Last news in Fakti
  Тема: Украйна

1 Март, 2022 23:56 5 642 99

Валентина Василева за ФАКТИ: Украйна няма да се откаже! Никой няма да смачка този народ

  • валентина василева-филаделфевс-
  • валентина василева-
  • единна народна партия-
  • украйна-
  • русия-
  • владимир путин

"Българският интерес е позицията на Евросъюза и на НАТО", категорична бе Василева, която е председател на Единна народна партия

Валентина Василева за ФАКТИ: Украйна няма да се откаже! Никой няма да смачка този народ - 1
Снимка: ФАКТИ

"От вчера насам можем да кажем, че позицията на България е адекватна изцяло". Това каза пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Валентина Василева, председател на Единна народна партия. Коментарът ѝ е във връзка с позицията на българските власти относно военната агресия на Кремъл спрямо суверенна Украйна.

Василева изтъкна, че от партията ѝ са призовавали от самото начало за ясна позиция на правителството и парламента и първи са поискали оставката на вече бившия министър на отбраната Стефан Янев.

Още новини от Украйна

Тя коментира и тезата на Стефан Янев, че не винаги трябва да се съобразяваме с ЕС и НАТО, а да си гледаме "нашия български интерес". "Извинявай се, кой е нашият български интерес? Ние не сме в Азия, ние сме в Европа и политиката на Евросъюза е български интерес, политиката на НАТО също е български интерес", категорична бе Валентина Василева.

"Мисля, че досега светът не е бил толкова сплотен и не е имал толкова силна реакция срещу войната и насилието", отбеляза председателят на Единната народна партия.

Въпреки абсолютния му провал като министър на отбраната, Василева отчете добрата работа на Стефан Янев като служебен министър-председател.

По отношения на пропутинската позиция, която заема Корнелия Нинова в момента, тя заяви следното:

"Добре е да припомним и тя може би трябва да си припомни, че Кристиан Вигенин беше първият и единствен външен министър въобще от тази страна на Европа, който поднесе цветя на Майдана. Да попита Сергей Станишев, който е роден в Херсон и е от Украйна, в качеството му на председател на ПЕС той какво мисли по този въпрос? Колкото по-бързо българските политици разберат, че те трябва да бъдат на страната на украинския и на руския народ, а не на страната на Путин, ще бъде толкова по-добре за тях. Включая и г-жа Нинова, включая и това мишкуване от партия "Възраждане", която също не може да каже открито на коя страна е - "тя била на страната на българския интерес". Българският интерес е позицията на Евросъюза и на НАТО".

"Ветераните, от които почти никой не е останал жив, на 9 май това нещастие Путин, как ще ги погледне и какво ще им каже? Слава Богу, че баба и дядо не са живи, за да видят този срам и този ужас", каза Василева, която е с баба украинка и дядо руснак.

"Путин заля с кръв съвременната руска история и потъпка паметта на всички, които са се сражавали за мир. Искрено се надявам да го възпре самата Русия. Смятам, че това е изключително важно заради Русия. Този народ е време да избере кое иска. Ако той бъде отстранен отнякъде (б.р. Путин) или нещо се случи, Русия ще продължи да бъде унижена. Освен това Русия ще продължи да живее с това, че е обградена с врагове. Русия трябва да реши как иска да живее и кой път иска да поеме. Затова смятам, че е изключително важно самата Русия да свали Путин, това е единственият начин, с който те могат да измият този срам", смята председателят на Единна народна партия.

Тя коментира и елемент от българското общество: "Сега е моментът, в който ние трябва да направим един разрез на обществото и да установим нагласите, защото аз смятам, че ние имаме много високи нива на ултра-национализъм, на фашизоидни елементи в България и изключително висок процент на език на омразата. Сега е моментът да изследваме това нещо и да вземем мерки".

"Единна народна партия от много години обясняваме, че службите за сигурност на България не се справят добре. България е разграден двор! Ние сме в информационна война от десетилетия и сега берем плодовете - това, което виждаме в социалните мрежи, първите дни огромен процент радващи се на Путин и на това, че Русия навлязла "да спасява брата си". Ако Путин иска да спасява руснаците, живеещи в Украйна, как ще пусне вакуумни бомби, как ще обстрелва жилищните квартали на Харков? Днес в центъра на Харков падна бомба, вече стотици са убитите мирни граждани. Той (б.р. Путин) не обича никого, той не обича и Русия, той излъга собствения си народ", заяви Валентина Василева.

"Путин като един вече добре развит диктатор, за него беше най-лесно да направи един такъв конфликт, както е в Донецк и Луганск, за да има "обективна" причина да навлезе с войските си в Украйна. Каква е истината за Донецк и Луганск - там преди няколко години една група просто окупираха едни административни сгради и казаха, че това са Донецка и Луганска република. Никой в света не ги призна, освен Русия. Една от тезите, която върви във Фейса, лансирана от руските проксита, е, че 14 000 руснаци са избити в Донецк и Луганск. Няма такова нещо. Ние и цял свят знаем добре много добре, че там се бият руски военни, с руски пари и с руски оръжия. Те, за тези 7-8 години, даже не можаха да спечелят на своя страна тези територии, те владеят едва 1/3 от т.нар. Донецка и Луганска републики. Ако гледате и клипове, руснаци, рускоговорящи, които живеят на тези територии, те в момента се борят с руската армия. Украйна няма какво да отстъпва, няма на база на какво да го отстъпва", категорична бе Василева.

"Големият страх на Путин не е НАТО. Огромният страх на Путин е Евросъюзът, огромният страх на Путин е, че като влезе Украйна в Евросъюза, Русия и руските граждани ще видят веднага разликата - стандарта на Украйна и развитието на Украйна. Това е големият му страх", смята председателят на Единната народна партия.

"Украйна няма да се откаже. И с право. Украйна превъзмогна Гладомора - не можаха да я сложат на колене. Украйна се справи с Хитлер - не можаха да я сложат на колене. Украинският народ ще стигне докрай, никой няма да смачка този народ".

Целия разговор между Лили Маринкова и Валентина Василева можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 77 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здравко Думанов

    52 157 Отговор
    ПУТИН Е УБИЕЦ НА ДЕЦА... 21 ВЕК... КАКВО ДОЖИВЯХ.

    Коментиран от #10, #88

  • 2 Роман

    46 153 Отговор
    Българският народ е с украинския срещу геноцида, който извършва Кремъл, избивайки мирно население, включително деца.

    Коментиран от #34, #89, #93

  • 3 ООН

    18 90 Отговор
    Корпуса на Мира в Украйна.
  • 4 Грульо

    164 39 Отговор
    Таз плазмодия, откъде изпълзя и тя? От няколко дена много евро плазмодии взеха да изпълзяват от дупките си и да бранят НАТО, без да питат народа, но и без да заминават на фронта да докажат верността си към господарите си. Те много добре знаят какви сте продажни и колкото и да им се подмазвате, и вие ще ядете евроатлантическата хурка, продажници. :D

    Коментиран от #40

  • 5 Сами Гецов

    41 127 Отговор
    Добре че е НАТО че руснаците вече щяха да ни разстрелват по улиците на София, Варна, Пловдив....

    Коментиран от #95

  • 6 На това се надяваме

    138 27 Отговор
    Украйна да си помогне,подкрепена от Русия и да се освободи от гнилия запад.
  • 7 Аман

    93 10 Отговор
    От уоди..знайни и незнайни....
  • 8 proi4o

    124 11 Отговор
    Валентина Василева, председател на Единна народна партия. =5 члена и 3 членки.
  • 9 Анонимен

    115 10 Отговор
    Бой бой и пак бой. Продължавайте без да спирате. САЩ всичко вижда отгоре и стоят твърдо зад вас. Не са до вас телом, но духом се молят за вас. Те ще ви пратят провизии, оръжия, цялата си безвъзмездна любов и то само при едно условие. Продължавайте да се унищожавате.
  • 10 8904

    102 11 Отговор

    До коментар #1 от "Здравко Думанов":

    Също от СНН и Факти тази сутрин чух че Путин не само убива бебета но и ги изяждал. Западната факе нюз съвсем е откачила и психясала. Тези от злоба не знаят вече на кой свят се намират.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Сатана

    101 8 Отговор
    Фашистите в България изпълзяха на припек надушвайки кръв и пари. Само с вехти лозунги от времето на Хитлер и Рейгън няма да изкарате дълго време.Трябва и малко мускули да покажете,да грабнете пушките и чемодан-Украйна в Нацистите батальони.Ще защитавате лабораториите за биологическа война на НАТО.
  • 13 Rsd

    84 7 Отговор
    Много нагли тия фашаги бе.
  • 14 Име

    72 5 Отговор
    Като гледам оня начервения медиатор от другата статия, и тази и тя украинка, си мисля че Украйна е започнала да се освобождава от такива много преди Путин да нападне. Сега само ще приключи.
  • 15 4567

    82 3 Отговор
    81% от войните след ВСВ са на САЩ.
  • 16 Тая е зелен гущер, сертификатник!

    82 6 Отговор
    Ама,че грозно чудовище са изкарали американските подлоги! Отблъскващо , фалшиво, също като ковидуродите с ,които ни заливаха до вчера!

    Коментиран от #78

  • 17 Майна

    75 5 Отговор
    Тони Кевин ,,От 2014 г. с американска помощ и пари Украйна е преобразувана като националистическа държава, смъртоносно оръжие, насочено срещу Русия. Укронацистите, за които никога не се говори на Запад, получиха лесен път към властта. Други елементи в националния облик бяха сплашени и потиснати, тъй като украинската национална идентичност беше наложена на мултикултурен народ. Посланието на националистите беше – станете част от нашата мечта за Украйна или си тръгнете. Нямаме полза от вас, това вече е нашата земя.

    Руската православна църква беше проникната и обърната срещу църковния център в Москва. Настъпи трагичен разкол.

    Ужасните събития – преди всичко запалването от укронаци на сградата на профсъюзите в Одеса през април 2014 г. и изгарянето до смърт на 45 мирни протестиращи, намерили убежище вътре – докараха възпиращото послание за потискане на правата на човека. Не ни се съпротивлявайте, ще платите с живота си.

    И героизмът на хората от Луганск и Донецк, че казаха „не“ на такава жестокост, като взеха оръжие, за да защитят визията си за родината си
  • 18 ВаскоКеца

    50 6 Отговор
    Тази, ако знаеше, че Путин яде живи деца, направо щеше да напише не една, а цели две декларации до ООН.
  • 19 Хайде

    69 6 Отговор
    Продажничке, отивай да се
    Биеш на бойните действия, недей да ни доказваш колко си прожадна мисирка
  • 20 Четири

    47 6 Отговор
    През август 1948 г. Съветът за национална сигурност на САЩ, по искане на министъра на отбраната Джон Форестал, издава меморандум (NSC 20/1 1948 г.), в който се казва: „Няма ясна разделителна линия между Русия и Украйна и е трудно да се установи то... Икономиката на Украйна е неразривно преплетена с икономиката на Русия в едно цяло. Никога не е имало икономическо разделение, откакто територията е завладяна от номадските татари и започва да се заселва от заселното население. Опит за разкъсване далеч от руската икономика и образуване на нещо независимо би било толкова изкуствено и разрушително, колкото опитът за отделяне на житния пояс, включително Големите езера, от икономиката на Съединените щати..."
    Това, което беше очевидно за анализатори и държавници на Съединените щати в ерата, когато те се превърнаха в суперсила и имаха монопол върху ядрените оръжия, беше забравено от съвременния политически истаблишмент и медиите на Америка. Лидерите на Белия дом и ЕС вярват, че могат да използват сила или заплахата от санкции, за да накарат руснаците да мислят за Украйна като за държава, различна от Русия. И ако Западът успее да „удържи“ Русия, тогава неговата награда ще бъде натрупването на дългогодишна враждебност на руснаците, за които Западът, САЩ, НАТО, ЕС ще се възприемат в единна оптика – като сила. което пречи на руснаците да притежават и да се разпореждат със значителна част от земята си и от наследството си и да бъдат близо, в една страна, заедно с близки
  • 21 Смешница

    77 9 Отговор
    Това е позицията на правителството,не на българския народ.Попитайте колко българи ще се бият срещу Русия?Да ли ще съберете 500 човека?Аз съм български офицер с чин полковник от запаса и ще накарам частта ми да се предаде без да е истрелял и един патрон срещу Русия и ще преминем на тяхна страна.Аз съм се клел да защитавам България и не ме интересуват интересети на САЩ и запада и една корумпирана прослойка политици които се видя че за 39 години освен да разбие държавата ни,друго нищо не е постигнато.Може ли някой от вас да убеди народа че живее по добре от преди 30 години,аз смятам че не.Определен малък кръг откраднаха парите на народа и са добре,но като цяло народа с 500 евро заплата е в плачевно състояние.

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Майна

    54 6 Отговор
    Тони Кевин ,,В продължение на осем дълги години руското правителство се опитваше да накара мирния процес от Минск да работи. Киев се подиграваше и се присмиваше, докато снарядите продължаваха да валят смърт върху бунтовническите региони. И тъй като САЩ и НАТО изпомпват все повече и повече оръжия и инструктори по тероризъм и саботаж в Украйна.

    Най-накрая през декември миналата година на Русия беше достатъчно. Путин се опита да предложи амбициозни нови принципи за отношенията със Запада, най-важното обещание, че Украйна никога няма да се присъедини към НАТО и изтеглянето на оръжията на НАТО от границите на Русия. Всичко напразно. Западът се подиграваше, подиграваше се и се присмиваше на мирните предложения на Русия.

    Западът остава затънал в своя фантастичен свят на голям лош агресор Путин, управляващ нещастната си страна с железен юмрук. Колко напълно неверен е този разказ, както се опитах да разкажа в двете си книги за Русия през 2017 и 2019
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Мамул

    49 5 Отговор
    Сблъсъкът е между Русия и САЩ! Имат си и коалиции. Нас няма да ни оставят да избираме. Силово ни задължават да сме с политика на американска васалност. Не е полезно за нас, само негатив без ползи.
  • 26 Ирина

    0 14 Отговор
    Оп ,умея да се извинявам
  • 27 Нещо повече,

    55 5 Отговор

    До коментар #11 от "Майна":

    Храбрите армии на Донецк и Луганск, напомнят на Сръбско-Българската война и младата бг армия! Громят фашистите и доказват своята независимост! БРАВО!
  • 28 Смешнице

    55 7 Отговор

    До коментар #24 от "Ирина":

    Защо ме си в Украйна ,букле да я защитаваш,а пишеш по вестници? Твоята Окрайнина и запада са в опасност,бият се ,а ти така ли я браниш по вестниците? Когато нападнат държавата ми Сащ или Европа аз ще бъда в България ,а руснаците са добре дошли.
  • 29 Ирина

    25 3 Отговор
    Препрочетох нещо друго, напълно съм съгласна.Извинявай Смешнице
  • 30 Кресна

    58 3 Отговор
    Да живее България ,да живее братския руски народ.Сащ вън от Европа,България вън от НАТО.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Четири

    63 3 Отговор
    Потърсете в тубата "Децата на Донбас" и "Донбаска Пролет". Два Български документални филма които показват ужасите на еврейските нацисти в Източна Украйна. Ако може дори да стигнете до половината на тези филми ще ви се иска с голи ръце да удушите този пудел Зеленски и неговата шайка. Има предупреждение че филмите имат виолантно съдържание. Не бих ги препоръчал на хора със слаби сърца, аз лично гледах само около 15 минути и се ужасих. Бог да помага на Русия и Путин и истинските Славяни.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Да да

    57 5 Отговор

    До коментар #2 от "Роман":

    Бг народ е против украинските фашисти и масово симпатизира на Путин и Русия! Слава, вечна слава на освободителите на Окраiна!
  • 35 Батьтко Махно

    4 62 Отговор
    Човеконенавистния военопрестъпен кремълски режим на Путлер се е разпоредил офицерите да убиват ранените си подопечни солдати,за да не попадат в плен и да разказват как са ги подвели да нападат украинските си братя! Слава Украине! Героев слава!

    Коментиран от #65

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ПЛАНдемия➡ВОЙНА➡ВЕЛИКО НУЛИРАНЕ➡РОБСТВО

    48 1 Отговор
    До вчера ни манипулираха за ковида с най-различни анонимни експерти, а днес ползват същата тактика и за операцията в Украйна. Този "свободен" Запад с "обективните" си медии. 😃😄
  • 39 Бре

    21 4 Отговор
    Урина няма да се откаже ,ще я откажат...
  • 40 ПЛАНдемия➡ВОЙНА➡ВЕЛИКО НУЛИРАНЕ➡РОБСТВО

    34 3 Отговор

    До коментар #4 от "Грульо":

    Както с ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИТЕ срещу ковид - "експертите" и журналята не се бодоха, но ни караха нас да се бодем. Така и с операцията в Украйна - те няма да идат на фронта, но нас ще ни "убеждават" с щабове и "експерти", ако се наложи. Вече привикват някои хора да им вземат мерките за дрехи и обувки.

    Коментиран от #42

  • 41 Ужаст

    18 4 Отговор
    Почна се с интелигенциятя
  • 42 Руди Хес

    1 4 Отговор

    До коментар #40 от "ПЛАНдемия➡ВОЙНА➡ВЕЛИКО НУЛИРАНЕ➡РОБСТВО":

    Хсхаа зайби ,нема къ ,мое превлекът роме и без тва са в повече. Дирри сите да го земат най арно ке стане го ежа
  • 43 Драганчо

    31 4 Отговор
    Тази г-жа Василева е болна,вижте какви червени петна има по лицето.Трябва да ходи да се лекува!Приятно и успешно лечение!

    Коментиран от #47

  • 44 Преводач

    22 4 Отговор
    Българският интерес е позицията на Евросъюза и на НАТО", категорична бе Василева.
    И КАК ДА ПРЕВЕДА НА АНГЛИЙСКИ ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ, МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ.
  • 45 копейката

    8 29 Отговор
    Имате ли представа какво е интелектуалното равнище на оригиналните, т.е. руските путинофили? Понеже техни приятели от Украйна им се обаждали, че населението там било дезинформирано от западните медии, дават идея със самолети да се разпръснели листовки с обяснения защо ги убиват, т.е. освобождават. Хартиени листовки през 2022г.

    Коментиран от #51

  • 46 Проверих и повърнах

    24 2 Отговор
    Валентина Василева е кандидат за народен представител на политическото обединение “Изправи се! Мутри вън
  • 47 инж ут сйелу

    23 2 Отговор

    До коментар #43 от "Драганчо":

    Проблемът не е медицински. Дамата е в телевизионно студио, пред камери. Пипнала е фон дьо тена с пръст, вероятно неволно и е избърсала част от него. Има една такава приказка: в телевизията всички минават през гримьорната, независимо от резбата. Това се прави, защото камерата е чувствителна към инфрачервената светлина и без грим лицата на хората изглеждат червени като раци.
  • 48 Заболяващ

    28 2 Отговор
    Дали някой знае какво стана с Ковид нам си кой номер? С хилядите заболели и изнемогващите болници? Ковид изчезна ли та никой дума не обелва за него вече?

    Коментиран от #64

  • 49 Сух

    35 3 Отговор
    Тази същата знаещата, ще прати ли синчето си или зетя да се бият на фронта при една евентуална ВОЙНА?! НЕ ДАВАЙТЕ ПОЛЕ НА ИЗЯВА НА ИНТЕРЕСЧИИ И ГЛУПАЦИ, ЩЕ НИ ВКАРАТ В БЕЛЯ! МИСИРКИ, ВИЕ СТЕ ТЕЗИ, КОИТО ПРАВЯТ ВЪЗМОЖНО ВСИЧКО ТОВА!!! ВИЕ СТЕ СЪЩО ТОЛКОВА ВИНОВНИ, КОЛКОТО ТЯХ!
  • 50 Bbbbbbb

    34 3 Отговор
    До сега Русия и САЩ се погаждаха. Този път на единия сметките ще излязат криви . Русия официално: 1. САЩ да си вземат оръжията от Европа. 2. В Германия има още фашизъм. 3. Има биолаборатории на САЩ в Украйна. Китай и Русия ОФИЦИАЛНО са обвинили САЩ за Ковид 19. Нещата явно са опрели до кокала.
  • 51 когато си прост е завинаги

    30 4 Отговор

    До коментар #45 от "копейката":

    о лигофрен такъв, като ти резнат тока, по интернет ли да те агитират?! всичката сороспийска из мет един калпав ционистки ху й в гъ з ви е правил!

    Коментиран от #83

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Коя е

    16 4 Отговор
    Валентина Василева? 😅😉

    Коментиран от #86

  • 55 Европеец

    20 8 Отговор
    Тази председателка на неизвестна партия да види първо стандарта в България.
    В Украйна стандартът е по-добър от българския. Ако искат да станат като нас - да влизат в ЕС, особено ако и на тях им спрат атомните електростанции.
    В Европа май само Молдова е по зле от нас, но не е съвсем сигурно.
    След 15 години ние още сме на вратата на ЕС и имаме граници с Гърция и Румъния.
    Сигурно и Украйна ще я приемат в Шенген преди нас.

    Коментиран от #58

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Уса

    31 6 Отговор
    Никога с фашисти.Русия не воюва с украинския народ а с фашистите,които са го яхнали и прокарват западните западащи идеологии.Да,запада се изчерпва и търси спасение в нови колонии,за да изконсумира и тях.Западната цивилизация са огромни консуматори на храна и ресурси,като казвам огромни няма как да си го представите,ако не живеете на място поне 10 години.Първите години ще ви стори рай от изобилие,но това е горния слой на картината и заблудата.Надолу са всички работещи,като роби за това изобилие включително и военната паплач.Ресурсите се изчерпват и кредитите също
  • 58 колхозници

    6 25 Отговор

    До коментар #55 от "Европеец":

    в Шенген няма да ни приемат скоро точно защото държавата ни все още се управлява от бивши ДС агенти и кремълски подлоги. няма да ни приемат точно защото не сме единни в позицията си срещу държавата на злото от изтока, няма да ни приемат точно защото българина обича да е мачкан, дали под турски или руски ботуш....няма да ни приемат защото сме все още доста далеч от европейското мислене.

    Коментиран от #62

  • 59 WhiteNoise

    10 3 Отговор
    ма убава и красива.. от цивилизования свет :)
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Най-вече,че има хиляди

    1 8 Отговор

    До коментар #58 от "колхозници":

    Руснаци постоянно пребиваващи в Република България.А ъза ромалете се подразбира.Товс с двата довода на ЕС.
  • 63 Аз съм Донбас

    31 1 Отговор
    Валентинке ти къде беше осем когато укрофашистите убиваха и продълажава да убиват децата жените на Донбас .Алоо Факти я ми дайте адреса на тази жена да и покажа някой кадри за геноцида извършан от нацистите във Донбас .Къде беше вчера тази жена когато нацистите обстреляха жилищни блокове в Донецк и убиха десетина мирни жители и две деца къд беше тази жена когато пак вчера укро нацистите убиха във Горловка петима жители и оставиха без ток 100 хиляди жители на града .И затова не чакай пощада Валентике Русия ще си отмъсти жестоко за мъртвите си сънародници вие укро фашистите прекрачихте червените линии и сега за вас пощада няма да има
  • 64 Аз съм Донбас

    27 1 Отговор

    До коментар #48 от "Заболяващ":

    Ами Путин набързо им излекува ковида че иначе щеше да мрем още десет години .А за тайните лаборатории във украйна вчера Путин нареди да се намерят и унищожат цялата статия я има във гласове .ком .
  • 65 Аз съм Донбас

    20 3 Отговор

    До коментар #35 от "Батьтко Махно":

    как можеш да се обадиш на бащата на пленен войник и да кажеш че ще убиеш сина му И да попитам хората със тези ли се асоциирате И после аз съм бил Путинист

    Коментиран от #67

  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 23 Отговор
    ПУТИН е убиец на ХОРА ДЕЦА
  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 21 Отговор

    До коментар #65 от "Аз съм Донбас":

    ПУТИН Е УБИЕЦ
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 айсикт

    27 3 Отговор
    Кой свят е единен против Русия. Против санкциите са: Лига на Африканските нации, Китай, Индия, Бразилия, Мексико, Латинска Америка, Турция, ГРУЗИЯ, МОЛДОВА, Страните от бившия СССР. По население това са 75% от населението на Земята. САЩ и техните васали не са "целият свят".
  • 70 1234

    21 4 Отговор
    Зомбирането е огромно. С подобни хора не могат да се водят преговори. Голяма грешка беше, че Путин през 2014 спря разгрома на Киев от опълченците и заложи на някакви преговори, които 8 г не доведоха до нищо.
  • 71 Мимч

    21 2 Отговор
    Абе много ти знае устата,ама нищо вярно няма.Ако зеления подаде оставка,никой няма да атакува Украйна,а що се отнася до жертвите след като бандеровци се крият в жилищни кооперации и стрелят и убиват,много ясно,че ще ги бомбардират.Ама за да го разбереш трябва пипе.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 само казвам

    3 0 Отговор
    Луд по цялата глава може да бъде и в ж.р.
  • 76 Просто човек

    5 15 Отговор
    Успех, Украйна! С Вас сме! 🇧🇬 🇺🇦
  • 77 с Огън и Меч

    8 4 Отговор
    Кой народ ?
    Украинският народ ?
    Това да не е нещо като белгийския или молдовския или македонския народ ... Където само те си се смятат за отделни народи ?
  • 78 ПЛАНдемия➡ВОЙНА➡ВЕЛИКО НУЛИРАНЕ➡РОБСТВО

    7 3 Отговор

    До коментар #16 от "Тая е зелен гущер, сертификатник!":

    Кой друг ще се продаде? Красивите и умните хора могат да си изкарат сами парите и не им е нужно да се унижават и продават. А НЕкрасивите и НЕумните обикновено нямат и достойнство, та за тях това не е унижение.
  • 79 Механик

    10 5 Отговор
    Коя е тая осъклената, та ще казва какъв е българският интерес? Като много и е свидно за Украйна, да грабва пушката и да върви да се изяви!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Локо Сф1956

    11 5 Отговор
    Василева, откога сте в политиката. Какво точно е сгрешил Янев. Запозната ли си какво представляват управляващите на Украйна начело с президента им Зеленски. Никой не отрича , че по време на Втората световна война голяма част от украинците са воювали срещу Хитлер. Но, в днешно време да удостоят с Герой на Украйна Степан Бандер , бивш сътрудник на Абвера , подготвял диверсионни групи и отявлен нацист.Неговите последователи се наричали "Бандеровци" които се сражавали срещу Русия. Кой направи Бандер "Герой на Украйна", а сега се моли на САЩ и НАТО да го спасяват-Зеленски с неговата клика. Прочети апела на учените от АЕЦ Запорожие които разтърсиха света и предоставиха цялата документация на Русия и т. н ....
  • 82 Хахаха

    10 5 Отговор
    "Огромният страх на Путин е Евросъюзът"...на Путин хич не му дреме на сбирщината от корумпирани гейчета, наречена ЕС:) Тая американска подлога да каже нещо за нахлуването на САЩ в Югославия, тогава на чия страна е била?
  • 83 9898

    5 0 Отговор

    До коментар #51 от "когато си прост е завинаги":

    Много си прав със заглавието, което си си избрал.Подхожда ти.
  • 84 Реалност

    9 2 Отговор
    90% от българите и 2/3 от света са с Русия, за фашистка Украйна са само джендърите от САЩ и техните покорни слуги от ЕС!
  • 85 124

    10 2 Отговор
    Ало никой не мачка украинския народ! Правят го само киевските неофашисти, подкрепяни от САЩ! Те извършиха геноцида над 15000 мирни руснаци и рускоговорящи украинци в Донбас, а сега използват населението за жив щит - типично за терористи. Следва ДЕНАЦИФИКАЦИЯ и търсене на отговорност, окупация няма да има. Информирай се и стига си слугувала ...
  • 86 Отговор

    7 2 Отговор

    До коментар #54 от "Коя е":

    Лична прислуга на Херо Мустафа
  • 87 099

    7 2 Отговор
    Какъв "народ" , махат само силовите фашистки групировки, ама като сте заглушили новините, как ще знаеш. О в ц а. "Политик" н е к а д ъ р е н .
  • 88 хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Здравко Думанов":

    Доживя, че си за л у д н и ц а т а.
  • 89 DRUG

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Роман":

    От 8 години укропите силови групировки избиват жени и деца и старци в Донецк и Луганск, ама ти си и д и о т и не виждаш нищо,.освен себе си.
  • 90 Въпрос

    7 2 Отговор
    Тази госпожа ли е последния победител в конкурса организиран от Козяк и местните еврошматки-Подлога на месеца!
  • 91 ivan

    6 3 Отговор
    вземете прочетете малко историяя и питйте какво правят украинците с руснаците не слушайте, какво говорят по нашите американски телевизии и медии, няма такава пропаганда пълни глупости говорят по всички телевизии които нямам общо с реалността!
  • 92 Тя Украйна

    8 2 Отговор
    ,може да не се откаже.Русия ще я откаже.А колкото до нас,винаги когато сме били против Русия,сме на губещата страна
  • 93 Абе те украинците

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Роман":

    не могат да ни понасят,как да сме на тяхна страна
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 ако си от бизнисмените

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Сами Гецов":

    и аз ще ида да им помагам
  • 96 ПП ГРУБ

    6 2 Отговор
    Тая се погледнала в огледалото и е озверяла, що давате трибуна на такива откачалки.
  • 97 Олга

    3 1 Отговор
    Валентина, смачнан ще бъде не народ, а нацизъм.За твое съжаление.
  • 98 време за бран

    1 5 Отговор
    Докато украинците воюват за свобода та си, те защитават не само себе си от бруталната агресия на бесните кучета в Кремъл, а и нас. А ние трябва да се готвим, защотоние сме следващите. И то на два фронта. Зад нас е Сърбия, но те няма да защитават гърба ни, а точно обратното. А с генерали като тези дето виждаме, войната предварително е загубена. Но и така ще се бием. Поне да отмъстим за загиналите.
  • 99 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    2 0 Отговор
    така и за България говорехте пък стана никаква държава