Last news in Fakti

19 Януари, 2016 21:29 2 825 12

Източна Европа отхвърля бежанците

  • полша-
  • бежанци-
  • източна европа

Полша трябвало да приеме три пъти повече бежанци

Източна Европа отхвърля бежанците, пише германският в. Франкфуртер алгемайне цайтунг. През изминалата 2015 г. всички източноевропейски страни взети заедно са приели толкова бежанци, колкото Германия.

Според вестника, който се позовава на Европейската статистическа служба, независимо, че в 11-те източноевропейски страни живеят значително повече хора отколкото във Федералната република, там има 210 000 искания за бежански статут. Във Федералната служба по миграцията в Германия са заявени 442 000 молби за получаване на бежански статут.

Франкфутер алгемайне цайтунг твърди също, че при справедливо разпределение Полша би трябвало да приеме три пъти повече бежанци, а Словакия дори 21 пъти повече. Източноевропейските страни, които вестникът има предвид са България, Естония, Хърватска, Латвия, Литва, Унгария, Полша, Румъния, Словения, Словакия и Чехия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jp power

    0 0 Отговор
    Швабиииии, две войни загубихме заради вас, трети път не ни бройте. Тоз път не можете да ни излъжете с обещания за Егейска Македония, ОдринскаТракия, Македония и Добруджа. Сега става въпрос за християнството на Балканите. Ще събудите хан Тервел.
  • 2 456

    0 0 Отговор
    Какво мрънкат,
    Другите Министър-Председатели не казаха :"Добре Дошли!",Меркел да си бере гайлето!Те си ги поканиха,сега мъморят,айде баста!
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Уважавайте ме, мен Меркел ме е поканила!
  • 4 1234

    0 0 Отговор
    Работата замирисва на гражданска война.Тия наши политици да си вземат чукалата и да се омитат от тука докато не е станало късно.А ние да излизаме от тоя проклет ЕС защото само беди ни носи,до сега нищо хубаво не сме видели от него.Армията разтуриха,заводите затвориха ,електозахранването продадоха,златните мини подариха,образованието унищожиха,какво ги траем още тия предатели съсипаха ни държавата и ние стоим още ,да ги подпираме вече,какво да чакаме още,да излизаме и да ге прогоним от държавата си ,а виновните бой с камъни иначе загиваме,ОПОМНЕТЕ СЕ ХОРА,ИЗЛИЗАЙТЕ НА УЛИЦАТА ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ.

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 5 hhhhh

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "1234":

    съгласен съм с теб!!!!
  • 6 Киро

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "1234":

    Абе, това ЕС ли го направи, бе?!

    Това е резултат от недъгавите действия на любимите ти русофилистични комунета, които продължават да управляват и след 1990-та та чак до сега!

    Добре, че е ЕС, че иначе такива, като тебе, щяха да ядат камъни сега!

    Коментиран от #10

  • 7 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "1234":

    На каква улица да излизаме бе?Наща така е затрупана със сняг,че хората колите не могат да си намерят,а котката взе че скочи от прозореца и така потъна,че ходих да я търся със металотърсача!
  • 8 тояония

    0 0 Отговор
    Натоварете ги на кораби за да излезе по евтино и ги върнете от дет са дошли,оттърване от тия м..........ли няма като кърлежи са кво ги крепят ние едвам се крепим и преживяваме натресаха се и тез маимуни аиде да си оправят държавата и да се оправят освен деца и дразги те друго незнаят
  • 9 иии

    0 0 Отговор
    За тези държави--бая цигани има в тях,за какъв чеп им още.Ни тях не можем да интегрираме,па дайте още отрепки от Кьолн. Как зорлем тези управляващи искат да ни натикат в трета глуха и после ще критикуват -не спазвате човешките права -дайте им къщи и пари ,жени ,пиячка ,опиум и чалга .Да духате тая супа ,сами сте я приготвили с неподходящи продукти-
  • 10 андрешко

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Киро":

    а бе КИРЕ като не си доволен от тези русофили дето те управляват 25г що не ги бутна до сега,ами си се свил,или си имаш далаверка с тях....
  • 11 аз

    0 0 Отговор
    Много са нагли тея шваби.Каниха ги ТЕ ,па сега защо не ги искаме....
    Ми да не сме ги канили ние?!?!?!?
    Пускаме ги транзит да си минават и да отиват,там дето са ги канили.
    И ги гледам из София некви кюнци се разхождат важни и като ги погледнеш гледат лошо.Следващия път някой от тея като погледне лошо ще му изпаднат единствените бели неща от гадното му тяло
  • 12 Кума Лиса

    0 0 Отговор
    Лицемерни и изключително нагли германски политици и обслужващите ги медии!
    Искат да доминират над националните държави и да ги принудят да приемат милиони нелегални нашественици араби и негри.
    Всяка държава има изключителното суверенно право да защитава териториите си !!!