Last news in Fakti
  Тема: Украйна

28 Февруари, 2016 22:14 2 272 14

Яценюк: Порошенко е виновен за кризата в Украйна

  • украйна-
  • яценюк-
  • порошенко-
  • криза

В същото време в Украйна има сили, които се стремят всякак си да се докопат до властта

Яценюк: Порошенко е виновен за кризата в Украйна - 1
Снимка: АП/БТА

Президентът Петро Порошенко е виновен за кризата и политическата нестабилност в Украйна. Това обяви премиерът Арсений Яценюк в предаването „ 10 минути с премиера”.

Политическата криза в Украйна се изостри след като на 16 февруари президентът Петро Порошенко не успя да свали правителството, което оцеля в поискан вот на доверие.

Това доведе до разпадането на управляващата коалиция „Европейска Украйна”.  Това позволи на премиера Арсений Яценюк да остане на власт поне за следващите шест месеца. Това е срокът в конституцията, който трябва да се спазва при искането на нов вот на недоверие.

Арсений Яценюк се похвали, че ръководеното от него правителство е успяло да свърши много повече от всичките управляващи през последните 20 години.

В същото време в Украйна има сили, които се стремят всякак си да се докопат до властта, обяви премиерът.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 999

    2 2 Отговор
    Да бе понеже ти от както си на власт всичко е цветя и рози измамник.
  • 3 стоян георгиев

    3 1 Отговор
    платените се нахвърлиха на статията с хъс,явно са им обещали повечко за празниците :)!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Точно ти Деси да го казваш...
  • 5 Димитър Димитров

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Ти си платена смешна си !!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 kcaniba

    0 2 Отговор
    Порошенко ли е виновен!!!??
    Нашата потурня веднага да заклейми този русофил Яйценюк!!!!
    Путин и руснаците са виновнииии!!!
    Кой не скача е маскаль!!!!))))
  • 8 стоян георгиев

    2 1 Отговор
    забелязвам че по темите за сирия явно на троловете им плащат по-малко,a за украина премиите явно са в долари!само да се появи тема за украйна и се напълва с глупости веднага ,а ако някой изрази мнение дето има връзка с реалното полжение и се почва воя!!!предполагам ,че русия тудей е направила хонорарите на българските патриоти в долари,а долара въпреки, че ще девалвира много скоро се оскъпява за разлика от златната рубла!

    Коментиран от #9, #10, #11

  • 9 Той

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Мило Деси, няма кой да ти повярва.Фалирала Русия и долари, та да ги и дава насам, натам. Виж Козяк 16 там дрънчат центове и хайде в твоето джобче, да имаш за супичка днес мило тролче краварско.
  • 10 Левислава Димитрова

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Десислава, така като те гледам ти си единственото същество, дето вие, така че поне кажи от кеф ли, от какво... да не би да си загубил някаква любов по време на евромайдана, та толкова ти е мъчно :)

    По темата - ся освен да се пробваш с долнопробния номер, че Яценюк е руски агент....

    п.п. на теб колко ти плащат за да не коментираш как върви американската демокрация в близкия изток? Или викаш, там като няма руснаци, що да се хабиш, няма как да кажеш "Путин е виновен", пък няка и как да кажеш че нещо хубаво се случва!

    Коментиран от #12

  • 11 999

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    И аз забелязвам ,че продължаваш да си неграмотна и като си смени името сменили и памперсите,че като се появиш понамирисва.
  • 12 стоян георгиев

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Левислава Димитрова":

    деветке,не си мени никовете ума ти те издава дори не левислава ,а мегислава да се напишеш.в нормалните държави девятке е нормално да падат правителства които не се справят с положението ,тва няма да бъде трагедия и в украйна нищо че е във война,но ако падне путин предполагам че у вас ще ви спрат тока щото рашките няма да ти плащат жълтите стотинки за долнопробната ти пропаганда,та те разбирам лай докато още има папо щото после пак мизерия и спане под моста те чакат!
  • 13 кроко

    0 0 Отговор
    Това сме го чували, тролче! Като един типичен коплексар, който не знае как да отвърнер винаги се пробваш да се обяснаваш ти колко си велик и другите какви нещастници са! Сега отговори на този въпрос:
    п.п. на теб колко ти плащат за да не коментираш как върви американската демокрация в близкия изток? Или викаш, там като няма руснаци, що да се хабиш, няма как да кажеш "Путин е виновен", пък няка и как да кажеш че нещо хубаво се случва!

    Коментиран от #14

  • 14 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "кроко":

    аз коментирам навсякъде и не си сменям ника както правите вие постоянно.ревахте че съм бил с женски сега вече съм с мъжки и пак не ви харесва :)))!иначе демокрацията трудно но неумолимо се налага навсякъде по света като единствената адекватна към момента на историческото ни развитие форма на управление.тва се случва и в близкия изток!
Новини по държави: