Last news in Fakti

1 Юни, 2015 22:17 10 437 32

Вижте как руски Су-24 лети над американския Рос

  • рос-
  • кораб-
  • су-24-
  • маневри

Руски изтребител Су-24 принуди американския ескадрен миноносец "Рос" да се върне в международни води в източната част на Черно море.
Видеото е публикувано на сайта на 6-ти американски флот.
Миноносецът "Рос" участва заедно с 12 румънски военни кораба и български тралчик във военното учение "Тризъбец  Посейдон 2015" в териториалните води на Румъния и в международните води на Черно море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сссс

    0 1 Отговор
    Просто корабите на нато са в ужас от този вид самолети и са безпомощни . стават глухи и слепи и не могат да направят нищо ..прецаква им цялата електроника.

    Су-24 има няколко модификации в това число разузнавателен и със специална система - изцяло секретна руска разработка за активни радио смущения.

    ето ви и пример какво стана с предишния ,,есминец ,, които си позволи да навлезе в международни води близо до руската граница в крим

    http://vbox7.com/play:0fae3d0bd1

    Коментиран от #2, #5, #9, #21

  • 2 Архимед

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "сссс":

    Не се радвай на руското оръжие, щото Владо първо тука ще го изпробва, разбра ли какво ти казах !? Въобще няма да му мигне окото да изпробва всичките си оръжия върху братския български народ. Така че и да осмивате американците те няма да ви обстрелват ами ония недоразвития че ви разкаже играта. Май не сте много наясно със ситуацията !!!?
  • 3 onq s konq

    2 1 Отговор
    Остави тия простотии "эа ужас на корабите на НАТО от подобни руски самолети" и се научи като четеш,да раэбираш прочетеното.А смисълът на статията е следния:Ам. кораб участва с румънски и бълг. кораби в учение в териториални води НА РУМЪНИЯ.Появява се руски самолет в блиэост/да снима,да провокира-няма эначение/,но в международни води,след което американският кораб се отделя от групата и ИЭЛИЭА В МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ,ЭА ДА СЕ РАЭБЕРЕ КОЙ Е ШЕФА.Руският самолет обаче вече е иэчеэнал.Сега схвана ли ситуацията?
  • 4 Vasik Atanasova

    4 1 Отговор
    НАПЪЛНИХА ГАЩИТЕ ШАШКАЛНИЦИ
  • 5 Десислава Димитрова

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "сссс":

    ти вярваш ли на тези щуротии?телевизия алфа е за хора със сериозни умствени проблеми и да я даваш като единствен източник е смешно и жалко :)!
  • 6 напуснал флота

    2 0 Отговор
    Горкия „Рос”, как може така да го принуждават! И то с един самолет, невъоръжен! Ако бяха закачили една ракета отдолу без да я изстрелват, моряците щяха сами да си го потопят :)))
    Иначе тоя летящ курник защо пуши толкова много, да беше минал на свръхзвукова скорост та поне със звукова вълна да ги поздрави. Като гледам янките дето се мотаят по носа на кораба и интонацията на тоя дето записва видеото то това ще е втората група психически травмирани и подали рапорт за напускане на флота. Въй, въй, въй, какая беда......
  • 7 напуснал флота

    1 1 Отговор
    Разбрах защо пуши - заради кризата в русия с цел реализиране на икономии са го пуснали на алтернативно гориво - въглища :)))
  • 8 Im gonna Im gonna

    1 0 Отговор
    Те добре знае, че е взет на мушка още от Босфора и че шансът му да оцелее е 0%.
    Те не са безумно храбри,
    те не са тръгнали за да изгорят,
    че да светят на другите.
    Русия ще е последната му дестинация.

    Та ако ще и в съпровод на нашия "Дръзки" и аз лично бе бих ин цепил басмата ако че съм българин.
    Правдата, територията, акваторията е на Русия и аз съм на нейна страна.
    Слава России !
  • 9 Mupo

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "сссс":

    Ама така си е, направо глух и сляп е целия кораб само камерата и микрофона на гсм-а дето прави клипчето работи, ама той е руски сигурно за това :)
  • 10 капитан

    0 0 Отговор
    самолетчето мина на два километра от кораба и се изниза по-най бързия начин
  • 11 Аристотел

    2 0 Отговор
    Архимедчо, не знам дали Владо ще ни бомбардира, то това до голяма степен от нас зависи. Ако продължаваме да го вадим голям и да го размахваме, нищо чудно и да ни "огрее". Но, виж "братският американски народ" вече ни е бомбардирал и то многократно. Ако си зле по история, прочети нещо за Втората световна война, за бомбардировките на София и други градове от страната. Причината и тогава е била пак същата, както и сега - голям сме го извадили и сме го размахали. Та дано ме разбереш правилно - на нас никой не ни приятел, в голямата политика няма място за приятелство, любов, омраза и прочие емоции. Трябва да си гоним интереса. В случая, това означава да оставим големите да се разберат помежду си. И накрая, когато се избистри водата, да се опитаме да извлечем някаква полза за себе си. Може да не изглежда много героично, но когато си малък е по-добре да си разумен, отколкото да се правиш на храбър.
  • 12 nikitoblend

    0 0 Отговор
    Ситуацията за която пишете с изключването на електрониката в реална бойна ситуация не може да се повтори защото никой няма да допусне самолета да се приближи толкова.

    Коментиран от #13

  • 13 Ь 7777

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "nikitoblend":

    ХХаааха и ти си гУлем специалист бе....за твое сведение,на самолета въобще не му е нужно да се приближава толкова близко.А това че в случая е летял толкова близко означава само едно--демонстрация на сила и техническа възможност--схвана ли???
  • 14 ххх

    0 0 Отговор
    Е къде лети над над американския Рос пълни глупости американците ако искат ще го свалят още преди да се е появил ало господа не не пишете глупости.
  • 15 европеец

    0 0 Отговор
    Венци отново "пропусна" да спомене, че американския есминец "участвал в учения с бългярия и румъния" по незнайни причини САМ (без румънски и български кораби) обикалял на самата границата на Русия. Страно че са пратили невъоръжен самолет! трябваше отново да им спрат тока на кораба и да се погаврят с тях, каквато вече е традицията)))
  • 16 Гост

    1 0 Отговор
    Су-24 е фронтови бомбардировач, а не изтребител! Няма да отнеме повече от минутка ако си проверявате статиите преди да ги публикувате!
    А гледам, че все едни и същи коментират, когато касае новини за Русия!
    Защо не се лекувате бе хора?
  • 17 Киро

    0 1 Отговор
    Руското самолетче ще падне като зряла круша ако тия от кораба решат, само в главите на някои тиквеници съществуват "несваляеми" руски самолетчета.
  • 18 путин

    0 0 Отговор
    Ако обърнахте внимание, камерата на тоя, где снимаше, бе обърната към мястото, откъдето се появи самолетът много преди да се появи. Въпрос към путкоглави путинофили: Кога към самолета са били обърнати радарите и ракетите на кораба. Тук вземете впредвид, че снимащия е изтичал до каютата за камерата а чак след това е снимал. Ако беше нещо сериозно, американците щеше да приводнят самолета на 25 километра от кораба.
  • 19 пишкин

    0 0 Отговор
    ами от нато са им гледали сеира иначе ще им пуснат електроженчето и руското самолетче ще изчезне без следа
  • 20 Русия е Велика

    1 0 Отговор
    много глупости тука има написани ама не забравяйте че делото не е в самолета а в това какво стои на брега с насочени ракети https://www.youtube.com/watch?v=kfm6gZsBE2c
  • 21 хаха

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "сссс":

    ако искаха, щяха да сваля самолета още над летището. като гледам клипа и слушам разговорите, голем ужас ще да е било. братушките са големи смешници.
  • 22 ярослав станчев

    1 0 Отговор
    Абе самолета лети над руски териториални води,което се разбира от статията.Ако американците решат да го свалят ще успеят,няма спор.Проблема е,че точно след 2 минути този с камерата ще снима пушека от соплата....ама на ракета.И кораба ще е станал на подводница.Мислите ли,че руснаците не знаят,че този кораб е там???Дали няма една батарея насочена към него???Самолета е само предупреждение,американците знаят и затова този снима спокойно.
    Ама вие помислихте,че започва третата световна.
  • 23 1122334455

    0 0 Отговор
    Всички вие многознайковци,трябва да спрете да се занимавате с неща които не разбирате и да отивате да правите нещо съществено,което ще допринесе за вашето и за общото благо.
  • 24 натко

    0 1 Отговор
    това руско фърчило преди да фръкне вече е фиксирано от космоса и взето на мушка ако кажат американците ще им блокират електрониката и въобще няма да може да фръкни фърчилото на червените бабички
  • 25 европеец

    1 0 Отговор
    ахахахаххахах много холувудски филми гледате! ама мноооогоооо!! ахаахахаххаахах говорете поне с хамериканци в българските бази! наивници))) космос, сателити, тока щяли да им спрат....

    Коментиран от #26

  • 26 Какъв си ти бе

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "европеец":

    Пишеш на български, което предполага да си българин, а в същото време изписваш България с малка буква или по-точно се опитваш да я изпишеш, но не си успял (#15). Русия обаче не случайно е написана с главна буква. Дано си русначе живеещо у нас, защото втория вариант е да си един от навъдилите се русофилки/путинофилки унижаващи собствената си родина дори и с такива дребни намеци. Ако пък е първото и тук не ти харесва – отпътувай, надявам се не си вързан. И това „европеец” с което се представяш го слагай в кавички, за да е коректно!

    Коментиран от #27

  • 27 Ти пък кой си че да ми се репчиш

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Какъв си ти бе":

    първо научи българи да пишат на кирилица, след това ми философствай. пиша се европеец, щото съм европеец. а тук съм, щото от такива като теб изкарвам пари
  • 28 hhh

    0 0 Отговор
    Просто корабите на нато са в ужас от този вид самолети и са безпомощни . стават глухи и слепи и не могат да направят нищо ..прецаква им цялата електроника.

    Су-24 има няколко модификации в това число разузнавателен и със специална система - изцяло секретна руска разработка за активни радио смущения.

    ето ви и пример какво стана с предишния ,,есминец ,, които си позволи да навлезе в международни води близо до руската граница в крим

    http://vbox7.com/play:0fae3d0bd1
  • 29 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор
    време е путинофилите да изпеят и песен за да покажат кви сериозни аргументи имат.актовете с тези абсолютно ненужни набези са точно заради такива като тук пишещите фенове на руския диктатор.колко са се насрали американците се вижда от резултатите им от външната им политика!
  • 30 гражданин

    0 0 Отговор
    КАКВО ТОЛКОВА Е СТАНАЛО САМОЛЕТЪТ СИ ЛЕТИ КОРАБЪТ СИ ПЛУВА И ВСЕКИ ПО ПЪТЯ СИ
  • 31 Киро

    0 0 Отговор
    Блед опит за отклоняване на вниманието на тия с празните глави от празните им хладилници с елементарна пропагандичка!

    Ура, за Путю, другари!
  • 32 СССР

    0 0 Отговор
    Добре че БРАТУШКИТЕ не са им пуснали системата ХИБИНИ че и на тоя камерата щеше да угасне хахахахахах!
    Барак ОБРА МА нас отдавна ни е обрал и продължава да ни обира, най вече тези смешници дето пишат тук глупости че САЩ ни обичали, те всички са "ГОСПОДИНЧОВЦИ ЗА ЕДИН ДЕН"!
    СЛАВА НА РУСКАТА АРМИЯ