Last news in Fakti

26 Септември, 2015 00:04 1 301 0

Ежегодното събитие “Meet Taiwan Week” стартира в Тайван

  • тайван-
  • “meet taiwan week”-
  • mice форум-
  • министерство на икономиката-
  • инвестиции-
  • туризъм-
  • награди-
  • класация

То съвпада и с провеждането на Азиатския MICE форум

Ежегодното събитие “Meet Taiwan Week” стартира в столицата на Република Китай Тайпе, събирайки експерти от цял свят.

Организираното от Министерство на икономиката четиридневно събитие има за цел да популяризира страната като основна бизнес и туристическа дестинация и съвпада с Азиатския MICE форум в Международния конгресен център в Тайпе.

Дейвид Хсу, заместник-генерален директор на Бюрото на външната търговия към Министерство на икономиката, заяви, че събитията под надслов „Meet Taiwan Week” са допринесли за публично-частното сътрудничество в страната през последното десетилетие.

„За последната година ние успяхме да помогнем за провеждането на 544 MICE събития, привличайки над 190 000 международни професионалисти в Тайван, като същевременно инвестирахме повече от 20 милиарда тайвански долара в бизнес възможности, свързани с туризма”, заяви Хсу, добавяйки, че именно това превръща Тайван в четвъртата най-привлекателна MICE дестинация в Азия през миналата година, а Тайпе и Каошинг са съответно петият и седемнадесетият град в ранглистата.

Не на последно място Дейвид Хсу изтъкна и постиженията на страната, която е спечелила големи международни отличия от редица престижни организации през последните години, сред които са American Business Awards, Global Association of the Exhibition Industry и ICCA. Това признание е свидетелство за постиженията от световна класа на местния MICE сектор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА