30 Юни, 2020 23:54 31 273 84

Иван Бакалов пред ФАКТИ: Снимките от спалнята на Борисов са правени от жена

  • записи-
  • снимки-
  • бойко борисов-
  • иван бакалов-
  • факти

Журналистът прогнозира, че премиерът Бойко Борисов отново ще предизвика предсрочни избори

Иван Бакалов пред ФАКТИ: Снимките от спалнята на Борисов са правени от жена - 1
Снимка: ФАКТИ

''Най-напред хората, много от хората въобще не разбраха, че има такива записи и снимки, защото големите телевизии, големите медии, които са основният канал за информация, те не ги публикуваха, не ги съобщиха, или пуснаха някой да обяснява, че не е вярно. Значи те не са казали още какво е излязло на бял свят, а вече пускат някой да казва, че не е вярно. Сега последните записи - все едно нищо не се е случило. Или работят с 3-4 дни закъснение, а после започват да пускат някакви хора, които да опровергават. И то пак много не се разбира за какво става дума''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистът Иван Бакалов. Думите му са повод скандалните записи и снимки с участието на министър-председателя на Република България - Бойко Борисов. Записи и снимки, които все още нямат институционално потвърждение след направена експертиза.

''Гръцкият печат много силно отрази всички снимки на Борисов. Не знам колко сайта и телевизии, дори, ги пуснаха. За разлика от българските. Първият извод, който трябва да си направим е защо гръцките телевизии, онлайн издания и вестници публикуват снимката на Борисов как спи, а българските - не. Турски вестници, холандски, английски, по света говорят за това'', продължи Бакалов.

''Хората, които се намират в интернет непрекъснато, във Фейсбук и разни онлайн издания четат, не са тези хора, които населяват България. Около 1/3, даже повече от хората гледат само телевизия. И ако телевизията не им покаже... Режимът на Борисов, ако мога така да се изразя, на това разчита. Той навремето овладя вестниците. Сега е ред на телевизиите. Те започват да загиват по този начин. Спестяват новини, манипулират, изкривяват. Те се променят и нещата. Сега не е 1995 г. да има две телевизии и те да са основната медия в страната. Сега технологично вече е съвсем различно. При толкова канали, хората прескачат, те (б.р. телевизиите) не могат да се издържат с тези пари и затова са тези схеми. Божков да им давал 20 млн. годишно, пък този не знам какви, някакви схеми. Не им стигат парите, за да се издържат'', коментира журналистът.

''За записите ще кажа следното. Технически не е като изображенията. За експертиза на звукозапис е по-сложно и по-трудно се доказва. И затова ''Биволъ'' събира пари, май ги събра вече, от читатели, за да плати на една лаборатория във Франция, която с това се занимава. Докато изображенията, всеки, който работи програмист може да пусне пет-шест програми, които да проверят дали във файла има намеса с фотошоп, дали нещо е заличавано, пипано, всичко това се установява. И то не е нужно да си лаборатория, достатъчно е човек, който е работил с фотошоп, или програмист, който знае тези програми и може да ги използва.

Ние с ''Биволъ'' обединихме усилия и ги увеличавахме тези снимки, разглеждахме, пускахме през програми. Няма фалшификации. Една-единствена снимка - на спящия Борисов, е намалена с фотошоп по размер. Оригиналният размер в пиксели на смартфона, с който е направена, е двойно по-голям. Тя е намалена на 50%, като е запазена. Първо човек може да си помисли, че нещо е изрязано и затова е по-малка, но като видиш съотношението дълга към къса страна - просто е намалена с 50% в пиксели. Освен това, установихме точните дати на тези снимки. Опитал се е да ги прикрие (б.р. изпращачът им), но не на всички. На някои се е опитал да прикрие датата на заснемане, за да обърка, да не се разбере. Малко любителска работа изглежда, обаче, начинът, по който се е опитал да прикрие.

Тези снимки са правени август, септември и декември 2017 г. и януари и февруари 2019 г. Това е разстояние от година и половина. Може да се приеме твърдението на Борисов, че има постановка (б.р. с пачките в чекмеджето). Досега трябваше да са арестували десет души от НСО, ако беше така. Защото няма как да стане в продължението на година и половина някой три пъти да внася за снимка злата и пачки и да ги изнася, докато го няма. Това как може да стане толкова пъти без охраната? Най-малкото, който влиза там с нещо, го проверяват какво носи. Това е държавна резиденция'', каза още Иван Бакалов.

''Според мен Борисов много добре знае кой ги е правил. Това е някоя жена. Това е някой, на който е позволено да присъства, докато морното му тяло, корпулентно, там почива'', смята той.

''Според мен ще се счупи като ваза, на парченца, цялата партия ГЕРБ. Много е знаково напускането на Цветанов точно в деня, в който Борисов тръгна да се оправдава за снимките на пресконференция, на уникална пресконференция. Все едно Тодор Живков да събере цялото Политбюро, секретари на ЦК и не знам кой още, и те да стоят зад него, той да говори, а те да гледат намръщено. Такова шоу рядко може да се види'', добави Бакалов.

''Понеже за записите не стана дума, някои казват, че било монтаж. За да е монтаж той трябва да ги е изрекъл тези работи, в да речем няколко други разговора, за да ги монтира някой. Къде е изрекъл тъпа (б.р. от записа ''проста'') кърджалийска... Не знам как може да го монтираш това нещо. Така беше и с Мишо Бирата. Монтаж, фалшификат и после си призна'', припомни журналистът.

В края на участието си журналистът Иван Бакалов прогнозира, че премиерът Бойко Борисов отново ще предизвика предсрочни избори.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 101 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цецо апартамента

    124 8 Отговор
    Даже има обявена награда за главата и,само че,тя вече не е в България.
  • 2 Будалата

    153 7 Отговор
    Ти откри Америка бе Колумб. Много ясно е че снимките са направени от жена.

    Коментиран от #56

  • 3 Добри сте

    78 3 Отговор
    В това спор няма :)
  • 4 Гласове от шкафчето

    159 11 Отговор
    Е на тая не й купих къща в Барцелона и сега вдигам яко кръвното, ще пукна ! Къде е дрона, къде е дрона ???
  • 5 Не е честно

    118 7 Отговор
    Тази прогноза е подвежадаща и събирателна - Снимката може да е направена от всяка Тъппа Кърджалийска П..тка. А те са твърде много....
  • 6 Гост

    171 29 Отговор
    Доста качествена статия! Иван Бакалов си е казал истината каквато е. Адмирации
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 GG1989

    170 10 Отговор
    Замислете се колко са оплетени всички след като прокуратурата не разследва, а цялата “опозиция” си мълчи.

    Вече даже не се крият, че са мафиоти и не се правят, че им пука за каквото и да е. България е свършена...

    Коментиран от #73

  • 9 ИСТИНАТА

    184 14 Отговор
    Хронология на записите с Борисов- записа "Ало Ваньо" , на следващия ден в парламента Борисов обявява че записите са фалшиви и манипулирани с думите - "Вечерта преди да бъдат пуснати гледам аз мач на Челси и ми се обажда Явор Дачков, сигурно след това са сглобявани изреченията с мои думи когато ме е записвал Дачков в интервюто"..Буда отрича дотогава докато Дачков и Кристина Патрашкова не ги изпращат във френска лаборатория която установява че са автентични. Борисов вече признава за тях като казва че са изрязали само " където напсувах Първанов". След няколко години следва нов запис в къщата му в Банкя с градския прокурор на София тогава Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов в което Борисов обсъжда с тях как Найденов да бъде оправдан за кражбите в земеделското министерство. Буда отново отрича за тях като след това пред фактите е принуден да си признае а Кокинов подава оставка и напуска съдебната система. Сега отново отрича и има ли някой да се съмнява дали са истински?! Това е подигравка с народа на България! Лъже хората в очите че такива записи няма,после си признава а реакция от населението няма. Във всяка друга страна подобен премиер ще виси на уличен стълб като Наджибула в Афганистан. Това е политически чадър над бизнесмени и търговия с власт в ущърб на народа...Народе ,народеее

    Коментиран от #33

  • 10 Нали

    125 5 Отговор
    Нали на брифинга, премиера каза,че му пускат компромати, защото се очакват миилиарди и някой иска да ги насочи неправилно. А кое е правилното?
  • 11 Марио Кроненберг

    160 13 Отговор
    А какво значение има кой ги е направил? Важното е, че са АВТЕНТИЧНИ! И защо ББ още не е в затвора?!? А, забравих - той назначи Гешев... 😡😡😡

    Коментиран от #15

  • 12 Asdfg

    136 12 Отговор
    Гешев, спиш ли? ОПГ Гешев! Менда, Бочко, Владко, Севда, Деси, Васко. Къде е каскета Гешев?
  • 13 габровец от варна

    103 8 Отговор
    Скоро ще се разбере във каква каша са се забъркали всички политяги. До един са мафия,без значение от цвят и етнос.
  • 14 Жената от шкафчето

    98 5 Отговор
    И да знаете само какво още крие по чекмеджета, лавици, рафтове и долапи - лентата не ми стигна!

    Коментиран от #44

  • 15 Kris51

    123 7 Отговор

    До коментар #11 от "Марио Кроненберг":

    Как защо? Навсякъде по купените телевизии се надпреварват да омаловажават тези записи и снимки. Особено показателно ми се стори предаването от вчера сутринта на Коритаров по ТВ "Европа", случайно попаднах на него и щях да припадна от смях, макар че всъщност никак не е смешно. Коритаров с двама младежи в студиото говореха дълго и напоително как нямало начин да му навредят на Борисов, дори щели да го издигнат в очите на хората. Имаше сравнения с Атанас Буров за цветистия изказ и други такива. После се включи и Харизана с поредния "анализ" за липсата на алтернатива. Беше като разговор на царедворците, описващи надълго и нашироко великолепните одежди на царя от приказката "Новите дрехи на царя". Да, царят е гол, но какво от това? Всички се дивим на случващото се и си чешем езиците тук и там, нищо повече.

    Коментиран от #18

  • 16 Бай Ганьо

    36 3 Отговор
    Ами имал, дал! Немал,,,,, в затвор
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ХА ХА

    98 5 Отговор

    До коментар #15 от "Kris51":

    Ти пък , Коритаров !! Прочети му битието и досието и неговият катарзис ! Човек може да повърне !!!!
  • 19 Тиквун

    25 4 Отговор
    Не съм хетеросексуален
  • 20 Опозицията

    35 4 Отговор

    До коментар #17 от "бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР":

    Направо го съсипваш премиера с твоите излеяния , БЛАГОДАРЯ !!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Как пък разбра пола?!

    31 5 Отговор
    Може и да е бил "мъж-жена" (модерират ме с точната дума) или както сам се изказа - момченце...
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Зайко Байко многознайко

    33 4 Отговор

    До коментар #24 от "Буда":

    Да бе да ще се вдигнат, когато се вдигне на дядо ми самолета! Поголвно беэраэличие и никакво желание эа промяна!
  • 26 Зайко Байко многознайко архив 2017

    37 6 Отговор
    Прав си ! И тези, като онези. Помисли тези от къде произлизат? Тиквоций Едно клонинг на БКП, заслужил член! Цвъко КаунЬя отроче, не особено надарено на което началният старт е училището за бавноразвиващи се във Вършец. Този министър на кого е зет и за кого е работил преди, да ти напомня беше в извън работно време по съвместителство шофьор и пазвантин на Мето   Илиенски, който така и не можа да опази. Пред дилемата да избереме по-малкото или по-голямо зло , величината, която определя се оказва времето! Тъй, като човешкият мозък има едно добро и в същото време вредно качество, наречено ЗАБРАВЯНЕ! За индивида е добре спасява го от стрес и негативни емоции, но за обществото и " демокрацията" е изключително вредно. Сега и Маринов, ще ни връзва шарени пиленца, докато забравим и простим. Уважавам факта, че си всеотдаен към ГЕРБ, както комунист, но това идва в разрез морала ! Имаш потенциял и сигурно ще разбереш, какво искам да ти кажа😰😓😨
  • 27 Роза

    25 4 Отговор
    Иване Бакалов ти направо си си врачка,всичко позна
  • 28 ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ

    44 4 Отговор
    НЯМА НУЖДА ОТ СЪД И ПРИСЪДА!!! НАЛИ ТАЛИБАН ГЕШЕФФФ?!! ХВАНЕТЕ СЕ ЗА РЪЧИЧКИ С ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ! С ОПГ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ! С ЦЯЛАТА ГЕРБ, ОПГ и за винаги...до края на живота им...джулай морнинг форевър...........!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Тони Абаджиев

    40 5 Отговор

    До коментар #9 от "ИСТИНАТА":

    Така е! Всички спим, а не народа! Няма лидери, няма водачи, няма истински личности зад, които да застанем, които да ни поведат и да пометем тази ХУНТА! Промяна се прави с кръв, а не с писане и възмущение! Това е заложено в нашето ДНК, ние сме в нищо не се оправяме сами само в КРАЖБИТЕ.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Първо прочети

    15 44 Отговор
    какво е хунта и след това ползвай тази дума а не повтаряй като папагал,защото ако ни управляваше хунта тия дето ви промиват главите като Бакалов нямаше да смеят гък да кажат,а те говорят лъжи от сутрин до вечер години наред5997
  • 36 Панов

    11 33 Отговор
    Тези неща се пускат основно през два сайта собственост на руснак и руски арменец с български гражданства.Регистрирсните им фирми са над 60 и са преплетени като свински черва.После,усложливо се подемат от анонимни сайтове като този.Последните хибридни бяха за снимка на млад милиционер,който бил Гешев и Борисов постъпил в болница.
  • 37 Лукреция

    19 5 Отговор
    СЪРП- тролетариата No 35 и 36 се събудиха с нови сили заредени да излижат кафявото по сурата на вожда. Всичко свърши- кака сЪ ужени и шЪ и хванити скъсаните опинци!
  • 38 ТАКА СИ МИСЛЯ

    25 8 Отговор
    АЗ ПЪК КАЗВАМ ЧЕ СНИМКИТЕ СА ПРАВЕНИ ОТ ТРЕТИ ПОЛ ! В СПАЛНЯТА НА БОКО ТАКИВА САМО ВЛИЗАТ
  • 39 Василева

    7 3 Отговор
    Защо на записите се чува само Борисов?

    Коментиран от #55

  • 40 Българинъ

    1 0 Отговор
    🤔🤔😷😷
  • 41 onq s konq

    3 2 Отговор
    Аз пък си мислех че са правени от мъж, над 45 години :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Byg

    7 15 Отговор
    Кви глупости говори тоя , не се било коментирало , много хора не знаели абре ойло , откакто ги сделахте тия помия нон стоп за това се тръби , показват се къде ли не , коментират се по всички телевизии и телевизийки , сайтчета и радио , това че много от хората не ги възприемат на сериозно е друг въпрос , за това и не обръщат такова внимание на комиксите и имитаторите , не им е интересно , явно авторите на кокпроматите са очаквали някаква по остра реакция да предизвикат , да ама не хората вече не се вързват на милиционерски номера.
  • 44 Byg

    6 4 Отговор

    До коментар #14 от "Жената от шкафчето":

    Тъпа патка , що отиде да снимаш със смяна 8 , снимай с цифровия там "лентата" е голяма.
  • 45 Ееееее

    17 3 Отговор
    Явно снимките са стигнали и до мис мисис гащи. Със сигурност топките на бибочко са пред отрязване. Ама срещу няколко млн в евро може и да му се размине
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 бобоко

    8 21 Отговор
    На тоя биволъ са му размахали червения парцал и той се юрна сляпо напред да унищожи ГЕРБ. ха ха ха .Я си стой там в локвата биволе

    Коментиран от #83

  • 48 Хаджиментов

    11 23 Отговор
    Елементарно е - който е имал достъп до спалнята за да прави спокойно снимки е можел да сложи каквото си поиска в нощното шкафче.
    По-лесно е дори от Фотошоп. Дават му пачки с хартия с по едно цветно копие на 500 евро отгоре, дават му жълти блокчета от матализирана пластмаса или жълт станиол с номера като на истински кюлчета - и воала, компрромата е готов.
    Не казвам, че е било така, а че е възможно да се направи и то не особено трудно.
    Докато не се изясни кой е правил снимките няма да се знае какво наистина е снимано.

    Коментиран от #71

  • 49 Хах

    8 1 Отговор
    Имасихаз :)

    Няма Цветистия (известен още като Ушастия) лично да се намъкне да снима приятелката си... пък де да знам, може :)
  • 50 pepi 52

    9 26 Отговор
    много ви кефи публикуването на тези неверни снимки и записи ,мръсни червени келемета .

    Коментиран от #58

  • 51 Овратен

    4 6 Отговор
    Снимките са правени от 10 годишния ти Син !
  • 52 Геро от Гърция

    8 7 Отговор
    Виждал съм такива имитации, че свят да ти се завие! Има програми за обучение на елементи с ИИ, които могат да прочетат с даден глас написан текст. За снимки да не говорим- там възможните фалшификации са още по-големи. Това, че на някого много му се иска да участвува в някаква интрига, не значи, е казаното е истина. А ако Борисов е толкоз глупав, че да се остави да го записват аджамийски да си бере резила.

    Коментиран от #75

  • 53 Кръндела

    8 3 Отговор
    Боеко че го шибaт.
  • 54 Иван

    8 16 Отговор
    До Бакалов
    Допускате ли вие господине ,че той може да държи парите и златото така.???Що за глупости пишете.И жена да е той няма да се довери така.Кой има интерес е друго,но всичко е фалшиво.
  • 55 Защото

    4 1 Отговор

    До коментар #39 от "Василева":

    са записвали само него.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Бесен Язовец

    12 2 Отговор
    А бе тъпаци!! Защо не коментирате какво има на снимките, откъде са пачките и кюлчетата?? За пищова е ясно!! Полага му се!!
  • 60 Паметлив

    12 1 Отговор
    Помните ли какво каза самият Боко?? " Спя спокойно" Нали всички видяхте?? Значи СНИМКИТЕ СА АВТЕНТИЧНИ!!" Той призна и за разговора за Мишо Бирата и разговорите с Миро Найденов и прокурорите!!
  • 61 Лаура Кьовеши

    14 3 Отговор
    Незабавно да се арестуват Борисов и Гешев!! Първият-за КОРУПЦИЯ,а вторият,за ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ!!
  • 62 Лаура Кьовеши

    9 2 Отговор
    Незабавно да се арестуват Борисов и Гешев!! Първият-за КОРУПЦИЯ,а вторият,за ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ!!
  • 63 Паметлив

    8 1 Отговор
    Помните ли какво каза самият Боко?? " Спя спокойно" Нали всички видяхте?? Значи СНИМКИТЕ СА АВТЕНТИЧНИ!!" Той призна и за разговора за Мишо Бирата и разговорите с Миро Найденов и прокурорите!!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 666666

    8 1 Отговор
    Оставаше и да са от мъж!?!? Но,не бих се учудил с тия негови променливи настроения и мнения.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 СусБеКерата

    8 0 Отговор
    Напил се и не свършил работата.... сега да си плаща!
  • 68 Ваня Давидкова

    10 1 Отговор
    Сигурно пиарката на Борисов е направила снимките когато му е кърпила чорапите.
  • 69 Ivory

    9 2 Отговор
    По света има много народи ,който подкрепят и обичат откровенни престъпници да ги оправляват,българите са едни от тези народи.
  • 70 Дездемона

    4 1 Отговор
    Издоила го е, изпаднал е в не мощ и тя го е нащракала. Разказват в една арабска приказка, че още неизлъчените фотоси са стигнали цена на по милион на парче. Туй дете е милионерка- да си ги харчи с настроение! Айде, със здраве! Кака съ ужени!
  • 71 Уий отс ън

    3 1 Отговор

    До коментар #48 от "Хаджиментов":

    Ти явно ги у-разбираш, щото си бригал у НСО-то, то НСО-то нема да та провери(райраш ли) , кат внасяш цел сак с калашници, бомби, вибратори , кюлчета и фалшиви пари.

    Коментиран от #79

  • 72 възпитаник

    3 2 Отговор
    някоя го чакала като се насити да краде ще се жени за нея,тая го уморила чак го приспала,че го и снимала той ще се жени за кюрпе мафи---
  • 73 Николай

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "GG1989":

    Е то е ясно, че са оплетени. ББ каза преди години за Р.Овч ние сме го назначили в НЕФТОХИМ да представлява държавата, той ще говори против правителството. За това сега ще го уволним и за друг път да знае да приказва по малко.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 666999YYY666999YYY666999YYY666999YYY6669

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "Геро от Гърция":

    U LEVOO , NE SE PRAVI NA VERY SMART '''' ZNAEM VSICHKI HVATKI - / NIE / SME GHI IZMISLILI = V SLUCHAIA STAVA VUPROS ZA 666 999 YYY = BOLG I
  • 76 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    Предсрочни избори ще бъдат спечелени от Герб. Нормални избори също.
  • 77 Боже

    3 1 Отговор
    Някой хора не разбраха че с фалшиви новини и компромати власт не се печели, а губи.
  • 78 Наблюдател

    2 0 Отговор
    Важното с тези снимки и записи е не кой ги е правил, а дали са истински или маниполирани! Практически няма смисъл от експертиза защото самото поведение на Борисов и прокуратурата доказва че са иистински!
    Сега трябва да видим до колко те ще се харесат на западните му "началници".... Нали знаете че няма цивилизована държава в която на Министър председател да цъфнат подобни в медиите и той да не "отлети в политическото небитие" на часа!
  • 79 Хаджиментов

    3 0 Отговор

    До коментар #71 от "Уий отс ън":

    Чети, бре!
    Някои хора нито се записват, нито се проверяват. Това е по лично указание на Премиера. Същото е при Президента и при други.
    Тои Доган го охраняваха когато онзи внесе пищов и му го опря в главата, та имаше код "кафяво". Жалко, че засече.
  • 80 Стиви

    0 3 Отговор
    Какво друго да каже Бакалов след като е под чехъла на Моника Станишева. А каже нещо добро за Борисов а му е заминала заплатата. 6582
  • 81 йокин

    0 0 Отговор
    ''снимките,са от жена'',ВЕРНО,ЩОТО,АКО БЕХА,ОТ МЪЖ,МАЛЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.Ко праим.
  • 82 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Първите снимки да... И тъй като цял свят разбра.. Бойко реши да се застрахова и си прати жена, да му снима шкафове те, рафтове те... Бойко второто видео е правено от на пълно спокоен снимач....
    При положение че си охраняван как така ще влезе жена и ще почне да снима видео.... На всякъде охрана щъка...... Просто това е твой сценарий.... Това че си заспал и са те снимали е истина.... Но второто видео е твой сценарий за оправдание и ти го знаеш....
  • 83 хахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "бобоко":

    на тебе поне е ясно къв парцал са ти размахали
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.