Last news in Fakti

22 Януари, 2015 09:59 2 562 9

Униформени пак застреляха чернокож в САЩ

  • сащ-
  • убийство-
  • чернокож-
  • полицай

Престъплението е заснето на видео

Униформени пак застреляха чернокож в САЩ - 1
Снимка АП

Ново убийство на чернокож мъж от полицейски служители в САЩ разпали напрежението в страната. Стрелбата е заснета от пътна камера, съобщава Би Би Си.

Жертвата е била пътник в спрян за проверка автомобил, защото не спрял на знак "стоп" в Бриджтън, щата Ню Джърси.

Полицията разпространи видеозапис от стрелбата, въпреки че случаят е от 30 декември.

Единият полицай предупредил партньора си, че е забелязал оръжие в колата и наредил на шофьора и пътника да не мърдат. Впоследствие видеозаписът показва, че убитият Джерам Рейд излиза от колата невъоръжен и с вдигнати ръце и въпреки това полицаите го застрелват.

Единият полицай крещи на Рейд да си покаже ръцете и го предупреждава, че: ". Ако търсиш нещо, ти ще си ... мъртъв."

Случаят идва след месец на протести заради убийствата на невъоръжени чернокожи мъже от бели полицаи в Ню Йорк и Фъргюсън, Мисури. Сега обаче, единият от двамата служители на реда, участвал в инцидента, също е чернокож.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любител

    0 0 Отговор
    Моля модератори/администратори да бан-нат предният юсер!

    Това е непристойно!
  • 2 мериканец

    1 0 Отговор
    Благодаря на Америка за демокрацията, но да си я държат там
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хрисофор Карамфилов

    1 0 Отговор
    Гледах клипа,това което видях беше истински разстрел,искаха да го убият,и го убиха, хладнокръвно,без никакво значение,че човека им съдеѝстваше,изпълняваше нарежданията им,и беше с вдигнати ръце.

    Коментиран от #5

  • 5 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хрисофор Карамфилов":

    Ти откри топлата вода. Хората черно на бяло са ти написали че това са служители на съединените терористични щати.
  • 6 999

    1 0 Отговор
    Недейте бе хора та САЩ е най демократичната страна и с най хуманната политика. Забравихте ли,че пуснаха две атомни бомби над Япония за да не се мъчат дечицата и мирното население.От както помагат на Ирак Либия Авганистан и Украйна да не би да умират невинни хора, глупости няма такива работи просперитет то в тия държави има лош грип.
  • 7 FCK

    0 0 Отговор
    Загрижени за демокрацията и хуманността лицемери, защо ви няма коментарите под статиите за руския войник, който изби цяло семейство в Армения?

    Коментиран от #8

  • 8 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "FCK":

    Защото Руският войник престъпник ще го съдят в Армения, за разлика от изрода който изби десетки в Сестриере и бе прибран у тях си.
  • 9 909

    0 0 Отговор
    ИЗБИЙТЕ СА ЯНКИ ! КОЛКО НАРОД НЕВИНЕН ИЗБИХТЕ С ТИЯ 2 АТОМНИ БОМБИ НАД ЯПОНИЯ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ИЗБИВАТЕ НЕВИННИ ХОРА ОЩЕ ПО СВЕТА И ДА ПРАВИТЕ ВОЙНИ . ТЕРОРИСТИ НОМЕР 1 !!! ДАНО ВИ СЕ ВЪРНЕ ДВОЙНО ТОВА КОЕТО НАПРАВИХТЕ НАД ЯПОНИЯ САЩ МЕЧТАЕ ЗА РУСКАТА РАКЕТА (САТАНА )