30 Септември, 2011 17:54 875 0

Медведев: Путин е по-красив, известен и властен

  • русия-
  • владимир путин-
  • дмитрий медведев
Медведев: Путин е по-красив, известен и властен - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Руският президент Дмитрий Медведев обясни защо се е отказал да се кандидатира за нов мандат в полза на Владимир Путин – той бил по-красив и властен. „Путин е по-популярен от мен“, заяви Медведев и побърза да допълни, че все пак резултатът от важните избори за държавен глава догодина не е предопределен.

Медведев, който ще се бори за следващ премиер, заяви, че решението за смяната на позициите с Путин е взето преди години. Все пак той оставил отворена възможността отново да се бори за президент, която щяла да зависи от популярността му. Е, оказало се, че Путин е по-известен.

Намерението на Путин отново да влезе в Кремъл разгневи опозицията в Русия, а Медведев успокояващо заяви, че „нови лица“ ще подновят правителството, съобщава Би Би Си. Медведев е запален да покаже, че не е просто марионетка на Путин, макар че доста анализатори смятат така. Настоящият президент отправи няколко критики за „стагнацията“ в руското политическо пространство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА