23 Април, 2019 15:21, обновена 23 Април, 2019 16:21 24 067 75

Димитър Стоянов: След разкритията ни за някого, го правят управляващ (ВИДЕО)

  • димитър стоянов-
  • свобода на словото-
  • разследваща журналистика

"Живеем в ситуация на много тежък медиен монопол", каза разследващият журналист

Димитър Стоянов: След разкритията ни за някого, го правят управляващ (ВИДЕО) - 1

Да отстояваме свободата на словото ни струва страшно много. Всеки от нас е обект на сериозен натиск, не говоря само за нападения, заплахи, влизания в домовете, предупрежденията вървят заедно с предложенията - на принципа на моркова и тоягата. Това заяви в студиото на ФАКТИ разследващият журналист от "Биволь" Димитър Стоянов.

"В последните години има тенденция на дезинформационни кампании, на клеветнически кампании. България трайно е на 111-о място по свобода на словото. Съмненията около убийството на Виктория Маринова не са определящото за позицията ни в класацията. Маркерът, по който тя се изгражда е свободата да кажеш нещо, но и свободата да бъдеш чут. Живеем в ситуация на много тежък медиен монопол, печатните медии и тяхната разпространителска мрежа са овладени от олигархичен кръг. Медиите, които не вървят в коловоза на официалната власт преживяват много тежки моменти. Имаме концентрация на медийна собственост - все неща, които не са вписват в свободното слово и европейската представа за медии. Медиите са монополизиран пазар, дори телевизиите са овладени чрез рекламата", коментира журналистът.

"Този арест (на Димитър Стоянов и румънския му колега Атила Биро мин. г. - бел. ред.) показа тежките зависимости на българските власти от икономически субекти. Той беше и предупреждение към нас, че трябва да спрем. Когато ние бяхме задържани, органите на реда имаха пълното съзнание, че ние отиваме там да спасяваме доказателства. Те ни закопчаха и стояхме в тази нива 4-5 часа, докато документите горяха на 40 метра от нас и никой не направи нищо, за да спаси тези материали", разказа Стоянов.

"Имам усещането, че като разкрием публичен факт за някой в обществото, това е като атестация и управлението го издига. Особено в съдебната власт, това е много популярно. Светослав Глосов много си прилича с Димитър Франтишек, който оглавява специализираната прокуратура.

Глосов беше обект на наше разследване покрай информацията, а и доказателствата за източване на проект, финансиран с европейски средства - пътят между Сепарева баня и Паничище. Документално, със свидетели, стигнахме до обоснованото предположение, че от този път са източени между 2 и 3 млн., той е финансиран с 5,4 млн. Голяма част от дейностите не са извършени, други са извършени некачествено, цели слоеве от този път не са полагани. На места, където е трябвало да се положи бетонизирана баластра, е използвана пръст от съседен хълм. Започна разследване, бях разпитван в Дупница. В един момент се оказа, че няма доказателства, експертизите стигнаха до извода, че с пътя всичко си е точно и Светослав Глосов влезе в борда на АПИ, после го оглави и станахме свидетели на катастрофалните събития до Своге. Разкритията по отношение на някого в "Биволь" към днешна дата са атестация, че той върши работа на властта“, каза Димитър Стоянов.

Целия разговор с разследващия журналист Димитър Стоянов гледайте във видеото:

"От обществото Цацаров е възприеман като еманация на корупцията. Той може би е бил много ерудиран съдия, но голяма част от осъдителните присъди в международните съдилища, произнасяни срещу България, са по актове, произнасяни от Цацаров. В някаква степен може да е добър юрист, но определено не е антикорупционер. Той е точно противоположното на Лаура Кьовеши поне в моите очи. Не може човек, който е уличен в симулативна сделка - тази история с градините, за нещо, за което Цветанов напусна парламента, той да оглавява прокуратурата, да бъде един от тримата големи. В Европа това не може да бъде подминато, но тук мина. Разкритията по "Яневагейт" - стана ясно, че този прокурор сключва сделки с Изпълнителната власт - нещо недопустимо, нещо, за което всеки прокурор от европейска държава би потънал в забвение, само че тук не се отрази по никакъв начин на кариерното развитие на г-н Цацаров. Във времето, в което той управлява прокуратурата, ние сме свидетели само на скандали. Не видяхме нито едно голямо дело за корупция, единствената произнесена присъда е срещу Десислава Иванчева, която поражда съмнения. При условие, че сме свидетели на картели, на страхотни корупционни сделки, виждаме Иванчева, осъдена на 20 години за 70 000 евро - това ли е победата, с която Сотир Цацаров ще ознаменува своя мандат?", завърши Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    27 240 Отговор
    Бивол е политически инструмент все пак, нормално е.

    Коментиран от #48, #50

  • 2 Защо?

    71 218 Отговор
    Защо в Бивол не пишете за разкритията,около Йончева свързани с усвояването на 400.000 лв от евросубсидии за строителство на туристически къщи?
    Ами за Кирил Добрев,управляващите знаеме какво правят,но искаме да знаеме за кражбите и на червената върхушка!?!?!?

    Коментиран от #3, #7, #15, #19, #21, #28, #49, #69, #71

  • 3 Нормален

    126 43 Отговор

    До коментар #2 от "Защо?":

    Малко ли са ви прасешките медии, дето само това повтарят, че и Бивол. Четете си парцалите и им се радвайте.
  • 4 Айде биволи

    64 122 Отговор
    Нали БСП са първа политическа сила (според последните проучвания). Проверете и техните далавери, преди да ги избере простия народ!

    Коментиран от #6, #29

  • 5 Прав е момчето

    81 3 Отговор
    Всичко е наредба
  • 6 Бумеранг

    151 24 Отговор

    До коментар #4 от "Айде биволи":

    Много се пениш, герберастче. Споко, той простия народ пак ще си гласува за простия Боко. Но пробуждащата се част от народа става все повече и там е проблема на ГЕРБ

    Коментиран от #47, #51

  • 7 гост

    66 0 Отговор

    До коментар #2 от "Защо?":

    Правилно ,трябва закона да е за всички!!!
  • 8 до 1 и 3

    116 11 Отговор
    Чия политическа поръчка са?Кажете!Вашта е крадеца вика дръжте крадеца.Бивол е единствената независима медия през цялото си съществуване.Когато бяха на власт царя и тройната коалиция после,тогава и за тях изкарваха компрометиращи материали.И в края на краищата тяхна работа ли е да разследват хилядите престъпления така както би трябвало да го правят съответните органи?Тия материали за имотите на някои властимащи висят от месеци и години преди някой да им даде гласност и да се „появи апартаментгейт”.Вижте и статията за Пеевски къде е разследван в УСА,някой да й обръща внимание?

    Коментиран от #16, #17, #52

  • 9 ВЪЗРАСТЕН

    44 57 Отговор
    ДА БЯХТЕ ДРАСНАЛИ НЯКОЛКО РЕДА НАПРИМЕР ЗА А. ТОМОВ РЕКАТА Я ОТБИ И МИНАВА ПРЕЗ ТЯХ, УНИЩОЖИ ВСИЧКО ОТ КЪДЕТО МИНА , АКО ВЗЕМА ДА ИЗРЕЖДАМ НЯМА ДА МИ СТИГНЕ МЯСТОТО, КИРИЛ ДОБРЕВ ДОБРЕ НЕЗНАЕТЕ , ЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛ ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ ЗА ДОСТАВКА НА ГОРИВА В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, И ЗА КАКВОТО ОЩЕ СЕ СЕТИТЕ, А ОВЧАРОВ, МИ НИНОВА, СПИРАМ ДОТУК, ЧЕ ТЕ СА БЕЗБРОЙНИ ДРУГАРИТЕ ВИ , КОИТО КАТО ВЕРНИ ЯТАЦИ ПОКРИВАТЕ ! СЛУГУВАТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, НЯМА КАК ДА УБЕДИТЕ ХОРАТА, ЧЕ СТЕ НЕЗАВИСИМИ !
  • 10 ДА БЕ

    23 83 Отговор
    Червени мушмуроци , кой габаркате , само заблудени ниско интелигентни хора още ви вярват .
  • 11 Битума238

    13 20 Отговор
    "бетонизирана баластра" ? Какъв е този материал? Сигурно е бетон с баластра 1:1?

    Коментиран от #30

  • 12 до 4

    29 6 Отговор
    Че на умрело куче(БСП),нож да вадят ли?Кво им е толкоз първото?И едните,и другите,и тия патериците бивши и настоящи с по един файтон хора са се запътили към безславието.
  • 13 23456

    14 61 Отговор
    кво се правите на журналисти, като сте си политичерски зависими аз разбирам журналист ма не му пика кой кой е , а вие непрекъснато се опитвате да оплюете Герб , а за БСП няма ваши коментари е какви борци за свобода сте- измислени

    Коментиран от #53

  • 14 месара

    12 58 Отговор
    бсп_арски бивол!

    Коментиран от #55

  • 15 Boris Georgiev

    45 6 Отговор

    До коментар #2 от "Защо?":

    Типично по шопски. Думата "знаем'' се пише без МЕ накрая. Шопските меканици си ги задръж за на село. Чухте че Боко говори така и побързахте да го имитирате.

    Коментиран от #54

  • 16 безпартиен

    30 3 Отговор

    До коментар #8 от "до 1 и 3":

    За мен всички които са в парламента са на власт не трябва да се делят!!

    Коментиран от #56

  • 17 Валери

    2 10 Отговор

    До коментар #8 от "до 1 и 3":

    Какво е УСА?
  • 18 Кольо

    20 50 Отговор
    Два три реда за къщите за гости на ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ДА БЯХТЕ ДРАСНАЛИ , или вие сте подлогите на БСП!

    Коментиран от #20, #57

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Адвокат

    37 6 Отговор

    До коментар #18 от "Кольо":

    Същото като на "2" Хей, нещастник! Ти четеш ли, че информацията не е за Йончева, а за бащата на сина й и за неговия брат. Те са разведени от дълго време. Такава просто-ия, също като за Панов, вече сме я гледали.

    Коментиран от #26, #58

  • 21 Николай

    19 7 Отговор

    До коментар #2 от "Защо?":

    Кой е Асен Йорданов? Син е на Недялко Йорданов. Внук на Асен Йорданов, виден антифашист и честен комунист.
  • 22 Николай

    9 10 Отговор
    Партизанин от отряд "Народен юмрук" обвинен, че е предал на полицията поета партизанин Атанас Манчев и партизанина Тодор Ченгелиев. След 1944 година Асен Йорданов става секретар на Областния комитет на БРП /к/

    Коментиран от #31, #59

  • 23 Николай

    14 6 Отговор
    Та на такива като него внуци на партизани, синове и дъщери като Татяна Буруджиева нямам вяра и не ги подкрепям.
  • 24 Николай

    23 8 Отговор
    Татяна Буруджиева - дъщеря на Иван Буруджиев, който на 13.02.1943 заедно с Виолета Бохор Якова убиват генерал Христо Луков в гръб, докато влиза в дома си. Това подло убийство на един достоен български офицер се окачествява от комунистите като голям подвиг. И очевидно издигането нагоре на дъщерята Татяна Буруджиева не е случайно."
  • 25 А БЕ

    29 4 Отговор
    ДОГАН КУПИ ЕДИН ТЕЦ , НИЩО. КОВАЧЕВ ТЕЦОВЕТЕ МУ ЗАМЪРСЯВАТ ВЪЗДУХА НИЩО , МИНЬОРИТЕ МУ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МИЗЕРСТВАТ НИЩО , ЕЕЕХ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕКЕРЕТА ААА !

    Коментиран от #46

  • 26 ДАААА

    7 13 Отговор

    До коментар #20 от "Адвокат":

    ПроЗ си като адвокат и толкова алчен щом си на комунистическата хранилка !
  • 27 Голям прос

    26 5 Отговор
    Явно властта арестува и пречи на журналисти, които тука ги изкараха комунисти. Ами откъде ще знаете тогава мнението на опозицията. Иван Костов трици да яде, тия го надминаха. Мислех, че всичко е окрадено, ама явно барат еврофондовете, които са за това тази опоскана държава да заприлича на нормалните държави. Преди 30 г беше на 28-мо място по развитие, сега е май към 100 и нещо

    Коментиран от #60

  • 28 анализатор

    28 10 Отговор

    До коментар #2 от "Защо?":

    Хващам се на бас, че от този кьорфишек за Елена Йончева няма да излезе нищо, дори пак може да има някой осъден за клевета, както тя осъди Б.Борисов. Просто медиите, които са подлоги на властта, сега ще започнат да пускат много такива кьорфишеци, за да отклоняват вниманието от истинските престъпници и да провалят кампанията на Елена Йончева.

    Коментиран от #61

  • 29 Антидебил

    32 9 Отговор

    До коментар #4 от "Айде биволи":

    Простият народ вече 10 г. избира крадците и лъжците от ГЕРБ и дано най-накрая да узрее за истината.
  • 30 Ами

    14 5 Отговор

    До коментар #11 от "Битума238":

    отвори някоя книжка и прочети или питай чичко Гугъл. То гробарите и феновете им са все такива недоучени.

    Коментиран от #37

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 мдааа

    18 1 Отговор
    На 15 юни 2013 г. пред „24 часа“ Буруджиева заявява, че е подкрепила кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС.
    Б О К Л У Ц И !

    Коментиран от #62

  • 33 Мислещ

    18 3 Отговор
    Продължавайте смело, има хора които наистина ценят това, което правите!
  • 34 Слава на такива българи

    5 3 Отговор
    ген. Жеков говори за „национализма като обединителна идеология и жизнена енергия, която се въздига в култ, за да премахне злотворното влияние на семитизма, марксизма и комунизма (болшевизма)... все плод на еврейския космополитизъм и интернационализъм, който е убийствен за националното ни битие".[10] Жеков застъпва принципите на антисемитизма, като според него „евреинът е анационален и аморален“.
  • 35 4oko

    5 3 Отговор
    И мойта фирма е в Биволето , тя е закрита съдебно 2009г. Голямо разкритие :), нещо на Доган и Пеевски имат бол фирми ,но не ги скивам:)
  • 36 Диамантената ръка

    7 3 Отговор
    Добре, че не сме на 112, а пък ако станем на 110 какво точно ще се е променило? Тази класация е пълна глупост. Или има свобода на словото, или няма. Това да не е състезание по бягане с класиране и места.
  • 37 Баластрата, бетон

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ами":

    Отворих. В книжката пише "битумизирана баластра".
  • 38 Марк Енгелс

    3 3 Отговор
    Човек става комунист щом не е фашист. Или си комунист или фашист, друго няма. Защо бедните са бедни, защото имат лош ген. Ако мислиш друго, значи си комунист. Защо свободна държава е бeдна, защото е с лош материал? Антифашизмът е винаги комунизъм и антикапитализъм. КОМУНИСТ ИЛИ ФАШИСТ, ДРУГО НЯМА! ЗАЩО БЕДНИТЕ СА БЕДНИ? ЗАЩО БЕДНА ДЪРЖАВА Е БЕДНА, ЩОМ ИМАТ КАПИТАЛИЗЪМ?

    Коментиран от #63

  • 39 Иво Христов

    3 2 Отговор
    Тодор Живков за преходът - след НРБ: .. "Един другар ... ми вика: Другарю Живков,
    не вкарваме ли ние вълка в кошарата? Ах, викам ... вярно е, вкарваме
    вълка в кошарата, но ... вълкът ще изяде мършата, а това което е здраво,
    то ще остане" Фашизмът на Пиночет се хвали, че е НИОЛИБЕРАЛИЗЪМ. Нормално е във фашизъм да не вирее свободата на словото. А главната философия на дясното - новото дясн = неолиберализмът е - ЕГОИЗМЪТ, той за това и политиката е такива и така работи.
  • 40 Петър Волгин

    3 7 Отговор
    САЩ толкова е вложил в ГЕРБ, че няма да допусне да изтекът в каналът. А прегръдката на ГЕРБ с патриотите, е целяла те да изтекат в каналът, и това се случи. Има време когато ще останат само ДПС и ГЕРБ, либерали и консерватори. Като герб се изпълни със СДС съдържание. “Ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа” – това е заключението на дипломатически доклад посветен на Бойко Борисов, изпратен от посланик Байърли на 9 май 2006 г.Тодор Живков за преходът - след НРБ: .. Един другар ... ми вика: Другарю Живков, не вкарваме ли ние вълка в кошарата? Ах, викам ... вярно е, вкарваме вълка в кошарата, но ... вълкът ще изяде мършата, а това което е здраво, то ще остане . Тодор Живков създаде всички крадци, ограбили България след 1989та, та и преди това. Икономиката и държавата бяха по-добри, от сега, въпреки Живков и живковистите. А Живков е прост и дявол. При капитализмът и зависимост от САЩ, и най-гениалният и честен не може да помогне на България. ...
  • 41 Петър Волгин

    4 4 Отговор
    И западът казва, ЗАЩО ИМА КОРУПЦИЯ ИЛИ АВТОРИТАРИЗЪМ? Тоест КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ. Както капитализмът, когато от либерален става консервативен - фашизъм. Западът казва станете демокрация - "либерали", това е все едно Турция да ни каже "станете мюсюлмани, или папата - "станете католици". Защо има диктатури, СССР, Иран, Венецуела.. Путин.. Сирия.. Защото демокрацията е смърт за тези територии. Западът не искаше да сме по-добре, той се страхува от нас, и ни иска за пазар и ресурс. План Маршал е бил да спаси от мизерия и стремеж за комунизъм, и да въведе доларовият стандарт, след войната, 1990та не е имало нужда от такава лява мярка, равенството е презряно, ПРЕЗРЯНО. ЕС и НАТО, съществуват заради СССР. Защо има корупция в страни, защото те така с корупция са подчинени от западната империя. СССР и Източна Европа, са превзети чрез корупция, така беше спечелена студената война. Дори Георги Марков го пише през 1972г., че само Радой Ралин си е марксист и не е корумпиран от западът.
  • 42 ФАКТ

    4 8 Отговор
    САЩ натискат ГЕРБ, да даде властта на КОСТОВ И СДС. Ако САЩ не стоят зад "Свободна Европа" пуснали информацията, първи, от тях нямаше да остане и перушина, но ГЕРБ СИ ПОДВИ ОПАШКАТА И СКИМТИ. ... На ниско ниво ни е русофобията, направо никаква я няма. ГЕРБ и ЦВ.ЦВ. им беше гадно да преглътнат А.ЙОРД но им помогнаха.. САЩ им даде чаша с която да преглътнат горчивият и отровен хап. артекс напитка. "Свободна Европа" и господарите им, натискат бутонът, ГЕРБ германия за българия, да направят седесар кмет на софиаа, и няколко евродепутати сини. Но най вече удар поо кокалчетата заради медведев и искана помощ от Русия за газовият хъб. И защото още не сме обявили война на Русия, и да не забавяме покупката на американско оръжие от всякакъв калибър. Такъв бутон беше нашумялата паспорт афера, който включи Каракачанов да подкрепи Ф-16. РУСОФОБИЯ, БАТЕ!

