Last news in Fakti

8 Януари, 2015 09:33 1 108 0

Френският посланик: Това беше атака срещу свободата на словото

  • шарли ебдо-
  • френски посланик-
  • атака-
  • свободата на словото-
  • ксавие дьо кабан

е е правилно да се свързват имигрантите във Франция с тероризъм, категоричен е Ксавие Лапер дьо Кабан

Това беше атака срещу свободата на словото, срещу една от основите на нашите свободи. Това заяви пред БНТ посланикът на Франция в България Ксавие Лапер дьо Кабан.

По думите му подобно поведение не може да съществува в наши дни, ето защо французите излизат по площадите напълно оправдано и показват единност срещу агресията.

Френският посланик заяви, че не трябва да има граници в шегата, тъй като това е невъзможно – кой решава къде е границата, попита риторично посланик дьо Кабан.

Според него целта на терористите е да наложат страх сред журналистите, сред обществото. Навсякъде по света има радикално настроени хора. Не е правилно да се свързват имигрантите във Франция с тероризъм, категоричен е Ксавие Лапер дьо Кабан.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА