Last news in Fakti

11 Април, 2015 15:24 5 066 3

Путин и южнокорейска певица - най-влиятелни в света

  • владимир путин-
  • южнокорейска певица-
  • най-влиятелни-
  • списание "тайм"-
  • лейди гага-
  • барак обама-
  • папа франциск

На трето място в списъка е Лейди Гага - много по-напред от папа Франциск и Барак Обама

Путин и южнокорейска певица - най-влиятелни в света - 1
Певицата Си Ел дели с Путин почетното звание Човек на годината на сп. "Тайм"

Руският президент Владимир Путин бе признат от читателите на авторитетното американско списание „Тайм“ за най-влиятелната личност в света за 2014 г. Той е получил 6,9% от гласовете, разделяйки първото място с южнокорейската поп звезда Ли Че Рин, изявяваща се под псевдонима Си Ел (CL) от група 2NE1. Нейната колежка Лейди Гага е на трета позиция с подкрепата на 2,6% от вота на участниците в допитването. Всички останали в класацията имат рейтинг под 2%.

Например папа Франциск и президентът на САЩ Барак Обама са едва на 10-о и 11-о място, съответно с 1,5 и 1,4%. Мишел Обама отстъпва на съпруга си с две десети от пункта.

По-напред в списъка са Далай Лама и младата британска актриса Ема Уотсън, известна с ролята на Хърмайани от филмите за Хари Потър.

В рейтинга на „Тайм“ присъстват сирийският пезидент Башар Асад, германският канцлер Ангела Меркел, севернокорейският лидер Ким Чен Ун...

Гласуването е проведено в официалния сайт на списанието и на неговите акаунти в социалните мрежи, а резултатите ще бъдат обявени официално на 13 април.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Историята

    2 1 Отговор
    А бе те на времето Хитлер и Сталин също са водили класациите по популярност, но историята не ги припозна като джентълмени, нали ?

    Коментиран от #2

  • 2 ГЕРБ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Историята":

    Ако оглавяваше класацията Бат Бойко или Плевнелиев исторята щеше ли да ги признае за джентълмени?
  • 3 нана

    0 0 Отговор
    йееес,най-после CL да стане световно известна заслужава го!!!