ФАКТИ.БГ
  • проф. велислав минеков-
  • отровното трио-
  • протест-
  • протести-
  • бойко борисов-
  • иван гешев

Проф. Минеков пред ФАКТИ: Борисов се страхува от Гешев, Пеевски и ДПС

''Изход има и той е много лесен. Оставка на правителството, оставка на главния прокурор, започваме от начало'', категоричен бе скулпторът за това, което трябва да се случи в страната

Публикувана: 13 Октомври, 2020 18:04
140 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 31392
Проф. Минеков пред ФАКТИ: Борисов се страхува от Гешев, Пеевски и ДПС - 1
Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.4 от 130 гласа.

''Продължаващи форми на цинизъм, г-жо Маринкова, нищо повече от това. Знаете, че медиите също бяха посочени, тяхното състояние в България, тяхната нищета, неясната собственост. Така че не може да се очаква от тези окупирани медии каквото и да е било свободно слово. Напротив, те работят изключително добре за правителството, те произведоха самия Борисов в медиен герой, първо, а след това и в премиер. Това стана с много голяма помощ, вероятно и финансова. Един човек, изключително удобен за олигархията, човек, който може да бъде манипулиран с оглед на неговия нисък интелект. И се получи много добре. Всъщност, тези, които крадяха и продължиха да крадат, намериха правилния избор. Нищо повече от това''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ - скулпторът проф. Велислав Минеков, част от т.нар. ''Отровно трио'', което организира протестите срещу правителството и главния прокурор на Република България вече близо 100 дни. Думите на скулптора Минеков са коментар за изкривяването на значението на критичната резолюция, изготвена в Европейския парламент специално за България, в българските проправителствени медии.

''Колкото до резолюцията, наистина такъв шамар не са изяждали, не са си представяли. Но тя била с препоръчителен характер? Не, това е много тежко наказание, това е много тежко, свирепо наказание. Бедата е, че ще започне ограничаване на фондовете, които са за България. Напълно е възможно този фонд, във връзка с епидемията, също да бъде ограничен, или да бъде положен в такава система на обезпечаване, че да не бъде посягано дори и на тези средства. Вероятно в момента се приготвят едни 7 милиарда.

Да ви припомняме от онзи ден, че Норвегия също помага на европейски държави, за да се развият, и категорично спряха последната помощ за Полша и Унгария от близо 200 млн. евро. Сега ще спрат и помощта за България. Тя не е толкова е сравнима, но се очаква всеки момент да се случи. Показват се всички щети върху гражданското общество, корупцията, отново унищожените медии'', коментира проф. Минеков, допълвайки след това, че за тези неща той се информира в западната преса, която обича да чете.

''Едно от полезните неща, които се случиха за тези три месеца на протест, е това, че Европа се събуди. И особено медиите, европейските медии разбраха кои сме, какви сме, начина, по който оцеляваме. Разбраха, че една държава, подложена на свирепа корупция и бандитизъм, продължава да живее в тежка форма на мизерия, че всъщност има диктатура, която е трудно определима като ''мека'' демокрация, че там се фалшифицират избори, че там се крадат не само европейски, но и бюджетни пари'', отбеляза представителят на ''Отровното трио''.

За изхода от ситуацията в България, проф. Минеков заяви следното:

''Изход има и той е много лесен. Оставка на правителството, оставка на главния прокурор, започваме от начало. Тогава този фонд ще стигне до нас. И всички останали средства, които получаваме от Европа. На това правителство няма да бъде отпуснато нищо. Или, ако изобщо бъде отпуснато, то ще е по такъв мъчителен начин, че все едно не се е получило нищо.''

''За съжаление, голяма част от това, което се съдържа в мнението на Moody's, не беше прочетено публично. Само в началото на тяхната оценка на три места се чете думата ''корупция''. На тях им е ясно къде сме. Всъщност, ние сме стабилни, защото сме стабилно бедни, защото тук никой не посяга по някакъв начин така, че хората да направят някакъв финансов напредък или успех. Това е тази стабилност, която посочват от Moody's. Нищо повече. Ако имаше шанс за някакво развитие, за развитие на малкия и средния бизнес, оценката щеше да бъде далеч по-висока. За съжаление, тези видове бизнес бяха ограбени, бяха унищожавани, бяха подложени на непрекъснат тормоз. И не само те, а и всички неудобни. Аз съм го виждал как става с очите си''', каза скулпторът, а след това даде и пример: '' Пример за една успешна малка фабрика за мебели, направена с кредити, оборудвана перфектно със западна техника на най-високо ниво. Произвеждаха мебели за Европа, предимно износ за Великобритания, Викторианска мебел, и в един момент получиха предложение за съдружник, който съдружник идваше от управляващата партия. След отказ започнаха проверки. За съжаление, след като вече това производство беше наполовина разсипано, съдружникът най-накрая, със сила, беше приет, което доведе до пълен фалит. Аз ходих да видя тази нищета, празните халета и как един човек от селото е отишъл, за да си направи гардероб за вкъщи. Нищо повече от това, пълен мрак. Но такива примери има още, за разсипване с желанието за кражба на успешен бизнес. В момента, в който ти си изплатил всичко, този бизнес е идеален за грабеж. И се е случвало често.''

''Някак си е странно, че едни биват прибирани, а към други не се посяга изобщо. Знаем за бизнес, натрупан за няколко години и стигнал до милиарди, който продължава да живее, който бизнес си избра главен прокурор, който бизнес е основният пръст в правителството. На такова нещо не се посяга. Посяга се на неудобни. Гледа се, всъщност, доколкото виждам от арестуваните има такива, които са симпатизирали на президента, на друга партия, вероятно са ги подпомогнали финансово на изборите, това са неудобните и са идеални за целта. Особено, ако може да има кражба. Но и не само това, различни са намеренията'', заяви още проф. Велислав Минеков.

''Да ви припомня този инцидент, защото това е нещо много свирепо, с влизането в един чужд дом на тази организация ГДБОП, към полицията. Това е свиреп акт, това е свиреп акт! Представете си, че сме нормална държава, представете си за миг, че това е Германия, а не България. Тук, това означава пълно разклащане на правителството, незабавно вътрешният министър си подава оставката, незабавно се завеждат дела към тези, които са го организирали.

И кому беше нужна тази свирепост и тази показност? Дори да имаше там престъпник... Там има семейство, там има малко дете, там има майка. Кому беше нужно това да бъдат малтретирани, да бъдат ругани, и накрая да им кажат: ''Абе, станала е грешка съжаляваме'', и да си изчезнат. Сега щели да се търсят причините. Не! Досега тези хора трябваше да бъдат изчезнали - с оставка и с уволнения. Незабавно!

И така ли се прави арест? Да, ако се издирва терорист от Хизбула, ако се преследва талибан, който готви някакъв сериозен акт, това е разбираемо. Но в тази картонена врата, зад тази врата от картон, която е потрошена, не може да се крие терорист. Те не са ненормални терористите, чак толкова не са'', коментира той безумието, сътворено от служители на МВР, за което се разбра днес.

За гражданския протест и този, който полицаите евентуално ще проведат, проф. Минеков заяви следното:

''Всъщност, дайте да разделим двата протеста. От едната страна е нашият протест, който е морален протест. Техният протест е за пари. Кое е по-ценно? От наша страна, ние искаме сваляне на управляващата мафия. От тяхна страна, те пазят същата и желаят да получат повишение на заплатите си. Има доста сериозни разминавания''. Въпреки казаното, те все пак ще подкрепят протеста на полицаите. Проф. Минеков е категоричен обаче, че трябва да се търси отговорност на полицията за насилието, което осъществи над протестиращите български граждани през последните няколко месеца, в които имаше граждански протести. Той иска да се разбере и колко пари са похарчени за охраната на протестите, и всичко съпътстващо това.

Скулпторът разкри, че в МВР има напрежение, породено от увеличение на заплатите само за една част от служителите. ''Една част от специализираната полиция е получила завишение на заплатите си с 300 лева, но огромна част от полицаите не са. Това е също, част от това напрежение, което се създава сред тях. Но толкова за полицията, няма смисъл да говорим, докато не е паднало правителството. Тогава ще разберем цялата истина, колкото и да се крие ще стане ясно. Бъдете сигурни'', категоричен бе той.

Възможните причини, пораждащи оставането на Борисов на власт, представителят на ''Отровното трио'' коментира така:

''Вижте, за него оцеляването е чисто личен проблем. Той не се интересува от съдбата на създалата се от него партия, нито за партийните ѝ членове, нито за министрите. Тук става дума за личен егоизъм, оцеляване. Той се чувства заплашен, той се чувства много заплашен и има за какво. Спомнете си, че когато бяха бунтовете срещу Жан Виденов, той си тръгна, остана на спокойствие, стана преподавател. Това се случи и с Добрев от БСП, ако си спомняте. Властта се смени, но Добрев оцеля. Това се случи и с Орешарски. Орешарски беше свален, той стана преподавател, вероятно се занимава и с някакъв бизнес, чувал съм. Но се оттегли с чест и достойнство... Трудно е да се каже, че е точно така, но след протестите той напусна. Но оцеля. Борисов няма шанс и той го знае това. Той няма шанс. Какъв да стане? Пожарникар? Че той огън гасил ли е? Нали ще си опари късите дебели пръстчета? Какъв да стане? Да отглежда тикви? Че той кога е хващал мотика в ръцете си? Може би, освен да маже филии с мас, за друго не става.

Спомнете си негови декларации от 2013 г., когато казваше, че и при най-малък протест той подава оставка, че при капка кръв той подава оставка. Ми, то се проля не капка, проля се кръв, защото всъщност те насилиха българи да бъдат нападнати от българи. И въпреки това, той не се разклати. Страхът му е огромен. Той се страхува дори от Гешев, страхува се от началниците на Гешев, страхува се от Пеевски, страхува се от ДПС. Да ви припомня, че щеше да бъде убиван по едно време от Ахмед Доган... Спомняте си, нали?''

''Протестът в България разцепи най-голямата европейска партия в Европейския парламент, видяхте го с очите си. Това беше тежък удар срещу самия Вебер. За съжаление, той има своя собствена политика, и тъй като е възможно в скоро време това да не бъде водещата партия в Европарламента, за него са по-ценни броят депутати, отколкото корупцията в България. Егоистично е, но това е така'', сподели с разочарование скулпторът, който наскоро бе в Брюксел. Той осъди морално това поведение на Вебер.

Представителят на ''Отровното трио'' обяви, че влошаване на обстановката с COVID-19 в страната ще е причина да се помисли за разреждане на протестите. Това обаче, според него, няма да попречи за крайната победа на протестиращите граждани.

''Всичко се съобразява изключително с персоната. Целта е да оцелее персоната. Дали чума, дали бомби падат, няма значение. Важното е да оцелее. Способни са на абсолютно всичко в името на оцеляването'', коментира професорът в контекста на това, че през март и април, когато имаше много по-малко заразени, се затваряше масово, а сега, когато ситуацията изглежда по-сериозна, мерките нямат общо с тези опреди месеци.

Към края на участието си проф. Велислав Минеков припомни заграждането на двете основни катедрали в столицата на два пъти. Без никакъв допуск за преминаване около тях или влизане вътре. Скуплторът определи сторилите това като ''гяури'', а след това допълни, че в действията на ръководството на полицията цари хаос: ''Това е паниката за оцеляването на същия този падишах. Съжалявам, че ще кажа неговото публично име, но ще го направя. Става дума за оцеляването на тази ''Балканска тиква'', завърши скулпторът.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.4 от 130 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
И от
1 Отговор
сянката си даже !

Коментиран от #72, #80


Оценка:
-40 +108

ГРАД КОЗЛОДУЙ
2 Отговор
и има защо

Оценка:
-41 +100

3
Този коментар е премахнат от модератор.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
4 Отговор
БОРИСОВ половин БЪЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ

Коментиран от #6, #8, #63, #90


Оценка:
-94 +155

ГОСПОДИН
5 Отговор
Гладна кокошка просо сънува

Коментиран от #44


Оценка:
-55 +83

ФАКТ
6 Отговор

До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Лъжеш.Повече от 85% мразят ТИКВАТА от село Банкя.

Коментиран от #19, #73, #83, #106


Оценка:
-83 +168

ясно е
7 Отговор
оставка на отровното зловредно трио и позиционирането му в съответното заведение след предвидените по закона мерки! Не е съветник на Борисов и правителството, та да им казва какво трябва да правят - да дадат първо пример! досега не сме видели от тях нищо, което да ни убеди в правотата на исканията им, само хулигански и просташки действия! Това ли ще е в основата на новото управление?
А ми тогава - благодарим, но няма нужда! Всяко друго ще е по-добро от това, което ни предлагат!

Коментиран от #75, #94


Оценка:
-178 +121

ха ха
8 Отговор

До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


а 2/3 го предпочитат през вас и всички други кандидат управленци! Поне е предвидим и си изпълнява обещанията!

Коментиран от #9, #43


Оценка:
-124 +79

Карлуково
9 Отговор

До коментар #8 от "ха ха":


Прав си, 2/3, дори и повече от нас харесваме Боло ТИКВАТА.Дава ни бонбони.

Коментиран от #67


Оценка:
-63 +54

този
10 Отговор
проф.Минетов пак се размечта за участие в управленската власт

Коментиран от #76


Оценка:
-127 +100

възпитаник
11 Отговор
и от авера си с наркотиците сретен йосич го е страх тулупа

Оценка:
-52 +116

ГРАД КОЗЛОДУЙ
12 Отговор
какво ще се случи на БОРИСОВ ако го осъдят и влезе в затвора

Коментиран от #18, #118, #120


Оценка:
-55 +90

Академик
13 Отговор
"Професор " МинеТков само глишости може да съси.

Коментиран от #14, #103


Оценка:
-100 +74

🐷 Боко ТИКВАТА
14 Отговор

До коментар #13 от "Академик":


Прав си ГЕРБав.Прав си ТУЛУП.Добре им го каза.Всички говорят глупости с изключение на мен-ГЛАВНИЯ ТУЛУП-ТИКВА. :-)

Оценка:
-60 +22

15
Този коментар е премахнат от модератор.
Бат Вальо
16 Отговор
Папагалите повтарят едни и същи простотии с надеждата, че избирателите ще изпростеят като тях ...

Коментиран от #34


Оценка:
-30 +90

Българка
17 Отговор
Вярно е ! Маджо и шофьорът му Борисов,както Пеевски, Доган и т.н са клонинги/рожби на ДС- сивите кардинали, от които и покойника Гоцев. Гешев е рожба на Пеевски, разбирайте от същото котило.
АЗ СЕ СТРХУВАМ, ЧЕ ВСЯКА МИНУТА, ДОРИ И ДЕН ОЩЕ ТЕЗИ МУТРИ ДА УПРАВЛЯВАТ И БЕЗЧИНСТВАТ НАД БЪЛГАРИТЕ Е ПАГУБНО ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ
оставки,СЪД,ЗАТВОР КОНФИСКАЦИЯ НА ОТКРАДНАТОТО
НА16.10.2020 Г. ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА- ДА СИВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА ОТ МАФИЯТА!!!!!!!!!!!!!

Оценка:
-62 +79

ха ха
18 Отговор

До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


нищо, защото няма как да се случи!

Коментиран от #31


Оценка:
-11 +35

Фактът
19 Отговор

До коментар #6 от "ФАКТ":


Е, че сте не-повече от 8,4%. Иначе щяхте да го свалите още преди години. Фактът е, че сте нищожно малцинство и... той си управлява все още. Фактът е, че с лъжи и преекспониране на вашите желания нищо няма да направите.

Оценка:
-44 +65

Българка
20 Отговор
ДО ФАКТИ
МОЛЯ ВИ, АКО МОЖЕ ТАКИВА ИНТЕРВЮТА И СТАТИИ, ДА ПОБЛИКУВАТА ПРЕЗ ДЕНЯ, А НЕ ВЕЧЕР, КОГАТО ВСЕКИ Е СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ, А НЕ НА КОМПЮТЪРА. КОМЕНТАРИИТЕ СА МАЛКО, ЧЕТЯЩИТЕ- СЪЩО.
БЛАГОДАРЯ

Оценка:
-13 +49

име
21 Отговор
прав е професорът. оставка на всички и крайцерът АВРОРА отново в готовност. тия комунисти нямат наяждане. и само претенции.

Оценка:
-32 +51

БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ
22 Отговор
ГОЛЕМ СИ БАЦЕ

Коментиран от #24


Оценка:
-53 +54

Румен
23 Отговор
Защо съм блокиран бе? Цветанов ли забрани или Гешев

Оценка:
-7 +27

Даа
24 Отговор

До коментар #22 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":


голем и кух като каба гайда!

Коментиран от #81


Оценка:
-38 +23

Го4о
25 Отговор
Хвърлянето на яйца по сградите е грях. Безбожниците да го имат в предвид.

Оценка:
-29 +60

ИСТИНАТА
26 Отговор
Над милион мъртви души "гласуват" за ГЕРБ и ДПС.
ДПС и ГЕРБ са в задкулисна коалиция.
Доган и Пеевски са задкулисни премиер и главпрокурор.
Защо в България, вече в ЕС,
изборите продължават да се фалшифицират по лукашенковски???
В нарушение на чл.6.ал.2 от Конституцията на РБ!!!

По кой закон и с КAКВA ЦEЛ в избирaтeлнитe cпиcъци фигурирaт нaд милиoн лукашенковски "мъртви души"???
Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия от ЕС, нямa aктивнa рeгиcтрaция зa избoритe???
Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия от ЕС, нямa диcтaнциoннo глacувaнe пo пoщaтa???
Зaщo EДИНCТВEНO в Бългaрия от ЕС, има "избираеми места"/праг на преференциите/???

Коментиран от #42, #82


Оценка:
-46 +38

хaха
27 Отговор
Минетков.

Оценка:
-30 +51

Георги Гогов
28 Отговор
Минеков -неприятник си бе . Ти и Отровните ти приятели сте 3пъти по неприятни даже и от Борисов , да не говорим за част от масовката .Избори през март .Там ще решим .Ясно ли ти е.

Оценка:
-44 +74

Бай Ставри
29 Отговор
Минеков как е ловната дружинка на Бай Тошо бе . тати носеше ли дивеч у дома. Лизачите на правешкия каскет ще ми говорят за шамари Такъв ще ти отвъртя ,че...........

Оценка:
-33 +66

Тошко
30 Отговор
Обичам тоя бездарен "скулптор", наследствен комунист от Т.Ж. от Правец. Нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил!

Оценка:
-32 +68

ГРАД КОЗЛОДУЙ
31 Отговор

До коментар #18 от "ха ха":


герб и БОРИСОВ са пътншици оставка

Коментиран от #84


Оценка:
-49 +32

Син
32 Отговор
На комунистически функционер

Оценка:
-15 +44

Хензел
33 Отговор
Оправете си сайта бе!

Оценка:
-3 +16

ГРАД КОЗЛОДУЙ
34 Отговор

До коментар #16 от "Бат Вальо":


герб вървят и падат славно бавно герб ще са история като ндсв

Коментиран от #37


Оценка:
-47 +37

35
Този коментар е премахнат от модератор.
Хупман
36 Отговор
Гечев, Минеков, "Боец" още някоя антиправителственна отр-пка да поканите ?

Оценка:
-25 +53

37
Този коментар е премахнат от модератор.
38
Този коментар е премахнат от модератор.
В.Стефанов
39 Отговор
Проблемът на България не е Борисов, не политическата система и дори не качеството на управлението.
Истинският проблем е социално-икономическият модел. При такъв модел който и да управлява резултатите ще са много близки до сегашните защото стимулите остават същите.
Така че г-н Минеков, откъде искате да почнете и до какво да стигнете? Или цялата работа е в това кой да води бащина дружина по пътя към нищото?

Оценка:
-18 +44

В.Стефанов
40 Отговор
Проблемът на България не е Борисов, не политическата система и дори не качеството на управлението.
Истинският проблем е социално-икономическият модел. При такъв модел който и да управлява резултатите ще са много близки до сегашните защото стимулите остават същите.
Така че г-н Минеков, откъде искате да почнете и до какво да стигнете? Или цялата работа е в това кой да води бащина дружина по пътя към нищото?

Оценка:
-12 +24

Тръмп
41 Отговор
ОСТАВКА на корумпираното правителство!
Избори!
Ново правителство, с нови хора!

Оценка:
-37 +33

Ъгълов
42 Отговор

До коментар #26 от "ИСТИНАТА":


Ей, ей, кротко с големите букви и лъжите. Я пак си помисли, къде ще сложиш думата "единствена" . Май те е домързяло да се справиш с литературата по въпроса. Всички червени , миризливи агитатори си мислите, че и другите са тъпи като вас и няма да се разровят из мрежата. Да започна ли да ти оборвам писанието. Не го заслужаваш. Нека който се интересув, да провери за ЕС с думите " активна регистрация", гласуване по пощата", "избираеми места "и да види как очевадно лъже този червен б-клук. Така ги учат от столицата на кочината Москва и нейната подкочина Беларус. Това, че споменава във всяко изречение Лукашенко, е за очакван, но не получил се ефект. Ако изборите бяха като при Лукашенко, къде днес щяха да бъдат недоразумението Радев и лъжкинята - шеф на бандата БСП ?

Коментиран от #46


Оценка:
-16 +37

43
Този коментар е премахнат от модератор.
Секундант
44 Отговор

До коментар #5 от "ГОСПОДИН":


Бойко и Гешев са от един отбор. Не се страхуват един от друг- там е разделено. По правни въпроси- Пеевски, по икономически- Борисов и на финала всичко при Доган, дисидентите и служебно избраните за капиталисти!

Оценка:
-28 +14

45
Този коментар е премахнат от модератор.
46
Този коментар е премахнат от модератор.
Грозен и тъп гербер
47 Отговор
Нахален,корумпиран,
Дебелоок,селяндур,
Но неминуемо краят идва!
НЯМА. СПАСЕНИЕ.! ....

Коментиран от #85


Оценка:
-28 +24

Този път ще стане!
48 Отговор
На 16.10.2020 г.(петък) 17.00. ч.
Велико народно въстание 5 !
Заедно срещу Бойко Тиквата и
останалите тикви и каскети !!!

Коментиран от #86


Оценка:
-37 +25

На пето...
49 Отговор
На Бочко в д....о !
Оставка веднага бе главанаци.

Оценка:
-30 +18

Кацнал бръмбар на трънка
50 Отговор
и започнал да дрънка!....
Седнал Бойко на пън и....
Продължението е ваше .....

Оценка:
-16 +16

Радев
51 Отговор
Смешници, трио Бошков и розовите им сънища. Не свалихте Борисов като имаше и протестиращи та сега ли , като всички разбраха че сте на заплата при Дубаеца.

Оценка:
-19 +42

До#12 от Град Козлодуй
52 Отговор
Със сигурност ще го посрещне бай Ставри.

Оценка:
-11 +19

53
Този коментар е премахнат от модератор.
54
Този коментар е премахнат от модератор.
Радев
55 Отговор
Тази вечер журналистите на площада бяха повече от протестиращите. Въстание без въстаници.

Оценка:
-18 +41

Сатъра
56 Отговор
Стига с това кой крал, крал и почваме от начало все едно нищо не се е случило. Кой ще ми върне на мен и на всички Българи тея трийсет години на тоя прословут "български преход". Затвор конфискация на имуществото ка Борисов и Исие. А ако се върне Смъртната присъда ще е още по добре. С яйца и домати тея Б..... И няма да си подадът никакви Оставки блаженни са верующите.

Оценка:
-18 +24

курчо
57 Отговор
професор минетков я си пй питието с братлетата си от геитриото.

Оценка:
-24 +34

58
Този коментар е премахнат от модератор.
Съмърсет Моъм
59 Отговор
Едно птиче ми каза,че Бойко
вече си пише оставката!....
Сериозно ви казвам!
Помнете ми. думите !!!©™.

Коментиран от #98


Оценка:
-23 +18

Народа срещу Бойко
60 Отговор
16.10. петък.17.00.ч.
П О С Л Е Д Н О.

Коментиран от #64, #88


Оценка:
-23 +14

Аууу
61 Отговор
Събрали се трима п ги и започнали да обсъждат кой ще ги такова палячовци подлоги на момунистите.

Оценка:
-19 +32

Провидението
62 Отговор
Разликата между тези протести и тези , които ще бъдат догодина е, че същите протестиращи ще замерят едно друго правителство, още по крадливо, но вече със щраусови яйца и бордюри. Абе, каквото посееш, това и ще жънеш. Бъдете здрави и търпеливи. Ще поживеем, ще видим...

Оценка:
-13 +30

Един
63 Отговор

До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


А другата половина на България го обича!

Оценка:
-15 +19

Един
64 Отговор

До коментар #60 от "Народа срещу Бойко":


"Последно" и понеже нищо не постигнахте с тия псевдо протести спирате да се излагате и да тормозите нормалните хора в София!В провинцията разбраха какви боклуци са "триото" и тия около тях и спряха да "протестират"

Оценка:
-23 +31

Станкулв
65 Отговор
До всички седераст герберасти!
Омръзнахте на хората да. се оправда
вате с комунисти, ДС, Русия и крива
та ракета на която и пречи космосът. По този начин ще спечели бсп. Те
не са наследници на Бкп. Те са по
близо до дясни те формации. В Бъл
гария има над 250 партии? Това май
го няма никаде. Всеки иска да е
вожд. Тука бъка от създатели на
идеологии, а всъщност е едно и съ
що-обикновен грабителски капита
лизъм!

Оценка:
-26 +18

Робите
66 Отговор
Тази власт трябва да си ходи зави
наги. Триото не са платени нито от
Божков, нито от бсп, дпс. Просто про
тестиращи хора. В България появи ли
се някой да протестира, веднага бива
оплюван. Между тях се набутват и
много мижитурки опитвайки отново
да се на бутат в политиката. Видях
доста такива отрепки! Не промениме
ли системата и хората няма да има
напредък и успех.

Коментиран от #126


Оценка:
-33 +27

67
Този коментар е премахнат от модератор.
Ей ъгълов
68 Отговор
Ти си от същата шайка защитници
на 30 годишното управление! Бълнуваш за някакви московски и
комунисти, а не виждаш до къде ни
завряха зоповедите на безродните
Англосаксонски разбойници грабите
ли които водят светът към война. Американският неолиберализъм во
ди към все повече разделение на хо
рата. На тях им трябват необразова
ни роби, които да се избиват заради
тях помежду си. Те си въобразяваш, че вироси те и войните ще редуцират
населението на планетата. Така всич
ко ще остане за тях и робите ще ги
дондуркат. Това е тяхната доктрина! Не напразно в сащ има мода да стро
ят бункери и тъпчат килери със запа
си и оръжия. Интересно, ти къде ще
бъдеш. Време е Европа да покаже, че
е люлка на цивилизацията да възро
ди осмисли човешките ценности и
всички заедно да тръгнем по правил
ният път. Ти и такива като теб да по
тънете в забрава.

Оценка:
-14 +22

69
Този коментар е премахнат от модератор.
ШЕФА
70 Отговор
Абе Минеков ли си или мрънкач по вероятно,спрете с голите думи и фантазии.Борисов и свитата му ще ви управляват пи дълго от бай Тошо. Вие сте явно техни платени клакьори и ще коткудякате на площадите а те ще си правят оглушки че ви слушат. Борисов и страх от Гешев. Глупости Минеков.

Оценка:
-19 +30

Стършел 65
71 Отговор
Стани да седна е всичко. Народа пак да бъде употребен и после нищо, една нова лапачка за новите властници.

Оценка:
-11 +30

72
Този коментар е премахнат от модератор.
Истина
73 Отговор

До коментар #6 от "ФАКТ":


Всички обичаме каун решетников но до него се Стига с пропуск народна любов говори само от президнството без журналисти сев корея веницуела там поне на митинги излизат президентите а тук изпълнявам съветите на божков и дпс

Оценка:
-9 +22

Иван
74 Отговор
Протестите са платени от Божков, който е агент на КГБ. Платено е триото. Другите са глупаци. Платени са овчарите, овцете - не! Мислете!!!

Оценка:
-13 +30

То се видя
75 Отговор

До коментар #7 от "ясно е":


Че от изброди и наркомани друго не може да излезе

Оценка:
-10 +24

От баща му е
76 Отговор

До коментар #10 от "този":


От малък го закърмил с идеите на партията и му е пялпартизански песни да стои близо до живков като баща си и тьма му помогнал и станал човек

Оценка:
-8 +26

Ех вели
77 Отговор
С тези хора кмета на куртово конаре не можете да смените тръгнали сте плагинам да местите но на серсем човек акъл не му трябва

Оценка:
-7 +25

ПРОТЕСТИТЕ....КАТО МЕЧТА ЗА БАЛЪЦИТЕ
78 Отговор
И КВО ПРАЙМ СЕГА С ШВЕДСКАТА ТРОЙКА....МАЙ САМО ТЕ ОСТАНАХА НА ПРОЪЕСТИТЕ

Оценка:
-10 +29

Коректен
79 Отговор
Всички протестиращи сте за 4ти км начело с Хаджиговнов, Минетчиев и Маймунян.

Оценка:
-13 +28

Истина
80 Отговор

До коментар #1 от "И от":


Защо им дават ефир на тези от отровното трио,от три месеца четем само глупости едно и сьщо всяка вечер по збирките им .Омрьзнаха ни.

Оценка:
-14 +22

до 24 отговор
81 Отговор

До коментар #24 от "Даа":


Да ама каба гайдите са най добрите в света и с най силен звук.

Оценка:
-3 +6

Истина отговор до Истина
82 Отговор

До коментар #26 от "ИСТИНАТА":


Престанете с тези мьртви души и за фалшифицирани на избори,това са мисли на всички губищи, защо не го казвахте когато когато и президента ви беще избиран по този начин ,при управление на ГЕРБ. защо тогава мьлчахте и нямахте притенций.

Оценка:
-10 +25

Въпрос
83 Отговор

До коментар #6 от "ФАКТ":


Борисов/ според умния професор/ е слуга на дпс пеевски доган гешев божков сик вис и ред други пък всички искат боико да подаде оставка защо умните хора не се борят срещу неговите началници/все едно да искаш оставка на чистачката а не на директора занеправилно управление на завод/или боико е нормален а те ненормални

Коментиран от #101


Оценка:
-7 +15

84
Този коментар е премахнат от модератор.
85
Този коментар е премахнат от модератор.
до този пьт ще стане
86 Отговор

До коментар #48 от "Този път ще стане!":


На 55 ви вьстание ще си помислим дали да отсьпим малко дьвка.

Оценка:
-5 +14

Приятелски съвет
87 Отговор
Не Ви прилича на годините такава злоба!Оставете младите да дерзаят,а Вие си гледайте старините!

Оценка:
-7 +11

88
Този коментар е премахнат от модератор.
89
Този коментар е премахнат от модератор.
100
90 Отговор

До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Не е половин, а цяла България. Социолозите дават към 70%, но всъщност са 100%. Останалите 30 просто не го казват, защото са зависими. Няма нормален човек, който искрено да поддържа такова зло и такава простащина. Такъв изрод не се ражда с векове!

Оценка:
-13 +12

1215
91 Отговор
По голям наглец здраве му кажи. Всички които гледаха директно протестите, видяха кои бяха бити и обругавани. Също видяхме така наречени журналисти, как навираха телефоните си в лицата на полицаите и с действията си подклаждаха за по голямо насилие спрямо полицаите. И видяхме как "репресираните" от незнам кого задаваха угоднически въпроси към протестиращите за да получат правилните отговори. И сега угодничат на техните водачи, за да са удобни и на собствениците на медиите. В България журмалистите са зависими, само от собствениците на медиите и от никой друг.

Коментиран от #96, #105


Оценка:
-9 +19

КАМОРКАТА
92 Отговор
СЕГА КАТО ГО НЯМА ГОЦЕВ , ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ БОЙКО Е БАСА НА МАФИЯТА , ЗАТОВА ИЗЧАКАЙТЕ , СНИШЕТЕ СЕ ПЪК КАТО МИНЕ БУРЯТА ТОГАЗ ДУМАЙТЕ КВО СТАНА !?

Оценка:
-9 +5

1215
93 Отговор
Лъжи и само лъжи се повтарят вече 100 дни, че и самите те започнаха да си вярват Интересно защо медиите не ги питат от какво живеят и издържат себе си и всички познати лица около тях. Физически лица им давали пари, палатки, храна, която изхвърлят. Убеден съм, че няма да посочат факти от, които да се види, че е така.

Оценка:
-8 +20

Байко
94 Отговор

До коментар #7 от "ясно е":


Да всяко друго вместо Борисовото ще е по добро, дори и по честно

Оценка:
-18 +13

Го4о
95 Отговор
Кой е луд да гласува за Фърлячите на Ейца?

Оценка:
-9 +20

Ами
96 Отговор

До коментар #91 от "1215":


Да във всеки случай не и от ББ, всичко е насочено срещу него! Ако полицаите не отговарят на агресията на протестиращите, ама защо, значи имало нещо пак от Бойко провокации. Ако си вършат все пак работата и арестуват хвърлящия срещу тях павета, ооо, няма свобода на словото и полицията ги пребивала. Само че, към телевизионерите, от това което давате виждахме всичко много добре колко агресивно с бомбички, павета, урина и т.н. беше поведението на протестиращите, а вие казвахте друго, колко били бити от полицаите. Едно показвате, а друго говорите. Хайде да се говори реално, или е платено и на ТВ?

Коментиран от #102


Оценка:
-10 +15

97
Този коментар е премахнат от модератор.
Деди Груйо
98 Отговор

До коментар #59 от "Съмърсет Моъм":


Ако това птиче е Хаджилайнов те е излъгал.

Оценка:
-6 +9

Рефер
99 Отговор
Само България се срещат "най-добрите политици" измежду "творческата интелигенция" и най-добрите "творци" измежду политиците.
В резултат на "въстанието" беше направен опит за износ на такива политически "таланти" и в Брюксел, но явно там не забелязаха огромния капацитет на гения Минеков !

Оценка:
-9 +13

100
Този коментар е премахнат от модератор.
Байо
101 Отговор

До коментар #83 от "Въпрос":


Защото Бойко е "Премиер" и той в дълбоката си зависимост от Пеевски е представител на изпълнителната власт. Затова на площада искаме този модел да се смени. За да стане това Оставката на Баце и Геша е задължителна...а Пеевски ще изтече в канала или ще отиде в Дубай при черепа

Оценка:
-12 +7

Байо
102 Отговор

До коментар #96 от "Ами":


Ами ела на площада и виж с очите си " агресията" на протестиращите. Това бяха агитките, а не гражданите. Докара си ги Младенов по заповед на Бойко. Предварително мобилизираха жандармерията та чак и водно оръдие. Ченгеджийска семпла постановка. Ела и виж сам. ТЕ КРАДАТ, а ще плащаме ние и ти и децата ни

Оценка:
-14 +10

Бате
103 Отговор

До коментар #13 от "Академик":


Ми той срещу Бойко да бяга не може го настигна бе

Коментиран от #108


Оценка:
-7 +10

ПРАВДА
104 Отговор
Минков, тъп олигофрен. Повръща ми се от вас.

Оценка:
-10 +14

Бате
105 Отговор

До коментар #91 от "1215":


Ами ако си гледал Нова, то друго не можеш и да видиш. Домусчиев я "купи" за да я издържа с 240 милиона от Божков срещу реклама, ФАКТ!!!

Оценка:
-2 +14

Всеки ден
106 Отговор

До коментар #6 от "ФАКТ":


Тримата глупака искат божков да се исправим пред съда защото са смели а също и оставка на кауна евала смели комунисти

Оценка:
-7 +3

Кокич
107 Отговор
Комунистически скулптор не може да дава акъл, защото самият той няма. Особено за полицията. Не можа да разбере, че по този начин няма да стане. Е, не е ял филии с мас, защото тате е ловджия с Т Живков, гнусен комуняга....

Оценка:
-11 +11

Роско
108 Отговор

До коментар #103 от "Бате":


По простотия никой не може да достигне БМБ , даже и ПКП.

Оценка:
-6 +7

109
Този коментар е премахнат от модератор.
ПЕТКО РОДОПСКИ
110 Отговор
ОСТАВКА МУТРИ НАРОДА ЩЕ ВЪСТНАНЕ ДО 3-4 ДНИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

Оценка:
-6 +4

ОТ ИСПАНИЯ
111 Отговор
БРАВО НА ОТРОВНОТО ТРИО МУТРИТЕ И КРАДЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА КРЪВ ПИКАЯТ ЩЕ ИМ СПРЕ ДАЛАВЕРКАТА И КРАДЕНЕТО И В ДРАНГОЛНИКА ДО ЕДИН

Оценка:
-8 +5

Активист на БКП
112 Отговор
Борисов се страхува от всичко и всички !!!

Коментиран от #123


Оценка:
-8 +3

баба мара
113 Отговор
ДО КОГА ЩЕ КРАДЕТЕ БЪЛГАРИЯ БЕ МУТРИ А ЗАСРАМЕТЕ СЕ БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ ПОМНЕТЕ АКО НЕ ВАС ДЕЦАТА ВИ ПОМНЕТЕ

Оценка:
-7 +3

Ицо
114 Отговор
краденне кранеде и повръщат и па крадат да де ама ти идва и края има и Видов ден за всички

Оценка:
-7 +3

115
Този коментар е премахнат от модератор.
ТЕЛО
116 Отговор
ОСТАВКА И ЗАТВОР ЗА КРАДЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ТОЧЕНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ ОБЩИНСКИ ПОРЪЧКИ НЕЗАКОНЕН ВНОС И КОНТРАБАНДА ДО КОГААА ОСТАВКААА МРЪСНИЦИ

Оценка:
-9 +3

Мая Безпартийная
117 Отговор
Преди беше същия(идиот), сега си същия, но никой не ти се каня сега!

Оценка:
-1 +5

Бай Ставри
118 Отговор

До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Чакам Тиквата!! Тук са и моите мургавелковци!! Ха ха ха ха!!

Оценка:
-7 +2

Хаджиментов
119 Отговор
Тоя ли наследник на червен придворен ще определя кой какъв е и какво трябва да прави България?!?!?!
Ей, не се умори тази утайка от соц-времето да се тика навсякъде и да се прави на най-добрата, най-умната и най-загрижената за България. Като започнеш от мадам Крушевица, та стигнеш до тоя.
Ако толкова са се загрижили за България, да я освободят от присъствието си.

Оценка:
-3 +8

Айде бееее
120 Отговор

До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Чудя се !? Набедяване, обиди, клевети, се доказват ВЪВ Европейски и Български Съд ! "козлодууйчо", "факта", "истината" и още няколко клеветници, КАК ще докажете набедяване, клевети, обидите си и ще се оттървете от ТЕЖЕСТА НА ЗАКОНА !?!? ХА ХА ХА ! Дребните евра които получавате за пост, няма да ви стигнат и за 2 цигри на ден, а ще следват ден след ден!! ХА ХА ХА. ! Борисов направи живота в България по-спокоен, предвидим, мобилен ! Съботажите от малоумници също са доказуеми ВЪВ всички Съдилища ! Всичко се заснема, записва, архивира ! ВЪВ Интернет НИЩО НЕ СЕ ИЗТРИВА ИЛИ СКРИВА ! Преди 5 години откриха терориста който взриви автобуса в Бургас, кога идвал, къде е спал, със кого е говорил, 2 две години преди атентата, общо 7 години ! Методите са различни но вие също сте терористи, Криенето на IP, "бисквитки", дарк-мрежи, игри от Австралия, НЕ ПОМАГА ! Всеки от вас рябва да плати огромни пари на супер хакер (вие НЕ сте такива) да се жертва и да ви скрие, но и тогава НЕ Е 100 процента ! Да видим администратора дали ще си сложи примката заради вас, като изтрие поста !

Оценка:
-2 +7

121
Този коментар е премахнат от модератор.
Недоносче
122 Отговор
МИНЕКОВ СЕ МЪЧИ ДА СТАНЕ ИЗВЕСТЕН-ЗА ЖАЛОСТ С ПРОООСТОТИЯТА СИ

Коментиран от #125


Оценка:
-1 +8

Нико
123 Отговор

До коментар #112 от "Активист на БКП":


АКО БОЙКО СЕ СТРАХУВАШЕ,НЯМАШЕ ДА ОБИКАЛЯ С ДЖИПКАТА ДА ИНСПЕКТИРА СТРОИТЕЛИТЕ,БЕЗ ШОФЬОР,СТРАХЛИВ Е ФУРАЖКАТА,ЧЕ СЕ КРИЕ ПОД ПОЛАТА НА ДЕСА ПСИХООООТО

Оценка:
-2 +7

по вярно е
124 Отговор
Страх го е от две неща: 1. Да не му лизнат събраното. 2. Ще му се спука егото, когато всички разберат за какво става.

Оценка:
-5 +2

Минетов
125 Отговор

До коментар #122 от "Недоносче":


Това е необходимо и достатъчно условие за да е част от отровните и да обслужва олигарсите.

Оценка:
-1 +5

Гост
126 Отговор

До коментар #66 от "Робите":


Много си прав. Ама, прос народ слаба държава.

Оценка:
-0 +2

Суверенът
127 Отговор
Г-н Главен Прокурор, Моля Прокуратурата да се самосезира:
В Чужбина всички Дипломатически или консулски БГ представителства заставят организациите на емигрантите в Чужбина да се водят предизборни, политически кампании в тях на Управляващата партия, както и да предоставят различна информация!
Както знаем, в Избирателните списъци има над 800 000 “мъртви души”, които по избори оживяват, а това са основно българите в Чужбина, с брой: над 2,5 милиона души. Повечето от тези хора се водят, че живеят в БГ, и когато се затрудни гласуването им в Чужбина, много лесно може да се манипулират изборните резултати в БГ, особено когато “гласувалите” не проверяват, дали е гласувано от тяхно име, и при 35% избирателна активност, всичко изглежда изключително просто за Борисов, Пеевски, Доган и т.н....

Оценка:
-3 +3

Суверенът
128 Отговор
Aкo нe хoдят пo cвиркaтa нa Г.E.Р.Б. им oрязвaт държaвнoтo финaнcирaнe oт Бългaрия, към Чужбинa, a Eлeктрoннo глacувaнe, дoри нe ce прeдлaгa, въпрeки, чe имa тoлкoвa ниcкa избирaтeлнa aктивнocт в БГ, и ce oтдeлят oгрoмни eврoпeйcки cрeдcтвa зa цифрoвизaциятa нa прaвитeлcтвaтa и cъoтвeтнo тяхнaтa дигитaлнa, дeмoкрaтичнa нeзaвиcимocт и лeгитимнocт, при циврoвизaция нa избoрнитe рeзултaти..., и улecнявaнe нa вoтa oт Чужбинa, кaктo и нeгoвoтo прocлeдявaнe, нa нивo eлeктoрaлнa eдиницa, личнo...
Cиcтeмaтa пoдлeжи нa мeждунaрoдeн, нeзaвиcим oдит при дигитaлизирaнeтo й, и кoгaтo Cувeрeнът мoжe дa прoвeри кaк e глacувaл, зaщoтo имa уникaлe, пeрcoнaлeн кoд, нямa кaк пoвeчe дa ce мaнипулирaт избoри - цeлият aнaлиз зa 7 милиoннa държaвa, щe oтнeмe нa eдин чoвeк, eдин дeн, a нa цялa мeждунaрoднa oргaнизaция 1 ceдмицa, c вcички избирaтeлни cпиcъци и c лoкaлнитe нocитeли пo рaзличнитe aдминиcтрaтивни цeнтрoвe.
Цифрoвизaциятa нe e пaнaцeя, нo ви прaви Кoчинaтa прoзрaчнa, oт вcички ъгли, ocoбeнo зa нaй-пoтърпeвшитe: Eмигрaнтитe в Чужбинa, кoитo ca пoвeчe oт глacувaлитe в БГ!!!:)

Коментиран от #138


Оценка:
-7 +3

Бонд, Джеймс Бонд
129 Отговор
ББ не е цвете, обаче не знаете какво ще ви донесе Корнелия и Румен. Както не са помири свали власт толкова време....

Оценка:
-1 +5

Иванич.
130 Отговор
Боже опази, Минеков ще оправя България!!! Той оправи СБХа,та сега иде ред на света?

Оценка:
-2 +6

Минековщина
131 Отговор
Е това е форма на цинизъм!

Оценка:
-2 +5

Иванич.
132 Отговор
Изхода бил "лесен",оставка и почват отначало??ЛЕСЕН,за кого?За обикновенните хора ли??или за тях ще му мислим друг път!?Това може да го каже само малоумен!

Оценка:
-2 +3

Сириние и Кашкавал
133 Отговор
Мандрата ви свърши другари Бай Тошо умря

Оценка:
-2 +5

Дочоолу
134 Отговор
Изходът бил "лесен"-оставка,и почват "отначало??? А иди вярвай на такова елементарно мислене!

Оценка:
-2 +4

Дочоолу
135 Отговор
.....професор !?!

Оценка:
-1 +3

Наблюдател
136 Отговор
Борисов се страхува и от Торбалан

Оценка:
-0 +1

137
Този коментар е премахнат от модератор.
Така ли мислиш
138 Отговор

До коментар #128 от "Суверенът":


Боже, Божеее, каква "стратегия" ! Почти всички които учат в чужбина са на издръжка на татко и мама ! Едва ли бедния Български народ може да си позволи този лукс за своите деца! ГЕРБ не е милионерската партия в България ! Да не е "социалната", 70 годишна, опозиционна партия, съставена от милионери ! Коя ли свирка слушат ???? Около 300 тлъстички, мазни безработни, крещящи, свирещи, срещу ГЕРБ, блокиращи, денонощно улиците на София от 3 месеца, едва ли са "целия" Български народ ! Кой ги храни и им плаща масрафа ?? Определено не е ГЕРБ ! Тия "студенти" в чужбина, сигурно са страховито тъпи ако си спират кранчето !?!? Или пишештия 128 пост ?!

Оценка:
-0 +2

139
Този коментар е премахнат от модератор.
йокин
140 Отговор
Чета коментарите,отгоре,отгоре,но138,ми направи впечатление,с точност,верно цитирани данни,факти,ако щете.Почти отначало,следя протестите,стигайки до заключението,че ръководещите,протеста,не са реализирали,на някво поприще,затуй слагат,отпред''народа''.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Соломон Паси
Бившият външен министър пред Нова телевизия:
Ако пуснеш 14 милиона туареги и сахарци, каква ще стане структурата на нацията?"

Още бисери
ТОП 5