11 Октомври, 2024 18:59 540 8

По-скъпите „айфони“ се продават по-добре

  • iphone-
  • apple-
  • iphone 16 pro

Данните са покрили очакванията на Apple

По-скъпите „айфони“ се продават по-добре - 1

Въпреки опасенията за пазарното търсене, продажбите на iPhone 16 на Apple върви по план. Анализаторът Минг-Чи Куо съобщи, че поръчките за сглобяване на четирите модела iPhone 16 остават относително непроменени, като само леко са намалели поръчките на компоненти за базовите модели iPhone 16 и iPhone 16 Plus.

Докато търсенето на моделите iPhone 16 и 16 Plus е било по-слабо от очакваното, при iPhone 16 Pro и 16 Pro Max се наблюдава търсене, сравнимо с това на техните предшественици. Apple дори е поискала от доставчиците да продължат производството по време на националния празник на Китай, за да отговори на търсенето.

Въпреки че в момента сроковете за доставка на iPhone 16 Pro са по-кратки от тези на iPhone 15 Pro, цялостната прогноза за производството на серията iPhone 16 остава малко по-ниска от тази през миналата година. Apple се надява, че предстоящото пускане на iOS 18.1, която включва функциите на Apple Intelligence, ще увеличи продажбите на американския пазар. Очаква се обаче въздействието на Apple Intelligence върху продажбите в Европа и Китай да бъде минимално.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шок

    2 8 Отговор
    Тиху,чи русофилите не са виждали на куп толкова кинти ,колкото е един айфон,калифорнийската компания айпъл, има повече бвп от цялата рус6

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Айфон за лапнишарани

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Шок":

    Айфоните са такива като тебе: много надувки и нулево покритие.
  • 4 Тест за интелигентност

    12 2 Отговор
    Това да си купиш айфон за 1000, когато обикновен андроид за 100 върши точно същата работа, поражда въпроси за умствените ти способности ...

    Коментиран от #5

  • 5 Имам изненада за теб

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Тест за интелигентност":

    Топ моделът е 4000 и върши работа като за 600 да речем.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 1111

    5 0 Отговор
    Ако Рycия спре да ги снабдява с материали, суровини и редки метали, ще видиш АйФон на кyкyво лято, а пък любимата ти фирма с БВП по-високо от БВП на Рycия ще бъде или в Китaй или в нeбитиeтo.
  • 8 Име

    2 0 Отговор
    Хората харесващи ограниченията си харесват ябълките, спор няма! Аз лично не бих си взел нито ябълка, нито андроид, но за съжаление пазарът е олигополозиран и няма голям избор.