Last news in Fakti

19 Януари, 2016 17:22 1 204 2

Затварянето на границите няма да реши проблема с бежанците

  • франк- валтер  щайнмайер-
  • границите-
  • бежанците

Това бе заявено от германския външен министър Франк-Валтер Щайнмайер

Затварянето на границите няма да реши проблема с бежанците - 1
Снимка: БТА/Xinhua

Затварянето на границите няма да разреши кризата с бежанците в Европа. Това заяви германският външен министър Франк- Валтер  Щайнмайер, цитиран от Ройтерс.

„Решението на проблема не стои в затварянето на границите“, заяви Щайнамайер, отговаряйки на германския транспортен министър, който заяви, че Германия трябва да се подготви за затваряне на границите. Според германския външен министър, изключително важно е да се разреши проблемът в Сирия, както и да се формират горещите точки в Гърция и Италия, чрез които да се ограничи притокът на бежанци.

Щайнмайер още допълни, че Иран е ключов фактор за стабилизирането на Близкия Изток.

„Напрежението между съседи, като това между Иран и Саудитска Арабия няма как да се превърне в приятелство за една нощ. Като за начало двете страни направиха доста, за да не позволят ескалация на сегашната ситуация. Уверен съм, че това ново начало на отношенията между Германия и Иран ще даде плодове“, допълни Щайнмайер. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жжж

    1 0 Отговор
    тези министри -шайзета най вече объркват германци--първо отваряй пазвата,после затваряй -тука има тука няма.Обаче мюсюлмани чули само заповядайте ,и друго вече не ги интересува.За тях няма граници искат в Германия за да насилват местните жени,каквото с успех правят,щом германци ги искат значи им харесва-друго обяснение няма..
  • 2 Рачко Пръдлето

    0 0 Отговор
    Кухите европейски политици така и не разбраха, че това не е бежанска вълна, а едно истинско нашествие и колкото по-бързо затворят границите, толкова по-бързо ще свърши всичко. И хуманизмът и демокрацията нямат нищо общо с настоящите събития, става въпрос за оцеляването на така наречения ЕС.
Новини по държави: