Last news in Fakti

13 Октомври, 2015 11:57 1 115 0

Объркаха шведски клуб на брадатите мъже с Ислямска държава

  • швеция-
  • брада-
  • мъже

Редовна сбирка на клуб в Швеция на брадатите мъже беше сбъркан със среща на Ислямска държава.

Инцидентът се разиграл в събота близо до руините на замък в Южна Швеция. Бдителен гражданин забелязал събирането на неправителствената благотворителна организация и решил да предупреди силите на реда за възможно събрание на ядка на Ислямска държава. Флагът на организацията може лесно да се сбърка, защото на него са изобразени кръстосани саби на черен фон.

Пристигналите на мястото на двама полицаи установили, че става дума за обикновенно събиране на любителите на носенето на бради. Те се извинили учтиво и пожелали приятен ден.

32 годишният Андреас Франсон уточни, че шведската организация е част от американска неправителствена фондация, известна като Мустакати хулигани. Тя е прочута със своите акции срещу несправедливостта, хомофобията, расизма и потисничество.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: