Last news in Fakti

11 Септември, 2014 13:12 2 963 1

Сръбският вътрешен министър: Няма да има прошка за Цветан Василев

  • цветан василев-
  • сърбия

Вътрешният министър Небойша Стефанович коментира пред журналисти, че полицията няма информация, че издирваният български банкер да се крие в Сърбия

„Белград е член на Интерпол и ние ще изпълним своите задължения и изключения няма да се правят“. Това коментира пред журналисти сръбският вътрешен министър Небойша Стефанович, помолен да коментира публикациите в местния печат, че издирваният от София български банкер Цветан Василев се крие в Сърбия.

Небойша Стефанович коментира пред журналисти, че полицията няма информация, че издирваният български банкер да се крие в страната.

Цветан Василев е собственик на фабриката за стъкло в Парачин и по всяка вероятност се крие там, пишат сръбските медии.

Българският банкер Цветан Василев се крие в Сърбия? Така продължава днес радио Б92 спекулацията от последните дни. Медията припомня, че в България има издадена заповед за арест за един от най-богатите нашенци.

Белградският в. „Блиц“ в сряда писа, че преди десетина дни Цветан Василев е посетил притежаваната от него Сръбска фабрика за стъкло в Парачин.

Таблоидът дори цитира работници, които твърдят, че са били изненадани, когато българският банкер се появил в фабриката, след като са чули, че още през юни той е избягал от България в Австрия.

Независимо, че е видян в Парачин, местната полиция няма информации, че Василев е пребивавал в този район.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мики маус

    3 0 Отговор
    А бе тия да ли въобще го търсят?
Новини по държави: