Last news in Fakti

18 Май, 2015 00:04 1 134 3

Бразилка роди 21 си дете

  • бразилия-
  • бебе-
  • деца

51-годишната Себастиана Мария да Консейсао роди 21-то си дете. Тя заяви, че няма намерение да спира да ражда. Това става въпреки предупрежденията на лекарите, че една нова бременност може да е опасна за здравето й, съобщава G1.

По време на последната й бременност лекарите й открили високо кръвно налягане.

За щастие раждането протекло без усложнения и на 13 май тя родила 21 си дете – момченце. То тежало над 3 кг. и е високо 46,5 см. Бебето било кръстено Тасио, на фотографа, който присъствал на раждането.

Щастливата майка признала, че първото си дете родила на 13 години и не съжалява за избора си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 0 Отговор
    Също като нашете цигани. Разлика почти няма.
  • 2 Гост

    3 0 Отговор
    Явно гените и са много ценни, че да и позволяват безконтролно да се множи?!
    Иначе какви ли не научни организации крещят за проблема с нарастващото население, но каква полза да ни го натякват на нас в Европа, които се топим за сметка на такива празноглави и егоистични като тази!!!
  • 3 люси василева

    2 0 Отговор
    Срам ме е.Аз съ на 51г. и имам само едно дете.Тази жена е машина но това май е самоцелно сигурно живее от помощи. идецата й ходят гладни.