Last news in Fakti

18 Септември, 2011 17:14 6 053 0

Руски олигарси се бият в ТВ шоу

  • русия-
  • олигарси
Руски олигарси се бият в ТВ шоу - 1
Ал. Лебедев

Руският медиен магнат Александър Лебедев показа боксови умения, нанасяйки няколко крошета на събеседника си Сергей Полонски по време на телевизионен дебат в Москва, посветен на икономически въпроси. Лебедев, който притежава ”Новая газета”, два британски вестника и част от авиокомпанията „Аерофлот”, не се поколеба да дари с два десни удара Полонски, който се занимаваше с недвижимо имущество, но кризата го удари жестоко.

Преди боя Лебедев се оплака, че опонентът му е твърде агресивен по време на диспута по телевизия NTV. „Неутрализирах го”, похвали се побойникът.

Преди да отнесе ударите, Полонски заяви, че иска да фрасне някой по устата. По-късно се видя на снимка, че панталоните му са скъсани при инцидента. Потърпевшият обмисля да съди нападателя си.

Видимо ядосан, медийният олигарх стана, обърна се към публиката, седна и от място стартира атаката си.

„Ситуацията беше критична. Нямах избор”, написа по-късно той в блога си.

 



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА