Last news in Fakti
  Тема: Украйна

22 Февруари, 2016 20:01 1 143 2

Украйна трябва да се бори по-ефективно с корупцията

  • украйна-
  • корупцията-
  • бори

Това бе заявено от външните министри на Германия и Франция

Украйна трябва да се бори по-ефективно с корупцията - 1
Снимка: БТА/AP

Външните министри на Германия и Франция похвалиха реформите, постигнати в Украйна до този момент, но подчертаха необходимостта за повече усилия в борбата с корупцията, съобщи Free Europe.

Според германския външен министър Франк-Влатер Щайнмайер и неговият колега Жан-Марк Еро, реформите са толкова важни, че „всички политически и икономически сили в страната „ трябва да участват в тях. През днешния ден те започнаха своята двудневна визита в Киев.

По време на своята визита министрите ще се срещнат с висши украински политици, с които ще обсъдят възможностите за прекратяване на огъня в Източна Украйна. В тяхно обръщение, публикувано във „Франкфуртер алгемайне цайтунг“, Щайнмайер и Еро подчертават нуждата, украинските политици да останат верни на духа от Мейдана. Препратката е към протестите през 2014 г., свалили от власт бившия президент Виктор Янукович. Отбелязва се и нуждата от ефективното въвеждане на споразумението от Минск.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раптор

    0 2 Отговор
    Нов рекорд на тъпота! Държава във военно положение да се бори с корупцията! Е ТВА Е кървавата врътка на века! Дано повече подобна пошлост да няма през този век и занапред! ТИЯ ПРЕЦАКАХА ВСИЧКИ! Целия ЕС, Русия, САЩ и общо взето цялото човечество! Хохолчетата могат да се хвалят с повдигането на глобална л..няна вълна! НЕЩАСТНИЦИ! Ако знаете и последните свидетелства от снайпериста на майдан... Леле! За какво се лаяхме тука толкова време! ЗА ГЛУПАЦИ!
  • 2 раптор

    0 2 Отговор
    Подозирах аз, че цялата ситуация вътре в УКР (не отвън) е мноооого тъпа! НО с всеки изминал ден почвам да осъзнавам колко по тъпа е тя! Тия проблематори, да не смеете да ги приемате в ЕС, че ше ми у*рат градинката! Бистър пример за това какво е украйна: няколко селянина искат да вдигат църква, но нещата отиват на бой, когато се повдига темата за това кой повече е пожертвал! МЕГА ГИГА КОЧИНА!
Новини по държави: