ФАКТИ.БГ

Румен Петков пред ФАКТИ: Бойко Борисов е част от слугинажа на Ахмед Доган

''Борисов ще бъде най-позорно отишлият си министър-председател. Не заради друго, а заради арогантния му начин на управление'', заяви още лидерът на АБВ

Публикувана: 11 Август, 2020 18:43
100 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 12767
Румен Петков пред ФАКТИ: Бойко Борисов е част от слугинажа на Ахмед Доган
Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.6 от 48 гласа.

''Аз първо се боя, че Борисов е много зависим човек и не взима решенията сам. Ще кажа аргументите на АБВ. Ние преди 20 дни настояхме да се вземе решение да се спрат всякакви разпоредителни сделки от страна на правителството - концесиониране, разпореждане с публичен ресурс, отдаване под наем на сгради, плащане на големи суми за едно или друго мероприятие, особено без конкурси. Както се казва, ударихме го в сърцето. Какво стана за тези 20 дни? За съжаление, никой не ни подкрепи. Когато преди 20 дни говорехме, че ще се концесионират пристанища, че ще се концесионират плажове, и то за 20 години, че ще се концесионират природни богатства за 35 години, всички си замълчаха, някак си интимно и по другарски''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ лидерът на АБВ и бивш вътрешен министър - Румен Петков.

''До последно се граби и се обслужват определени интереси. Коя е опозицията? Аз давам конкретен пример за драгирането на Варненското езеро. Правителството дава близо 350 млн. лева, но да го кажем над 300 млн. лева. Разговарях с експерти от Морска администрация, хора, които знаят какво означава удълбочаване, драгиране. Те правят елементарната сметка, че максимум 15 лева на куб. м., това означава над 300 млн. лева - 20 млн. куб.м. Което, за да онагледим за вашата аудитория, е паралелепипед с дължина 23 км, ширина 100 м и височина 10 м. А трасето, което се удълбочава, ще бъде 10-12 км. Не знам дали си даваме сметка с аудиторията за какъв грабеж става дума. Това е повече от София-Перник плато, по-дълго от отстоянието София-Перник, широчината е, както казах, 100 м, височината е 10 м. Това означава, че няма да остане дъно, това означава, че ние ще се домогнем някак си до центъра на земята. И този грабеж става пред очите на Народното събрание. Няма обществена поръчка, няма обществено обсъждане, възлага се на фирма ''Транспортно строителство и възстановяване'', която няма драгажна техника, няма дълбачки, дълбачките се наемат без всякакъв конкурс и всякаква процедура. Говори се, че част от тях са от Украйна, друга от Русия, в момента работи само една дълбачка. Въпросът е кого обслужва в крайна сметка това удълбочаване? Човек като се замисли, ще се сети, че обслужва главно ТЕЦ ''Варна'', т.е. г-н Доган. Аз съм го казвал много пъти, Бойко Борисов няма неизпълнено желание, независимо дали го е произнесъл или не го произнесъл, на г-н Ахмед Доган. Това е стоенето на Бойко. И за да обясняват стоиш, докато свършиш това, значи Борисов си умира от страх, Борисов е част от слугинажа на г-н Доган, тук не трябва да има никакво съмнение'', каза Румен Петков.

''Защо гребането започна в такъв безпорядък, без да се направи оценката на въздействието върху околната среда? Какво ще направим с тази тръба, която беше скъсана? Там като ще се удълбочава, правена ли е сметка колко ще трябва допълнително да се копае надолу, как ще се разположи, колко ще струва? Т.е., без оценката на въздействието върху околната среда, ние рискуваме да изтровим и Варна, и Галата'', шокира аудиторията бившият вътрешен министър.

''Ние от АБВ сме казали достатъчно ясно, този главен прокурор не може да се справи с това. Ние му пускаме сигнал срещу ''Булгартрансгаз'', след три дни аз чувам от човек от ''Булгартрансгаз'', че сигналът е вече при тях. Т.е. те не разследват ''Булгартрансгаз'', а информират ''Булгартрансгаз''. Нали разбирате, че ние сме жалки в очите на публиката?'', запита реторично той.

''С болка казвам нещо за протеста. Протестът е на 33 дни, но забрави своята история. Това е първият протест след 1991 г., в който протестиращите не казват: ''Искаме да ни запазите предприятието, искаме работни места, искаме повишение на доходите''. Не. Този протест е продиктуван от катастрофиралия морал на Борисов, Гешев и компания, от липсата на морал, и от корупцията, която се материализира в нощното шкафче на министър-председателя. Нощно шкафче с... Хора, които разбират, аз такива пари на куп не съм виждал - 1 млн. евро, и то в особени банкноти, и няколко кюлчета злато. Трябва да сме наясно с вашата аудитория, че прокурор Гешев е съучастник на Бойко Борисов, защото той на часа трябваше да разпореди обиск. А той просто му даде време да заличи всички следи'', коментира лидерът на АБВ.

''Някой има ли съмнение в оценката - за интелекта на онова от Кърджали, която дава министър-председателят, че я е произнесъл? Аз мисля, че никой не се съмнява. По просташките арогантни епитети, които употребява по адрес на президента, по начина, по който се отнася към европейски министър-председатели, заплахите към бизнесмени? За това този главен прокурор показа, че и не може, и не желае. Ние първи сме казвали пет мотива за оставката му, шестият е този. Не може да разследва кой е снимал, кой е правил записа и т.н., а да не разследва автентичността на записите'', коментира Петков и скандалните записи с премиера Борисов. 

''Аз се притеснявам за протеста и за неговата енергия, защото ние забравихме откъде тръгна протестът. Сега викаме ''Оставка'', хвърляме яйца, домати... Добре! Но две са нещата, които смущават. Първо, забравихме, че протестът е за морал и против корупцията. И второ, на тези хора, огромната част млади, не им се казва какво утре им се предлага. А това тях ги тревожи. Аз на един от организаторите му казах, като говорите тази вечер, гледай протестиращите, които са без бира в ръка, които са с относително изрядни облекла, които са бръснати, виж какво ще им кажете и утре виж кои от тях ще бъдат или няма да бъдат. Защото когато ги надъхваме само с ''У'', '''Долу'', омраза... Те искат да живеят в една добра България'', върна се на темата за протеста бившият кадър на БСП.

Той подчерта, че не би натиснал копчето, спиращо софийското метро, както и не би отишъл на кръстовището, но въпреки това той разбира протестиращите. Според него протестът ''леко се професионализира''.

''Има един друг въпрос, който не знам защо никой не си го задава. Аз питам от един месец, не че някой ми е отговорил. Какви са мотивите главният прокурор Иван Гешев да бъде настанен в резиденция ''Бояна''? Аз питам от един месец, никой друг не пита. И след като никой не отговаря, един от отговорите, с риск да не прозвучи не съвсем тактично, е, че Борисов го е настанил там, за да не бъде разследван, за да не бъде обискирана резиденцията му. Да се обясни, защото това настаняване го плащаме ние с вас'', призова лидерът на АБВ.

Той коментира отново записите с премиера Бойко Борисов. ''Вероятно Борисов е подритвал, гаврил се е, изсмуквал е много хора. Казвам мое лаишко мнение. Ние от АБВ настояхме незабавно за парламентарна анкетна комисия, никой друг не я поиска. А парламентарната анкетна комисия имаше една задача, решение намирано за 5 минути. Вика се шефът на НСО, или последните трима шефове на НСО, в резиденциите на министър-председателя и на президента на републиката, и се пита влизали ли са хора, които не са описвани? Отговорът е да. Те няма как да излъжат, защото иначе трябва да поемат вината. Аз все си мисля, че тези женици... Това е самозабрава. Да легнеш, да заспиш, преди да си тръгнат гостенките, значи този човек много се е отделил от земята. Тези женици са за ''Пулицър'', но те, ако искат да са живи, трябва да излязат и да кажат: ''Аз снимах министър-председателя, снимах шкафчето, снимах това, снимах онова, аз направих клипчето''. Не знам дали нашата аудитория има спомен, но австрийския канцлер Курц за една фраза беше разкъсан в парламента. Вадиха се записи, аудиозаписи, стенограми. За една фраза! А тук имаме чекмедже, което обиколи цял свят, като фотография, разбира се.''

''Ние забравихме за къщата в Барселона, забравихме преди това как сринахме Търговския регистър, ние забравяме всичките тези неща и в един момент викаме ''Оставка''. Аз съм го казал, преди две години, мисля, че Борисов ще бъде най-позорно отишлият си министър-председател. Не заради друго, а заради арогантния му начин на управление'', завърши Румен Петков.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:

София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.6 от 48 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Русия
1 Отговор
Боку турската чума

Коментиран от #10, #51, #73, #76, #94


Оценка:
-35 +69

йокин
2 Отговор
А Вие другарю,на кой сете слуга,само не излизайте,с изтъркания номер,че СТЕ СЛУГА НА Народа.

Коментиран от #53


Оценка:
-43 +74

АИДЕ
3 Отговор
И ТИ СЕ ИЗКАЗА

Коментиран от #38


Оценка:
-23 +45

4
Този коментар е премахнат от модератор
Сила
5 Отговор
ОНОВА от Кърджали!!!Много добре казано!!!

Оценка:
-7 +66

Щерев-червен трол
6 Отговор
Дебелия мин председател се е запътил не към оставка а към трапа и белия паметник.Ако започне да потъва и усети опасност за себе си ще започне да приказва и да повлече по умни и богати хора от него и това ще скъси жалкия му мутренски живот.Ще минат няколко месеца след това и никой няма да си спомня за него вече,ако някой си спомни няма да е с добро.

Оценка:
-22 +40

Курнелий Нинов
7 Отговор
Руменчо, още ли пикаеш в шадраваните?

Оценка:
-31 +52

Плевенчанина
8 Отговор
точно пък този...

Оценка:
-13 +36

Nakata
9 Отговор
защо излезнахте от БСП Първанов ги подлъга че се е договорил б.б за имота на синчето с имотчето и някой лев АБВ на бб +

Оценка:
-8 +36

Тото прогноза
10 Отговор

До коментар #1 от "Русия":


7,9,34,36,45,46

Оценка:
-2 +7

Все още няма коментари
11 Отговор
Революция на младите хора.

Оценка:
-9 +22

3.14К
12 Отговор
Кое е по важно:дали е пикал във фонтана или когато говори с факти и казва истината? Не харесвам Румен Петков, но той е от малцината, който с аргументи разобличава хунтата.

Коментиран от #64


Оценка:
-37 +57

НаЗдраве пианцо
13 Отговор
а на здраве пиянцоДолна. уеее, ае па па ше муаш на корем от народната софра

Оценка:
-24 +31

Иван М.
14 Отговор
Така е Румба, но и ти си част от слугинажа на Доган!

Оценка:
-13 +49

Борис Кокорски
15 Отговор
А ти брадавице от кои слогинаж беше А? Разнасяш ли любовници по Плевен още, ама те одъртели и сбръчкани като тебе, п*меар

Оценка:
-11 +36

16
Този коментар е премахнат от модератор
месара
17 Отговор
руменчо , другарю , оди мочай у шадравано !

Оценка:
-8 +38

ТИЯ ХОРА НЯМАТ ЛИ ОГЛЕДАЛО
18 Отговор
РУМЕН ГАЛЕВ И ТОЙ СОЛИСТ В ХОРА.

Оценка:
-5 +35

Румен Петков е измамник
19 Отговор
Целия парламент заедно с управляващата хунта в кафеза! Друг начин няма!

Оценка:
-11 +29

Румен ли си син ли си
20 Отговор
Както и да се прекръствате и прегрупирате хората помним. Винаги си оставате бсп/бкп...не се напъвай няма кой да излъжеш....

Оценка:
-5 +34

Слуга на народа ВЕРНО ЛИ
21 Отговор
слугите винаги презират свойте господари. Ако някой е слуга на народа значи мрази народа си и е нихилист

Оценка:
-1 +21

Гниди мръсни
22 Отговор
От гербави наложници мнения не ща...Юбаво ви беше га разбихте БСП за няколко тиквени гроша,нали? А пумияра Агент Гуце не е ли изквичал нещо по въпроса

Оценка:
-13 +12

БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ
23 Отговор
НЕ ЧУРКАЙ У ФОНТАНИТЕ....

Оценка:
-6 +28

шестоооооооооооооо
24 Отговор
къде е плама плевенннн, все сте руски толупи, куювич, муювич и т.н, артистиииииииииии, и Христо Иванов е руски толуп

Оценка:
-2 +24

ВЪЗРАСТЕН
25 Отговор
За никой не е тайна, че цялото БСП му слугувахте и бяхте изритани !

Оценка:
-2 +31

888888
26 Отговор

До коментар #16 от "Дребен бизнесмен":


Егоистично и самовлюбено същество. Чревоугодно същество.

Оценка:
-2 +24

ares
27 Отговор
Марш бе пикльо.Сган мръсна

Оценка:
-3 +24

Умен по цялата глава
28 Отговор
Абе Румене.Когато лансираш Дезинформация,тя трябва да е подкрепена с Факти.Доган е разработка на ДС отпреди 10ноември.Организиран така,че да е Репресиран и да оглави Мюсюлманите,Унижени от Комунистическия Режим..Как може един Агент да е Началник на Вербовчика си.Дрънкаш глупости с килограми.Това което виждаш е заплатата на един Агент на ДС за вярна служба.Спец службите му плащат за вярна служба.Плащат му да мълчи за Тройната коалиция,прецакването наСДС,Орешарски,Станишев и до сега....Бойко му е Шеф.Той решава.Той Ръко води(каква хубава българска дума)....Той е Ръко водителя....Ще ви направи всички на луди калинки...Ще има Бойко Борисов 4...И всички Олигарси ще са в затвора,защото Бойко скъса опашката на гущера и ви Предаде...Обърна се срещу всички ви и ще гризнете дръвцето...

Коментиран от #50, #88


Оценка:
-6 +25

ИХААААААААА
29 Отговор
САМО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И НОВА КОНСТИТУЦИЯ ПО USA МОДЕЛ- Е ОПРАВИЯТА И ПОСЛЕ СЪД ЗА .........................

Коментиран от #41


Оценка:
-14 +9

30
Този коментар е премахнат от модератор
Elем
31 Отговор
Парванов получаваше кучета от ББ.АБВ даваше министри на ГЕРБ.Калфин ликвидира пенсионерите като министър на ББ.

Оценка:
-4 +15

Elем
32 Отговор
Парванов получаваше кучета от ББ.АБВ даваше министри на ГЕРБ.Калфин ликвидира пенсионерите като министър на ББ.

Оценка:
-3 +9

Elем
33 Отговор
Коментар от РП.

Оценка:
-1 +4

ФОНТАН
34 Отговор
РУМКАТА ... ПОДЛОГАТА НА ЦЯЛАТА МАФИЯ.

Оценка:
-2 +24

Сила
35 Отговор

До коментар #16 от "Дребен бизнесмен":


Дребна душица! Провинциално еснафче ! Пак да се напиеш и да дрифтиш с баварчето! Юнак!!!

Оценка:
-3 +16

1923
36 Отговор
А когато Бойко яхна властта, защо стана така бе, Румене?
Искаш ли аз да ти кажа? Защото се бяхте сдушили с ДПС и крадохте като със задниците си. Вярно е, че тия сега крадат неимоверно повече, но това не ви оневинява.
Всичките сте един дол дренки. Така сте се оплели, като свински черва сте, както казва народа. Няма ваши-наши. До изборите се хапете по гърлата, после пак сте си дружки и си подавате парчета от пицата. Ама не оная, постната, на Дянков. От блажната и все по-намаляваща пица наречена България.
Не ви вярвам нито на вас, нито на никой!
Жалко, че младостта, а после и най-хубавите години на много хора си отидоха, докато скачаха по площадите за поредният месия! Парите дето крадете 30 години са нищо. Пари се печелят, но живот се не връща.
Погубихте България и я продадохте на я руснаци, я американци. Да не говорим на турци!
За вас само ешафод с добре намазани гилотини. Инак ние си отиваме, а вие отивате кой по САЩ, кой по Рубльовка, по испански острови и гръцки заливи, да си харчите на воля окраденото, а ние оставаме тук да връщаме милиардите, дето взехте като кредити и си ги разпределихте. И когато вече не можем да връщаме дълга, ще дойде някой ЧСИ от някъде си и ще конфискува България.

Оценка:
-4 +22

37
Този коментар е премахнат от модератор
оня
38 Отговор

До коментар #3 от "АИДЕ":


Да изказа се и това са истини, които цял свят видя:)) Не че подкрепям някой от тези 240:)) Наглеца не му пука и си върти далаверите за сметка на народа:)) Абсолютен дебил е тиквата:))

Оценка:
-6 +7

така така
39 Отговор
Може да не харесвате Румен, но човекът е напълно прав.

Оценка:
-16 +9

Дездемона
40 Отговор
Румбата Петков трябваше да излезе и да свали напрежението по оста от М. Манолова и Хр. Иванов и да препотвърди отличните си взаимоотношения с г- н Младен Михалев и господа Галеви. Разбирам, че е време за изказвания, но и историята помни героите подредени в индиянска нишка! Там някъде е и Винету, Old Куку Bend, мека или вдлъбната Мара, Хапчето, Пудела и Русчук- воевозо. Много забравяме, а всичките по- горе изброени ни ЗАВЛЯКОХА- МИСЛЕТЕ! тези които могат и задължително на БЪЛГАРСКИ!

Оценка:
-2 +14

41
Този коментар е премахнат от модератор
А БЕ
42 Отговор
Ти искаш американска , но те протестиращите искат пу т ки н да ги употребява, те са си пр ости мазохисти !

Оценка:
-2 +8

Прасчо
43 Отговор
Вьргалям се в нечистотията ям остатъците от господаря си и ми е добре в кочината

Оценка:
-2 +1

Rumen
44 Отговор
от Формула 1 в с.Доброслаци ли говори.Щеше да докара Бърни Екълстон.Жан Тод му бил приятел и близък.Ех румене малки човеко,на който казваха пикаещия в Фонтана.Как ти плащаше маджо като беше гл.секретар на мвр.А забравих тогава нямаше евро.Сигурно вече си много гладен и искаш власт нали?

Оценка:
-0 +15

45
Този коментар е премахнат от модератор
6666
46 Отговор
Всички са от един цирк. Те затова няма ни един е затвора. За да я докараме до някъде всичките политици трябва да се разкарат.

Оценка:
-1 +4

James
47 Отговор

До коментар #16 от "Дребен бизнесмен":


Тъкмо си казах "Тоя ще го оплюят, че е изкарал над 1000 лева на месец!" и те взеха, че те оплюха...

Оценка:
-5 +3

ТАКА Е,..
48 Отговор
АЗ ЗНАМ САМО ЕДНА ПАРТИЯ КОЯТО ВИНАГИ Е УПРАВЛЯВАЛА С... АГЕНТ САВА (МЕДИ ДОГАН) И ТЯ Е..БСПк!
И..ВИНАГИ..."ТОЙ" Е РАЗПРЕДЕЛЯЛ БАНИЦАТА!😂
СЕГА... КРАДЕЦА ВИКА...ДРЪЖТЕ..КРАДЕЦА?!?!?😂
ПРЕКАЛЕНО..ЕЛЕМЕНТАРНО ,ТИПИЧНО ПО...КОМУНИСТИЧЕСКИ!

Оценка:
-1 +12

Гестапото
49 Отговор
Алоооо пълещия шадраван, първо погледни себе си. Ти като министъ на
МВР ходи да посредничиш м/у две гропировки на братя и сестра Галеви от една страна и Златко баретата от друга. Борисов сигорно има грешки но не е нагъл като всички бивши и настоящи членове на партията на убийците. Може би и ти ще кажеш, че не познаваш нито Галева нито Галеви,а още по молко Златко баретата. Защото оная гумена кратуна вчера каза че не си познава нагалниците Прокопов, Маджо, Черепа и фатмака фигорант

Коментиран от #56, #65


Оценка:
-2 +11

Другия с коня
50 Отговор

До коментар #28 от "Умен по цялата глава":


Когато искаш и имаш тази възможност елиминираш Тартора.Водача...Божков Черепа беше Еталон за Мутрите за Безнаказаност и Тартор на Олигарсите.Бойко го Елиминира.10 Олигарха са затвора...Разбиха Корумпетата в Полиция и Митници...Тотална атака на Престъпността,безмитен внос,дрога,проституция,хазарт.....Направо ги Помете...За Борисов 4 кабинета следват 28 от най-големте Приватизационни Измами...Кремиковци и т.н.Жоро шопа,Маджо и ред наркотрафиканти избягаха...Това е Задкулисието..Сега идва ред на Политиците,които им правиха Чадър през всичките тези години от БСП и ДПС....Душа да ви е яка,продажни червени стоножки....Гущера скъса Опашката и ще Хапе...

Коментиран от #54


Оценка:
-1 +13

САЩ
51 Отговор

До коментар #1 от "Русия":


А кои управлявшее с дпс пак се напил др петков че не помни ни дпс ни галеви

Оценка:
-1 +8

Страничен
52 Отговор
Руменчо, Рименчо! И ти беше част от този слугинаж! Бокича върви по твоите стъпки- председател на кибритена партийка! Ха Ха.

Оценка:
-2 +9

Ти остави познатата тактика
53 Отговор

До коментар #2 от "йокин":


" А вие защо биете негрите" и кажи кое от казаното от Румен Петков не е вярно? Дори и само едно да е вярно, Борисов трябва да си отиде. Но всичко е вярно - и той стои, защо?

Оценка:
-10 +2

Божков какъвто и да е бил
54 Отговор

До коментар #50 от "Другия с коня":


-вече не е. Но Борисов продължава с простащината си и самовлюбеността си - тази вечер по една телевизия каканиже с колко неща се бил справил успешно. Пропусна да каже, че в резултат на всичките му справяния България и българите са на последните места в света по жизнен стандарт и благосъстояние.

Оценка:
-9 +4

интересно
55 Отговор
А ти - Румен Петков от кои си ?
За справка - 90-те - ти кмет на Плевен ,в дискотека " Ла пиаца " на една маса с Илия Павлов и Ахмет Доган .

Коментиран от #57, #68


Оценка:
-1 +19

Прав си.
56 Отговор

До коментар #49 от "Гестапото":


Но пък ти си извади главата от зад... на Борисов и се опитай да опровергаем поне едно нещо от казаното от Р. Петков...

Оценка:
-5 +4

А през тези години
57 Отговор

До коментар #55 от "интересно":


какъв и къде беше Борисов? Къса памет ли, избирателна ли...

Оценка:
-4 +2

ежко
58 Отговор
Петков, за Тиквата е ясно!Я кажи как Първанов е милионер?От къде?От вашата партия е жсе пак....

Оценка:
-1 +14

59
Този коментар е премахнат от модератор
60
Този коментар е премахнат от модератор
ти маймунке
61 Отговор
колко си долна ............

Оценка:
-0 +5

9939
62 Отговор
От говорето на политиците трябва да изчезне думичката *ХОРАТА* и да бъде заменена с думичката ГРАЖДАНИТЕ - СУВЕРЕНА техният работодател . Уважение господа политици . С всичко друго съм съгласен подкрепям прозрачноста.👍🧐УСПЕХ

Оценка:
-2 +2

63
Този коментар е премахнат от модератор
64
Този коментар е премахнат от модератор
Гневен2
65 Отговор

До коментар #49 от "Гестапото":


добави и плевенските юнаци ÷ Иво бокса и Куката-балбузанов сред покровителстваните бандити... и сега са в един отбор и тормоза в Плевен продължава

Коментиран от #69


Оценка:
-0 +6

Бат Вальо
66 Отговор
Румба, спри да опикаваш медиите бе, тва не са ти фонтаните ...

Оценка:
-1 +8

67
Този коментар е премахнат от модератор
68
Този коментар е премахнат от модератор
Верно е
69 Отговор

До коментар #65 от "Гневен2":


Да брат ами , преди да гръмнат и марио бокса ! Бате руменчо беше с всички ! Дори изпра доста пари с богдан николов !

Оценка:
-0 +8

Гост
70 Отговор
Само да кажа .Ахмед Доган преди много години направи Бойко Борисов Генерал,така че !

Оценка:
-6 +3

ГАМЕН
71 Отговор
Публикувано във факти.бг: Борисов ще бъде най-позорно отишлият си министър-председател - МУТРА В СВЕТА ..... Не заради друго, а заради арогантния му начин на управление'', заяви още лидерът на АБВ

Оценка:
-4 +1

ДОГАН
72 Отговор
АЗ МОЖЕ ДА СЪМ НАПРАВИЛ БОКО ГЕНЕРАЛ , НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ТОЙ ВЕЧЕ Е ГЕНЕРАЛ , ТОЙ СИ ОСТАВА ............ НИКОЙ

Оценка:
-6 +2

Румба, пак си нашмъркан !
73 Отговор

До коментар #1 от "Русия":


Пусни една вода в шадраванчето и уважи старите си мутри в кръчмата.

Оценка:
-0 +6

9874596
74 Отговор
ДРЪН .ДРЪН. ПРОЕВРОПЕЙСКИ И ЕВРОАНТЛАНТИЧЕСКИ И ПРОАМЕРИКАНСКИ И ПРОЕВРЕЙСКИ ОРИЕНТИРАНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА КОЕТО Е МНОГО ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.СТАДО ШУМКАРИ И ТЕРОРИСТИ НЯМА КАК ДА Я ОБЪРНАТ

Оценка:
-0 +0

1122
75 Отговор
На времето Сталин е казал много точно:,,Има човек,има проблем,няма човек,няма проблем"

Коментиран от #77


Оценка:
-0 +0

България
76 Отговор

До коментар #1 от "Русия":


Боку, всиките Руменовци(Петков, Срадев, Овчаров), Догановци, Пеевци … всичките са на служба към Мацква.Не си фантазирайте друзя, че не сме ви разбрали номерата 30 години.

Оценка:
-0 +1

Нормален
77 Отговор

До коментар #75 от "1122":


Абе то Сралин го няма а проблема си остава.
Има Русия, има проблем.Няма Русия, няма проблем.

Оценка:
-0 +2

Иван
78 Отговор
Остави го тоя,я ми кажи ти сега,как през ден висеше на "Цар Борис 159 при банкера беглец и за какво? Кажи на хората да чуят,а не да списваш малоумни брътвежи!

Оценка:
-0 +1

този
79 Отговор
кой го каза най некадърния вътрешен и пиян министър на МВР и подлогата на братя Галеви и пикаещия във фонтани

Оценка:
-1 +0

Ами, да спрат да я правят таятръба
80 Отговор
Те бсп ще я правят...ще задълбаят повече/ама средства, не км

Оценка:
-0 +0

6555
81 Отговор
Да не забравяме, че АБВ управляваха държавата в коалиция с ГЕРБ. Може и да казват много верни неща, но въпросът към тях е, как така, докато бяха на власт, всичко беше наред, а след като ги изхвърлиха като мръсни котета от управлението, вече нищо не е наред. АБВ са компрометирани и колкото и да говорят, ще видят парламента през крив макарон.

Оценка:
-0 +1

СЕДЕСАР
82 Отговор
РУМЕНЕ НЕ СЕ ПРАВИ НА ПИЯН ПРЕД ЩАДРАВАНА А ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ КАКВИ ГИ ВЪРТЕШЕ С БОРИСОВ АЙДЕЕ БЕГАЙЙ ОТ ТУКА ЗНАЕМ СЕ

Оценка:
-0 +1

1520
83 Отговор
със СССР се строеше със САЩ се събаря

Коментиран от #85, #87


Оценка:
-2 +0

10 стотинки
84 Отговор
Тоя с какви очи излиза да говори, този заедно с другия за който говори по пътя за Белене с един от 10 стотинки.

Оценка:
-0 +1

10 стотинки
85 Отговор

До коментар #83 от "1520":


Народа не е спал и е работил. Образование, строителство, култура супер ама и СССР ни го набута взели са ни всичко с лихвите.

Оценка:
-0 +1

Българин от Своге
86 Отговор
Чувай Боже!Все едно Шадраван Паша не е от същото обкръжение.Ба и смешниците!На всички(и на Румен Срадев) началника е Путин.

Оценка:
-0 +1

Текезесар
87 Отговор

До коментар #83 от "1520":


Строеше се съветски коптор.Добре, че се разтури.Добре и, че дъртаците си заминават вече и няма кой да гласува за БСП-то.

Оценка:
-0 +2

Кой сте вие д-р Зорге
88 Отговор

До коментар #28 от "Умен по цялата глава":


Бре ,бре чак пък опашки и гущери ,пък и Б.Б.ще ги мачка с кабинет 4!Да не си избягал от Луковит и си откраднал лаптопа на психиатрията?

Коментиран от #92


Оценка:
-0 +0

БУКО БАЛАМАТА
89 Отговор
ВИЕ гн ПИКАНЧО ШАДРАВАНЧЕВ НА КОГО СТЕ СЛУГААААААА

Оценка:
-0 +0

Иванов
90 Отговор
Уважяеми уж интелигентни коментатори и писачи , много Ви моля поне веднъж дайте факти в стил черно на бяло.И ти другарю Петков. Най-вече ти. Нима Барселона и о - в Халкидики нямат кадастър. Покажете къде са тези къщи, дайте някаквиш неоспорими доказателства.

Оценка:
-0 +0

За чалма си тиква
91 Отговор
Боку чалмата Боку слугата . Алчена дядка и подлога .

Оценка:
-0 +1

Умен по цялата глава
92 Отговор

До коментар #88 от "Кой сте вие д-р Зорге":


Ами Огледай се.Кого Виждаш....Виждаш ли Някой....

Оценка:
-0 +0

СусБе
93 Отговор
Пикльо Запалката забрави че и той бе от наведените огъзени властници!

Оценка:
-0 +1

АБВ
94 Отговор

До коментар #1 от "Русия":


Този нормален ли е или с трезвен ние се целувахме с дпс сега не сме били ние а герб първанов кои го назначи а братя галеви

Коментиран от #100


Оценка:
-0 +1

Хаджиментов
95 Отговор
А бе докога ще му давате трибуна на този ?!?!
Толкова ли свършиха честните и умни хора?
Най-проваления министър на вътрешните работи, с доказани връзки с престъпния свят и огромни съмнения за корупция.

Оценка:
-0 +1

КОЧА
96 Отговор
А ТИ НИКОЙ ................

Оценка:
-0 +0

радефф тъпото
97 Отговор
Иди се изпикай във фонтана пред Резидентсвото бе гнусен болщевик!

Оценка:
-0 +1

Зайко Байко многознайко
98 Отговор
Основно чувство което предначертава съдбата ни това е эабравата, другото чувство е детската ни наивност, эатова простихме на Эелю, на Гоце, на Мадридския айдук, на Р. Овч. на СерГей, на оригиналния индоевропеец Костов, на Божков 10та %, на Стефчо маэната усмивка, Румен Пикльото, на крадлата Поптодорова, на ония маэни ко#еленца сподвижниците на царя , които эамениха неиэгодно външния ни дълг, на Пешо Коня, на Болен Сидеров, на патриотарите на недораэумението наречено ирландска пастирка и мистър Бийн, на Цецо Ушавия Шлифер с апартаментите от тъщата, Владко Портфейла, на Пацо Терасата, на Трайковци, на Батко и братко, на Баневци, на Вътковци (Арабаджиев), на Стайковци и всички надолу по веригата! Накрая не съм эабравил и Премиера "Слънце", великият "сроител" еднокнижник, който раэдава пара и маэнинка , но эа съжаление само на отбрани! Къде се скри " Обединителят на нацията иэлеэе, като аслан с вдигнат юмрук а се върна, като ...... пингвин на топло? Докога бре слепи и глухи народе, докога? Единственото решение е 1. Нов намален на половина Парламент 2. Лустрация , от която и комунисти и либерали и националисти и сини и червени и жълти и пембени бягат, като дявол от тамян! 3. Печеливши отрасли(които ги няма вече), комуникации, желеэници и енергетика да се върнат под контрола на държавата, едва тогава ще има пари эа эаплати, пенсии и эдравеопаэване и други социялни дейности! Не эабравяйте , ако ви эвучи много комунистически спомнете си старата Българска пог

Оценка:
-0 +1

е х оооооооооо
99 Отговор
Измамник , мошеник и крадец .

Оценка:
-0 +0

100
Този коментар е премахнат от модератор
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Кирил Добрев
Депутатът от БСП с коментар за правителството
Патриотите продадоха за 20 лв. гласовете на своите избиратели"

Още бисери