15 Декември, 2015 12:36 2 864 16

Кери: Спасибо

  • русия-
  • света-
  • сащ

Държавният секретар на САЩ Джон Кери заяви, че Ислямска държава е обща заплаха и за двете държави

„Русия и САЩ са съгласни, че Ислямска държава представлява обща заплаха за нашите народи. Няма как да преговаряме с тях. Това са терористи, които посягат на нашите култура, достойнство и история. Разбира се , че има разногласия между нашите две страни, но ние доказахме, че въпреки товa можем да работим ефективно и да си сътрудничим.“ Това заяви държавният секретар на САЩ Джон Кери при пристигането си в Москва за разговори с руския външен министър Сергей Лавров.

„Готов съм да обсъдя всякакви въпроси относно нашите двустранни отношения, които смятате за необходими. Русия имаше съществен принос при постигането на споразумението за ядрената програма с Иран. Както заяви президента Обама, няма по-важно от достигането на съгласие за Украйна и да се придвижим напред към икономическия дневен ред. За света е важно две толкова важни държави да са в състояние да намерят допирни точки и да се споразумеят по дадени въпроси“, заяви Кери.

Джон Кери завърши началното си слово към Лавров с думата „спасибо“.

„Надявам се, че работата ни ще бъде ползотворна“,добави Лавров.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съни

    4 2 Отговор
    Кери: Спасибо.....яки теманета е ударил Кери в Кремъл...ххаахааааа Хем им отиде на крака--хем им се и кланя....
  • 2 mediator37

    3 0 Отговор
    Удрят се теманета, да. Като си въоръжен до зъби и притежаваш уникални оръжейни системи, кланят ти се. На въшльовци като нас никой не се кланя.
  • 3 mediator37

    2 0 Отговор
    Удрят се теманета, да. Като си въоръжен до зъби и притежаваш уникални оръжейни системи, кланят ти се. На въшльовци като нас никой не се кланя.
  • 4 стратокастър

    2 2 Отговор
    Ако срещата е Лавров -Кери ще е паритет но ако има среща Путин- Кери приклякването ще е от руска страна !

    Коментиран от #8, #9, #10

  • 5 раптор

    2 2 Отговор
    Лавров за да бъде солидарен към родния, изключително елементарен език на Кери заявил: Go home! U my b.tch! С мечи акцент!
  • 6 Хараламби

    3 0 Отговор
    Айде стига бе! Кери, Лавров.
    Бас държа че и двамата най-много 1-2 папи да са ги галили по главата. До 3 папи има още много хляб да изядат...
  • 7 плешо

    3 1 Отговор
    Хамериканците май взеха да обръщат другия край.......разбраха че работата няма да мине без Русия и щат не щат ще се съобразяват с нея. Ся ще се опитат да сключват някви сделки от типа "на ти-дай ми" че да получат някво що годе приемливо решение на въпроса. Целия свят разбра че те и турците са в основата на възхода на ИД, и ся ще се чудят как да замажат нааканите задници.
  • 8 Дидо

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "стратокастър":

    Ти сам вярваш ли си на написането-защото е огромна глупост
  • 9 КТК

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "стратокастър":

    ХААААА-ХА-ХА-ХАААА!!! Докара ме до сълзи от смях! Карай , продължавай в същия дух . Ама тя твоята стана като бития и .бания........
  • 10 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "стратокастър":

    ей кастриран, стига цъка +/- кафа от тебе
  • 11 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор
    американците така са се уплашили от путин ,че догодина нефта ще е 10 долара :) при което американците с големия дълг ще имат сериозен ръст на икономиката ,а руснаците с малкия ще фалират :)!тук обаче се радват много на руския успех и дипломатическите реверанси на кери :)!той каза спасибо,но руснаците получиха санкции и ниски цени на суровините,та в крайна сметка дали им е благодарлил?

    Коментиран от #12

  • 12 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Десислава Димитрова":

    Ае ти си бил абсолютен....... трудно ми е да намеря цензурна дума, достатъчно добре охарактеризираща простотията ти. Всеки знае, че когато петрола падне, долара поскъпва и също така всеки знае, че за американската икономика скъпия долар въобще не е изгоден. Ама нали си просто едно просто тролче платено, важното е да тролиш, без много-много да му мислиш. Разправяй ни пак къде какво четеш и от какво разбираш!

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "кроко":

    всеки знае ,че американската икономика се влияе пряко от големите растояния и свързаните с това производствени разходи,което кара сащ да имат различна политика по определяне акцизите върху горивата от европа.демек в щатите за да са комкурентни на европа дето разстоянията са по-малки държат цената на бензина ниско,а представи си кво ще стане като горивата паднат :)!аз ще ти кажа ,американската икономика ще има по-големи печалби заради по-малките разходи за транспорт :).тва между другото се случва и сега и не само в сащ ,а и унас дето също зависим от цената на петрола при определяне на стойността на продукцията ни.та нека да продължим ,кво ще стане в русия която играе роля на бензиноколонка и няма никаква икономика освен копането на суровини????на русия сериозно ще и паднат приходите,а и след изолацията ,положението и допълнително ще се влоши,първо щото руснаците няма от къде да се рефинансират или казано по-просто да вземат пари докато се стабилизира пазара на горивата ,а вече изчерпаха резерва си ,на база големите си разходи основно повишени след милитаризацията и дрънкането на оръжие.за да стане още по-гадно големите инвеститори от европа и сащ предвиждат руския колапс и се изтеглят скоростно от русия,закриват се заводи затварят се офиси...русия ограничи достъпа на стоки от европа ,но сега за да си ги набави трябва да плаща много повече ,щото трябва да дойдат от далече ако има въобще алтернатива.та да заключим в края.сащ и тази година ще имат ръст

    Коментиран от #15

  • 14 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "кроко":

    та да заключим в края.сащ и тази година ще имат ръст в икономиката ,а русия ще е в рецесия,та както ти казах и преди,не се сили в икономическите анализи!
  • 15 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Десислава Димитрова":

    Ръкопляскаме за американската икономика... Само, че с ниски цени на нефта, ще фалират много от местните производители на суровината, най-вече тези на шистовия газ! Също така американския дълг ще поскъпне значително, поради високата стойност на долара, техните стоки за износ ще са по-малко конкурентоспособни... Икономическия ти анализ не струва защото го правиш с предразсъдъци! Аз бих се ориентирал към по-умерен вариант - никой, особено няма да цъфне с тия цени! Както се казва - прекалено добре, не е на добре!
  • 16 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    никои няма да фалира в сащ щото шистовия газ така или иначе е с много ниска себестоиност в сащ,а и американската икономика не е като руската ,а разчита на много отрасли.аз самия не се сещам за нещо в което американците да не са сред водещите производители.другото за долара е още по-смешно,долара се вдига когато икономиката на сащ е в подем и пада при рецесия.тва че долара се вдига показва точно че американската икономика е в подем ,а рублата пада заедно с руската икономика :)!при сегашното ниво на цените на горивата печелят страните консуматорки за сметка на страните износителки.ние в ес и американците сме на далавера в момента ,което се и вижда по сметките ни в бензиностанциите и за парно и газ.та колкото се задържи по-дълго ситуацията ,толкова по-добре за нас и по- зле за руснаците!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания