Last news in Fakti

12 Юни, 2015 22:57 1 434 15

САЩ и ЕС готови с нови санкции срещу Русия при ескалация на конфликта в Украйна

  • ес-
  • сащ-
  • санкции-
  • русия

Съединените щати и Европейския съюз завършват подготовката на нови санкции срещу Русия, които могат да се приложат в случай на ескалация на конфликта в Украйна.Зтова съобщи телевизия CNN телевизия, позовавайки се на високопоставени източници от Белия дом и Европейския съюз.

Новите санкции, според източниците, включват разширяване на черния списък на руските граждани и фирми. Разглежда се и разширяване на санкциите срещу финансовия, енергийния  и отбранителния сектори на Русия.

Обсъждането на нови санкции, според телевизионния канал,  започнаало след подновяването на военните действия в близост до Донецк, но решението за тях не е било взето, тъй като сраженията бяха прекратени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сссс

    2 1 Отговор
    как ще наложите санкции на русия в отбраната само не ми е ясно ама ок хахаха дано да го измислите ..може би ще ги помолите да си исключат ядрения щит над русия

    а в енегиен план как точно европа на дърва ли ще мине хахахах боже......

    .аси идиотщината
  • 2 onq s konq

    1 2 Отговор
    Поживешь,увидиш товарищ!Только не спеши:)

    Коментиран от #4

  • 3 Буро

    3 1 Отговор
    Колко пъти ще им трябва, да разберат, че цункат Баба Меца по дупето . Тъй и не разбраха ,демопидерите ,че сега е 21 век. С тази примитивна риторика и деиствия , отпреди 50-60 години ,насила направиха стотици милиони хора по света ,русофили.
  • 4 сссс

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    няма нужда от ,,поживьом увидим,, аз съм сигурен че ако сащ и ес помолят Русия да си спре ядрения щит русия ще го направи за да спази наложените санкции в отбранителния сектор ....хахаха

    и още по сигурен съм че европа от глупост и на дърва ще мине за да угоди на сащ да наложи енергийни санкции на русия

    ха ха ха жалка картинка смешна анти руска пропаганда

    Коментиран от #6

  • 5 Пенчо от село

    3 1 Отговор
    Колко мъка има Господи по нашите земи... До сега Русия е загубила $250 милиарда долара, 1 долар = 50-60 рубли. Редовия руснак бере душа и всичко е на негов гръб, но на Путин му е през оная работа, той си е крал парички, а още по-малко се притеснява за народа си. При следващите санкции, самите олигарси, които Путин е направил, ще го натиснат да спре да избива собствените си хора в Украйна.
    Чудя се на хората които са писали преди мен, толкова ли много искат да има война и да бъдат избивани невинни хора, само защото се кефят на един диктатор? А и тези които го подкрепят виждам как пиша, неуки чада на българската демокрация, на които са им виновни Нато, ЕС и Сащ, за това че са неграмотни!
  • 6 onq s konq

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "сссс":

    Ти не раэбираш "смисъла на эанятието"- Чреэ принуда на Русия да поддържа ядрен щит и колосално въоръжение по суша въэдух и вода с прилежащата жива сила ,3ападът пропуква ИКОНОМИЧЕСКИЯ Й ЩИТ!Как и эащо мислиш че целия иэточен блок беше "освободен от руско присъствие,беэ да пукне и една пушка?...След което се раэплете и целия чорап,т.е. всички републики и Куба се раэбягаха,като само Беларус остана единствен верен партньор!А колкото до Путин-свалянето му от власт е предопределено!И ще бъде свален не от обеднелия народ,а от губещите баснословни суми от наложеното эападно ембарго РУСКИ ОЛИГАРСИ!

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Монго

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    "Ти не раэбираш", добре, че ти разбираш. "Русия да поддържа ядрен щит и колосално въоръжение по суша въэдух и вода с прилежащата жива сила", тука си в грешка, за справка въоръжените сили на САЩ и Русия, "чичко Гугъл", няма да ти давам сдъвчена храна.
    "эащо мислиш че целия иэточен блок беше "освободен от руско присъствие,беэ да пукне и една пушка?" Ако Украйна не е била в източния блок..., и ако там не е пукнала и една пушка..., ще си много прав.
    "И ще бъде свален не от обеднелия народ", постарай се да разбереш колко взима пенсионерка медицинска сестра в Русия. Повярвай ще се изненадаш, ако щеш и върти пенсията в рубли, долари или евро.
    Та те така, изкара ли мулето и катъра на къра? Изми ли немския трактор? Ако си направил тези две неща, значи за днес си се престарал.
  • 8 сссс

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    май ти не разбираш че края на еднополюсния модел свърши ...Путин прави военен парад в крим и не му пука от ес и сащ и нато

    чаткаш ли ......

    а колкото до икономически щитове американския отдавна се е спукал
    най големия борч в света има сащ ... при положение уж че много голяма икономика хахаха и заграби и смуче ресурсите на половин планета .... е .аси силната икономика що нямат излишак ами огромен скандален дълг
  • 9 onq s konq

    1 0 Отговор
    Споко драги-аэ повярвах че руския слон е най-големия слон,че руските болни са най-эдравите болни,че на това,че руската мед. сестра-пенсионерка вэемала най-голяма пенсия ли няма да повярвам?!И то от "първия път"!:)Само не мога да си обясня эащо наще мед.сестриотиват да бачкат в Англия и Германия предимно,Скандинавия ако щеш,с идеята да се пенсионират там,НО НЕ И В БРАТСКАТА ТИ РУСИЯ!!!...Энам че сигурно имаш готов /твой си/ отговор,но по-добре ми го спести,че токувиж ми иэлеэе херпес от дървената ви русофилска философия.
  • 10 раптор

    0 1 Отговор
    Очакваме Порошенко да нареди на военните си да бомбандират каквото видят, най-вече цивилни та конфликта действително да ескалира и санкциите да бъдат наложени.
  • 11 Ь 7777

    0 1 Отговор
    Оня......,нещо много се изФърляш--отиват нашенките в Германия и Англия,защото у нас е супер мизерия,донесена ни в последните 25 год.Що се отнася до емигрантите-Русия са на второ място по емигранти-данни на ООН.Това че в България не се говорят такива неща е заслуга на" свободните ни медии"..За миналата голдина само в С.Петербург са останали доста български студенти да живеят там.Не се обнародва-защото ще е против политическата линия на правителството ни-също като при комунизма сме...И твоето мнение за Запада и за това че в Русия е само лошо,е меко казано наивно.Явно мирогледа ти се оформ\я САМО от "правилните ни и свободни медии" и от Холивуд.....което на свой ред води до инфлатилна мозъчна и духовна депресия.
  • 12 гост

    1 0 Отговор
    Много хора са се опитали да заминат да работят и живеят в Русия, но има доста спънки пред тях. Едната е, че нямаш право да работиш там. Единствено голяма фирма включена в списък в посолствата им може да ти осигури работна виза ако докаже, че си необходим и незаменим кадър. Друга причина - повечето отиват при познати докато се устроят. Такива много в ЕС, но малко в Русия. Причината съм ти я посочил.

    Коментиран от #13

  • 13 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    тва сигурно е шега?
  • 14 сссс

    0 0 Отговор
    аз съм сигурен че ако сащ и ес помолят Русия да си спре ядрения щит русия ще го направи за да спази наложените санкции в отбранителния сектор ....хахаха

    и още по сигурен съм че европа от глупост и на дърва ще мине за да угоди на сащ да наложи енергийни санкции на русия

    ха ха ха жалка картинка смешна анти руска пропаганда

    И ако може някои американотуркофил да обясни какво прави сащ в г7 или 8

    уж голям аикономика ала бала , заграбила на половината свят ресурсите и петрола ... а с най големия борч в света колко трилиона бяха хахахах

    ако е много развита държава с голям аикономика би трябвало д аима излишък не скандален вуншен дълг
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.