6 Декември, 2015 18:27 3 658 1

Хандбалисти спасяват „Луфтханза” от терористичен акт

  • луфтханза-
  • терорист-
  • отвличане

Свидетели разказват, че мъжът се отправил към пилотската кабина, докато самолетът се е намирал над Австрия

Хандбалисти спасяват „Луфтханза” от терористичен акт - 1
Терористът преди да бъде свален от самолета.

Сръбските власти са задържали мъж, който по време на полет от Франкфурт за Белград се е опитал да влезе в пилотската кабина, съобщава АП.

Нападателят е задържан за 48 часа по разпореждане на прокуратурата в Белград. Сръбският в. „Блиц” разкрива, че задържаният е мъж от Йордания, който е имал американски паспорт.

Свидетели разказват, че мъжът се отправил към пилотската кабина, докато самолетът се е намирал над Австрия. Той крещял, че искал да разбие самолета и всички да отидат при Алах. Пътници и екипажът са успели да укротят нападателят.

Белградският в. „Курир” разкрива, че играчите от сръбския хандбален отбор „Войводина” активно са участвали в укротяването на йорданеца.

Спортистите са се връщали от Порто, където имали мач от първенството на Стария континент по хандбал. 

Президентът на „Войводина” Милан Джукич заяви, че е горд с треньорския щаб и момчетата, които са показали хладнокръвие в тази напрегната обстановка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 0 Отговор
    Ами да отива да вечеря с великия аллах тогава сам.
    Страшна работа са тия перковци.
Новини по държави: