Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 18:23 29 231 178

Адв. Хаджигенов за ФАКТИ: Съдбата на Борисов е ясна - нищо няма да му се размине

  • адв. николай хаджигенов-
  • изправи се бг! ние идваме-
  • 47-мо народно събрание-
  • бойко борисов-
  • герб

"Аз разглеждам политическата криза като нещо отрезвяващо, нещо, от което имаме нужда. Трябва да се пречистим. Явно сега му е дошло времето”, смята той

Адв. Хаджигенов за ФАКТИ: Съдбата на Борисов е ясна - нищо няма да му се размине - 1
Снимка: ФАКТИ

“На политическите партии у нас - нови или стари, им трябва едно огромно синьо хапче, при това, глътнато от всички възможни страни едновременно. Тук е нужно това, което аз наричам политическо поумняване. Нужно е стимулиране на интелекта, на разума. При някои това изобщо го няма, така че стимулиране не е възможно. Това е нещото, което е нужно. Докато не го постигнем - парченца от това имахме на площада, тогава обществото беше едно цяло, нищо няма да направим. И на тези избори, и на следващите, и на по-следващите - нищичко. Да, може да закрепим положението за месец-два, за година, за мандат-два, но без политическо поумняване нищо няма да се промени”.

Това каза пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ адв. Николай Хаджигенов от “Изправи се БГ! Ние идваме!”.

Относно твърденията, че ако редовно управление не се състави в следващия парламент, ще има конституционна криза у нас, той каза: “Конституционна криза е възможна, но тя не е драматична. Ние сме в перманентна политическа криза. Ние бяхме в политическа криза и по времето на Борисов. Не за друго, а защото именно той загърби Конституцията, законите и всичко стана “аз, аз, аз - с този пръст раздавам, с този пръст взимам, с този пръст те соча и те стрелям”. Всъщност тогава бяхме в чутовна конституционна криза. Борисов буквално си избърсваше задника с Конституцията и с всеки един закон у нас, превърна Народното събрание в миманс”.

“Аз обаче разглеждам политическата криза като нещо отрезвяващо, нещо, от което имаме нужда. Трябва да се пречистим. Явно сега му е дошло времето”, добави той.

“По времето на Цацаров, че дори и преди него, една малка група хора направихме това, което можахме. Всяко едно действие беше абсолютно безсмислено, но тези малки парченца лека-полека подредиха пъзела така, че в момента повечето от политическите формации извън статуквото вече да обмислят сериозно дали въобще имаме нужда от главен прокурор. Това е теза, която повдигнахме по времето на Борис Велчев. Той не беше главен прокурор, по негово време командваше вътрешният министър Цветанов. Тогава малцина родихме идеята, че всъщност защо ни е главен прокурор. Сега, сума ти години по-късно - имахме цял мандат Цацаров, имахме две години Иван Гешев, вече сериозно се обсъжда идеята, че трябва да премахнем фигурата на главния прокурор може би изобщо”, каза още адв. Хаджигенов.

На въпрос относно твърденията на бившия премиер Борисов, че вотът на 14 ноември ще се манипулира, адв. Хаджигенов отговори: “Тази реплика има и продължение, това с фалшификацията го играем отдавна. Чакам с нетърпение Доган да го поръча или следващия, който ще го поръча. Той градира всеки път - първо фалшификация на вота, след това някой го поръчва и ще го убие. За съжаление толкова му е акълът на човека, именно николко. Това, което направихме в 45-тото Народно събрание беше именно да премахнем фалшификациите на изборите. Те затова и реват. И забележете кои реват - реват тези, които имаха интерес от това. Направиха всички възможни проверки, изборите бяха наблюдавани особено внимателно от целия свят и те минаха по един чудесен начин”.

“В предния парламент се наложи да играем медиатори между ЦИК и “Сиела Норма”, които са много старо дружество. Именно правителството на Борисов обаче е това, което наля огромни милиони там. Сега изведнъж шефът на “Сиела Норма” си е купил някакви машини, които не са на ЦИК, не са на Бойко, той онзи ден се заяде в някакъв клип, че това са си неговите машини и ще ги прави каквото иска. Да, ако не си контрагент на държавата, това са си твоите машини, прави си каквото искаш. Ти обаче си контрагент на държавата. От тези машини, които ти внасяш, зависят изборите. И точно, забележете, неговите машини Бойко Борисов размахва като Райна Княгиня байрак”, подчерта той.

Адв. Хаджигенов коментира още случая с Иван Гешев и Севделина Арнаудова, които бяха заснети да разменят текстови съобщения по време на заседанието на парламентарната Комисия по конституционни и правни въпроси. “Гешев си е писал със Севи пиар на Бойко (б.р. Pi ar Sevi Boiko) от учтивост. Същата тази Севи, която явно от учтивост е ходила всеки месец при г-н Черепа, той си искал нещо от нея, тя от учтивост му е отказвала и така всеки месец. И са разнасяли напред-назад едни чували, вероятно същите като тези на “Хемус”. Това е обидно, защото един примитивен човек, заемащ висока държавна длъжност (б.р. Гешев), счита, че ние сме на същото ниво като него. Той няма как да си представи, че има някой по-умен от него, защото нивото му е такова. Това обаче е самостоятелна причина той да си отиде. Всеки пък, когато Иван Гешев направи или не направи нещо, има повод той да бъде махнат. И нещо повече - да бъде разследван, съден от справедлив съд”, коментира той.

“Човек трябва да сложи граници. Предпочитам да бъде неучтив, невежлив, невъзпитан, ако е нужно. Трябва да се знае обаче кои сме ние и кои са те”, категоричен беше адвокатът.

Той отхвърли теорията, че след всеки следващ избор ГЕРБ се завръщат пречистени и допълни: “ГЕРБ са едни и същи - всички, които трябва да бъдат скрити заради имунитета. Те живеят като Иван Гешев с някаква идея, че имунитетът е силово поле, което е пълна глупост. Няма такова нещо. Не можем да се скрием от закона, ако имаш истински главен прокурор. В момента Бойко Рашков с ограничените си правомощия на вътрешен министър се опитва да направи точно това и изненада - получава се въпреки усилията на прокуратурата да саботира процеса”.

Относно критиките към Рашков, че не довършва започнатото по повод АМ “Хемус”, Хаджигенов каза: “Бойко Рашков не е ничий говорител. Той е вътрешен министър, освен това е доцент по наказателен процес. Длъжен е да внимава. В крайна сметка той не е и Иван Гешев, който ще плещи каквото му плющи акълът. Рашков дава достатъчно сламки, които можем да навържем. Bird.bg само през уикенда навързаха цялата схема, събраха имена, стигнаха до банката само от тези сламки, които Бойко Рашков подаде на всички ни”. Той поясни, че такива големи суми не могат да бъдат изтеглени от нормална банка без активно съдействие на МВР и службите.

“Хубавото на тегленето в брой е, че то остава следи. Всички тези банкови движения остават следи и нямат криене. Добре, изтеглили са 60 милиона в брой - чудесно. Тези пари откъде са дошли? Те не ги държат в трезор. Вероятно тези пари са заявени от БНБ, изтеглени са. В част от моите дела съм установявал точно такива неща - няма заявки за теглене, банката не е имала такава наличност в този ден, защото никой не държи такива сума. В днешно време всички разплащания са онлайн. Всичко останало е дребни суми. Отделен е въпросът, че има въведена законова забрана за плащане в брой над определена сума. Всяко теглене от над 1 милион лева изглежда заплашително зле”, каза още той.

“Ако имахме истински главен прокурор, сега банката щеше да е пълна с маскирани и въоръжени до зъби полицаи, с ДАНС-аджии. Всички по трасето щяха да бъдат разследвани, щеше да бъде събрана документация. В рамките на две седмици щяха да ги разпилеят”, обобщи той.

“Тази банка не просто трябваше да бъде осветена, трябваше да бъде разкована. Обърнете внимание, че последната банка - КТБ, която събориха у нас, беше съборена от медиите на Пеевски, ако могат да бъдат наречени медии, с две три фалшиви съобщения. От 2014 година минаха 8 години - все още разпродават имуществото на КТБ. Аз не защитавам имуществото на КТБ, порочните практики на КТБ вероятно са факт. Още няма нито едно решение между другото. Може и да не са факт, но е факт, че все още има имущество, което се разпродава”, допълни юристът.

“Непрекъснато излизат данни за престъпна дейност в няколко други банки. Какво се случва там - нищо. Там, където Пеевски си премести авоарите след КТБ - нищо, тишина. Няма ДАНС, няма МВР, няма прокуратура. Не че МВР са започвали нещо, но каквото и да започнат, прокуратурата им седи на главите”, смята още адв. Хаджигенов.

“Бойче смята, че понеже той е прост и ние сме толкова прости. В съвременния свят не можеш да похарчиш пари в брой или можеш да похарчиш, но милион-десет-двайсет милиона, и то много внимателно и ако не те гледа никой. Как ще похарчиш милиарди? По международни статистики те (б.р. ГЕРБ) крадат по 10 милиарда на година и това са външни статистики, реалността вероятно е по-зле. Още от първия му мандат (б.р. на Борисов) се говори, че самолетът на правителството се използва за пренасяне на палета с пари. Как ще ги похарчиш тези пари? Това не е възможно дори никой да не те гледа”, каза още той.

Той коментира още, че “спасителният пояс за Борисов” някой да го замени като лидер на ГЕРБ е съществувал по време на протестите минала година, но не и днес. “Имаше минимален шанс, това можеше да мине в някаква част. Сега това не може да мине. Съдбата на Борисов е ясна. Съдбата на присъдружните му организации също е ясна. На никого нищо няма да му се размине. Просто ще отнеме време и усилия. Това е хубавото на парите в брой - те заемат огромен обем място. Тези пари ще бъдат търсени със сигурност. Надявам се, че тези пари ще бъдат намерени и ще бъдат върнати там, където им е мястото - в бюджета”, каза той. “И това е обещание - не предизборно, а принципно обещание”, каза в края на разговора адвокатът и народен представител в 45-тото и 46-тото НС.

Целия разговор можете да гледате тук:


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 167 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мата Хари

    160 42 Отговор
    На Бойко Борисов му е само пет сантима в оранжево.

    Коментиран от #6, #100, #139, #152

  • 2 Мой

    158 36 Отговор
    Също така и Pi Ar Sevi Boyko, Влади Горанов, Дончев, Пеефски....

    Коментиран от #138

  • 3 Дидко Бибитко

    141 43 Отговор
    Щом на шеф Токеф му се размина, какво остава за Буци плаща си и бега да Дубай бай бай

    Коментиран от #96, #124, #146, #171

  • 4 ХАДЖИКЯН

    137 78 Отговор
    Чакаме вече шест месеца.....колко още да чакаме бе........че ти и е парламента нема да влезеш
  • 5 Бамбука

    139 25 Отговор
    както казва великия поет Вапцаров -разстрел и след разсрела червей. Това е толкова просто и логично. Е, у нас смъртно наказание отдавна няма, но затвори все още има за крадците. До вчера за тези с кокошките, а утре да се надяваме и за тези откраднали милиони от народа !
  • 6 OPPO

    66 20 Отговор

    До коментар #1 от "Мата Хари":

    Колко викаш му е калибъра :)
  • 7 ????

    97 13 Отговор
    Не вярвам някога да има съд за всички българофоби управлявали последните 30 години България. То не беше бяла книга, не беше червенс с престъпленията, нима не си спомняте? Някой да е в затвора?
  • 8 РАДЕВ, КВО СТАА,,,

    73 119 Отговор
    БОЙКО НА СВОБОДА...РАДЕВ, ДЪНИШ СЕ ЯКО, РАДЕЯ...ЯКО

    Коментиран от #88, #125

  • 9 Та той

    90 25 Отговор
    да не е сам ? Престъпна мрежа а ла мафия , навсякъде и във всички институции !
  • 10 Асан

    76 30 Отговор
    Колко ли е издържал Тулупа на Маги Багера хихи

    Коментиран от #20

  • 11 Сатъра на Хана

    111 28 Отговор
    СЛЕДЯ ПАЗАРА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ .... ПОЧНАХА ДА ИЗЛИЗАТ ДОСТА ЛУКСОЗНИ ИМОТИ С КИЧОЗНО ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НИСКИ ЦЕНИ...ЯВНО МАЛКИТЕ КАЛИНКИ РАЗТОВАРВАТ И ЩЕ БЯГАТ
  • 12 Село

    79 30 Отговор
    Мога да се обзаложа на мойта заплата от 650 лева,че всичко ще му се размине от сигурно по сигурно е тук е България това не Европа от такива Боклуци отърване няма.
  • 13 Фен

    86 64 Отговор
    Бе за борисовата незнам, ама твойта е ясна - изчезваш с 200 в политическото небитие! Чао!
  • 14 Ю.Кортес

    86 107 Отговор
    Фашистката хунта на радев си отива
  • 15 РАШКОВ, КЪДЕ СИ

    50 76 Отговор
    БОРИСОВ НА СВОБОДА....КОЙ ЩЕ ИЗПЪЛНИ ЗАРЪКИТЕ НА ДРУГАРЯ РАДЕВ.....
  • 16 Тома

    72 29 Отговор
    Дори и бай Ставри няма да му прости
  • 17 Хомосапиенс

    66 57 Отговор
    Тоя Хаджи е ти какъв напоследък ма кара да се смея много.
  • 18 гешефта

    63 18 Отговор
    не давам боко на правосъдието за нищо на света!
  • 19 ХАДЖИКЯН

    92 62 Отговор
    КВО ПОСТИГНА...НИЩО...СЕГА ДАЖЕ И В ПАРЛАМЕНТА НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ....ХАДЖИКЯН, ХАДЖИКЯН...ГОЛА ВОДА СИ
  • 20 Мата Космата

    31 11 Отговор

    До коментар #10 от "Асан":

    Не повече от 5 мин.
  • 21 Бат чекмежан

    49 31 Отговор
    И машини му вкараха, щот е свикнал 20 порцента нагоре да си чопва
  • 22 коча

    79 41 Отговор
    А нема страшно и ти ще се разминеш с парламента тоя път хажигеичо
  • 23 РАДЕВ, КВО СТАА,,,

    84 52 Отговор
    БОРИСОВ ВИ НАПРАВИ ТЕБ И РАШКОВ НА МАЙМУНИ....ШЕСТ МЕСЕЦА НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ПРИБЕРЕТЕ.......ЩО ТАКА

    Коментиран от #82

  • 24 Биби Долапчиев

    24 16 Отговор
    Толко ми жално стана каде ми доде да ода да мо подадеме кавалерски ползваната си носна карпичка на тоа тулуп исипания!
  • 25 Абе

    49 20 Отговор
    Младен Маринов верно ли се е возил в колата на шефа на „Делта гард“ ?

    Коментиран от #36

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Отровното трио

    62 74 Отговор
    Мачкай Адвокате, цялата страна е с теб

    Коментиран от #174

  • 28 ГЕРБ

    68 48 Отговор
    Твоята съдба е ясна гнусен некъдърник

    Коментиран от #110

  • 29 истина е

    59 42 Отговор
    Боко трябва да е с гривна за да не избяга !
  • 30 Влади

    46 41 Отговор
    Дедо Буци от село Банка плаща по 5 хилки на плеймейки даму ближат пръстите на краката , щото е извратен психопат , друго не може вече дедо Буци , пие по полвин хапче виагра , не за друго , а да не си пика върху обувките на двора в село Банкя

    Коментиран от #33

  • 31 ХАДЖИКЯН

    61 42 Отговор
    ТВОЯТА СЪДБА Е ЯСНА....ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА....НА УЛИЦАТА
  • 32 Рачко Пръдлето

    70 45 Отговор
    И какво се оказа, Румен Радев организира с лъжи и интриги група от "партии на протеста","на промяната" и подобни, с една дума "организирани престъпни групи", активен член на една от които е адвокатчето от "Отровното трио". Поохрани се и започна да се носи с по-силни костюмчета.Заплашва и сее внушения обаче както преди, липсва му ковчега на рамото.
  • 33 ТАКА ДЕ

    36 21 Отговор

    До коментар #30 от "Влади":

    КАТО ФАТМАКА ЛИ.......

    Коментиран от #80

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 НАВЕДИ СА ДА ТИ ГО СЛОЖА

    64 40 Отговор
    Хаджикян,аут си.....на улицата, като кучетата
  • 36 Бико

    23 5 Отговор

    До коментар #25 от "Абе":

    Така каза Бабикян.
  • 37 Абсурдна държава

    62 30 Отговор
    Адвокат на мафията! Престъпникът в Дубай му е възложил ясна цел - връщане на краденото обратно на крадеца. Всичко останало е пушилка и ярма за овцете.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Стойко

    50 44 Отговор
    Тиква, клета ми тиква! Какъв жалък и трагичен край на един крадец, мутра, двуличник, политически измамник и безскрупулен лъжец! Да бъде показан на цяла България проснат като разплут тулуп! Колкото и милиарди да открадна от народа , никой не би искал да е на твое място! Защото достойнството, морала и доброто име са незаменими! Да ти като всички " имаш своите естествени нужди " както бе заявил след първите снимки , но да бъдеш толкова жестоко показан в истинската си същност е зловещо и кошмарно! Да, бил си със стотици високо платени така наречени плеймейтки срещу 5 хиляди на вечер които пред охраната на НСО си представял като журналистки. Но обикновените отрудени хорица може и да не са били и никога да не бъдат но са с чиста съвест и запазено достойнство! За тях има ясно утро и чиста роса по тревата! Бойко , замини си от България сам- недей да свършваш като Саддам!

    Коментиран от #41, #42, #48

  • 40 Порша

    16 41 Отговор
    Дъщерята на психопата Бойко Борисов Емма вика батко на внуците на баща и

    Коментиран от #159

  • 41 Професора

    36 34 Отговор

    До коментар #39 от "Стойко":

    Комунистите пак нападат Генерал Борисов преди изборите. Сега пуснаха нови снимки от спалнята на Генерала. Даже има един използван презерватив на шкафчето със спестяванията му. Какво престъпно има в ползването на презерватив не разбирам. Нали пази плеймейтките да не забременеят.. После ако се появи бебе трябва нови къщи да купува в БарЦелона.

    Коментиран от #52, #54

  • 42 Хахахаа...хахаааа...хихихи...

    33 23 Отговор

    До коментар #39 от "Стойко":

    Във форумите се е разразила страхотна дискусия...Той ли е ползвал презерватива или кмета на Симитли?!?! От положението му на спалнята е съмнително ...хаха хихихи

    Коментиран от #127

  • 43 да питам

    35 15 Отговор
    Това , Адв. преди Хаджиженчов , за ерудираност ли е
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Хаджиджендъров

    48 20 Отговор
    Този още жив ли е?
  • 46 БКП

    38 43 Отговор
    Буци днес развърза торбата , троловете на ГЕРП яко пишат , Буци остават ти няколко дни до изборите и влизаш в затвора , всичко свърши разбери , тик так , тик так , мъртъв си мутро грозна ненормална
  • 47 Алиии

    29 15 Отговор
    Ох изказване на още един педхал ,Майчо Майчо
  • 48 ИСТИНАТА

    37 16 Отговор

    До коментар #39 от "Стойко":

    26 юни 2020 г.след излезлите снимки от спалнята на Борисов с пълни шкафчета с пачки евро и кюлчета злато и спящия Борисов ! Борисов :"Че от какво да се срамувам, я вижте колко сладко спинкам, направила ги е една красива госпожа, съвременна Мата Хари"...5 ноември 2021 г.Борисов :" Не зная точно коя е направила снимките , но са направени когато мен ме е нямало"...Спинкал сладко когато са го снимали казва тогава а сега че са направени когато го е нямало ?!?!?!

    Коментиран от #50, #53, #147

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Иван

    37 18 Отговор

    До коментар #48 от "ИСТИНАТА":

    Хронология на записите с Борисов- записа "Ало Ваньо" , на следващия ден в парламента Борисов обявява че записите са фалшиви и манипулирани с думите - "Вечерта преди да бъдат пуснати гледам аз мач на Челси и ми се обажда Явор Дачков, сигурно след това са сглобявани изреченията с мои думи когато ме е записвал Дачков в интервюто"..Буда отрича дотогава докато Дачков и Кристина Патрашкова не ги изпращат във френска лаборатория която установява че са автентични. Борисов вече признава за тях като казва че са изрязали само " където напсувах Първанов". След няколко години следва нов запис в къщата му в Банкя с градския прокурор на София тогава Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов в което Борисов обсъжда с тях как Найденов да бъде оправдан за кражбите в земеделското министерство. Буда отново отрича за тях като след това пред фактите е принуден да си признае а Кокинов подава оставка и напуска съдебната система. Сега отново отрича и има ли някой да се съмнява дали са истински?! Това е подигравка с народа на България! Лъже хората в очите че такива записи няма,после си признава а реакция от населението няма. Във всяка друга страна подобен премиер ще виси на уличен стълб като Наджибула в Афганистан. Това е политически чадър над бизнесмени и търговия с власт в ущърб на народа...Народе ,народеее

    Коментиран от #55

  • 51 500 К ..... Е БЕЗМИЛОСТНА;

    38 23 Отговор
    АДЖИГЕЙНОВ Е ПЕЕРАСТ!
    ИМПЕКСА Е...КРАВА "!!!!!
    АААААААААААХАХАХАХАААААА....
    АВЕ... ЗАЕВИ
    ААААААХААААА
  • 52 А Ми

    25 18 Отговор

    До коментар #41 от "Професора":

    Ясно много ги е трахал ,комунягите не могат праживеят това
  • 53 Хихихихии.. хихихихии

    12 9 Отговор

    До коментар #48 от "ИСТИНАТА":

    Тролиш ли,... тро-лиш... гейтак,
    ....и ТАКА....ката ден....
    Хихихихии.... хихихихии......
  • 54 Влади

    24 25 Отговор

    До коментар #41 от "Професора":

    Ама той Борисов е комуниста бе , не се отказа от БКП до 1994 , година , още си пази партийната книжка от Комунистическата Партия Бойко Борисов , другите Комунисти измреха , остана Диктатора Комунист , охранителя на Тодор Живков , престъпника Бойко Методиев Борисов

    Коментиран от #57

  • 55 А помните ли...

    31 17 Отговор

    До коментар #50 от "Иван":

    Помните ли така известния запис "Ало Ваньо"? Борисов -"Ало Ваньо, във фабриката на Мишо бирата са влезли там митничари ли, полицаи ли са и извършват проверка, кой ги е пратил", Танов -" Ами министъра ми се обади (Дянков) и каза Аз карам влака да влизат да проверяват , не съм ги пратил аз", Борисов -" Обади се на министъра и му кажи че съм казал да изтегля хората от фабриката му. След като съм му обещал че няма да го закачам значи няма да го закачам"....Това е злоупотреба с власт , прикриване на митническо престъпление, лишаване на държавния бюджет от приходи чийто приходи са за всички нас. И това само за една нелегална фабрика, а си представете местните герберски феодали по негова заповед как са крадели нашите народни пари 12 години. Сега си представете например Английския премиер Борис Джонсън да прикрива митнически престъпления в нелегална английска фабрика и да разпъва политически чадър облечен във власт и това да стане достояние на тяхното общество?!?! Та на момента би дал не само оставка а и веднага арестуван!

    Коментиран от #103

  • 56 4945

    39 20 Отговор
    Хаджигенов видяхме те как се Оср.а при явяването на Гешев пред комисията та ти не знаеш наказателният кодекс а Казваше от Изслушването го Водим в Затвора но Избяга от Там като Бит ПЕДЕ.УгА Каквато си !
  • 57 ВЕЛИК,...ВЕЛИИИК,...ВЕЛИИИИИИК !!!

    19 13 Отговор

    До коментар #54 от "Влади":

    ДА, БОЙКО Е КОМУНИСТ НО ИСТИНСКИ! ЗА РАЗЛИКА ОТ КОРНЕЛКА И СИЕ КОИТО НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП ! А БОЙКО Е ЧЛЕН НА БКП ОТ 18-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ! ЗАЩОТО ИСТИНСКИ ВЯРВАШЕ В СВЕТЛИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДЕИ! ЗАТОВА ОТКАЗА ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА 1990 ГОДИНА С ДУМИТЕ " ЗА МЕН ПАРТИЯТА МАЙКА КОЯТО ОБИЧАМ Е ПО ВАЖНА ОТ МОЯТА СЛУЖБА" И НАПУСНА ПОЖАРНАТА ЗА ДА ОСТАНЕ В БКП И СЛЕД ПРЕИМЕНУВАНЕТО Й В БСП! НА 1 МАЙ 1990 ГОДИНА ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ТРУДА БЯХА ОРГАНИЗИРАНИ 2 ПАРАЛЕЛНИ МИТИНГА - НА ПРЕИМЕНУВАТА В БСП БИВША КОМ.ПАРТИЯ СЪБРАЛА 50 ХИЛ.ДУШИ И НА КТ" ПОДКРЕПА" НА ЧИЙТО МИТИНГ ПРИСЪСТВАХА 200 ХИЛ.ЧОВЕКА! НА 2 МАЙ ОФИЦИОЗА НА БСП В- К "ДУМА" ИЗЛЕЗЕ НА 1-ВА СТРАНИЦА СЪС ЗАГЛАВИЕТО - " Седесарите оплюха празника на труда"! НА ПРИКАЧЕНИТЕ СНИМКИ СЕ ВИЖДАТ ГРУПА ХОРА С ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА ОТ КОИТО ЕДИН ОТ НАЙ АКТИВНИТЕ Е 31-ГОДИШНИЯ ТОГАВА БОЙКО БОРИСОВ КОИТО ВЛИЗАТ В СХВАТКА С РАЗОТИВАЩИ СЕ ОТ МИТИНГА НА ПОДКРЕПА И СА БИТИ И ГОНЕНИ ПО УЛИЦИТЕ ОТ ПРЕВЪЗХОЖДАЩИТЕ ГИ ЧИСЛЕНО ПОДКРЕПАДЖИИ! ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКИ ВЯРВАЩ КОМУНИСТ! ПОКЛОН!! ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ!

    Коментиран от #78

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Поп Николай

    18 9 Отговор
    Баци не лъже..не краде и не прелюбодейства
    Общо взето образцов материал за рая
  • 60 От 2004 г.

    19 9 Отговор
    Доган предложи Борисов за генерал-лейтенант

    Лидера на ДПС Ахмед Доган предложи на коалицията с НДСВ да бъде повишен в чин генерал-лейтенант Борисов за добра оценка и отлични резултати. Званието ще бъде връчено от президента Първанов.
  • 61 КИРО АЛЧНОТО

    18 16 Отговор
    НЕСКА ИМА ЛИ ОФЕРТИ ОТ ФАТМАШКАТА ПАРТИЙКА ЗА...500 К?
    НЕ,ЧЕ НЕЩО АМА Е ТАКА ОТ....АЛЧНОСТ...ПИТАМ.....
  • 62 ТИКВА...

    37 21 Отговор
    Божков ти носи 67 милиона подкуп в сакове! Изнасяш 70 милиона от Хемус в чували за Дубай! Рекетираш бизнеса 12 години и ако някой се опъне го почваш с Гешев и Цацаров! Играеш с Пеевски и Доган! Правиш дете на някакво младо момиче и я криеш в чужбина! Влачиш компаньонки в резиденция Бояна,сякаш това е публичен дом! По време на управлението ти държавата е най -корумпираната, най-бедната в ЕС и най-бързо изчезващата в света! С това остава в историята премиерстването на Борисов!

    Коментиран от #66, #72, #177

  • 63 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    25 24 Отговор
    Хаджигенов, затвори си устата!
    Ти провали ИБГНИ!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 КРАТУНА

    26 21 Отговор

    До коментар #62 от "ТИКВА...":

    Кви 60 Мишки, бе жендър, Фатмака само за месец изтегли близо 3 милиарда, дигна цените тройно , 3 пъти наруши конституцията и го хванаха с...два пъти по 300 машини менте.
    Ше га тричаме, педАЛа

    Коментиран от #75

  • 67 ФАКТ

    17 12 Отговор
    САМО ДА ПОПИТАМ, АКО БОРИСОВ ИМА МИЛИАРДИ ИЛИ МИЛИОНИ КАКТО ВСИЧКИ ТУК СМЯТАТЕ..КАК МИСЛИТЕ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ГО ОСЪДИ,...???..ЧЕ ТО КОЙТО И ДА Е СЪДИЯ ИЛИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР..ДОРИ И ДА СМЕНЯТ ГЕШЕВ..КАК МИСЛИТЕ ЩЕ ГО ОСЪДИ...“??..КАТО БОРИСОВ ЩЕ МУ КАЖЕ ЕТО ТИ 1 ИЛИ 2 МИЛИОНА..И ОНЗИ ЩЕ СИ ЗАТВОРИ ОЧИТЕ БЪРЗО БЪРЗО...ВСЕКИ ЩЕ СЕ ПРОДАДЕ ЗА ДВА МИЛИОНА..АМА ВСЕКИ..И ВСИЧКИ ТУК ДЕТО ЛАЕТЕ..АКО ВИ СЛОЖАТ НА МЯСТОТО НА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР..И ТРЯБВА ДА ОСЪДИТЕ БОРИСОВ..АКО ВИ ПРЕДЛОЖАТ 2 МИЛИОНА..ДА СИ ЗАТВОРИТЕ ОЧИТЕ...НИМА НЯМА ДА ГО НАПРАВИТЕ..????,,СТИГА БЕ ХОРА...МИСЛЕТЕ ЛОГИЧНО..ЛЕСНО Е ДА КАЖЕШ АКО СЪМ АЗ ..ЩЕ ГО ОСЪДЯ ВЕДНАГА..АМИ АКО СИ ТИ,..И ТЕ ПОСЕТЯТ 10 ЧЕРНИ ДЖИПА..У ВАС..И ВИ КАЖАТ..ГЛЕДАЙ СЕГА..ТУК В ТОВА КУФАРЧЕ ИМА 2 МИЛИОНА...В ДРУГОТО ИМА 2 АВТОМАТА..КОЙ ОТ ДВАТА ИЗБИРАШ....ТА КАКВО ЩЕ ИЗБЕРЕТЕ..??..ЗАЩОТО ТОВА Е РЕАЛНОСТТА В НАШАТА ДЪРЖАВА....ДРУГОТО СА СИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ..ДЕТО ВСЕКИ ДЕН СИ ПИШЕМ ЕДНИ И СЪЩИ ИДИ-ТИ...ВИЕ ДА ПОЗНАВАТЕ ЧОВЕК КОЙТО НЕ БИ СЕ ПРОДАЛ ЗА 2 МИЛИОНА..Е МОЖЕ И ДА ИМА..НО АКО НЕ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 2 ЩЕ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 10..ВСЕ ТАЯ..:)...ТАКА ЧЕ ..КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК СПОРЕД ВАС МОЖЕ ДА ОСЪДИ МИЛИОНЕР..,,И НЯМА ДА СЕ ПРОДАДЕ.???.АМА РЕАЛНО ПОМИСЛЕТЕ..А НЕ КАКВО ВИ СЕ ИСКА..НА ДУМИ..:)..ЗАЩОТО 99 ПРОЦЕНТА ОТ ХОРАТА ЗА 2 МИЛИОНА БИХА СИ ЗАТВОРИЛИ НЕ САМО ОЧИТЕ..ДАЖЕ И ИМЕТО БОРИСОВ ЩЕ ЗАБРАВЯТ...А ВИЕ ИСКАТЕ НЯКОЙ ДА ГО СЪДИ..ОПППА..:)...ТОВА МАЙ В НЯКОЙ ИЗМИСЛЕН ФИЛМ СТЕ ГО ГЛЕДАЛИ..АМА В ФИЛМ..В БЪЛГАРИЯ ТАКОВА ЧУДО НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ..

    Коментиран от #126

  • 68 ппффф

    29 18 Отговор
    Адвоката на черепа се напъва предизборно. Имахте два шанса, нищо не направихте, само приказки.
  • 69 Много

    29 16 Отговор
    Се радвам че този дубаец заедно с Манолова, Бабикян и Дончева няма да са в парламента. И може би България ще тръгне напред.
  • 70 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    19 15 Отговор
    Хаджигенов, не се отваряй много. .Ти си бедняк а Бойко милиардер...Къде си тръгнал да го приключваш? Видя ли снимките от днес? 43 пачки по 500 евро??? Една пачка 50 хилядарки...43 по 50 хилядарки са над 2 милиона евро..Джобни за Бойко ей така за семки..А ти имаш въшки? Не се отваряй Хаджигенов!!
  • 71 ФАКТ

    14 10 Отговор
    ,,,..ТАКА ЧЕ НЕ ЛАЙТЕ НА ПРАЗНО..А СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСА КАКВО ЩЕ НАПРАВЯ АКО МИ ДАДАТ 2 ИЛИ 10 МИЛИОНА..ТОГАВА БИХ ЛИ ГО ОСЪДИЛ..???,,ПО ЛОШОТО Е ЧЕ ДРУГИЯТ ВИ ИЗБОР..Е ДА ВИ "ЗАЛИЧАТ"...ТА Я СЕГА ПАК МИ КАЖЕТЕ..КОГО КАЗАХТЕ ЧЕ ЩЕ СЪДИТЕ..???..:) ..И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ МИЛИОН И ПОВЕЧЕ ХОРА СИ ИСКАТ БОРИСОВ...ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ КОИТО НЕ ГО ИСКАТЕ..ТОВА ПОКАЗВАТ ФАКТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ..ТАКА ЧЕ..ИВАН И ИВАНЧО ИСКАТЕ ЕДНО НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ПЕТКАН И ПЕТКАНЧО ИСКАТ СЪЩОТО...НЕ МОЖЕ ДА СЪДИТЕ НЯКОЙ САМО ЗАЩОТО ЕДНА ЧАСТ ОТ НАРОДА ТЕ МРАЗИ..НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ДРУГА ЧАСТ ОТ НЕГО..ГО ОБИЧА...А ТРЕТА ВЪОБЩЕ НЕ ИСКА НИТО БОРИСОВ НИТО РАДЕВ НИТО КОМУНИСТИТЕ...А ТЕ СА НАЙ ГОЛЯМАТА ЧАСТ..ЗАТОВА И НЕ ГЛАСУВАТ..ЗАЩОТО СА ВИДЕЛИ ЧЕ ВСЕКИ КРАДЕ..,,а ТОЗИ ПОМ-ЯР ХАДЖИЕДИКОЙ СИ...НЕ Е ЛИ ЗАЕДНО В ЕДНА ПАРТИЯ С МАЯ МАНОЛОВА..БИВЖА ДЕПУТАТКА НА БСП..И СКОРОШНА ОНБУСМАНКА НА ГЕРБ..???,,И ТЕЗИ ДВАМАТА ЛИ ЩЕ ГО СЪДЯТ..:),ЛЕ ЛЕ ЦИРКЪТ Е ПЪЛЕН...
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Рашо Рашов

    17 12 Отговор
    "Адвокате" , Адвокате , бързо ме измъквай брааатеее .. Адвокате , адвокатеее , хич не ми се влиза във пандииизааа ..
  • 74 ммм

    18 27 Отговор
    Браво, Хаджигенов!! Трябва да влезете с 10% и да направите правителство. Другите са кухаци. Само ИБГНИ може да състави анти-ГЕРБ правителство!

    Коментиран от #86

  • 75 ЦЪК!

    14 16 Отговор

    До коментар #66 от "КРАТУНА":

    Радев е слаба ракия,в сравнение с Баш-Крадеца-Тиквун-Чекмеджанов...!
  • 76 Въпрос

    18 11 Отговор
    Според вчерашното проучване на социологическа агенция Маркет Линкс която е собственост на бившия министър на МВР в кабинета Борисов -2 Румяна Бъчварова ГЕРБ- 23 %, ПП -16,7% , БСП- 12,5% , ДПС- 11%, ДБ -10,5% ,ИТН -9,7% , ИБГНИ -4,1%. Тези формации влизали в следващия парламент. ГЕРБ водели с 6,3% пред ПП и достигнали максимума си а ПП имали потенциал да привлекат половината от колебаещите се дали да гласуват!!! Вие тук коментиращите вярвате ли че ГЕРБ са първи и води с над 6% пред вторите ?

    Коментиран от #81, #104

  • 77 радко шишарко

    11 1 Отговор
    Кво ще го обстрелваш със прашка ли?
  • 78 Прав си...!

    19 19 Отговор

    До коментар #57 от "ВЕЛИК,...ВЕЛИИИК,...ВЕЛИИИИИИК !!!":

    Борисов е Най-Голямата Тъпня на съвремието ни...!!!

    Коментиран от #119, #154

  • 79 ДО ХАДЖИТО БОЖКОВИСТ

    30 16 Отговор
    СЪБИРАЙ СИ ПАРЦАЛИТЕ Божковиста Събирай си ковчези те и се махай ТИ като тича и пречи на цяла София Лятото Хвърля по сградите каквото ти падне беше ли осъден Махай се Божковист Парламент Йок
  • 80 НЕ ТАКА...

    11 9 Отговор

    До коментар #33 от "ТАКА ДЕ":

    А КАТО ФАТМАЧКАТА-МИТЕВА...!
  • 81 Герб ПобедаБойко Идвай

    17 16 Отговор

    До коментар #76 от "Въпрос":

    ГЕРБ Победа Кирката лъжците около него са Ндсв Две шарлатани от класа ШАРАНИ бол в БГ
  • 82 РАДЕВ

    16 7 Отговор

    До коментар #23 от "РАДЕВ, КВО СТАА,,,":

    Най добре се смее,този който последен се смее...👍!
  • 83 Само

    9 5 Отговор
    В мокрите ти сънища.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Кво става ...

    20 18 Отговор
    Вече 7 часа Буда мълчи като пръднал заек за новите снимки от спалнята му,? Да не е пукнал от стреса?

    Коментиран от #90, #137

  • 86 Герб ПобедаБойко Идвай

    23 18 Отговор

    До коментар #74 от "ммм":

    ЗАЩО БЕ ТОЛКОВА МРАЗИШ БЪЛГАРИЯ ПРЕДАТЕЛ БОЖКОВИСТИ ВЪН МУТРИ ПЛАТЕНИ

    Коментиран от #116

  • 87 жак

    18 9 Отговор
    Само лицемери и манипулатори каните
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 относно бокаса

    9 6 Отговор
    Едни букагий на краката,една торба брашно на мордата и двама с тояги да бухат торбата,кажи,признай!Като във филма за Петко войвода
  • 90 Ще ти кажа Ко Стаа...!

    15 17 Отговор

    До коментар #85 от "Кво става ...":

    Борисов пръдна,но от разстройството...напълни гащите...
  • 91 стария КУРТИ

    8 9 Отговор
    СЛЕД ИЗБОРИТЕ бай ставри ЩЕ СЕ СПОМИНЕ от КОВИД !
  • 92 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    15 15 Отговор
    когато импексова влезе в кауша, тогава и бойко
  • 93 КРОКОДИЛА

    20 10 Отговор
    ТИ СИ ПО ДОЛЕН ОТ ЦИГАНИТЕ И РОМИТЕ ..............НЕЩАСНИК .....................................................................................................
  • 94 НАВЕДИ СА ДА ТИ ГО СЛОЖА

    22 14 Отговор
    Хаджикян, наведи се....още
  • 95 РАДЕВИТЕ ПИТОМЦИ

    21 13 Отговор
    Безпомпщни......Радев в шок.....не го слушат
  • 96 mi6osp

    17 18 Отговор

    До коментар #3 от "Дидко Бибитко":

    Никъде не може да бяга Борисов- навън го чака куршум, а тук бай Ставри. Борисов е в цугцванг.
  • 97 Бико

    25 16 Отговор
    Гледах клип сниман с дрон на магистрала "Струма". Признавам, вече започнахме да приличаме на западна Европа, красота за окото. Благодаря ти г-н Борисов за всичко направено за тези десет години на власт. ГЕРБ-32.
  • 98 Бат Вальо

    18 8 Отговор
    Ле-леееееее, тоя какъв ще го хрупа след изборите ......
  • 99 Най добре

    23 18 Отговор
    Е Бойко да се върне че Радев о.с.ра всичко. То не са горива, ток, храни, болници, смъртност, лъжи. И защо Рашко се сеща за проверки седмица преди избори. Цяла година си бара макарите и сега юруш. И като чели някой им вярва че са внесли машините за резервни части. Когато внасяш резервни части , внасяш части а не машини. Но Радко си каза, че българите са тъпи и прости и не разбират от хардуер и софтуер.

    Коментиран от #102

  • 100 Въпросът

    8 10 Отговор

    До коментар #1 от "Мата Хари":

    Въпрocът нe e дaли Кирил Пeткoв и Aceн Вacилeв щe cпeчeлят избoритe!
    Ocнoвният въпрoc e дaли ПП щe прoмeнят избирaтeлният зaкoн!
    Дaли щe върнaт oтнoвo държaвaтa нa грaждaнитe,
    кaктo пoвeлявa Кoнcтитуциятa нa РБ!

    A чрeз прaгa нa прeфeрeнции и избирaeмитe мecтa,
    лидeритe нa пaртиитe
    прaктичecки cи приcвoявaт нaрoдният cувeрeнитeт!
    Чрeз прoтивoкoнcтитучиoнният избирaтeлeн зaкoн!

    Нeзaвиcимo кoй e пoбeдитeлят,
    чecтни ли ca избoритe,
    cлeд кaтo ca нeзaкoнни?
  • 101 Бабикян

    13 8 Отговор
    Ники, да направим по едно коремно на лоста на Радев. Е,аз едва ли ще мога дори да се набера,но ти си парче каратист, ще направиш и едно за мен.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Драган

    13 7 Отговор

    До коментар #55 от "А помните ли...":

    Всичко помним Иване , но четем решенията на съда, а не жълти сайтове, както и френската лаборатория, която изследва прословутите записи, Опитай друга опорка , по тая няма как да го задържат.
  • 104 Отговор

    9 15 Отговор

    До коментар #76 от "Въпрос":

    Ай стига бе ! Те всички социологически агенции са на Баце, още не си ли разбрал.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 РогоносецъТ

    17 9 Отговор
    тиква вирее и в килия, а ти ?, дано го последваш, лобист долен, слуга на мутри като черепа ................
  • 107 Влади

    16 23 Отговор
    Обезумелия от страх , че са разкрили кражбите му Бойко Борисов изрече най тъпата лъжа в историята на човечеството ! Че са го снимали как спинка сладко сладко , но са го издебнали да го снимат докато той не е бил там ! егати тъпата лъжа , и децата от детската градина се смеят на тази Бойко Борисова глупост

    Коментиран от #136

  • 108 ortaka

    13 5 Отговор
    Абе и ти си боклук .
  • 109 Що се

    25 13 Отговор

    До коментар #102 от "ИСТИНАТА":

    Плашиш от истината. Че Радко не става за нищо го разбра цяла България. И какво е лежа от това което написах. Че тока не по скъп от в Германия. Че болниците приемат само болни от ковид. Че сме на първо по смъртност в света. Че олиото стана от 2 на 4 лв. Фасула 8. Сиренето истинското 20, кашкавала 30. Бензин 2.5 , газ 1.4лв. и това е всичко от бездействието на Радко. Готов е да жертва България и българите само за да бъде избран повторно за президент.

    Коментиран от #112

  • 110 Вие

    6 9 Отговор

    До коментар #28 от "ГЕРБ":

    сте в ЦСЗ!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Това

    4 7 Отговор

    До коментар #109 от "Що се":

    което си го писал е вследствие на Буци и неговите приятели от ЕНП и Конгреса!

    Коментиран от #115

  • 113 maia манолова

    12 13 Отговор
    БОИКО МАИ СЛАБО ТЕ Л.СКА ПЕД.Л.....
  • 114 бай Иван

    22 12 Отговор
    Абе смешник,ти вече няма да си депутат,пък бат Бойко не го мисли
  • 115 Това

    16 7 Отговор

    До коментар #112 от "Това":

    Е в следствие че два парламента под давлението на Радко се занимават с урязване правомощия на Гешев, само и само да спасят криминални елементи и бегълци от правосъдието. Вместо да се занимават със съществените неща.
  • 116 Буци

    7 11 Отговор

    До коментар #86 от "Герб ПобедаБойко Идвай":

    си гадеден пе....ст!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Няма такъв соросоид

    12 3 Отговор
    Като тоА
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 jorj

    17 6 Отговор
    Твоята е страшна!!!!! След бергамовските кофчези поради несправяне с ковида, след икономическото цунами, което ще съсипе 90% от българите, след съсипване на демократичните наченки в България и установяване на сталинистки наамети в България, ТИ ЩЕ ПЛАЩАШ НОСЕЙКИ КОВЧЕГА СИ.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 реалист

    17 12 Отговор
    Смешник един модел за некъдърност и простотия глей себе си не мисли Борисов той си има партия и 700 000 души които го харесват
  • 123 Само празни приказки

    15 11 Отговор
    Хаджигенов съществува да се изказва срещу Гешев и Борисов.Двамата един ден си отиват Борисов вече почти се е запътил.Хаджигенов имаше възможност заедно с Христо Иванов и бяха точно като помияри обикалящи около голямо куче.Христо даже се скри.Сега пак лае ама кво?Все пак искам Хаджи да си покаже дипломата .Все твърди че е нещо повече от Гешев ама не я показва за просто сравнение ако е мъж и курназ.То се видя че не е подготвен и Боеца също каза че е слаб адвокат от личен опит. този не го искам в парламента .Тошко Ицо Хазарта и Нинова са завършили НГДЕК и им личи .А този ... Само празни приказки.
  • 124 пешо

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Дидко Бибитко":

    Готвача не го е хванала амнистия.А Батката още по малко.
  • 125 Дует ЦСЗ (Милко&Ставри)

    6 7 Отговор

    До коментар #8 от "РАДЕВ, КВО СТАА,,,":

    Я ела ми пиленце при батко + Ааааз Ставри съм аз.....
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Toxic

    15 19 Отговор
    Браво на Хаджигенов, куражлия е и е безкомпромисен с мафиотите от герб и дпс, които са покровителствани от прокуратурата. Мая също е желязна. Заслужават отново да са в парламента, за да разнищят бандата докрай! Желаем им успех!
  • 129 хаджигенчо

    21 8 Отговор
    най напред трябва таз държава да са очисти от такива като теб, че има една поговорка,, пази боже сляпо да прогледне,, а ти не си слп ти си направо кьорав и тежко му на народа от теб ако ти дадат да прогледне!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 130 Теко

    7 13 Отговор
    БОКО СИ ОТИВА шаляляляляяяяяяя
  • 131 Георги

    6 4 Отговор
    Бойко и Сие ама Камен Костадинов от ДПС също може доста какво да каже за кражбите.При него носеха чували със пари и той ги разпределяше на господарите му.Валентин Златев ,Мирински и много други герой на модерна България трябва не само да пропеят а да върнат парите
  • 132 Предпоследния Софиянец

    15 8 Отговор
    Хаджигенов след прочетеното ако си мой адвокат,ще те освободя веднага!!!!!!! И ти искаш да правиш правосъдна реформа!!!!!!!Такива нелепости а си адвокат!!!!Прокурор за да влезе където и да е,му трябва заповед (разрешение) от Съд(това го знаеш)!!!!! А Съда се ръководи само и единствено от Доказателства(това също го знаеш)!!!!!Щом няма заповед от съда,какво ти говори това г-н адвокат(това със сигурност го знаеш)!!!!! Сайт ги бил разбил,не сайт доказателствата разбиват,другото е приказки по съчинение от(гаранция знаеш и това)!!! Не ни трябва главен прокурор(е оля се),че аз не се сещам за демократична държава без главен прокурор,даже вече ЕС има такъв!!!!! Това със синьото хапче е добра идея, почвай го!!!!!!!
  • 133 българин

    15 2 Отговор
    СТИГА ПИШЕТЕ САМО ГЛУПОСТИ..СВЪРШИ СЕ С НАС И РОДИНАТА НИ ..БЪЛГАРИ..
    КОЙТО И ДА ИЗБЕРЕТЕ ВСЕ ТАЯ..САМО ГЛЕДАТ ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА И ПОСЛЕ ТОВА ДЕТО ОБЕЩАВАТ НИКОГА НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ..МОЗЪЧЕН ЗАПЕК ПОЛУЧАВАТ СКОРОТЕЧНО.
  • 134 МАЙМУНЯК

    15 4 Отговор
    ИЦЕ,ИЗТЪРВАХАТЕ ОТ ЛУДНИЦАТА ЛИ,КВО СТАНА ??????????
    ЗАЩО НЕ ГОВОРИШ ЗА ПОРЪЧКОИВИТЕ ФАТМАШКИ МАДУРСКИ МАШИНИ,БЕ??????ГУЗНИ СТЕ ,ВИДЖДА СЕ...ДЕ ГО ФАТМАКА,АМИ ДАМАДЖАНАТА....ЗНАЕШ ,Я КАЖИ КОЙ И КАК ПОРЪЧА НА СИЕЛА ДА ДОКАРАТ ТЕЯ 350 МАШИНИ ЗА ДА ФАЛШИФИЦИРАТЕ ВОТА ВЪВ ВАША ПОЛЗА И ЗА ФАТМАКА ..КАЖИ БЕ РИСТРЕ ,НЕ СЕ СПОТАЙВА...С ГАЛЕВИЦА ЗА ТОВА ЛИ РЕВЯХТЕ С/У БРОЕНЕТО НА РАЗПИСШКИТЕ,А??????ЗАТВОР,РИСТЕ,ЗАТВОР ЗА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ,И ТОВА ЩЕ СТАНЕ СКОРА...ЩЕ ПРОГОВОРИШ,НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЕШ,МАЙМУН.
  • 135 Хуманист

    8 11 Отговор
    Евала Хаджигенов, само една забележка - накрая трябва да му отрежем главата и на бойче и на гешевче, И ДА ГИ НАБУЧИМ НА КОЛОВЕ! Да е ясно какво се случва, ако има следващи мераклии!!!

    Коментиран от #143

  • 136 Луди всякакви

    12 5 Отговор

    До коментар #107 от "Влади":

    Много си е прав- на снимките, на които спи, не оспорва, че е той и в тях няма нищо уличаващо! А за мизансцена в стаята в негово отсъствие с пачки и кюлчета си има хора без мозък като тебе, да вярват, че и сто пъти да повтарят- на няколко места пласираш това си мнение. Че и някак за особено прозорлив и умен се имаш. Нямало го е там- няма го и на снимките с пачките- какво не схвана?
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Болярин

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мой":

    И вие, всичките, сте тествали Бойко, за да имате мнение по темата - аплодисменти !
    А откъде може да се закупи този филм ?!!
  • 139 Пак съм аз

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "Мата Хари":

    От "прясната" фотосесия на Бойко разбрахме, че Мата Хари в действителност е някоя си Галева ! Същата ще съди Борисов, че не спи по гръб и без чаршав, което я довежда до истерична криза !!!
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 мисир

    5 0 Отговор
    Друго си е като приказваш в наше студио!
    Говориш както искаш и колкото искаш!
    Освен това те публикуват в наш сайт!
    Демократично!
  • 143 християнин

    8 1 Отговор

    До коментар #135 от "Хуманист":

    Не пожелавай на друг това, което не би искал на теб да се случи!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Гост

    14 5 Отговор
    Няма по-отвратителен примат с претенции за власт от това политическо джудже.Може би само Кирил Петков може да го надмине в политическото лендзене.
  • 146 Бай Онзи

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дидко Бибитко":

    Точно в Дубай няма желание да бега ! Както и шиши вече не иска и да чуе за Дубай...тям много бият !!!
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Бай Онзи

    2 6 Отговор
    Мачкай , Гришо ! Виж как си е очертал д-то ! Готов си за Бай Ставри , тиквуне !!!
  • 150 Няма мърдане

    7 4 Отговор
    И аз така си мисля. Иде Радевата Зима. Тя ще остане в историята. Примера на Румен Радев ще го четем в учебниците като Иванко убиеца на Асеня, поп Кръстьо и други предатели в Българската история.
  • 151 Джонката

    9 2 Отговор
    Я ся да каже адвоката лумпен Агент ли е , Педал ли е, щото Дончева така разправя.
  • 152 Мими

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мата Хари":

    А на теб акъла е още по- плитък .
  • 153 Ива7679

    8 0 Отговор
    Хаджигенов,на теб също няма да се размине .Не е този начинът ,скъпи!
  • 154 Мими

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "Прав си...!":

    Ти си още по- тъп!
  • 155 Само празни приказки

    5 1 Отговор
    Хаджигенов съществува да се изказва срещу Гешев и Борисов.Двамата един ден си отиват Борисов вече почти се е запътил.Хаджигенов имаше възможност заедно с Христо Иванов и бяха точно като помияри обикалящи около голямо куче.Христо даже се скри.Сега пак лае ама кво?Все пак искам Хаджи да си покаже дипломата .Все твърди че е нещо повече от Гешев ама не я показва за просто сравнение ако е мъж и курназ.То се видя че не е подготвен и Боеца също каза че е слаб адвокат от личен опит. този не го искам в парламента .Тошко Ицо Хазарта и Нинова са завършили НГДЕК и им личи .А този ... Само празни приказки.
  • 156 Незнам

    5 1 Отговор
    Незнам дали ще му се размине, но на теб май май парламента този път ще ти се размине и няма да имаш възможността да се “жертваш” да станеш министър!!! Паляк!!!!
  • 157 filo

    5 1 Отговор
    Адвокатче бездарно, по скоро твоята съдба е ясна.
  • 158 Ахъ

    5 1 Отговор
    И това го казва адвокат на Божков и още цял куп мутри и мафиоти.
    На тези избори ще видим колко точно са процентите на дебилите в България.
  • 159 време разделно

    2 1 Отговор

    До коментар #40 от "Порша":

    Оооо, той заслужава да свърши като Саддам.......така че Бойче остани си в БГ докато разбереш че е прекалено късно да избягаш.......макар че и да избяга от тук пак ще свърши по същия или подобен начин щото е абсолютно безполезен а има(или поне си мисли че има) много пари, които просто ще му вземат след като го свитнат! Ама той си е стар мутрафон и въпреки че е прост със сигурност се досеща какво ще му се случи ако повече не бъде на власт тук!
  • 160 Радев

    5 1 Отговор
    РАДВАМ СЕ ЧЕ ТОЯ МИРИЗЛИВКО ЩЕ ГЛЕДА ПАРЛАМЕНТА САМО ОТ ПЛОЩАДА С ДРУГИТЕ ДВАМА КАВАЛИ. УРААА! ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРИБИРА В КОЧИНАТА ОТ КОЯТО ИЗПЪЛЗЯ !
  • 161 0707

    2 1 Отговор
    Този номер да плюем по политически опонент за да печелим точки пред избирателите вече е игран и не донесе нищо. На хората им писна от разни дрънкачи, които реално нищо не са свършили ослен да вдигат шум около себе си. Видяхме, че ГЕРБ си слезе от властта. Новите изгониха от почти всички ключови позиции представителите им. И какво стана цените скачат като през зимата на 98-99г. , уж бяха спрени кражби за милиарди и твърдяха, бюджета е пълен ударно се теглят заеми за милиарди... Та за това най големите носители на промяната първи ще почустват недоволството на хората и ще ходят да практикуват професиите си извън парламент...
  • 162 Малееей

    3 0 Отговор
    Този сега и на гадател ли се прави?
    Да завърти един чаршав около главата си и с кристална топка да отиде в някоя кабеларка да прави сеира на хората, че като адвокат изобщо не го бива.
    Ковид кризата на някои определено им дойде в повече.
  • 163 Гост

    3 1 Отговор
    То Борисов е ясен, но кажи ти бе Хаджигей, защо толкова ти харесва Истанбулската Конвенция, и искаш да я приложиш в България? Защо изпитваш такава привързаност към ЛБГТИ и искаш да узакониш еднополовите бракове в България!
  • 164 Хаджикяновците са се фокусирали

    2 0 Отговор
    върху Борисов, тъй им е наредил черепа
  • 165 sa6akoen

    2 0 Отговор
    Тоя па нещастен оръфляк само акъл ръси. Палячо
  • 166 Хаберий

    2 0 Отговор
    Коя е тая прочута и безименна банка? Защо всички ги е страх да кажат името й?
  • 167 малкий

    3 1 Отговор
    само,че ц@рвули като Хаджигенов ,Радевм ни докараха и икономическа криза
  • 168 Политолог

    1 0 Отговор
    Хаджигенов и вашата съдба е ясна.
    Народното събрание ще гледате от вън
  • 169 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    НЕЩАСНИК - ПРОВИНЦИАЛЕН ..............................................СИ ТИ .........................................................................................................
  • 170 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ТИ СИ КЕНЕФ 00 ТОАЛЕТНА - НИЩО НЕ ПРАВИШ ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА ............................
  • 171 Гоги

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дидко Бибитко":

    Какъв Буце му е тоя Хаджията е по прост и от Буце въобще няма да влезат в парламента на тези избори кой му вярва на един адвокат мошенмик в тази държава и с тези платени медий и сайтове село си говори каквото му падне без да мисли какво глупости бращолеви така че по свобода на словото сме на 1 място а не на последно от сутрин до вечер по Сичко студия се бращолеват всевъзможни идиотщини кой брат кой двата коя сестра иди се обяснявай баща държава е тотално дъно една клоака и още сто години ще сме в клоаката може да сме в Европа но сме далече и от Сомалия дори и там хората могат да отделят истината от лъжата а тука излиза един пияница и се исцепва че Бойко имал банка после къща в Барселона после остров на Гърция после изнесал 8 милярда с самолет Тея хора иматли представа какво количество банкноти са такава сума и как се изнасят с чували от един човек тука трябва най малко 200 човека и няколко институции начело с БНБ и никой не е казал дума то 3 човека откраднат нещо и единия бега та ги издаде другите двама ама село си излиза и си приказва каквото си иска ако беше в Европа или в САЩ и не докажеш твърденията си в съда отиваш ти самия у кауша там не може да хвърляш обвинения еи така за добро утро щото има съд и закони и никой не си позволява да говори без доказателства щото затвор и сега за новите снимки на Бойко пълен цирк поне да бяха измислили други а не като миналите и това с презерватива издава скалъпената работа кой ще го снимат така преди година и после щ
  • 172 дограмата

    1 0 Отговор
    КЪДЕ СА ПАРИТЕЕЕ КЪДЕ Е МАТА ХАРИ КЪДЕ СА ТЪПИТЕ КП
  • 173 Киро брейка

    1 1 Отговор
    ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ АЙДЕ ЛЕГАЙТЕ СИ И СЕ ЗАВИВАЙТЕ СУДЖУЦИ
  • 174 Свен

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "Отровното трио":

    Айде, говори си за паралелната ти страна в кухата ти кратуна, а не от името на цяла България!
  • 175 Боримечката

    1 1 Отговор
    НИКАКВИ СИНИ ХАПЧЕТА А СИНИНИ ПО ТИКВИТЕ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ.ПАРТИИТЕ В БЪ
    ГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН ИНАЧЕ С ТОЗИ МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ ТОТАЛНО ЩЕ СЕ РАЗРУШИ БЪЛГАРИЯ ..
  • 176 Боримечката

    2 1 Отговор
    ТОЯ СИ МИСЛИ ЧЕ КАТО Е АДВОКАТ МЕНТЕ И ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ ...
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Токин

    1 0 Отговор
    За цяла България ще бъде добре нищо да не му се размине нито на Борисов, нито на Пеевски, а още по-малко и на бандити като Васил Божков и Иво Прокопиев!