Last news in Fakti

16 Ноември, 2015 17:56 3 662 16

Франция е във война със страхливите убийци от Ислямска държава

  • франция-
  • война-
  • ислямска държава

Това заяви френският президент Франсоа Оланд

Франция е във война със страхливите убийци от Ислямска държава - 1
Снимка: БТА/AP

„Тези атаки бяха акт на война.“ Това заяви френският президент Франсоа Оланд пред събранието на френския конгрес, цитиран от „Експрес“.

„Франция е във война. Тези атаки бяха насочени срещу нашите ценности и начин на живот.“, заяви Оланд, визирайки терористичните нападения в Париж в петък, които отнеха живота на 132-ма души.

„Ние искаме да отговорим с хладнокръвна решителност, подходяща за случилото се. Нашата демокрация е победила къде по-лоши противници от тези страхливи убийци.“, допълни Оланд.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    7 2 Отговор
    Значи Оланд трябва да обявиш война и на сащ ! ИД е на сащ ! Те я създадоха ! Айде да те видим сега мъж ли си или пу..а!
  • 2 0815

    5 1 Отговор
    Да се поклоним пред невероятно смелите френски пилоти, които летейки насам натам от страшно малка височина, криейки се над облаците, с цели 20 бомби убиха сума ти не се знае какви хора на земята...
  • 3 Кучето

    4 0 Отговор
    Бъдете толерантни още? Защо ще ги нападате, та вие сте ''Еуропеиции''
    Всеки нормален човек знае, че това е нарочно... Че Европа или Сащ и Русия не могът да ги пометат, могат ама не искат!
  • 4 Румен Янев

    4 0 Отговор
    В момента един черен човек се кефи .... ха сетете се кой е !!!
  • 5 хм

    4 0 Отговор
    и как ще решат кой е от тази измислица ид? НЯМА такава държава, с паспорти на които пише 'ид'. всичките терористи са граждани на други държави, основно западни, и имат техни паспорти.
    е, коя държава щял да напада празноглавеца?!?!?!
  • 6 йечш

    3 0 Отговор
    КОй е страхливеца? Оланд избега от стадиона с охрана и остави хората на трибуните - Кой е стахливеца? Франция затвори границите си след, като загинаха 100+ човека и вкара стотици милиони загуба на всички с маршрут през нейната територия - Кой е страхливеца? Фейсбукарите набутаха на снимките си техния флаг под въздействието на жалост и тънка пропаганда, а ИД веднага поеха отговорност за терактовете - Кой е страхливеца? Има да броя още и още ама под мен са се изказали накъде тласка мнението на хората. Трима човека награбиха цяла страна за 5 минути и ги наричат страхливци, след като са извършили саможертва в името на убежденията си - КОЙ, кой е страхливеца? Не бе, сега очаквам Деси, Ани, катъра и старокатъра да се мляскат с пасти, заливани с инструктаж от Господарите ама КОЙ Е СТРАХЛИВЕЦА??
  • 7 Vasik Atanasova

    1 3 Отговор
    ТЕ ВЪОБЩЕ НЕ СА СТРАХЛИВЦИ
    А СА ФАНАТИЦИ
    КОИТО СА ГОТОВИ ДА УМРАТ ЗА АЛАХ
    НА ТЯХ НЕ ИМ ПУКА ЗА ЖИВОТА ИМ
    В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА СЕ НАРЕКАТ СТРАХЛИВЦИ

    Коментиран от #9

  • 8 СОМАТ

    3 0 Отговор
    Франция е във война със страхливите убийци от Ислямска държава, а ти/Оланд/ си най-голямата грешка на френския народ! Като си толкова храбър, защо пръв се евакуира от мача и остави сънародни ците си ? И вече от сигурно място продължи да сееш патриотизъм!
  • 9 PlimP

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Vasik Atanasova":

    7, бе да ти кажа много си далеч от истината, имам познат който беше в Ирак, като минава конвой от войници са се криели нас,,ните мишки, щото знаят кво ги чака ако се направят на отворени, всичко е за пари, много добре значт, че не ги чакат 58743503 девици, примерно :D

    Коментиран от #11

  • 10 СОМАТ

    2 0 Отговор
    Румен
    Янев #4, а бе да не е един много черен???
  • 11 Vasik Atanasova

    0 4 Отговор

    До коментар #9 от "PlimP":

    КАКВИ ПАРИ ВЕ БРАТ
    ТОВА СА КАМИКАДЗЕ
    САМОУБИЙЦИ
  • 12 Plovdiv

    2 0 Отговор
    То те са във война с Франция... И май хич не е ясно кои са страхливите в случая...
  • 13 Киро

    2 0 Отговор
    Оландчо, ти и останалите ръководителчета на ЕС, поне голяма част от тях, сте страхливците, не слабоумните мюслита, дето ви запукаха!

    Страхливци, които навлякоха на собствения си народ това бедствие от пришълци-скакалци, под предлог на фалшива толерантност, да не ви помисли някой, че не сте модерни и толерантни, видиш ли и бюрократска глупост!

    И вместо да дрънкаш глупости, вземи се махни, че откак си дошъл, социалистче утрепано, едно нещо не си направил като хората, само страхливо гледаш зад очилцата, толкова страхливо, че чак си смешен!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Васко

    0 2 Отговор
    Хора мислете с главите си!!!
    Америка нападна Франция и Европа.
    Тези които нападнаха Франция бяха деца .
    Естествено че някой стои зад тях,някой друг дърпа
    конците и познайте кой????
    Терорист номер 1 в света е Америка.
  • 16 Чукча

    0 2 Отговор
    Това не е война,а възмездие.Терористите не са страхливци,за това говори смъртта им.Иначе,ако бяха избягали,както Оланд от стадиона биха били такива. С нанасянето на въздушни удари по Рака,Франция също стана терорист.Кой ще плаче за загиналите там невинни жертви.Ама едните са наши,другите-не.Ето това е двойния стандарт на фалшивата демокрация. Очаквайте продължение.