно

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Мдааа

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Джон":

    Бъгнята андроид остана някъде назад във времето и сега си е екстра, bugIOS от друга страна особено в последните няколко години е отвратителна от където и да я погледнеш.
  • 4 така

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Джон":

    То пък по-запъваща от иос-то, не съм имал. Уж една операционна за една марка, пък много недоизпипани неща.
    Иначе съм много развълнуван от предстоящия ъпдеит, само дето телефона стои от 1 година в шкафа с 90% батерия и никой не иска да го използва и не ще да чуе за IOS. Но ще го ъпдейтвам, може да стане чудо и да се е доближил до андроид.
  • 5 Ко речи?

    2 1 Отговор
    - Кога е време да се доят овцете?
    - Кога?
    - Когато пуснат новия iPhone.
  • 6 Знайко

    1 0 Отговор
    Андроида е хронично болен и няма да се излекува никога. Постоянно някой ми вика " виж, виж“.." и се опитва да ми пусне някакво видео, а тръгва реклама за дуфалак. ....и почва да се тюфка човека, презарежда страницата-хоп и тръгва реклама за Syoss боя за коса.
    В момента пиша през Хром с адблокер Ublock Origin под MX linux, но андроидския Хром не поддържа кадърен адблокер- защо ли? За да се мъчите по-качествено, губейки си времето. Що не, щом Ви кефи- ето Ви!
    Да не говорим за куция Андроид тъч, който от 5 докосвания, проработва 3 пъти или ако не пророаботи и с наплюнчване на пръста, проработва за малко след рестартиране.
    За стабилизация на видео ли да говорим, за зуум с влошено качество (на квадрати) ли, за нощни снимки ли , за нотификации , които не можеш да спреш ли, за непрестанни ъпдейти, които не съдържат никакви подобрения освен подобрени следачки ли?
    .....аре няма да говоря , да не Ви развалям деня.
    Да, безплатен е, но е УЖАСЕН и няма изгледи да се подобри-само ще се влошава, защото го правят да "пасва" на всички разнородни устройства и все по-малко се поддава на персонификация, за да не би ти самия " да не развалиш нещо".