18 Август, 2017 13:25 3 221 5

Прогноза: Съжителството Симеонов-Ангелкова в туризма няма да изкара мандата

  • слънчев бряг-
  • николина ангелкова-
  • валери симеонов-
  • акция тишина-
  • туризъм
Прогноза: Съжителството Симеонов-Ангелкова в туризма няма да изкара мандата - 1
Изглед от Слънчев бряг Снимка: Shutterstock

Чисто политически съжителството под един покрив между вицепремиера и туристическия министър става изключително интересно и аз не мисля, че има изгледи то да продължи до края на мандата на това правителство. Един от двамата ще трябва да отстъпи, те са на коренно различни позиции по много теми. Не виждам знаци за сближаване между позициите им, а напротив - пропастта между тях се увеличава. Такова мнение изрази анализаторът Георги Харизанов в студиото на ФАКТИ по повод акция "Тишина", която Валери Симеонов проведе в Слънчев бряг.

"Валери Симеонов се явява един вид началник на Николина Ангелкова, така че министърът, особено след като и премиерът подкрепя тези инициативи, би трябвало да се съобрази, да вземе мерки", заяви председателят на Българската асоциация на експертите в туризма и преподавател Димчо Тодоров.

Двамата се обединиха около тезата, че не проверката е проблем, а начина и времето, по което е била проведена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    14 2 Отговор
    Вземайте пример от бившия кмет на Каварна Цонко Цонков. Той изкара Джулая и метълите на Камен бряг и през всичките тези години, през които организираше тези мероприятия никой не се оплака от шум и въпреки това дейността му имаше огромен успех. Трябва да се работи в тази посока.
  • 2 Бат Ваню

    5 7 Отговор
    Ами.... ко да ви кажа.... На Слънчев Бряг се отива да има яко гърч.... и плющене.... разбириши ... ха ха ха..... Кой ходи там да почива? Кой? Кой? Кой? питам аз.... ха ха ха..../ Некой дет не си е пил апчитата/ Западняците идват... усмъртват се 3 дена, улабват са и ..... обратно...
    Искаме приходи....е то нема как да спиме след 22:00ч и да има лапане..... Ша има лапане... на муити... ха ха ха.... ГЕРБ нема алтернатива!.....аха....
    Данъчни... нема лошо... приходите са се дигнали със 100 млн. .... За Хемус трябвали 220 млн. със се тунели и маркировка.....да блесне....
    Със соц мислене еуро ни са пичиели.....

    Коментиран от #3

  • 3 Гоуст

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бат Ваню":

    Бат Ваню, от край време ти чета коментари и гласувам. При всеки твой коментар изпитвам удоволствие като ти слагам "минус"
    Слънчев бряг има един от най-хубавите плажове и море: всеки ден се чисти и пясък и море. Там рядко да видиш боклуци или водорасли в морето. Аз лично ходя там, за да почивам, а и не само аз.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Бат Ваню

    2 7 Отговор

    До коментар #3 от "Гоуст":

    ..... нема значение положително или отрицателно си ориентиран/а..... важното е да ти е готино.... ха ха ха...
  • 5 Бат Ваню

    1 7 Отговор

    До коментар #3 от "Гоуст":

    ..дет са вика.... важното е да изпитваш удоволствие.... ха ха ха...