Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 16:48 65 149 93

Октай: Рекетират Борисов да ги обслужи докрай. Затова Пеевски излезе на светло (ВИДЕО)

  • осман октай-
  • снимки от спалня-
  • автомагистрали еад-
  • бойко борисов-
  • делян пеевски-
  • нато

Събитията, които очакваме около Черноморието, изискват изчистването на зависимите политико-олигархични мафиотски кръгове от територията на България, каза политическият анализатор

Октай: Рекетират Борисов да ги обслужи докрай. Затова Пеевски излезе на светло (ВИДЕО) - 1

Прокуратурата се самосезира обикновено да имитира или да прикрива някаква дейност, защото срещу изборите тези неща ще имат отношение и от 10-15 дена Гешев изчезна от публичното пространство, не е активен както преди, не се знае причината каква е, във всеки случай има подозрение и кулминацията следва на 14-и ноември. Всъщност Гешев има да изпълнява сериозни ангажименти в полза на задкулисието. Още от времето на КТБ, когато разследваше разграбването на милиарди и след това той спечели заради това прикриването длъжността главен прокурор и тези хора, които го издигнаха до този пиедестал като за последно ще го използват около тези скандали - около автомагистралата, около спалнята и други разкрития. Това коментира в студиото на ФАКТИ политическият анализатор Осман Октай.

Още миналата година казах, че тези, които са го заснели контролират неговото поведение и ще контролират неговото поведение като за последно да ги осребрява с милиарди и да ги обслужва. Сега с тези разкрития, които се случиха по модела на КТБ - финансова пирамида източена, по същия модел са регистрирани тези държавни фирми като пирамиди за източване. Толкова е грубо - чрез тези пирамиди, за разлика от банките, гражданите обикновено са пасивни, казват бандитите присвояването на други бандити парите, но с тези държавни фирми скандалът е изключително голям, защото се харчат бюджетни средства и европейски средства. Всичко това вече привлича вниманието - създадени са държавни фирми като "Автомагистрали", като ББР и са източвани милиарди на пирамидални структури и накрая някакви фиктивни личности изтеглят кешово парите от банките.

Нито БНБ са видели и разбрали, нито са реагирали и това е една криминална сага за източване на бюджетни средства чрез държавни предприятия. Като за последно някой се опитва да консолидира и разграбва средства. Затова излязоха снимките на Борисов, да бъде рекетиран, да ги обслужи докрай. Тези снимки не вършат работа в предизборната кампания, повтарят се, но това е сериозно послание към самия Бойко Борисов, че ако не прехвърли като Цветан Василев навремето от КТБ определени активи, определени средства, за определени групи хора като за последно, ще последват други снимки, той затова е толкова изнервен. Това е типично мафиотско послание към Бойко Борисов, за да го уплашат.

Не случайно в ситуацията, независимо от реакцията на американския департамент по "Магнитски", разкритията по "Пандора", изведнъж излезе на политическата сцена самият Делян Пеевски, който беше главно действащо лице при координацията, той е касиерът на разграбването и раздаването, след това консолидирането на тези средства в определени ръце. Същият този посредник Делян Пеевски затова е изваден на светло, за да свърши като се последно работата. Винаги съм казвал, че Гешев е по-зависим в сравнение с Борисов. В зависимост от резултата на изборите ще бързат следващите седмици, преди да се смени състава на Висшия съдебен съвет от следващото мнозинство в НС, те да излъчат друг приемлив главен прокурор, да изпреварят предстоящите разследвания около тези грабежи", коментира Октай.

"Освен официалните политически анализи, които дават огромно предимство на ГЕРБ, определено има и други паралелни проучвания, които тревожат и Бойко Борисов, и други. Има нещо по-важно: България се превръща в много важна логистика за НАТО. Събитията, които очакваме около Черноморието, изискват изчистването на зависимите политико-олигархични мафиотски кръгове от територията на България, за да не замърсяват една натовска логистика. Всичко това изнервя много играчи и затова се осветяват много неща. Аз определено считам, че правителството ще има, ще има мнозинство на промяната. Бойко Борисов цял месец провежда агресивна лична кампания и търсене на възможност за отклоняване на вниманието от истинските събития. Той знае, че ще загуби изборите и ще плати много висока цена, не само политическа.

Днеска всички трябва да се консолидираме, за да отвоюваме превзетата държава. От 2001 г., когато стана гл. секретар на МВР Бойко Борисов, неговите кадри от 20 години вече са висши ръководители във всички сектори на държавата и когато си превзел ти държавата в полза на тези изпълнения, много трудно се отвоюва тази държава, те ще се съпротивляват във всички сектори, не само службите, не само полиция, но и всички в държавния сектор", каза Октай.

"Април казах на президента, че задкулисието ще се провали в двата си проекта - да направи правителство с ДПС и ГЕРБ или ДПС с БСП. Тогава казах, че Слави Трифонов ще вземе минимум 50 мандата и ще развали тези възможности и така се случи. Само, че на 4 април изборите бяха ръководени от правителството на Борисов и излъчената от тях Централна избирателна комисия с този контролиран контингент от 20 години в цялата страна. Въпреки това така наречените партии на протеста получиха 93 мандата сумарно, не можаха да съставят правителство, но последваха определени скандали", каза той.

В неделя вечерта ще имаме първа политическа сила в лицето на "Продължаваме промяната", които ще получат още понеделник-вторник резултатите си и ще започнат преговори първо с "Демократична България"", прогнозира бившият зам.-председател на ДПС.

Целия разговор с Осман Октай гледайте във видеото:


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 234 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайте

    237 11 Отговор
    Веска от Афера се продаде на ДПС , като я питах какво стана с клипчетата от хакнатия телефон на Божков , не ми публикува коментара !

    Коментиран от #4, #5, #6, #9, #10

  • 2 Последния Софиянец

    284 38 Отговор
    Бойко Борисов е пионка.Борбата е Доган(Ердоган) срещу Кирил Петков (САЩ,ЕС).

    Коментиран от #8, #32, #62, #74

  • 3 без изход

    360 25 Отговор
    боко накъдето и да се завърти,все е със свалени гащи.

    Коментиран от #54, #55, #77

  • 4 ГешеФ

    196 29 Отговор

    До коментар #1 от "Знайте":

    Носят се слухове, че се съвокуплява с БАРЕКОВ!!!!
  • 5 И на мен така

    96 13 Отговор

    До коментар #1 от "Знайте":

    И на мен се случи абсолютно същото наскоро.
  • 6 ГешеФ

    127 13 Отговор

    До коментар #1 от "Знайте":

    Проверката ми установи, че сама си пише коментарите. Никой друг не бива побликуван!

    Коментиран от #11

  • 7 Биби Долапчиев

    31 216 Отговор
    Палниме фатмашки форашки с кафеви какашки! У недела че приключиме, мерака че им пречупиме!

    Коментиран от #17, #29

  • 8 Кмета

    93 13 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    В афера Веска не ми дава да припаря
  • 9 Севда

    49 52 Отговор

    До коментар #1 от "Знайте":

    Обслужва хората с парите !

  • 10 Торби с пари

    218 27 Отговор

    До коментар #1 от "Знайте":

    Тиквата направо го направиха на "луда калинка".
  • 11 GGG

    121 11 Отговор

    До коментар #6 от "ГешеФ":

    Аферата залези...
  • 12 Христо Иванов ДБ

    134 20 Отговор
    Тези суми не могат да бъдат обяснени от неговата декларация. Затова снимките са важни, а не за да се занимаваме с мръсното бельо на един български гражданин. Бойко Борисов няма обяснение за тези снимки, а българската прокуратура отказва да направи смислено разследване на тази фактология", добави още Иванов.
    Той се включи от входа на премиерската вила в Бояна и посочи, че е избрал това място, за да могат зрителите да си представят как вътре влизат неидентифицирани дами и носят торби с пари и кюлчета, а вероятно и с оръжие.
    "Обяснението на Бойко Борисов, което той даде след първоначалната порция от снимки беше, че тук се случвали събранията на партия ГЕРБ и някой притичал до спалнята и организирал тази сценка и я заснел. После обяснението се промени и пред един немски вестник описа история как Мата Хари, както той я нарече, издебнала момент, в който той е отсъствал, донесла тези пари, нащракала ги и по този начин тези снимки са се появили. Само че това не пасва", посочи още лидерът на "Да, България"

    Коментиран от #16

  • 13 наблюдател

    97 34 Отговор
    "Събитията, които очакваме около Черноморието"
    дано всички го отнесете, по азбучен ред, в резултат на тия събития.
    продажници.
    p.s. и нали знаете - накрая всичко завършва с парад. да ви казвам ли на коя армия?
  • 14 JEFF

    246 25 Отговор
    Борисов винаги е изпълнявал заповедите на този, който го направи генерал.Всички знаем, че това е Доган. ГЕРБ е ДПС под прикритие, чието време надявам се свърши. Никога ГЕРБ , никога ДПС !
  • 15 Пламен

    44 167 Отговор
    Прочетох,че Осман Октай е в инициативния комитет на Радев и че Валя Балканска е в инициативния на Герджиков...Веднага реших за кого да гласувам

    Коментиран от #57, #81

  • 16 ВЕЛИК СИ БОЙКО...НАИСТИНА ВЕЛИК..

    43 138 Отговор

    До коментар #12 от "Христо Иванов ДБ":

    Най после премиера Борисов коментира излезлите вчера снимки от неговата спалня - Борисов бесен: Жалко, гнусно, подло - гледат кой как прави секс и готвят чудовищна далавера! ВИДЕО

    ​​​​​​​Ей, Христо, харвардците те издухаха, а при демокрация по Радевски основен изпълнител е Бойко Рашков, заяви лидерът на ГЕРБ. Докато се занимават с глупости, с моите чекмеджета и кой по какъв начин прави секс (това си е моя работа) външния дълг расте.

     Борисов се обърна и към лидера на ДБ Христо Иванов - "Ей , Христо, харвардците те издухаха - и от картата няма да те има.

    Жалко, гнусно, подло - не ти отива с Черепа и с ортаците на Радев.

    Обръщам се към Христо Иванов, защото ми е бил вицепремиер и коалиционен партньор." 

    Коментиран от #59

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Прав е Октай

    183 20 Отговор
    Новата порция снимки от спалнята на Бойко Борисов показва няколко неща:

    1. Мафията държи Борисов на къс повод със серия компромати като този и не само като този.

    2. Борисов е човек, който поради тежката си зависимост не може да има свободна воля, а това го прави изключително опасен за националната ни сигурност и правовата държава. Затова този човек и шайката му никога повече не трябва да управляват.

    3. Пускането на порции на компромати за Борисов има за цел както да подгрява неговата зависимост, така и да оформя политическия пейзаж, включително в полза на мнимите му противници, отглеждани внимателно от задкулисието докато дойде момент да го заместят.

    4. За Борисов алтернативата извън властта е или смърт, или затвор. Задкулисието ще позволи Борисов да си тръгне жив от властта (макар да не управлява от няколко месеца политическият му потенциал все ще не е изчерпан) само ако реши да го остави в ръцете на правосъдието, за което основания ще се намерят много. Борисов знае това и затова е готов да се бори за оцеляването си по всякакъв начин.

    Коментиран от #41, #50

  • 19 БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО Е В...

    46 144 Отговор
    ХУМАНИТАРНА КРИЗА!!!! ( както при всички 6 ПРАВИТЕЛСТВА на БКП)!
    СЛЕД ФИНАНСОВАТА, ИКОНОМИЧЕСКАТА, ОБРАЗОВАТЕЛНАТА, ЗДРАВНАТА И ВСИЧКО КОЕТО ВИ ДОЙДЕ НА УМ,..... ФАТМАКА БЪЛГАРОУБИЕЦ И МАСОВИЯТ УБИЕЦ КАЦАРКАТА ПРИЗНАХА ЗА КАТАСТРОФАТА И....ПОМОЛИХА ЕК ЗА...ПОМОЩ!
    ВЕЧЕ НЯМА ДОРИ ...КИСЛОРОД ЗА БОЛНИТЕ!!!!
    ТОВА Е ...КРАЯТ

    Коментиран от #49

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Стойко

    90 46 Отговор
    Г-н Октай казва -" Той знае, че ще загуби изборите и ще плати много висока цена, не само политическа."...Дано е само политическа , защото всяка друга е неприемлива! Дори и крадец и безскрупулен мошеник и измамник , все пак и той е човешко същество! Най доброто възмездие за него е справедлив съдебен процес!
  • 22 Пепи

    126 21 Отговор
    Бойко го жертваха това стана ясно още миналата година.Сега трябва да се спаси дълбоката агентура.Хората който реално дърпат конците.Ще се опитат да се покрият да се избелят а под повърхноста да си карат Ганкиното.Обаче Чичо Джо тоя път е сериозен и фандък няма да има.Чистене до дупка.
  • 23 Васил Божков

    127 19 Отговор
    "Майката на Шиши се отказа от него! Аз няма! С каскета ще ги гоня до дупка! Ще ги намеря дори да се скрият с подводница в дъното на океана"
  • 24 Стига лъжи

    43 146 Отговор
    А, бе, държавата загива. Децата вместо да плюят вкъщи, не могат да се справят, хунтата на радев ни унищожава.

    Коментиран от #35, #40, #43, #63

  • 25 0808

    18 23 Отговор
    ... всите са маскари..Щастливеца
  • 26 Лейка

    66 7 Отговор
    Така е, но той си върна дължимото. Някой смел да напише имената на които беше длъжник още като го издигнаха за Кмет на София. Май аз ще ги напиша и живеят близко до тенис Кортовете в Банкя
  • 27 ddd

    63 14 Отговор
    Ще ги обслужва докрай в ЦСЗ чак свят ще му се завие
  • 28 миризлив пръч

    47 59 Отговор
    Османе,нищо не казваш за това кой прецака Стойчо с тестовете ве.Взеха си парат,и дим да ги нема,а кацарко гледа като мало умен и мига на парцали.
  • 29 РОМАН

    25 5 Отговор

    До коментар #7 от "Биби Долапчиев":

    Умен си, умен, подсигури се за зимата, няма да гладуваш!
  • 30 Тодор Живков

    78 16 Отговор
    Страхотен анализ дано всичко се развие така.
  • 31 Ееехе

    63 13 Отговор
    Боко ако е умен щеше да я прави политиката. Бриго Аспарухов го и четка че не са го забелязали от разузнаването по рано, и той тиквата се взе на сериозно че е умен УМНИТЕ НЕ СЕ БУТАТ В ПОЛИТТИКАТА. А ВЪВ БИЗНЕСА ТИКВО ДЪРЖАВЕН ИЛИ ЧАСТЕН +БАНКИ
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 бойкотаралежа

    45 17 Отговор
    тиква+козяк+каскет=00
  • 34 Bg soul

    35 9 Отговор
    Има само една партия с чисти намерения...и морал...уви народа ще избере отново групировките и за жалост една птичка пролет не прави. А и знаем всички, че срещу "различните" се играе мръсно...обединяват сили от страх и го унищожават.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хаджи Генчо

    61 8 Отговор
    Идва Видовден! Гласувайте!
  • 37 Пенди

    43 12 Отговор
    Как ги обслужва? Да не би да се е хванал за палците? Той и Герджика е сгоден за обслужване.
  • 38 Кинжал

    71 18 Отговор
    Нямам какво повече да допълня. Това което Осман казва е точно така , с две думи хвърлиха му рибешка глава пред къщата на главанака, но тази смърт е предизвестена. По-важното, което казва е за Черно море и за агресивните проекти на НАТО. Доста завоалирано и меко се изказа, но кучето наистина е заровено по черноморието.
  • 39 Надежда има

    38 9 Отговор
    Ковида ще заличи скоро политици и бизнесмени - мафиоти свързани с Асет и Ахмед. Чичо Сам не вярва на сълзи.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ΣΣΣΣ

    22 46 Отговор

    До коментар #18 от "Прав е Октай":

    Според мен мафията не държи Борисов, защото ако снимките са истински, то нали няма толкова наивни тук, че да смятат, че тези пари са за Борисов, а не за "големите началници" в Брюксел. Някой смята ли, че хиените, баш бандитите в Брюксел ще оставят малката мутра, прислужничето Борисов с такива кинти. Някой смята ли, че другият мафиотска кръг в България е по- силен от глобалната мафия? Никой няма да закачи Борисов за тези кинти, ако са истински снимките де, защото глобалните мафиоти в Брюксел няма да позволят. При едно разплитане на чорапчето, по пътя на парите се стига до тях. Така, че Борисов ще си тръгне от политиката жив и здрав и без пари.
  • 42 Новата мафия

    31 46 Отговор
    унищожава старата за да може да граби колкото си може повече,и това си пролича за тези 6 месеца какви заеми се изтеглиха и къде потънаха, а в държавата е пълен хаос !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Баце

    47 13 Отговор
    Другарю Октай, като гледам снимките с използвания презерватив се си мисля, че него го обслужват, па и той си каза, че имал нужди, ама може и да си прав да е минал на другия бряг и да ги обслужва, едно време си каза, че мисли да става пиал, ама и така и онака тия пълни чекмеджета явно добре обслужва Тулупа му с тулуп.
  • 45 ИМПЕРИАЛИСТ

    34 97 Отговор
    ГЕРБ и Бойко - значи ХЛЯБ И РАБОТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...Всичко друго е "пунта мара"....Некадърниците се дразнят от Бойко, заради строежитe на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н., c кoeтo ги кaрa дa ocъзнaят cвoятa нeпoтрeбнocт кaтo хoрa.

    Коментиран от #65, #66

  • 46 Алоу

    29 17 Отговор
    Каква стана тя? Бойчето стана мъченик, че приемал дарове жрици на любовта.
  • 47 Хи хи

    29 35 Отговор
    Октай е като латерна , едно и също. Октай , времената се промениха , годината вече не е 2014. от тогава нищо различно не си казал , само внушения.
  • 48 Хахаха

    29 14 Отговор
    Октай, Гешев изпипва обвинителен акт за държавна измяна, шпионаж, нарушение на Конституцията (неколкократно) и още, и още.... Сещаш ли се срещу кого? Затова се е "скрил".

    Коментиран от #64

  • 49 Хихи

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО Е В...":

    Не си ваксиниран, нали?
  • 50 Хахаха

    18 9 Отговор

    До коментар #18 от "Прав е Октай":

    .... и 5. Явно хунтата смята, че все още има балъци, които се вързват на фейкове и претоплени манджи. И може би с право, явно ви има.

    Коментиран от #61

  • 51 Дааааа

    15 39 Отговор
    Октай човек на Чорапа.......
    Що не си гледа старините....ДС
  • 52 интерпол

    46 13 Отговор
    Сретан Йосич скоро ще излезе от затвора,а Боко ще бъде само един обикновен гражданин без протекция.Ох бабачкооо!
  • 53 Както

    58 21 Отговор
    винаги-точен анализ.Винаги ни е било интересно да четем вашите коментари г-н Октай.Здраве и успех
  • 54 Ван Дал

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "без изход":

    Е без гащи.
  • 55 Тото 1 и Тото 2

    25 4 Отговор

    До коментар #3 от "без изход":

    И зад него кмета на Симитли ли е ?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Шляпчо

    17 6 Отговор

    До коментар #15 от "Пламен":

    За шкафчето с евронките и кондома тути- фрути?
  • 58 Бай Шиле

    20 13 Отговор
    Утре пак ще вали.Де-ева тоя Радев,де-ева.
  • 59 Заптие

    10 28 Отговор

    До коментар #16 от "ВЕЛИК СИ БОЙКО...НАИСТИНА ВЕЛИК..":

    Никога не казвай никога. Сега предстои мандат в коалиция ГЕРП и ДПС. В уравнението се пита КОЙ ще е министър председател- Пеевски или Борисов? И как Барбата ще сведе глава пред "шефа на ДАНС"?
  • 60 Да дааа

    17 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Като за последно някой се опитва да консолидира и разграбва средства.
  • 61 Невменяем

    22 5 Отговор

    До коментар #50 от "Хахаха":

    Не вярвам и на изпарилите се 60 милиона, ама ги няма!
  • 62 Sts

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ДПС е равна на АТАКА ,създадена е от едни.Запомни го това:) .
  • 63 Санитар

    10 3 Отговор

    До коментар #24 от "Стига лъжи":

    Спазвай здравните правила и препоръки и не се прави на репресиран мъченик от малцинствените етноси!
  • 64 Хибискус

    25 4 Отговор

    До коментар #48 от "Хахаха":

    Гешеф изпипва кръгова отбрана и се окопава, защото му предстои награбване и отнасяне като куцо пиле- домат!
  • 65 Пропусна

    30 9 Отговор

    До коментар #45 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Краденето на Бойко .Не го пропускай.Краденето на ГЕРБ
    Не пропускайте моля.Кажете си истината .Ей така... Бойко краде......Не е сложно да кажем ИСТИНАТА.
  • 66 stan40

    21 6 Отговор

    До коментар #45 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Българите освен хляб искат и кебапчета ,и затова бягат в чужбина. Боко, ако беше ял само сух хлебец нямаше да има такъв търбух.
  • 67 stan40

    23 2 Отговор
    При Иван Костов нещата при дребния бизнес вървяха, защото не му се пречеше и не му се налагаха ограничения. Сега контролните органи по числен състав са повече от едноличните търговци. Опростени нещата за правене на бизнес и нещата ще потръгнат. С беден народ бизнес не се прави.
  • 68 Това е България

    36 8 Отговор
    На Герб. В болниците пикаят в София в стайни, мизерия и липса на човешко отношение а дуги теглят десетки милиони на каса и грабят от парите на данъкоплатците безнаказано. Гарантирано от Герб, ДПС

    Коментиран от #70

  • 69 ПРЕСА

    21 4 Отговор
    КЪДЕЕЕ СА ПАРИТЕЕ КЪДЕ Е МАТА ХАРИ КЪДЕ СА ПРЕЗАРВАТИВИТЕ КЪДЕ СА САКОВЕТЕ И ЧУВАЛИТЕ КЪДЕ СА ТЪПИТЕ КП
  • 70 Корекция

    9 3 Отговор

    До коментар #68 от "Това е България":

    В баниците пикаят в кофи и бутилки...
  • 71 войводата

    28 7 Отговор
    КАКВО ЩЕ ПРАВИМ С КМЕТОВЕТЕ НА ОБЩИНИ СТАНАЛИ МИЛИОНЕРИ ПРИ БОРИСОВ
  • 72 ОЧЕВИДЕЦ

    26 7 Отговор
    В КОВИТ ОДЕЛЕНИЯТА ХОРАТА ХОДЯТ ГОЛИ И ПИКАЯТ В КОШЧЕТАТА ЗА БОКЛУК ТОВА ГО ПРАВЯТ ДОКТОРИТЕ НА СУДЖУЦИТЕ ДА ДОКАЖАТ КАКВА СМЪРТНОСТ Е СЕГА КАТО ГО НЯМА МЪДРЕЦА ОТ БАНКЯ
  • 73 ПИТАМ САМО

    6 4 Отговор
    има ли още суджуци,разбоници и тъпи КП
  • 74 Хахаха

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Още един глупак кои може да пипне Доган /Нали тоисможи кауна
  • 75 ПРЕСА ЦЕНТЪР

    19 4 Отговор
    Cкaндaлитe, cвързaни c мaшинитe зa глacувaнe и тeзи c нoвитe cнимкитe oт cпaлнятa нa Бoриcoв, кaтo чe ли ca мeжду другoтo. И мoжe би ce пуcкaт c цeл дa зaглушaт гигaнтcкaтa aфeрa зa ”Хeмуc”, кoятo миcля cи, бългaрcкият нaрoд нe мoжe дa ocъзнae. Cнимкитe нe пoкaзвaт нищo нoвo, ocвeн чe oщe пoвeчe ни пoгнуcявaт oт тoвa, кoeтo cмe търпeли 12 гoдини.
  • 76 ivan

    14 2 Отговор
    Бой4ето знае, 4е има и други снимки на които 4екмеджето е отворено и той се вижда как спи,разпиляни па4ки до него докато спи,досега пускат само него и затворено 4екмедже или само отвореното 4екмедже и наро4но го унижават като го снимат нагъзен и той дефакто си е нагъзен най-малко покрай този слу4ей да не говорим за други
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Седя и мисля....

    9 2 Отговор
    А възможно ли е бат Бойко, ако се объркат нещо сметките, да изчезне в посока милионите си? Има си, от доста време предвидливо разместени, интересни негови хора на още по-интересни места. Ще го "изпуснат" ли едни хора тук или да?
  • 79 ДС Огнян

    6 7 Отговор
    Добре бе Факти, защо постоянно сте трибунка на доносниците на ДС и ги представяте като политически анализатори? А? Какво ще ми каже Октай - Агент Огнян? Или е по важно да се реанимират ченгетата и пак народът да опъва каиша. Не сте мисирки, а обикновени глупави пуяци.
  • 80 Страничен

    8 1 Отговор
    ГЕРБ,БСП и ДПС трябва да са с минимум гласове, за да се случи положителна за България промяна!
  • 81 До помачения

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Пламен":

    Пламенчо изясни ни и на нас за кой ще гласуваш,за Фейме Кестебекова ли.Знаеш коя е нали сте от една вяра.
  • 82 Октай

    10 6 Отговор
    ВНеделя ще имаме първа политическа сила-ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА!!!
  • 83 Октай

    9 2 Отговор
    В НЕДЕЛЯ ЩЕ ИМАМЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА -ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА....
  • 84 rolangaros

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Хихихихии.. хихихихии":

    Ей, Бай.. ,Всяка държава съществува благодарение на службите ,които има.Да ти напомня ,че и в службите е имало и има много свестни хора.Мърша има навсякъде. Октай е изключително точен в преценките си, защото има нещо безценно : ИНФОРМАЦИЯ.
  • 85 Всъщност

    2 1 Отговор
    Вижда се, много е навътре Октай с нещата. Но не споделям мнението му че в нато са големи чистници и нямало да занърсят логистиката си. Щом им служи, всеки корумпиран бг политик е радост за натото.
    А за ПП - Ето от Факти от днес (за последния месец октомври) :
    ГЕРБ е водеща политическа сила с одобрение от 22,1%, след нея се нарежда формацията на Слави Трифонов “Има Такъв Народ“ с 19,3%. БСП остава трета политически сила с 16,6%. Това сочи проучване на Sociology Web Researcher на електоралните нагласи

    Според него: "Четвърти са ДПС, които разчитат на пълна мобилизация на електората си във връзка с кандидатурата на Мустафа Карадайъ за президент и постигат вот от 10,3% от анкетираните. Политическият проект на Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме промяната“ остава на пето място – 10,1%, към който се насочват голяма част от избирателите на „Демократична България Обединение“ и „Изправи се. Ние идваме“. „Демократична България Обединение“ получава одобрението на 8,5%, с което реализира най-голям спад от останалите парламентарно представени партии и заема шеста позиция.
  • 86 вявя

    3 2 Отговор
    Като почнат разни ДС - та и ченгета, които цял живот са яли на държавната трапеза да дават акъл, направо ме хваща яда. идва ми да го хвана Бай Осман за дебелата чутора и да я блъскам в масата. докато си изпее всичко.
  • 87 Иванов

    7 0 Отговор
    Цялата държава е рекетирана! От Пеевски, от Доган, от Октай, от Иво Прокопиев, Божков... Аман вече!
  • 88 Николай

    2 1 Отговор
    Внука на Тодор Живков може да каже кой гое направил генерал и какви са били условията за да стане премиер.Всичко друго е догатки.Така сега новия брат застана зад новата партия а отпадъците продължават да упорстват защото не те ще лапат а други по силни от тях са на хоризонта.И двете са вредни за народа и страната.
  • 89 Zatvor

    3 0 Отговор
    ДПС,БСП И ГЕРБ ВЪН
  • 90 7777

    3 0 Отговор
    Ако Октай и сега познае, не ми трябват никакви социологически агенции. Ще слушам само него.

    Коментиран от #92

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 rolangaros

    1 0 Отговор

    До коментар #90 от "7777":

    Май позна пич😉
  • 93 азнесъмхарвард

    0 0 Отговор
    А какво ще кажеш за инвеститорските банки и банкички около Кирил Петков и неговите кандидат депутати с чии парички са там. Порови малко по-дъблоко и ще видиш че доверчиви хора влагат парите си в банките им, а те кандидати за депутати са пишат, ама като теб си пъчат пред хората видите пи харвард било