    Коментиран от #44

  • 43 Баце

    5 5 Отговор
    Респект г-н Стоянов, на Вас и на всички Ваши колеги.
  • 44 Николай

    5 4 Отговор

    До коментар #42 от "ФАКТ":

    А информацията на Свободна Европа я подаде Томислав Дончев ,той си го каза в ефир .
    Така че цялата ти къщичка от карти се срути. И да ти кажа Костов не е в политиката отдавна ,а още по отдавна не е в СДС.
  • 45 Николай

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "аааааа":

    Мерси за подкрепата. Когато сутринта ме питат какво ще правиш днес - отговарям ще псувам комунистите.
  • 46 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "А БЕ":

    А Бе колега що пречиш на бизнеса...….
  • 47 Не съм платен, като повечето от вас !

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Бумеранг":

    А,ти байно много се докачаш, когато те питат за комундетата. Нали се праскате за ЧЕСТНИ ! Йончева защо не разследва свекъра си, нали има явна далавера с евро пари? Или и вас ви е страх да ни се загубите ПАПОТО ? Народа ви гледа и ви се чуди на фасоните. През лупа наблюдавате Министър Председателя на България, но по-честен човек НЯМА! Той е нашият и вашият ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ !
  • 48 Много политическа помия !

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Баш Батка":

    Яжте си е и ни вкарайте в заблуда !
  • 49 До асансьорната техничка Милийончева

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Защо?":

    Няма да ви припознаем за носители на доброто във тоя ви лицемерен вид ! Царят е гол ! А,колкото до Иванчева откажете се за 20 години от нейното присъствие. Има нужда от затвор и пречистване !
  • 50 ГРЪМКО ИМЕ на лениво животно с лош нрав

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Баш Батка":

    Патеричка на Корнелия и обкръжение.
  • 51 ЧУКУНДУР или ГАШНИК ?

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бумеранг":

    А, ти главо с какво си по умен или с какво превъзхождащ Б.Б.
  • 52 Плиткоумен

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "до 1 и 3":

    Нали тази тр.коалиция окраде България. Трябваше ви Царя да го притискане и да го нападате за си оплетете кошниците ! После той е виновен. Така беше и с Т.Живков, всички около него все крадяха. И накрая го предадохте и му се подиграхте ! А, се наричахте ДРУГАРИ ! Защо не го посъветвахте...
  • 53 Няма не искам !

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "23456":

    Какви БИВОЛИ сте бре ? Я хващайте лопати,мотики и на село да работите !
  • 54 Българин

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Boris Georgiev":

    А,ти бе, кой те учи, че не можеш да си напишеш името на кирилица ? Акъл събирай за себе си,не дразни хората !
  • 55 Нищо подобно

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "месара":

    От бивол курбан не става ,но на есен може и да пробваме след изборите.
  • 56 Прост по-прост

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "безпартиен":

    А така, а БСП е отдавна е отвън ! Тях как да ги броим ?
  • 57 1 към 1

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Кольо":

    Йончева проверява и пише макзали за ГЕРБ и ПАТРИОТИТЕ, а нея Прокуратурата .
  • 58 ФИЙ

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "Адвокат":

    За свекъра Елена, но тя каза, че било стара работа. Преди да я изгони Сергей. Стара, нова няма давност за престъпления срещу Народа !
  • 59 Въхх

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Николай":

    А, има и се предава начина, като добър почин на другарите.

    Коментиран от #65

  • 60 За милиончева няма закони

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "Голям прос":

    Барат еврофондовете за стотици милиони,а отклоняват вниманието ни за мухлясали апартаменти !
  • 61 Хайде на бас

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "анализатор":

    Да осъди Канал 1 и БТВ ! През крив макарон ще я гледаме във Брюксел. Там ще брои, кой ходи на работа и колко да върне..
  • 62 Има право

    5 0 Отговор

    До коментар #32 от "мдааа":

    Той Делян се измори да се явява на работа и затова отива на заслужена почивка като Евродепутат.
  • 63 К.М.

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Марк Енгелс":

    За ,,лошият материал" е израз на Курнито моля !
  • 64 Усмивката

    2 0 Отговор
    Е .....всичко е законно.... добро утро България!...
    '.....
    Те са закона ...на държавата ,кметството,селото,общината.И където и да се появят,придобият ,раздадът ....всичко е законно.
    ....Закона не се коментира .....той се прилага..
    ...Кйто не е съгласен със закона ,той е напротив закона.
    ....Закона не подлежи на съд.То се едно да съдиш държавата.
    ....А тя нея ,същата ,може я осъди само друга държава.
    ....И тя ,тая държава ,остро реагира на оная другата ,щото оная другата пък си позволява да провокира законноста в тая пък същата ,тукашната за законноста и реда в държавата.
    ....Особенно във време преди избора и за законен наследник на закона
    ....а добро утро България
  • 65 Николай

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "Въхх":

    Предния ти пост го изтриха. Нямаш право да не харесваш партизаните и ятаците им.
  • 66 ахахах

    1 0 Отговор
    напишо една статия за себе си жертвен агнец
  • 67 USA

    4 0 Отговор
    Стига с тази Виктория Маринова. Какви съмнения?! За какво?! Каква ЖУРНАЛИСТКА е тя?! Тя е trophy wife на собственик на кабеларка, на която не и стига че има много пари ,ами и се иска и да е известна! Отделих време да прегледам т.н и предавания и тя е далеч от журналистиката! Не ми харесват внушенията ,че я убили щото била “ журналистка”! Само като прочетох къде и как е намерено тялото, че е изнасилена , и че генетичният материал ма убиеца е в изобилие и ми стана ясно, че е циганска работа. В булгРистан обаче на някой хора много им се иска , да са другояче нещата и веднага нададоха вой. Гледах за т.н поръчково убийство на т.н журналистка по CNN .Доста трудно и прочете името водещата, и явно си провериха информацията и повече не сме чували нищо, но в Булгаристан дуднат ли дуднат!

    Коментиран от #72

  • 68 непримиримата

    2 0 Отговор
    пуснахте снимката на депутата Георги Станков и спряхте Май има много сложни тактики за да го разследвате Доста хора чакат развитие Ха да ви видим сега колко сте добри разследващи журналисти
  • 69 КомунистИдиот

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Защо?":

    Явно не четеш "Биволъ"
  • 70 Зигфрид

    1 0 Отговор
    Без много умуване и интелигентщина ,без празнословия и наливане от пусто в празно , истината е една : смърт за червените свини .По болшевишки !
  • 71 Барабанчев

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Защо?":

    Не пише нищо защото Бивол е политически инструмент на крушовишката биволица.
  • 72 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "USA":

    Жалко за Виктория Маринова. Съболезнования на семейството и близките и. Но си прав темата се експлоатира от разни личности в собствена изгода, които търсят известност от нещастието на другите.
  • 73 Здравомислещ

    1 0 Отговор
    Колко малко разум има по тази земя, Господи!
    Създаваш ,,дъвка,, за мозъците на простолюдието, то се разделя, а Ти владееш. В действителност няма отбори! Всичко се развива само в промитото ви съзнание! Свидетели сте на 30 годишна театрална постановка, а вие сте малоумната публика.
  • 74 ПКК

    0 0 Отговор
    Същото се случи с видеото , за П. Нунев....След видеото, поста му порастна...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.