Last news in Fakti

30 Октомври, 2016 01:15 1 656 1

Най-дългата брада във Великобритания (Снимки)

  • брада-
  • брада

Майкъл Лег отгледал за шест години лицево окосмяване с дължина 68,5 сантиметра

Фабричният работник Майкъл Лег е британецът с най-дългата брада - за шест години той отгледал лицево окосмяване с дължина 68,5 сантиметра, пише в. "Дейли мирър".

Рекордьорът е от град Родъръм в графство Южен Йоркшър. Той спечели титлата на тазгодишното британското първенство за бради и мустаци, което се състоя в Ливърпул. Майкъл е баща на две деца и се шегува, че се задържа много повече от съпругата си пред огледалото. "Необходимо ми е доста време, защото всеки ден трябва да измивам, да изсушавам и да намажа брадата си!"

Г-н Лег бе носител на титлата за най-дълга брада в Обединеното кралство и през 2014 година. В международни състезания той е стигал до седми в класирането. Майкъл започнал да си пуска брада след бас с приятели, при който трябвало да се види кой щял да издържи най-дълго, без да се бръсне.

"Постепенно всеки от тях отпадаше, а аз брадясвах все повече и повече", спомня си Лег.
Сега той мечтае за кариера в киното. "Знам, че не съм Брад Пит, но винаги има нужда от човек с голяма брада в миманса! Това е една чудесна ниша!", споделя шампионът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 думо крат

    0 0 Отговор
    Едвин Другарев