Last news in Fakti

21 Април, 2021 01:58 10 062 49

Методи Андреев за ФАКТИ: БСП и ДПС са създателите на дълбоката държава в България

  • методи андреев-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • бсп-
  • дпс-
  • дълбока държава-
  • лустрация-
  • мутри-
  • държавна сигурност

"Най-голямата грешка на Прехода, която беше допусната от демократичните сили, беше липсата на лустрация", каза Андреев

Методи Андреев за ФАКТИ: БСП и ДПС са създателите на дълбоката държава в България - 1
Снимка: ФАКТИ

„Да вярваш на думи на Бойко Борисов, трябва да си прост колкото неговия електорат. Аз имам претенциите, че не съм негов електорат и не съм толкова прост“.

Това каза бившият народен представител и председател на Комисията по досиетата Методи Андреев пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ. Думите му дойдоха след въпрос дали вярва в правдоподобността на операцията, която Борисов претърпя.

„Бойко Борисов е един от истинските политици според българските разбирания – ако започне денят, без да излъже два пъти, за него денят не е минал. Най-интересното е, че той е от този тип хора, които живеят в своя свят, които си измислят, и вярват, че това е действителния и реалния свят. Дълбоко не вярвам, разбира се. В същата роля можеше да каже например, че е бременен и чака да ражда“, допълни Методи Андреев.

„Не съм лекар, не мога да кажа дали е инцидент, но чета по интернет - хора, които са претърпели такава травма казват, че след скъсан минискус човек не може да ходи сам. Всички видяха, че той се движи сам, отстрани са бодигардовете и сам влиза в „Пирогов“. Не е толкова важно дали е инцидент или не е. Цялото му поведение – първо излезе в отпуск, после твърди, че вече не е министър-председател, че него вече не го интересува едва ли не управлението, че други хора трябва да го поемат. В тази последователност от случки е нормално хората да не вярват.

Още повече, че той е един страхлив човек. Той се страхува от следното – не, че ще го бият в Народното събрание, няма да го бият там, все пак е каратист (…). Този човек не желае да отиде там не за друго, а защото знае, че тези нови народни представители нямат това уважение и този страх, който имат неговите към него. Те ще задават нормални депутатски въпроси – неудобни, от които той ще се чувства едва ли не унизен, че са му били задавани. У него се е развил един комплекс на монарх. Видяхте ли как той номинира кабинет – имах чувството, че това е някакъв цар, някакъв крал, император“, каза още Андреев.

„Ако тези хора имат самочувствие, че са негова частна собственост, значи са приели това положение и така ще бъде – Бойко Борисов има партия, която е в негова частна полза и тези хора работят в негова частна полза. Така беше и с депутатите: „Аз ще ви дам десет депутати“. Той даже не е говорил с тях по въпроса, той е толкова убеден, че това може да стане, ако той реши, че въобще не смята да говори с някакви си там депутати. Разбирате ли какво е да имате такъв лидер – за мен това ще е обида. Аз познавам Бойко Борисов много добре от когато бях при тях. Може би 5-6 месеца сме имали контакт. В момента не виждам нищо ново, напротив – виждам деградация на всичко това, срещу което съм се възмущавал при срещите си с него.

Тогава видях, че тези хора нямат нищо общо с демокрацията, нямат нищо общо с дясното. Това са едни хора, които използват позицията си, за да уредят собствения си живот, своя собствен бизнес. Тогава решихме, че с „Групата за натиск“ – с Петър Славов и Мартин Димитров, ще водим наша политика. Когато минаха президентските избори – гласувах за Трайчо Трайков, и когато ме питаха Ваши колеги журналисти за кого съм гласувал, аз казах за Трайчо Трайков. Тогава скочиха: „Но как така, нали сте депутат от ГЕРБ? Вашият лидер, не Ви ли притеснява това?". Не, казах, аз съм бил член на СДС и съм имал за лидер Иван Костов. Казал съм си, че повече лидери аз няма да имам. Казах съвсем открито, че на мен Бойко Борисов не ми е лидер. Казах го съзнателно, защото знам как ще подейства това на неговото его – имало е благословии в неговия стил“, разказа Методи Андреев.

„Видях отвътре, че това е една изключително различно изглеждаща отвътре партия. Те говорят, че са граждани за европейско развитие на България, че били големи демократи – глупости. Това е дълбоко невярно. Колкото са десни, толкова са и демократи“, категоричен беше той.

Методи Андреев разказа за свои близък, който за несъответствие от 1,26 лева при проверка от НАП, бил глобен с 1300 лева, а обектът му бил затворен за 7 дни и попита: „След като Влади Горанов проспа 700 милиона лева дължими от Васил Божков, какво трябва да следва за него? Виждате – нищо. Държавата ни е пробита. Пробита е от престъпници, от корупционери. Това е една криминална държава – превзета е от криминални престъпници“.

На въпроса на Лили Маринкова дали на Борисов трябва да се търси наказателна отговорност, Андреев отговори: „Бойко Борисов да е премиер е най-голямата обида на институцията премиер. Ние от Борисов рано или късно ще се отървем. Трябва да се отървем от изкушението на определени властови центрове да създават подобни модели".

Андреев изтъкна това, че депутатите на ГЕРБ добре осъзнават, че ако Борисов бъде разследван и развенчан, те ще бъдат едни „нулички".

„Борисов откъде се появи? Първо, член на комунистическата партия. Той не е бил просто обикновен член на комунистическата партия. Той е отказал да напусне БКП и затова напуска МВР. Кога прави той фирмата „Ипон"? Прави я в началото на 90-те години. Кой можеше да направи тогава охранителна фирма? Можеше да бъдат направени охранителни фирми само от хора, близки до системата на Държавна сигурност, имащи контакти с такъв вид кръгове. Кой предложи Бойко Борисов за главен секретар на Царя? Не кой да е, а знаков генерал от Държавна сигурност, член на генералското движение в БСП - Бриго Аспарухов. Един от най-добрите приятели на Борисов е Димитър Иванов. Аз лично мога да го кажа. Много близки контакти имат той и Димитър Иванов. И досега Борисов ходи, когато иска да се скрие от хорските очи, при агент Гора, началник на югоизточното горско стопанство, който е пенсионер на 74 години, но продължава да бъде директор на това стопанство. С Борисов са изключително близки. Къде ходи Борисов в Делиормана? Ходи в Паламара при един друг Бейзат. Все хора, свързани с такъв вид задкулисни кръгове. Кой му е най-добрият пиар на Борисов в този парламент, който мина? Георги Марков, агент Николай, той е неговият говорител", коментира Андреев.

Бившият народен представител отбеляза, че от ГЕРБ критикуват президента Румен Радев за това, че не ходи на Мемориала на жертвите на комунизма на 1 февруари, но в същото време и техният лидер Борисов не ходи.

„Най-голямата грешка на Прехода, която беше допусната от демократичните сили, беше липсата на лустрация. Не като наказателно мероприятие, а като възпитателно. Хората след 90-та година не се деляха на русофили и русофоби, те бяха комунисти и антикомунисти. В тези антикомунисти имаше надежда, че България ще тръгне по нов път. Но за да тръгне България по нов път, трябваше България да извърши лустрация, защото там, където има лустрация, там има ясно разделение, там се оформя нов мироглед, оформя се нова ценностна система", каза той..

Андреев беше категоричен, че краят на антикомунистическото говорене е сложен от СДС, защото партията не е успяла да направи лустрация, като в основата на този неуспех е тогавашният президент Петър Стоянов. Последният пирон в ковчега тогава е забит от Симеон Сакскобургготски, смята Методи Андреев.

„Сакскобургготски реанимира задкулисния "червен капитал", той го направи представителен. Вие спомняте ли си, когато Сакскобургготски полагаше клетва като министър-председател, кой стоеше в ложата? Покойният тогавашен бос на Мултигруп - Илия Павлов. След Сакскобургготски България започна да върви в посока на криминална държава. Дотогава имаше едно джентълменско идеологическо противопоставяне - антикомунизъм-комунизъм. Откакто дойде Сакскобургготски битката в парламента ставаше все повече и все повече икономическа, все по за бизнес, все по за кръгове за влияние и изцяло този модел придоби напълно очертания релеф по времето на Бойко Борисов, особено през неговия трети мандат.

Ние пропуснахме да отсъдим справедливо кой е правил престъпления преди 10.11.1989 година, кой е злоупотребявал със служебно положение, за да получи наказание, съгласно българските закони. Сега, ако изпуснем този момент, и не накажем съгласно българските и европейските закони корупционерите и крадците, които ни управляват вече толкова време, аз мога да ви кажа следното: дори сега временно те да не са на власт, след 5-6-7 години ще дойде нов модел, нов Борисов, нов Пеевски и ще основат същото", каза още той.

„В книгата "Кръстникът и силните" на Тадаръкова Димитър Иванов обяснява, че мутрите са създавани, за да привличат общественото внимание, за да не се виждат другите неща, които ще се вършат. Подобно е ролята на Делян Пеевски. Само че Делян Пеевски окрупни в себе си страшно голям финансов, а оттам и политически, властови ресурс, и те не могат да постъпят с него така, както например постъпиха с редица мутри, които загинаха скоропостижно по улиците на България.

Правят поредния опит за политическа мимикрия, поредно снишаване по живковски - да мине вълната и после отново да си създадат нов модел. Не забравяйте, че БСП и ДПС са създателите на дълбоката държава в България. БСП, ДПС и ГЕРБ - връзката между тях е по ДС линия. Бойко Борисов просто инкорпорира тази дълбока държава да работи за него.

Вие нали виждате сега хората как реагират на опитите на БСП и ДПС да се пришият към тази вълна на анти-ГЕРБ говорене. Да, де, но нека ми отговорят от БСП, например защо гласуваха заедно с ГЕРБ състава на този Висш съдебен съвет? Защо подкрепяха Сотир Цацаров и го избраха за шеф на КПКОНПИ? След това, защо гласуваха за Турски поток?", каза Методи Андреев.

„Новата вълна не трябва да позволява да бъде упрекната в липса на желание да управлява. Две неща има пред тях, много важни. Първо, разграждане по вертикала на корупционната, крадлива Борисова държава, и второто - реформи. Колкото и да управлява, колкото и да съществува това правителство, което дай Боже ще се създаде, или това Народно събрание, то трябва да прави именно тези две неща", коментира той в края на разговора.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САТЪРА НА ХАНА

    25 41 Отговор
    РОДЕНИЯ ПРЕЗ 1959 ГОДИНА МЕТОДИ АНДРЕЕВ НА 30 ГДИНИ Е БИЛ ОФОРМЕНА ЛИЧНОСТ ПРЕЗ 1989 ГОДИНА
    ....... И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ...........
    ........ ДО 30 ГОДИНИ НИТО ВЕДНЪЖ, НИТО ВЕДНЪЖ НЕ Е ПРОТЕСТИРАЛ !!!!! ...... КАК ДА ВЯРВАШ НА ТАКЪВ РОБ ????
    ................ .................... НАПОМНЯ МИ НА СЛАВИ ЧАЛГАРЯ ........ 30 ГОДИНИ ВОДИ ПРЕДАВАНЕ И НИТО ВЕДНЪЖ НЕ ИЗЛЕЗЕ НА МИТИНГ :))

    Коментиран от #13, #45, #47

  • 2 Шамара

    19 6 Отговор
    Със скъсан минискус може да ходиш боли, но ходиш без да згъваш много коляното! И с времето отминава. Ползването на наколенки помага много. Аз имам скъсани и на двата крака от спорта .
  • 3 САТЪРА НА ХАНА

    18 8 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ Е ОТ БКП ЖИВКОВИСТИ
    ....................
    ........................ СИК Е УБО ............. А МЕТОДИ АНДРЕЕВ ОТ ГРОБ-СДС ..... ГОНИ КАМУНИСТИТЕ ОТ БКП :))
  • 4 Тираджия

    17 29 Отговор
    Методи други ще кажат дали си умен или не нали ? Не ти да се праскаш, че си умен, а между другото ти от много акъл започна и нови думи да измисляш ,какво е ,,създадателите" господин умник?
  • 5 Бай Шиле

    29 36 Отговор
    Лили Маринкова е интелигентна журналистка и се чудя защо дава трибуна на този семпъл човечец.

    Коментиран от #12

  • 6 Щирлиц

    35 15 Отговор
    Методи,днес от коя партия си?
  • 7 психиатър

    28 12 Отговор
    Не разбрах на този умник къде му е било по добре.В СДС или в ГЕРБ?
  • 8 😃😃😃

    20 34 Отговор
    Кой си ти бе, смотаняк смотан ???? Кой си ти ?????? Методи Андреев ????? Хората в България не ти знат името, бе смотаняк.

    Коментиран от #21

  • 9 Само

    41 11 Отговор
    гербераски коментари.Как боли истината.11 години ни една реформа.Нищо за благото на народа.Последни по бедност,първи по корупция.Айде ходете си герберски айдуци.Какъв смях сикаджията Пашата ,предложен за военен министър?????Хора спите ли,мутрите са ни окупирали отвсякъде-ГДБОБ,ДАНС,МВР.ДАЙТЕ ИМ ОТПОР.

    Коментиран от #11, #28

  • 10 макробиолог

    21 6 Отговор
    Методи дете на дивата природа...твоя единствен лидер Костов го натири Луканов да бъде опозиция...иначе сега да беше икономически гуру на лявата идея...в БГто колкото имаше комунисти талкова сега има и демократи,всичко е парлама и келепир...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Объркал си се ЯКО

    6 13 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Шиле":

    Лили Маринкова е дърта комуняга.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ПСИХОПАТИ В НС

    8 25 Отговор
    МНОГО БОЛНИ ОТ БОЛЕСТТА "БОРИСОВ".СЪН НЕ ГИ ХВАЩА,ДЕН И НОЩ ТАЗИ БОЛЕСТ ГИ ТРЕСЕ,МИРА НЕ ИМ ДАВА ..ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ -КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ ВЕЧЕ ПСИХОПАТИТЕ ;МАЯ ТА СЕ СЕ СТИГНЕ ДО ТАНЧЕТО,ОТРВНИТЕ ,КАПОНИТЕ ,НИНОВИЦИТРЕ..НА ДЕН ВСЕКИ ОТ ТЯХ БЪЛВА ХАЙ-МАЛКО 50 ПЪТИ БОРСОВ ТА БОРИСОВ,НЯМА КАК ВЕЧЕР ДА НЕ БЪЛНУВАТ ПАК БОРИСОВ..КАКВО НАПРАВИ БЕ БОЙКО С ТЕЗИ ХОРА?????????БЕ ТИ ГИ ПОДЛУДИ..ЗА ДРУГО НЕ МОГАТ И ДА ПОМИСЛЯТ ..БЛОКИРА ИМ ТОТАЛНО МОЗЪЦИТЕ..И КАТО ГИ ГЛЕДАТЕ СЕГА В ПАРЛАМЕНТА ,КАК ВИ СЕ СТРУВАТ????НА КАКВО НИВО Е СПРЯЛ РАСТЕЖА ИМ????БЪЗИК РАБОТА,ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ,ПАЛЯЧОВЦИ,СМЕШНИЦИ,А ИСКАТ ДА СЕ ПОКАЖАТ ЧЕ СА НЕЩО,КОМПЛЕКСАРИ..С ТАЗИ МУРША ПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ -ЗАБРАВИ!!!!!!
  • 15 Мишо

    24 4 Отговор
    Неоспорим факт е, че БСП и ДПС са създателите на дълбоката държава в България, но на всички впоследствие създадени партии като НДСВ и ГЕРБ, твърде много им се услади тази "дълбока" държава. Колкото до лустрацията - тя беше възможно да се случи единствено по времето на Иван Костов, НО.....не се случи, защото нямаше как Костов да обясни ЗАЩО приватизаторите на държавните активи са именно лустрираните...
  • 16 Боби

    8 2 Отговор
    Кажи СЕГА кой е "дълбоката държава"? Нещастник...
  • 17 Госあ

    10 10 Отговор
    Докато левите преди корнела имаха визия за енергетика, наука и култура, индустрия и селско стопанство, десните превърнаха България в плод'зеленчук с вносни плодове. Това е самата истина.

    Коментиран от #34, #36, #37

  • 18 Госあ

    16 3 Отговор
    "Най-голямата грешка на Прехода, която беше допусната от демократичните сили, беше липсата на лустрация" ето това са десните хахахаха. А най тъжното е,че подрастващите вместо с амбиции за стремеж към науката, културата и изобретенията, още от най ранна възраст имат амбицията за измамници (търговци). Това направи дясното. Дори прасето Чърчил казва, че е нормално като млад човек да бъде социалист. Дори в капиталистиеската кочина Англия, лейбъристите са по представени от социалистите в България. Тъжно, но истина.

    Коментиран от #26

  • 19 САТЪРА НА ХАНА

    9 0 Отговор
    ПО - ЛЕСНО Е ДА БЪДЕШ ПЛЯМПЯЛО
    ............................ ............................ ..................... ОТКОЛКОТО СТРОИТЕЛЕН ИНЖИНЕР , ПОЖАРНИКАР ИЛИ ВИОЛИСТ :)) ....
    ................................
  • 20 Фен

    6 5 Отговор
    Само кака Радка дълбоката ще оправи нещата.
  • 21 7777

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "😃😃😃":

    Ти кой си един трол който няма и име.
  • 22 лустрация

    18 2 Отговор
    ГЕП трябва да бъде поставена извън закона като престъпна организация.
  • 23 77777

    14 1 Отговор
    Всички спите а герб се подиграват с вас спете си
  • 24 7777

    13 0 Отговор
    Историята е казала всеки си заслужава управлението щом го приема хората умират и ги застрелват да ви кажат как работи мафията но ви харесва
  • 25 77777

    6 0 Отговор
    Или сте мазохисти или изключително ...
  • 26 Софиянец

    4 5 Отговор

    До коментар #18 от "Госあ":

    Думите не са негови, а и завършват- а осъзнал се човек трябва да е луд за да остане социалист.

    Коментиран от #30, #32

  • 27 монархист

    4 16 Отговор
    Тоя юнак обижда 1/3, а в други времена и примерно половината от тъй наречения български народ. Защо обаче си трае за останалата част? Или той има специален моралнометър и е установил моралната чистота на социалисти, турци, чалгаджии и мекерета на Черепа? Те са чисто нови и демократични, а ония, които гласуват за Б.Б. са гадове. Ами до стената, бе. Кво чакате? Там имате богата практика. И без друго ей такива моралисти и винаги правият народ (кой е той?) са избили половината ни министър-председтели. Колко му е да гръмнем още един? Що ли ми се струва, че свободата отново се кани да изгрее. И пак да ни управляват бездарници и пълни профани. То така си върви от Девети насам: копачи на капитализма, съветски подлоги, пожарникари, шоумени и адвокати по бракоразводни дела. Поне да бяха изкарали някакви тридневни курсове за министри. Защо изобщо смятате, че – за разлика от всички други браншове – управниците могат да се избират от пълни профани, стига да са много на брой? Те тези специалисти, дето не стават и за селски кметове, и по форумите непрекъснато дрънкат. Бог да пази Америка.
  • 28 Брабинеца

    15 1 Отговор

    До коментар #9 от "Само":

    ,какъв Паша те гони за военен министър!!!
    Номинираният Румен Христов, през 90-те се занимаваше с контрабанда със спирт и по съвместителство съветника на адв. Петър Стоянов
  • 29 Joсо

    12 3 Отговор
    5 януари 1990 година, къде е бил на тази дата 4еpвей4ето Методи Андреев? Аз бях на изпит в университета у носех на ревера си трикольорче в знак на протест, че СДС създаваха ДПС.
    Изпитващият ме "демократ" не не допусна до изпита, бях Лустриран
  • 30 Госあ

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Софиянец":

    Прав си, не знам защо се обърках, че неграмотния чърчи е могъл да каже нещо подобно...
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Петроф

    3 7 Отговор
    Това е да са те премахнали за некадърност и да имаш беден речник за ползване е върха на нахалството от този няма дума за него в БГ
    речника.Когато мишките излязат от дупките си озлобяват до небесата.Да беше се погледнал в огледалото,един надут балон,
    който скоро ще се спука и миризмата от него = замърсяване на
    атмосферата.И човек когато говори така може да се прецени,колко е умен???????
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Излъган

    8 7 Отговор
    Този боклук Методи Андреев беше водача на листата на ГЕРБ за Пловдивска област на по-миналите избори. Беше 4 години депутат от ГЕРБ. Не бил му фен...
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 БOKo KAПУT

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Госあ":

    Какви "леви", какви "десни" бе камарад-товарищ?! Борбата е между двата БКП+БЗНС+ДС-КЛАНА:
    1.) Мутро-милционеро-ченгесаро-фатмашкия наци-идеологическо-пропаганден КЛАН-ШАЙКА на правешкия м@нгo Замфир Яшар - Тато (с побългарено име Тодор Живков - Янко) с делиорманския м@нг@c@p Пънчо Кубъдънъ (Бато-авджията), състоящ се от милицията, ДС-ченгетата, армейските фатмаци, мутро-функционери на наци-лъжливия манипулаторско-фалшификаториски бюджетно-финансира частен "БИЗНЕС" на БКП-пропагандистите, БЗНС-агитаторите и ТКЗС-чалгарите, представящи се за наци-халтурни "историци", "демократични" "политолози", "десни" "анализатори". Този КЛАН-ШАЙКА се олицетворява от БКП-ГЕРБ на БОКо-тиквата (БКП-мутро-милиционерска номенклатура и кръвен роднина на Иван Славков - Батето) и от БЗНС+ДС-патриотастващата Влашко-Мaнгacapcкa Русофилска Орда - Башибозушки Накъркани Дyпeтa (ВМРО-БНД) с русенския влашки БЗНС+ТКЗС м@нгo-албинос ДС-Ванче караПрас с нaци-фaтмaк-пoмияpите! Те не могат да създадат какъвто и да е материален, интелектуален, културен, духовен, идеен продукт, а разчитат само на насилието и потисничеството, лъжата и фалшификацията, кражбата и грабежа, корупцията и рекета, мародерството спрямо съдаденото от другите!
    2.) БКП-КЛАНЪТ на Андрей Луканов, обединен с този на Огнян Дойнов, състоящ се от БКП-номенклатурата в областта на индустрията, търговията, енергетиката, финансите, ...., които фактически бяха ликвидирани от тунеядския БКП+БЗНС-КЛАН на Тато!
  • 38 Дебилчев

    4 5 Отговор
    Това всеки го знае, а исновен виновник е костов, който можеше да отвори досиетата и лъстрация, но вместо това ликвидира сдс

    Коментиран от #39

  • 39 Фъкoff

    3 6 Отговор

    До коментар #38 от "Дебилчев":

    А бе руска подлого! Иван Костов беше очернен и продължава да бъде плют, точно защото посегна на руския модел криминална държава, който ББ разви с помощта на БСП, ДПС и руската агентурна мрежа. ББ се вживя в ролята на миниПутин лилипутин и се провали. Руския модел на държава на простотията, мизерията, лъжите и криминалната власт се разклати от вятъра в САЩ, не от протестите. Сега Те се мъчат да се приспособят, като се правят на хлебарки. Новите цифри от изборите са нов опит да преметнат и народа си и Запада. Но може котка да им мине път...желязната завеса хлопна и мишоците се мятат в капана. Както ББ, русофилската измет и агентурното ДПС. Майчето е част от Тяхната схема. Изглежда пост Трифоновия вариант е Прокурорски парламент. Но дали са си направили сметките добре!? Ще видим.

    Коментиран от #41

  • 40 Психо Доктор

    2 1 Отговор
    БСП+ДПС=Love, и после се роди и ГЕРБ и разни други сателитни отрочета за да допълнят палитрата с предпочитания на гласуващите.
  • 41 Дебилчев

    0 3 Отговор

    До коментар #39 от "Фъкoff":

    🙂не съм руска подлога, споделям твоето мнение, напълно
  • 42 КРАДЦИ

    3 0 Отговор
    БСП И ДПС СА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА БОЙКО И ПАРТИЯТА МУ ПРЕСТЪПНА -- ТЕ И ЩЕ Я ЗАКРИЯТ .......... НО НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ НЯКОЙ ДА ВЪРНЕ НАКРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ ТАЗИ МАФИЯ ! НИТО ПЪК НЯКОЙ ЩЕ ТРЪГНЕ ДА АРЕСТУВА МУТРАТА ЗА ОБЩИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !
  • 43 НОВИТЕ КРАДЦИ

    1 5 Отговор
    ДНЕС КУРНЕЛА СЪОБЩИ ЧЕ ТОКА ЩЕ СКОЧИ 17% И ОБВИНИ БОЙКО ....... ТАКА ЩЕ Е И ПРИ НОВИТЕ ДРУГАРИ -- ЩЕ ЛЕПНАТ ВСИЧКО НА БОЙКО И ЩЕ НИ РАЗКАТАЯТ ОТНОВО И ОТНОВО !
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Конспиратор

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "САТЪРА НА ХАНА":

    На лекар ходиш ли?
  • 46 ГЕРБ=БСП=ДПС

    3 2 Отговор
    "Аз имам претенциите, че не съм негов електорат и не съм толкова прост“. Г-н Методи Андреев уважавам ви, достоен човек сте стремете се да сте морален, но не винаги ви се получава. Хайде засрамете се малко и вие сте били депутат от листите на ГЕРБ. Преди сте гласували за себе си, т.е. за ГЕРБ. Злодеи са не всички българи гласували някога за Бойко Борисов. Много от тях са били заблудени и си платиха за тази заблуда. Злодеите са тези, които гласуваха за Борисов на последните избори за парламент. Пък и да си го признаем, кабинета Борисов 1 беше горе-долу добър. Сега вече знам, че това е било въпреки Бойко Борисов, благодарение на Симеон Дянков и Трайчо Трайков ... Г-н Методи Андреев СДС, не е направило грешка с лустрацията. Защото СДС нямаше как да успее да я направи с депутати агенти в редиците си като Георги Марков, Петър Берон ... СДС просто беше една пробита отвсякъде кофа от агенти на ДС. Истината, е че обикновените българи нямахме никакъв шанс да си оправим държавата през 90-те години. Имахме шанс да я оправим 2001 г. И се провалихме, като ИЗБРАХМЕ САКСКОБУРГОДСК, който даде власта на внуците на комунистическата номенклатура. Сега също имаме някакъв шанс, ако се окаже, че в БСП са попаднали няколко достойни хора. Зашото в ГЕРБ и ДПС достойни няма. Там има само калинки, лакеи и ченгета.
  • 47 ГЕРБ=БСП=ДПС

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Ако си млад и не си живял преди 1990 г. няма да го разбереш. 1990 г. бях на 18 години. До тогава никой не протестираше. Всички "подкрепяхме" КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЛАСТ с организирани месеци преди това принудителни манифестации. Тези от "Екограсност" и дисидентите са били все връзкари, деца на комунистическата върхушка, кошто знаят, че имат гръб от бащи и дядовци или ченгета провокатори с гръб от ДС. Преди 1989 г. на хората им беше забранено да мислят, да говорят нещо различно от демагогски лозунги, да се организирот, да протестират, да пътуват, да живет където си искат ... "ГЛАСУВОНЕТО" беше менте, състоеше се в това да пуснеш в плик предварително попълнена от власта бюлетина. И се отчиташе само 95%-97% на "гласувалите" "единодушно" за БКП. На този, който не се подчиняваше фалшиво и лицемерно на власта бъдещето биваше унищожено с един печат в досието. След който няма образование, няма кариера, няма нищо. Тогава държавата създаваше 4 вида хора: вождове, робонодзиратели/милиционери, военни, началници и партийни секретори/, роби и лицемери нагаждачи. Нас децата на обикнжвенните хора ни готвеха за роби и лицемери нагаждачи. Образованието по инженерни науки, математика, химия, металургия, енергетика, медицина, земеделие беше що годе добро. Образованието по икономика, управление, право, философи, социология, психология, беше много лошо. С изключение на децата на комунистическата номенкратура. Които бяха готвени за вожджве и робонадзиратели. И когато 1990 г. почн
  • 48 Komunist

    0 0 Отговор
    ни дума за другаря Иван Костов хайде стига толкова глупости
  • 49 Цоко

    0 0 Отговор
    Седерунгелът имал чувството, че тиквата "е някакъв цар, някакъв крал, император“. За всеки нормален българин тлъстият сикаджия е обикновен л.йнар.