29 Декември, 2020 20:20 25 026 178

Проф. Гечев пред ФАКТИ: Медийната империя на Пеевски хвали Борисов от сутрин до вечер

  • румен гечев-
  • бойко борисов-
  • делян пеевски-
  • правителство-
  • 60/40-
  • управление-
  • криза

''Българската икономика няма никакъв шанс, докато джипката обикаля по околовръстните пътища и открива нови 15-20 метра магистрали'', категоричен е икономистът

Проф. Гечев пред ФАКТИ: Медийната империя на Пеевски хвали Борисов от сутрин до вечер - 1
Снимка: ФАКТИ

''Ако си спомняте, когато се водеха разговори в България за евентуалното ни присъединяване към Банковия съюз, което вече е факт, и към еврото, тогава имаше един многозначителен израз на премиера, който каза: ''Ние трябва да се закачим за тръбата от Европейския съюз''. ''Тръбата'' от Европейския съюз - това са парите, които идват от там към България. Това са едни много ''сладки'' пари и за това е страхотна битката за оставането на власт от страна на ГЕРБ, тъй като те придобиха изключително висока производителност в усвояването на тези средства, и то насочвайки ги - със съдействието на техните партньори управляващи (основно от ЕНП) в Европейския съюз, към сектори и дейности, където могат да се откраднат най-много пари, които те ползват и за лични цели, както виждаме. Ползват, разбира се, и за купуване на избори''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ проф. Румен Гечев, народен представител от БСП и зам.-председател на Комисията по бюджет и финанси в 44-ото Народно събрание.

''Санирането е една голяма сага, тъй като това е едно от перата, от които се краде най-много. Нека да се върнем към фактите. Те, ГЕРБ, започнаха санирането с космическите 400 лева на кв. м. Има договори. След което започнаха да слизат на 300 лева, на 250 лева, при положение, че всеки един експерт в България ще ви каже, че горе-долу по това време, когато започна процесът, цената беше не повече от 130-140 лева на кв. м. Защото, извинявайте, с 400 лева на кв. м. за саниране ние се приближаваме до цената на ново строителство като разходи на производителя на готово жилище, а не на неговото саниране'', припомни Гечев.

''Освен санирането, виждате, че любовта към магистралите също е много висока, тъй като експерти твърдят, че там мизата е висока и грабежът стига даже до 60% от сумите, които се разходват. За това ние не виждаме влагането на средства в публично-частно партньорство, във високи технологии, в съживяване на някои отрасли на пазарна основа с участието на държавата. За това не се говори, говори се само за магистрали. Нашият премиер все едно, че работи в ''Пътни строежи'', защото всеки ден го виждаме с неговата джипка, която той в нарушение на правилата и на законите управлява. Аз не знам друг държавен ръководител по света да управлява джипката, в която се вози. Всеки ден ни заливат с информация от една и съща отсечка от 300 метра, откриват я по 10 пъти. Няма такъв министър-председател, не само в страните членки на Европейския съюз, но не се сещам и за Африка с такива изпълнения. Така че това, което става в България, е една ужасяваща екзотичност, която бие по авторитета на държавата'', сподели депутатът от БСП.

Румен Гечев бе категоричен, че България няма готови програми, за да кандидатства за очакваните европейски средства за възстановяване, които не са ни гарантирани априори. '''Тръбата'' не отива в багажника на джипката на г-н Борисов. Парите ще дойдат, когато ние представим в Брюксел конкретни проекти по програмите, свързани със Зеления пакет и други. Това правителство не е представило нито един проект, с който ще кандидатстваме и аз като българин съм изключително притеснен, тъй като следя какво правят в другите страни членки на ЕС. Не само Франция, Германия, Италия и Испания, водещите страни, но и Полша, Чехия и Унгария работят много активно и те вече имат конкретни проекти. И в енергетиката, и във високите технологии, в комуникациите'', разкри икономистът.

Социалистът се възмути, че управляващите са гласували в парламента кои ваксини да купува България. Той изтъкна, че от БСП не са участвали в това гласуване, защото твърдо смятат, че това не е работа на законодателя.

Гечев е на категорично мнение, че трябва да се търси съдебна отговорност на управляващите, които не се справиха с COVID кризата, коствала множество човешки животи у нас. ''Не може родилки да обикалят с часове стотици километри, за да влезнат в болница, не може български граждани да умират като кучета на стълбите на болницата. Този процес с COVID-19, който ни постави в необичайна обстановка, той просто ускори агонията на здравната ни система и я показа в най-уродливата ѝ форма. Като не отричаме това, че имаме чудесни лекари, разбира се, че има чудесни звена в болничната система, които въпреки недъзите на системата си свършиха работата. Даже да питате и най-успешните медицински отделения в България, те ще ви кажат, че здравната ни система е изцяло объркана. И за това въпросът не е само кой ще спечели изборите, а какво ще направи за тази най-важна сфера. Защото все пак за българина има две най-важни сфери, които са ключови за всяко семейство - това са здравеопазването и образованието. И двете системи са объркани в България, но здравеопазването се намира в нокдаун и тук трябва да се предприемат мерки. Българските избиратели много скоро ще имат възможност да изберат между програмите и мерките, които би следвало да предложат всички кандидати за властта'', коментира някогашният вицепремиер в правителството на Жан Виденов.

Според него реформите в здравеопазването ни са свързани преди всичко с организацията на процеса, заплащането на услугите и достъпа на осигурените български граждани до медицински грижи.

''Борисов е един страхлив политик, това е очевидно.'', каза Гечев по повод това, че премиерът не си прави пиар акции, свързани с Турски поток, защото се притеснява от американците. Според депутата от БСП Борисов трябва да се държи като германските държавници, които защитават проекта ''Северен поток 2''.

''ГЕРБ се задържаха във властта благодарение на два фактора. Първият са финансовите потоци от Европейския съюз, което никое правителство преди Борисов не е разчитало на такива фондове. Чисто исторически. Второ, правителството на Борисов тайно и полека ни вкарва в заеми от 30 млрд. лева. Т.е., това е правителство, което се ''къпе'' във външни и вътрешни заеми. Да припомним - първата бомба, която те хвърлиха, беше с първия многомилиарден заем от 16 млрд. лева, който те теглиха в период от 3 години. След което получиха и новите траншове. Така че към края на техния мандат средствата ще станат 30 млрд. лева, като включим и близо 1.5 млрд. държавни гаранции по енергийни проекти. 30 млрд. лева държавни заеми, това са колосални суми. Държавата може да се крепи на конец, макар и при мизерно състояние, от всяко правителство при такива потоци. Само че тия пари не са подарък и нашите деца, нашите внуци ще ги плащат в следващите 30 години. Падежът е - едните заеми са за 10-годишен период, другата половина са с 30-годишен период. Т.е., наистина политиката на това правителство и Борисов е ''След нас и потоп''. ''Сега ще теглим заемите, ще хвърляме парите от Европейския съюз по проекти, от които най-лесно може да се краде, и ще купуваме гласове така, че да останем на власт''''', обрисува моментната управленска картина в България Румен Гечев.

Народният представител от БСП заяви, че още при предлагането на мярката ''60/40'', той и колегите му социалисти са предупреждавали управляващите, че тази мярка няма да сработи, а освен това тя олицетворява и най-слабото държавно участие в целия ЕС. Гечев също така сподели с категоричност, че икономическите последици от COVID кризата ще започнем да усещаме след месец-два. ''Ние в последните месеци копаем дъното, тъй като българската държава не направи нищо за тези български производители, за тези фирми, за тези подотрасли, на които се крепи българската икономика и които биха осигурили нейното бъдеще. Високотехнологичните отрасли, електроника, производство на медицински апаратури и други. Българската държава не каза една дума какво тя ще подкрепи най-много'', заяви още народният представител и даде обратен пример с президента на Франция Еманюел Макрон, който се бе заканил, че няма да позволи нито една стратегическа френска фирма да фалира заради COVID кризата. ''Докато в България политиката на това правителство е: ''Дайте да лъжем, да обещаваме, да можем по някакъв начин да се докопаме до изборите''. Вие, ако им сметнете техните обещания, това е наистина престъпление. Не само според мен. Ако пуснете предаванията и интервютата на министрите, премиера, или на техните основни представители в парламента, то ще излезе, че те са дали на българския бизнес 100 млрд. лева. Те едни и същи пари ги въртят по различни програми по пет пъти'', добави той.

''Цяла Европа и целият свят ни се смее с тази ''Мата Хари'' и с тези малоумни обяснения, които ни се дават'', възмути се Гечев и остро разкритикува НСО и прокуратурата заради това, че си мълчат или пускат лъжовна информация по случая с мистичната ''Мата Хари'', кюлчетата и пачките евро в спалнята на премиера Бойко Борисов.

''Докато той козирува, те няма да го пипнат. Тъй като те това искат - послушание, тихичко да е в България. Това, че някой краде... Само да не им създава проблеми тука на южния фланг, защото примерно унгарци, чехи и поляци им създават проблеми, така да се каже, защитавайки националния си интерес. А господин Борисов козирува. Той е хванал нишката, че докато се снишава и козирува, отнякъде го е научил, те ще го оставят на власт. Само че сега големият въпрос, голямото изпитание пред българския избирател, е дали ние ще го оставим на власт. Аз мисля, споделям мнението на много хора, че е крайно време тази върхушка да слезе от властта и да ѝ се потърси отговорност по дни, часове и секунди'', сподели мнение политикът с дългогодишен опит.

''Много добре известно е колко души работят в администрацията, като се сметнат и техните семейства и най-близки. Но все пак мисля, че това е един опростен вариант, тъй като не мога да допусна, че цялата администрация ще ръкопляска и ще гласува за Борисов. Първо, никъде не е казано, че администрацията ще изчезна след изборите. Чисто хипотетично е възможно тук и там да бъдат направени промени, но няма разумна власт, не само според мен, която ще си отреже администрацията по политически причини. Хората, които са си квалифицирани, които си гледат работата, които ни обслужват нас, те са си работели и ще си работят. Но, разбира се, калинките, които са поставени на места, които не отговарят на техния образователен ценз и опит, нямат място в администрацията'', коментира Гечев опасенията на Лили Маринкова, че ГЕРБ отново може да спечели изборите заради гласовете на държавната администрация.

''Фактите са, че цялата медийна империя на г-н Пеевски от сутрин до вечер хвали Борисов. Всички други обяснения, как били противници, как се дебнели един друг... Дебнат се, само че денонощно цялата медийна империя работи за Борисов и неговата клика. Очевидно имат общи интереси. Разбира се, аз разполагам и с други факти, от икономиката.

За да подаде оставка един премиер... Той е поставен там с определена подкрепа. Тези, които го подкрепят, няма да му позволяват той сам да взема решения - как да променя правителството, какви политики да провежда, или кога да напусне. То е като ''Кавказка пленница'' и рекапитулацията е страшна, защото ние тепърва ще плащаме'', заяви още Румен Гечев.

''Да припомним, че българската хазна загуби 700 млн. лева от тези фирми в съглашателство между г-н Божков, г-н Борисов е премиер на тази държава, министърът на финансите и техните калинки около тях. Опрощаването на 700 млн. няма как да стане без тези играчи да са си разделили парите за сметка на България'', припомни народният представител от БСП.

Гечев коментира и това, че ако Васил Божков осъди държавата ни в Европа за неправомерно отнети лицензи на компаниите му, българският данъкоплатец ще плаща доста солено. Припомняме, че компании на Васил Божков започнаха да си връщат лицензите след съдебни решения. ''За голямо съжаление ние българите, данъкоплатците, ще плащаме магариите на Борисов и неговия екип, тъй като компенсациите ще бъдат огромни. Те не са предвидени в българския бюджет'', поясни икономистът.

''Българската икономика няма никакъв шанс, докато джипката обикаля по околовръстните пътища и открива нови 15-20 метра магистрали, докато Мата Хари си влиза, когато си иска, и си излиза от спалнята на премиера, нещата ще си останат трагични за голямо съжаление. Но има надежда, спасение дебне отвсякъде, имаше такъв филм. Ето, идва и Нова година! Няма непоправимо положение, въпросът е българите да се вземем в ръце и свободно да изберем нещо различно, което може да ни извади от тази кал'', каза към края на участието си в студиото на ФАКТИ проф. Румен Гечев.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 125 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    216 45 Отговор
    Хунтата така управлява.Със страх и лъжи.Облъчват населението 24 часа.

    Коментиран от #4, #5, #8, #10, #16, #18, #50, #65, #153

  • 2 Тошо

    88 33 Отговор
    Офис сградите срещу арена Армеец са на Първанов
  • 3 Дегенерат

    43 13 Отговор
    Кули за 5 Джи и самоходни излъчватели.

    Коментиран от #61

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 РЪМПЕЗИ

    120 19 Отговор
    ГЕЧЕВ...ДАЙ УМОПРОМАЧАВАЩИ ФАКТИ ДА ТИ ВЯРВАТ ХОРАТА...ДАВАЙ...ФАКТИ И ПАК ФАКТИ....ТОВА Е БАЗАТА...

    Коментиран от #24, #128

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 селтак

    65 63 Отговор
    Гечеев,Гечев нищо ново не предлагате!И вие и ГЕРБ ще духате супата на пролет! Едно плюене и нищо друго!

    Коментиран от #149

  • 10 Архитект

    53 108 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Само че този Гечев не знае какво означава думата “саниране”. Това не е топлоизолация по стените, това е топлоизолация, подмяна на дограма, Хидроизолация и техническо обследване на сградата. Намерете кой ще го направи за 150лв, наемам го веднага да ми оправи блока!

    Коментиран от #108, #122

  • 11 розово

    81 66 Отговор
    Те в БСП станаха милионери с честен труд.Не могат място да си намерят от яд че започнаха и други да крадат и не могат да ги рекетират.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Стойко

    144 37 Отговор
    Този път е прав Гечев! Пеевския уж опозиционен депутат а медийната му империя сипе дитирамби за Буда и хунтата! То е логично след като заедно с него управляват държавата!

    Коментиран от #20, #23

  • 14 cpv

    83 46 Отговор
    Гечев,като си толкова честен напиши за колко стотици хиляди долара си купи къщата,когато беше министър на финансите,а хората получаваха заплата 3 долара?
  • 15 Браво

    116 44 Отговор
    Гечев е добър икономист и казва истината. Бойко с купената диплома за ченгесар, не знам каква икономика ще оправи, като ни закопа след Румъния, а преди да дойде ГРОБ, бяхме пред Румъния. Те се възползваха от мафията и привлякоха чужди инвестиции от България.

    Коментиран от #34, #37

  • 16 Оня

    63 39 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А тоя ***** Румен Незнамкъфси няма нищо с грабежите БКП-БСП-СДС-ДПС-ГЕРБ и всички отрочета на партията майка! Тоя нафталин кво направи като вицепремиер и депутат? И точно той седнал да говори за морал.... Бедата при нас е че търпим всички вкл и този п И д а л!

    Коментиран от #123

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Алооо, плювалника

    51 26 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Чакаме младите да изметат сегашните управници и ще ти гледаме сеира. Няма да можеш вече да укриваш данъци, ще плащаш и осигуровки, ще плащаш и лихви за откраднатото до момента. Колкото и да плюеш, ти си същия като управляващите. И ти трябва да понесеш отговорност за парите, които си откраднал от служителите си и държавата.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Потрез

    47 34 Отговор
    Доживях от устата на човек участвал в правителство по времето на което пенсиите и заплатите бяха на равностойността на 2-10 usd да изрича 100% истини.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Иван

    72 27 Отговор

    До коментар #13 от "Стойко":

    Прав е и за заемите и затова че ще понесат и съдебна отговорност за КОВИД кризата и че Борисов ни докара до 1-во място място по смъртност в света !

  • 24 Миролюб Бенатов

    54 14 Отговор

    До коментар #6 от "РЪМПЕЗИ":

    Той ще ти даде факти но няма да ви харесат. Фактите са че този и другите комуняги ( такъв е и Боко ) станаха милионери за сметка на хората. И изпратиха м а л о умната си челят на Запад. Там да живеят в загниващия капитализъм с нашите пари.
  • 25 Иван

    73 17 Отговор
    Сънародници! Според НСИ държавните служители в страната са 420 хиляди! Според акад.Петър Иванов от БАН те са около 700 хиляди! Борисов още преди 4 години обеща реформи в Държавната ,общинска и областни администрации ,съкращение на ненужните бройки и замяна с електронно обслужване! А реално за тези години те се увеличиха със 70 хиляди. Сигурно сте чели статията "Чиновници в излишък". Президента Радев преди година каза за тях като дойде ново правителство "Всички вън". Реално необходимата бройка чиновници на държавна ясла е 120 хиляди а не 420 хиляди. Скоро Васил Божков увери че когато дойде ново управление ще вдигне първо инвалидните пенсии които са около 200 хиляди в България и ще ги направи по 600 лева. Парите ще дойдат от съкращаване на търтеите на държавна ясла. Сега една проста калкулация- съкращаване на 300 хиляди чиновници които по цял ден не вършат нищо и седят на бюрото с кафе и цигара да мине времето ги слагаме по 1000 лева са 300 милиона лв.икономия на месец ! 200 хиляди инвалиди увеличение с 300 лв.месечно са 60 милиона лв. Остават в излишък още 240 милиона лева. От тези средства се подпомагат общините за да не вдигат данъците на гражданите като данък сгради , такса смет и данъка на автомобилите ! И разбира се за подобряване на инфраструктурата.

    Коментиран от #27

  • 26 Златев

    46 42 Отговор
    Професорът по фалити на държави пак се изказва
  • 27 Така е

    61 23 Отговор

    До коментар #25 от "Иван":

    Буда не само не съкрати излишните търтеи на държавна ясла а и от 1 август 2020 година увеличи с 30 % заплатите на 38 дирекции държавна администрация които уж били на 1-ва линия в борбата с КОВИД-19 сред които държавни служители "Басейнова дирекция", Корабно и въздушно плаване , НАП ,РЗИ ,дирекция Социално подпомагане ,всички чиновници в здравната каса ,областните и общински администрации и т.н.пе няма да ми стигне полето да изброя всички. Отделно не премахна и техните бонуси. Така че не 300 милиона а близо половин милиард ще спести държавата ,тоест всички трудещи се от съкращаването на ненужните бройки чиновници на държавна ясла. Но разбирам Борисов защо не го прави защото са компактна група от близо половин милион сигурни гласове за ГЕРБ. Но когато вече и със заеми няма да може да ги храни ще избяга от властта и ще остави следващите да се оправят с една опоскана и фалирала държава!
  • 28 Гост

    44 13 Отговор
    Прокуратурата тлябва да се самосезира,а не да се прави на сляпа!Какво чака!

    Коментиран от #154

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 УьовецЪ

    48 8 Отговор
    ПееWCки не би ли трябвало да е в затвора?!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 буда

    19 28 Отговор
    не разбирам за какво са тея интервюта с двучасови монолози това е добре известно на всеки български гражданин винету и калинките какви ги вършат. тоя обаче бешв същия доколкото си спомням беше министър и пак се гласи ма поне кажи какви са ти плановете... стани да седна аз да крада а не ти, е това е целата идея на избори... дебулите ходат да пускат бюлетини смееееех
  • 33 ИСТИНАТА

    45 15 Отговор
    Хунтата ни сложи чатала на врата с нов дълг който ще плаща населението от 5 милиарда лева който взе в края на септември а миналия месец още 1 милиард a в същото време реши да вдигне газа с 20%. По централните емисии на БТВ и БНТ казаха че новия многомилиарден дълг ще отидел за попълване на изпразнения валутен резерв и дефицита в бюджета защото парите били изхарчени за борба с КОВИД19 а също и заради спадналите приходи заради пандемията и заради раздадените пари в публичния и държавен сектор , за бонуси за полиция и лекари , за бонуси за учителите за първия учебен ден 15 септември , заради спадналите приходи заради намаленото ДДС за ресторантьори и хотелиери от 20 на 9%. А да питам тук читателите ? Някой от вас получи ли пари от правителството за подпомагане заради пандемията? Или изпразнения валутен резерв отиде за близките до властта крадци и в нощното шкафче на Буда и обърнати в кюлчета висококаратово злато?

    Коментиран от #36

  • 34 Гост

    46 34 Отговор

    До коментар #15 от "Браво":

    Ако Гечев е добър икономист то Бойко е минимум доцент. Червената амеба Гечев след като ни направи всички милионери трябваше да гние в затвора, а не да плещи простотии по медийте
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Потресен

    44 16 Отговор

    До коментар #33 от "ИСТИНАТА":

    Бандита е опоскал страната като термит! Държавната хазна е опразнена като изтупан брашнян чувал! За да спечели време и да отложи изправянето му пред правосъдието раздаде последните остатъци от валутния резерв на компактни групи като пенсионери, кръчмари, хотелиери , полицаи , учители и държавни служители. Сега вече изправен пред опоскана държавна хазна изтегли 5-милиарден заем а скоро още милиард за да докрета до редовните избори които се надява той да проведе. Българина е натоварен с нови милиарди които ще връща с робско тегло. Но бандита това не го интересува. В името на собственото си спасение и оцеляване е готов да хвърли страната в хаос и финансов банкрут и ново жестоко обедняване на населението.
  • 37 Ха ха ха

    42 25 Отговор

    До коментар #15 от "Браво":

    Тоя икономист ли направи един долар на три хиляди лева? Евалата, ако сите от тази партия сте толкова добри...,..
  • 38 Учуден

    31 23 Отговор
    Тоя как още някой не го е утрепал по улиците.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 choko

    39 18 Отговор
    Ти ли си алтернативата, бе мухаха
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 нахвален бойко

    16 6 Отговор
    Да го хвали бе , той е като онова , дето колкото повече го бъркаш , толкова повече смърди. Сходството е пълно.
  • 43 Жоро

    26 22 Отговор
    Щом корнелия е развяла гечев и разни наркомани за червено знаме...ще го .. знаете какво
  • 44 не си наясно

    24 15 Отговор
    Гечев , Гечев , какви 130-140 лева бе , това е най-скъпото , това стиропориране дето го реализираха беше по 40-тина лева максимум.
  • 45 Предложение

    38 22 Отговор
    Гечев да разкаже как долара стана 3000 лв.
  • 46 летописец

    31 9 Отговор
    хората тарикати от бкп и дс метастазите им,които са във всички партии , дължат извинение и отговорност пред историята и народа си! за мутренския период и рекета,за унищожението на селското стопанство,за унищожението на промишлените предприятия,изкуствено задържано ниско заплащане,емигриралите и т.н.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 БББ

    29 26 Отговор
    Боже,божеее гения на икономическата мисъл, човека които ни направи милионери, човека при които долара веше 1към 3000лв, ако ние Българите гласуваме за него и БКП-БСП си заслужаваме съдбата на най бедни и корумпирани.

    Коментиран от #57

  • 50 Патриот

    29 17 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Румънците отдавна разстреляха гарда на Чаушеску!
    Граждански арест за престъпникът комунистът Борисов!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Софиянеца

    32 15 Отговор
    Крадливата хунта се гаври с българите, а те си мислят, че вятър ги вее на бяла кобила. Явно сте свикнали с мизерията което не е добре. Народ с нисък критерий за живот е обречен!

    Коментиран от #54, #55, #67, #91

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 БоБоБо

    34 15 Отговор

    До коментар #49 от "БББ":

    При приемането ни в ЕС,
    Румъния беше след нас!
    Сега след три мандата на Борисов,
    Румъния е далеч пред нас!
    По всички положителни показатели!
    ФАКТ!

    Коментиран от #104

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Чичо Тончо

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дегенерат":

    Ако си чел книгата на братя Стругацки"Трудно е да бъдеш бог" знаеш!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Вътрешни войски 1985година

    24 15 Отговор
    Наиграхте се герберасодепесрчета наиграхте се още малко остана!

    Коментиран от #75, #78

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Другия с коня

    29 22 Отговор
    Професор Румен Гечев.Министър на Икономиката в правителството на Жан Виденов.1997 ма постигнал Недостижими Резултати - Хипер Инфлация 3500 лева за долар,Пет долара заплата,ТРИ долара месечна пенсия,16 фалирали банки и влоговете в тях равни на Нула,Ограбване на всички спестовни влогове на Народа....Фалит на всички Държавни заводи и Предприятия,Фалит на Икономиката на България.....Трябваше да си в Затвора,другарюГечев.....Но никога не е късно....

    Коментиран от #76

  • 67 Беги беги

    14 10 Отговор

    До коментар #52 от "Софиянеца":

    Кой е тоя "критериЙ" бе чемшир ? Някой древнокомунистически боК ще да е ! И такъв у р о д кат тебе , тръгнал акъл да дава ! СмЕх.

    Коментиран от #70

  • 68 7777

    27 11 Отговор
    Боко крадеца с шкафчето и записите дето никой не го раследва. Иде видов дееееннн идееее
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Чичо Тончо

    5 4 Отговор
    Хубаво ще е и някои да прочетат на братя Стругацки късия разказ "Бръмбар в мравуняка"! Страшно предвиждане на това, което правят сега!
  • 72 да ноооо

    5 2 Отговор

    До коментар #69 от "е ФАКТ Е":

    Все ще се намери един нишанлия!
    И без снайпер може!

    Коментиран от #73

  • 73 Може

    7 2 Отговор

    До коментар #72 от "да ноооо":

    И с гранатомет може!
    Питай Чакъра...
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Чичо Тончо

    19 13 Отговор

    До коментар #66 от "Другия с коня":

    Пропуск: Другаря Румен гечев е просто изпълнител, пионка...! Той дори не знае кой заповядва?! Той + хората от "дълбоката държава" съсипаха Виденофф и държавата България! Който е жив след много време и може да мисли ще разбере защо!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ЧЕРВЕНИ

    24 9 Отговор

    До коментар #63 от "ГЕЧЕВ ... ПЕ'ЛЕР'АС... ПЕ'ЛЕР'АС":

    ОПГ-ГЕРБ и комунистът Борисов са от най-долната
    утайка на БКП!
    ФАКТ!

    Коментиран от #81, #83

  • 80 Вътрешни войски 1985година

    7 2 Отговор

    До коментар #75 от "Оди се трескай у Сараите":

    Тебе затова не са те взели в казармата или щото сил много черен и си служил в КЕЧ или щото си бил винтилиран и хирурга те е хванал на военната комисия!

    Коментиран от #87

  • 81 Комуниста

    14 3 Отговор

    До коментар #79 от "ЧЕРВЕНИ":

    3тия ешалон на БКП обслужващия персонал дето не знаеха да говорят бг език от селата ги събираха !
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 БСП УМРЯ !

    15 13 Отговор
    КОГАТО НАПРАВИ ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС! СЕГА НЯМА КАК ДА НИ ИЗТРИЕТЕ ПАМЕТТА, МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ, АКО БЯХМЕ ОЩЕ ПОД РУСКО РОБСТВО! НО НЕ СМЕ И НЯМА ДА БЪДЕМ! СТИГА С ТЕЗИ ПРОВОКАЦИИ ЗА ГЛУПАЦИ!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Държавна Сигурност, 5 Рпу

    11 1 Отговор
    Лобитата си назначават подходящите хора и после очакват връщане на услугата.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Комуниста

    15 4 Отговор

    До коментар #89 от "ЕКАРИСАЖ за теб":

    Шалварите не смеехте да шукнете през соца! Нижехте си тютюн тихичко!

    Коментиран от #94

  • 93 БЕЗ ГЕШЕВ

    20 10 Отговор
    Граждански арест за престъпникът Борисов!
    Румънците отдавна разстреляха гарда на Чаушеску!
    А ние още се шматкаме по жълтите павета...
  • 94 Така ли

    7 1 Отговор

    До коментар #92 от "Комуниста":

    И Аамед Доан ли?
  • 95 някогамиегадно

    16 12 Отговор
    Българинът , в масовата си преставителност е много тъпо същество , забременява със всякакви простотии , без да усети , че го клатят. Всъщност американските и западноевропейските ни ''партньори'' ни натресоха това наричано нещо ''демокрация'' , което в същност си е чиста проба колониална зависимост и няма нищо общо с демокрация и суверенитет , с това съотношение 1:3000 и финансирането от ЦРУ на така нареченото СДС съставено и оглавено от такива боклуци като Ал. Йо.
  • 96 И аз го

    0 7 Отговор
    Хваля го че бърка в кацата с медът но никой не ми вярва
  • 97 АСПАРУХ

    8 6 Отговор
    В Белене КАЗАХ.
  • 98 ХУЙЧО

    16 7 Отговор
    Много професори се навъдихте и църули.
  • 99 mhm

    15 12 Отговор
    Тоя престъпник-комунист трябваше да е в затвора!
  • 100 курти

    13 9 Отговор
    тоя чвор да каже нещо и за масовата приватизация.помня го как още първия ден,рано сутринта говедото взе боновата книжка.затов сега е професор.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Помнещ

    20 9 Отговор
    1996 год. Р.Г Министър на финансите се закле по ТВ. че долара не може да стане 200лв. Той стана 3000 лв. Хората с лева в ДСК от пари за апартамент си купиха, печка, пералня и хладилник! После се покри.Сега иска да управлява!Човешкият ум е ограничен, но човешката алчност и наглост нямат граници!
  • 103 Вчера

    6 10 Отговор
    - Бай Бойко си купил билет За Тимбукту ще посреща нова година и ще си търси землянка партизанска в ,която да си прекара спокойно старините и после идва Триото смешници и него направо ще го телеполтираме за Марс

    Коментиран от #134

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Аспарух

    16 6 Отговор
    Баба Ванга,казваше-и бедният и богатият,имат един г.з и една уста! И тези алчни,самозабравили се изроди ще УМРАТ!!!

    Коментиран от #114

  • 107 Гост

    9 4 Отговор
    Който и да дойде нищо не може. Къде са предприятията. В тях работеха семейства. Имаше инженери, юрисконсулт, четоводители. Има, но магазинер, фризьорски, пазачи, дори и шивашки фирми фалираха гръцки и турски. Лесно се плюе, когато си в опозиция. Нали бяхте. От 1989 сте в НС. Къде падне огъня там гори. Цели семейства на държавна хранилка, с големи заплати в някои региона, а други безработни. Геноцид спрямо човечеството. Може би това е целта, България 4 млн. Да е, както казва историка, пенсионер, директор. Те поне си накупиха недвижими имоти и ще имат за продаване, на ниски цени от общината, стига да има купувачи х 3.

    Коментиран от #121

  • 108 Крум

    7 5 Отговор

    До коментар #10 от "Архитект":

    абе то и така сметката не излиза , никак при това! Всеки може да провери колко струва нормално саниране със хубава мазилка на м2 или колко е врато прозореца или за какви пари на м2 говорим за издаване на техн паспорт дори и покрива да направят пак са си далече под 400лв/м2.....но ако ти ми намериш една фирма за издаване на технически паспорет ,която е издала предписание за възстановяване на разрушена стена или за смяна на главен воден щранг , аз пък веднага ще я наема за нашия блок , където половината носещи стени са избити!....

    Коментиран от #119

  • 109 Centurion

    15 9 Отговор
    Онзи ден писах но го изтриха,сега ще го напиша отново!!!
    Троливете,медиите,и журналистите упражняващи онази древна професия,вече ме са в състояние на спасят имиджа на Борисов!Балона който надуваха е раздран и има тежки пробойни,от там излиза двойно повече въздух от колкото тази сбирщина може да надуе ,и Борисов лети към бездната! Този примитивен човек е вреден за Страната,но и за себе си.Той отдавна пропусна времето когато можеше да се изхлузи безпрепятствено.Да влезеш в политиката и управлението и да се награбиш е много по лесно, но висшият пилотаж е да можеш да излезеш сух от там! А икономиката,е закъсала,чуждите инвестиции ,че и родните напускат страната,поради лош климат,корупция,липса на правосъдие,и нормален бизнес климат. По същата причина и активните хора напуснаха и работят за чужди икономики!!! За 30 "демокрация" загубихме толкова много хора, колкото не сме губили във всички войни,взети заедно, които е водила България от зората на нейното създаване!!!

    Коментиран от #113, #129

  • 110 Рачко Пръдлето

    18 9 Отговор
    По големи наглеци от българските комунисти няма в Европа. Не стига ,че съсипаха цялата индустрия или я харизиха на червените си протежета-олигарси или продадоха за жълти стотинки, ами сега обвиняват Бойко,че не развивал индустрия.Какви 20-30 м магистрали сънуваш , че открива Борисов. Та нали за целия социализъм открихте магистрала до Правец и до Пловдив. Жалка червена пасмина, нахална, злобна. Медиите на Пеевски били хвалели Бойко, а всички останали го плюят и маскарят. Това,че говори за чекмеджета и кюлчета много ясно показва кой е скалъпил този аранжиран компромат. Другарю Гечев, ако снимат твоите касетки в швейцарските банки, какво ще кажеш на народа, който доведе до национална катастрофа с Виденов.

    Коментиран от #118

  • 111 reyrae

    7 6 Отговор
    работодателчета герберасти жалки
  • 112 Та нали вие ги създадохте?

    8 3 Отговор
    За въжето сте и вие. Помним как крадохте!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Будител

    12 6 Отговор
    БСП, ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ+отровно трио или дуо
    ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,ДА,БЪЛГАРИЯ В СЪЮЗ С КРИМИНАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ се готвят да възседнат народа. Няма да допуснем това, НАРОДЕ!!!!!

    Коментиран от #124

  • 117 Народът

    6 2 Отговор
    Каво правят тези писатели едно време бяха СБП(съюз на българските писатели) дето партията им плаща.
    Тоест нищо не написали и сега им плащат пак
    Дебели пачки в сайта но Няма нищо
    ОХ хуманизъм кумонизъм нямам думи
    НЕЩАСТИЕ
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 РевиЗоро

    9 6 Отговор

    До коментар #108 от "Крум":

    Кажи една лъжа и я повтаряй под всяка статия и нека мислят,че е истина. Жалки и не особено интелигентни платени драскачи сте,за Румъния кога ще постнеш, че била пред България, по какво?-кражби по пътищата ли.
  • 120 Помощ

    1 1 Отговор
    Не рекламирай тука .Драма!!!
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Ха ха

    8 6 Отговор

    До коментар #10 от "Архитект":

    И къде го направиха по описания от теб начин?На тъща ти блока или на балдъзата панелката?Само лепене на стиропор и боя отгоре,това е фактически навсякъде .

    Коментиран от #137

  • 123 MOLI

    11 8 Отговор

    До коментар #16 от "Оня":

    КАКВО НАПРАВИ ЛИ?ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА,НО ПО ГНУСНИ ГЬОН -СУРАТИ ОТ ТИЯ НЯМА!!!ДНЕС НЯКАК КОМУНЯГА ПРАВИ ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,КОЙ ЗА КАКВО СТАВА,А КОРНЕЛА ЗА КАКВО СТАВА???ДА СИ ГОВОРИ С КОНЕТЕ.
  • 124 Ха ха

    6 8 Отговор

    До коментар #116 от "Будител":

    Не .Ще възседнат само магарета като теб,които са на яслата на ГРОБ.
  • 125 Луканов

    5 4 Отговор
    ТО ЧЕ ЩЕ ПРАВИМ КАПИТАЛИЗАМ Е ЯСНО НО
    НО НИ Е ЩЕ СМЕ КАПИТАЛИСТИТЕ
  • 126 Луканов

    5 1 Отговор
    ХА ...ХА ..ХА.....
  • 127 Луканов

    1 6 Отговор
    Ще Дуиме всички без разлика какво Очаквате!!!
  • 128 Хахаха

    12 6 Отговор

    До коментар #6 от "РЪМПЕЗИ":

    Румбата Ф@лита ли бе ???!!!
  • 129 Ние

    10 7 Отговор

    До коментар #109 от "Centurion":

    Бягаме от тебе центорионе не от Борисов
  • 130 месара

    12 6 Отговор
    е няма го в. работническо дело та да ви хвали вас бе другарю !
  • 131 ККК

    13 6 Отговор
    Значи комундетата се закачат за тръбата и само цокат, няма саниране няма пътища няма увеличение на заплати, пенсий и други ! Цокай докато те изритат а после другите да се оправят за четвърти път!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 БСП ДПС Евророма

    14 8 Отговор
    Икономическият инвалид на БСП - заплати по 3 долара. ВЕРВАЙТЕ ИМ (ако сте без ум)
  • 134 Трите

    4 3 Отговор

    До коментар #103 от "Вчера":

    Бостански Плашила ще управляват Светът
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този пък

    16 8 Отговор
    Това гьосурат ряпа да яде.Абе ти кога стана " професор",след като разори цяла държава финансово и икономически и има очи да критукува това което е постигнато сега и този стандарт спрямо нулата на която оставихте страната.Нито пари,нито доходи,фалирали предприятия и безработица.И не им се потърси отговорност,и цялото нахалство Костов си затвори очите с декларация за национално помирение.ББ не показва само магострали,а инови заводи,пречиствателни станции и ред други
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Да да

    13 5 Отговор
    Мале, и тоз какаванин "професор".
  • 139 Дипо

    6 14 Отговор

    До коментар #7 от "Горда съвецка чукча рософил":

    Докато прошляците обвиняват комунистите във всички грехове,боко ограби държавата и дръпна шалтера,пък нека комунистите да са виновни
  • 140 Гербер

    10 6 Отговор
    Затваряйки си комунистическите мутри,защото държавата е на такъв хаос заради Вас.
  • 141 stan4o

    9 4 Отговор
    Пази боже България от това, БСП да вземе властта! Те и за опозиция не стават.
  • 142 БГ прекаран

    11 2 Отговор
    Когато Гечев беше финансов министър при Ж.Виденов, пенсията беше 8$. Сега се прави на умен. Кокала трудно се изпуска.
  • 143 Валката

    10 4 Отговор
    РУМЕН ГЕЧЕВ-СЕКИРАТА,ТОЧНО ТОЗИ СЪСИПНИК И НЕАДЕКВАТНИК ЩЕ ДАВА МНЕНИЕ-ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ ОТРАЗЯВАТ БОЙКО БОРИСОВ,ЗАЩОТО ГРАДИ,А НЕ ФАЛИРА КАТО ТОЗИ НЕФЕЕЛНИ,ДЕТО НЕ РАЗБИРА И ТОВА ,КОЕТО Е УЧИЛ,НА ВСИЧКО ОТГОРЕ СИ КУПИЛ И ПРОФЕСОРСКАТА ДИПЛОМА-НИЕ ЗНАЕМ,ПРОФЕСОРЧЕ,НЕ СЕ СПОТАЙВАЙ,НЕЩАСТНИК
  • 144 Румба

    9 3 Отговор
    Я дай акъл според теб колко лева трябва да е долара. 3500 лв за долар добре ли е......Или ако искаш направо да го закръглим на 4000 че по лесно се смята. Ти и твоята партия ги разбирате тия работи, правили сте го веднъж....Но вече няма да получите втори шанс
  • 145 stan4o

    7 1 Отговор
    Когато не им отърва цензуриран коментарите, при положение, че няма цензурни думи и обиди.
  • 146 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    Работата на Борисов я виждат всички, не е нужно някой да го хвали. Както виждате опозицията постоянно го плюе, но народа го избира защото върши работа, която никой преди него не е вършил.
  • 147 Дядо Иван

    9 1 Отговор
    Хора помнете този беше министър на икономиката на Жан.
  • 148 э абаротное

    2 5 Отговор
    То вече на всички нормални хора е ясно , че Бойко , Доган и Делян участват успешно в РИМСКОТО ПРАВИЛО - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ ! България е поделена от тях и всеки си дои от стадото-народ , който му слугува !
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Цонко

    7 2 Отговор
    Дърт комунист и миризливка говорят едно и също от 10 години
  • 151 Огин

    7 2 Отговор
    Гечев, много ме дразниш, долен престъпник, бяхте същите като герберасите, от един дол дренки сте, ама тия са бой, дето ти дават трибуна...
  • 152 луд доц

    10 2 Отговор
    Точно тоя е един от главните виновници за поредния банкрут на държавата .
    Обръщайте му още медийно внимание , слушайте го , пак го върнете на поста му и да сте живи и здрави !
    Не , благодаря !
  • 153 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Така ще е поне още 8 години,свиквай!
  • 154 Едуард Петров-Едо

    3 5 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Трябва да се самосезира, но няма да го направи този лъжец и КРУПЕН БЕЗБОЖНИК! Защото, прокуратурата е бухалката на Доган, Пеевски, Борисов, Домусчиев и другите от шайката НЕГОДЯИ, които крадат чужди, добре работещи бизнеси! Виждаме, че западните ни партньори, също не са стока! ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДЪРЖАВНОСТТА НИ И ЗА ДЪРЖАВАТА НИ, СМЕ ЗАГРИЖЕНИ САМО НЕКОЛЦИНА, КАТО НАЙ-ОТПРЕД Е Президент Ген. Румен Радев! Впрочем, Той Е Пратеникът на Бога, за Спасението на Българския християнски народ от тези, посредствените, които ни грабят! Добре е, да узреем Духовно, да отидем на Първо време към Президентска Република, което би ни дало много, след което чрез Национален Референдум, АКО Е РЕКЪЛ ГОСПОД, да установим ПРЯКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМИ, както това е в малка, но Велика Швейцария! ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА ТОЗИ ЛУД СВЯТ! ДАЙ, БОЖЕ! АМИН! Ако някой предложи по-добър начин, нека го направи! Така можем да дискутираме, което е Демократично! И си пишете имената, защото само откритите, прозрачните и смелите СА ДОСТОЙНИ ЧОВЕЦИ!
  • 155 КУРнинов

    7 2 Отговор
    ГЕЧЕВ БОКЛУК МРЪСЕН ТИ ОГРАБИ БЪДЕЩЕТО НА ТРИ ПОКОЛЕНИЯ КОГАТО БЕШЕ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР ! ВМЕСТО ДА СЕ СКРИЕШ В МИША ДУПКА ТИ ИСКАШ ДА ОГРАБИШ ОЩЕ ТОЛКОЗ !ЩЕ СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ КОГАТО ТАКИВА КАТО ТЕБ ГИ ОБЕСЯТ ПУБЛИЧНО НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН А НЕ ДА ПРЕПОДАВАТ ИКОНОМИКА ЩОТО ОТ ТАКЪВ КАТО ТЕБ СЕ УЧИ КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРА А НЕ ЕВРОПЕЙСКА ИКОНОМИКА!
  • 156 Червени боклуци.

    8 2 Отговор
    Този комунистически некадърник е част от БСП-негодниците, които докараха България до пореден фалит през '97-ма година(за кой ли път?!?). 3000 лева за долар. И то при световен икономически разцвет.
  • 157 Червената шайка-терористи.

    7 1 Отговор
    Организираната, престъпна група БСП е партията на милиардерите-капиталисти, "заграбили алчно на човека труда". Затова половин България емигрира.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Р. Овч.

    2 1 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
  • 160 ЛИЦЕМЕРЕРИТЕ

    6 2 Отговор
    ПОНЕ ОБИКАЛЯ И ОТКРИВА ВСЕКИ ДЕН ПО НЕЩО, А ВИЕКАКВО НАПРАВИХТЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ : ОТКРИВАХТЕ САМО ВАШИ ОФШОРНИ СМЕТКИ .ЗАТОЛКОВА ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ САМО ФАЛИТИ НА ДЪРЖАВАТА И НА КОЛКО БАНКИ, НЕ МОГА ДА ГИ ПРЕБРОЯ, САМО ПИРАМИДИ ФАРАОНИ ТРАКТОРИ ВЪЛЦИ НАГЛИ ОЛИГАРСИ МУТРИ БОРЧЕТА И ПРОЧИЕ БУКЛУЦИ. Е ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ, КАПИТАЛА НА ТРИ ДЪЖАВИ ИЗКРАДОХТЕ, ПЕНСИОНИЯТ ФОНД, ДЪРЖАВНИЯТ РЕЗЕРВ, А И МАСОВАТА ПРЕВАТИЗАЦИЯ И ВСИЧКИ СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ. ЕДНА ТУХЛА НЕ ПРЕМЕСТИХТЕ В ДЪРЖАВАТА. ВСИЧКИТЕ ПИРОНИ ЗАБИХТЕ В КОВЧЕГА НА НАРОДА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ. НАГЛИ ЕЙ...
  • 161 Дани

    7 2 Отговор
    Факти, Факти.... Щом този титан на икономическата мисъл каните на вашата трибуна, здраво сте го закъсали, здраво!

    Коментиран от #163

  • 162 КОМУНИЗМА ПО ОПАСЕН ОТ КОВИД19

    7 1 Отговор
    КОМУНИЗМА Е ПО ОПАСНАТА ПАНДЕМИЯ, ЗА РАЗЛИКА ОТ КОВИД19, ТЯ МУТИРА ДЕНОНОЩНО И ТЕ УБИВА БАВНО И МЪЧИТЕЛНО ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ ТИ ЖИВОТ, ЧАК КАТО УМРЕШ СИ СЕ УТЪРВАЛ. ЗА ЖАЛОСТ ЗА КАКВО СИ ЖИВЯЛ.?НЯМА СТРАШНО И ЗА НЕЯ ИМА ЛЕК, ИМА И ЛЕЧИТЕЛ. ПИНОЧЕТ....
  • 163 КУРнинов

    1 2 Отговор

    До коментар #161 от "Дани":

    За тоя титан се плаща него канят ако някой плати за мен и теб ще ни поканят и нас но засега няма такива!
  • 164 герберски келеш

    1 7 Отговор
    Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред „Света неделя” разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България.
  • 165 Червени боклуци

    2 5 Отговор
    Този комунистически некадърник Бойко Методиев Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал! През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА, "КРАСИ" КАРАКАЧАНОВ, КЕЛЕША ЗАРКОВ, подпухнал ГЛАВЧЕВ и други "хубавци") говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...

    Коментиран от #169

  • 166 КОМУНИЗМА

    2 7 Отговор
    КОМУНИС БОРИСОФ ПРЕД СРИВ НА НЕРВНАТА СИСТЕМ ! ДИГА КРЪВНО ИДЕ ИНФАРТ ! КАКА МУ СЕ ФРЪЛЯ ОТГОРЕ, СПАСЯВА ГО ! ДИША ТЕЖКО ! МРЪДАТ МУ УСТАТА ! ПОСИНЯВА - ВИКА КАКА МУ ! БАЦА ШЕПНИ ! ДАИТЕ МИ....ДАИТЕ МИ... КАКА МУ СА ФРЪЛЯ ! ДАВА МУ САБЯТА ! КУДЕ МУИЕ КОНЯ !РЕВЕ ВЕЛЧЕФ ! ДАИТЕ КОНЯ НА ЖЕНЕРАЛА СА ЦЕПИ ЦАЧКА ! ИДЕ КОНЯ ! ГЛЕЦА БАЦА С ВЛАЖНИ ОЧИ ! БАЦЕ Е ВЕЧЕ НА КОКНЬ ! ГАЛОП ! ВИКА БАЦА ! САБЛЯТА МУ ПАДА ! КОННИКА ДИГА ПРАХ ! БАБИ СЕ КРЪСТАТ !ИСУСЕ - ВИКА ЦАЧКА ! ВЕЛЧЕФ ПАДНАЛ НА КОЛЕНЕ СА МОЛИ ! БАЦЕ ЯЗДИ ! ЦЕЛ ВИНЕТУ ! ДАИТЕ КАМЕРИ ВИКА ВЕЖДЬО ! ДА СНИМАМЕ ЕПОХАТА ! ЛЕЛЕ БАЦЕ ! КЪФ СИ УБАВЕЦ ! ТУВА ЦЪКА ЛИЛКЯ И МЕСТИ ЦИЦЕ ! НЕМА СУТИЕНИ ! НАРОДЕН ПРАЗНИК !
  • 167 КУРнинов

    2 7 Отговор
    Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов.

    Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП.

    По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила.

    Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков
  • 168 146

    2 1 Отговор
    ГРАД КОЗЛОДУЙ е прав! ПОСТАВЕНИЯТ Плевнелиев подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и в неадекватните си подскоци и хилене... Стигна се дотам, че когато Плевнелиев се появяваше публично, обществото започваше да се смее. Той работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания...
  • 169 Червени боклуци

    5 0 Отговор

    До коментар #165 от "Червени боклуци":

    Специалитетът на троловете на организираната, престъпна група БСП, е да крадат чужди никове. Заради 50 години комунизъм, сме 200 години назад, дрОгари...
  • 170 Професорът

    5 1 Отговор
    За тези, които са забравили - той беше икономически министър и фалира държавата. С каква наглост и безочие сега дава съвети. Очевидно си мисли още, че агенството в ДС ще му помогне. Не господинчо, за мислещите хора - ти си в бунището!
  • 171 Професорът

    5 2 Отговор
    За тези, които са забравили - той беше икономически министър и фалира държавата. С каква наглост и безочие сега дава съвети. Очевидно си мисли още, че агенството в ДС ще му помогне. Не господинчо, за мислещите хора - ти си в бунището!
  • 172 Народа

    3 1 Отговор
    Кои вярва на вестници /ако беше така бсп все на власт щеше да е/ а румене колко банки фалираха и всички магазини бяха празни при управлението ви
  • 173 Един

    2 1 Отговор
    Общо взето, Гечев си чеше езика за да не слиза от екраните и нещата, които казва не са тайна за никого. НО, видният икономист Гечев беше министър на икономиката в правителството на Жан Виденов и всички знаем какво стана с икономиката на България тогава. Г-н Гечев, преподавате ли този период от печалната ни история на студентите си? Какво им казвате? И..кога станахте специалист по икономика? Тогава бяхте ли?
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 аьх

    0 0 Отговор
    Най добре е да си стяга беляне затвора, че и там комунистите щяха атомна централа да правят с нашите пари.Тоз професор по икономика трябва да му вземат дипломота до какво се докопал всичко е затъркал. Виденов пример фалит на България а мутрите кой ги съсздаде комунистите.Прокуратура няма ли в таз страна да си го получат ама май няма.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Anna

    0 0 Отговор
    Здравейте скъпи кредитополучатели, има ли предвид проект? Осъзнайте го бързо. Всичко, което искате: конкретно събитие, пътуване, нова кола. Предлагам ви възможността да изпълните един от вашите проекти и / или да опростите бюджета си. Всъщност аз съм човек и ще давам безплатно кредит на всеки, който се нуждае от финансиране. Давам заеми между хора от всякакъв вид, предлагам краткосрочни, средносрочни и дългосрочни заеми. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с моя имейл адрес: [email protected]
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.