Last news in Fakti

1 Януари, 2016 10:17 1 814 2

Истерия в Мюнхен след терористична заплаха

  • истерия-
  • мюнхен-
  • заплаха

Властите затвориха две големи гари в Бавария

Полицията в Мюнхен евакуира две големи гари, след като германските разузнавателни служби подадоха сигнал за опасност от терористична заплаха, съобщи Би Би Си.

Властите са получили информация, че атентатори-самоубийци може да ударят централната гара в  Мюнхен или тази в района на Пазинг. Това предизвика тяхната евакуация, като и двете сгради вече работят отново.

Заплахата в Мюнхен  дойде точно час преди настъпването на Нова година, като властите предупредиха хората да стоят далече от големи тълпи. Счита се, че атаките са били планирани от межу 5 и 7 атентатора. Според местните медии информацията е била подадена от френските служби.

Тазгодишните празненства за Нова година минаха под знака на строги мерки за сигурност в големите страни по целия свят. Това стана, след като преди няколко дни Австрия обяви, че има информация за готвен атентат в европейска столица около Нова година. През последните дни заговори за атентати бяха разкрити в Брюксел и Анкара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Не мога да ги разбера господата. Хем си дажат г.за под наем хем пищят, 4е ги е..т
  • 2 444

    0 0 Отговор
    В Германия няма да има тер.атаки. И на последен идиот е ясно - тази територия се ползва за логистика - база на терористи.Германци са много толерантни,те ги посрещат с цветя и бисквити ..Шоу на гарите 1.1.2016г.. за пьяни германци...и трезви французи
Новини по държави: