Last news in Fakti

28 Януари, 2016 21:19 1 096 0

Мъж се опита да влезе в "Дисниленд" с две оръжия

  • дисниленд-
  • оръжия-
  • мъж

В него е намерено и копие от Корана

28-годишен французин е бил арестуван в хотел край увеселителния парк „Дисниленд“ в Париж, след като в него е било открито оръжие, съобщи USA Today.

В неговия куфар са били намерени два пистолета и боеприпаси. Той е носил и копие от Корана. По-рано със задържаният е била забелязана и жена. Впоследствие и тя е била арестувана. По-късно жената е била освободена, след като не е била установена връзка между нея и задържания.

Мъжът е бил задържан от охраната в хотела, след като е отишъл да регистрира стаята си. По време на ареста никой не е пострадал. Името на задържания не е се споменава. Той обаче няма досие в полицията. Арестите не са се отразили на работата на увеселителния парк. В момента в него се извършва проверка за сигурност.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: